bugün doktora gittim kan verdim tabiki negatif beni yanıltmadı üstelik ikinci aşılamayada geçemiyorum ultrasonla baktı kist oluşmuşkırmızılar teşrif ettikten sonra bir daha gideceğim eğer kistler kendiliğinden kaybolmuşsa devam edilecek tedaviye eğer kaybolmazsa bir ay doğumkontrol hapı kullanacağım başka bahara bebek hayalleri Çok üzgünüm çoook
canım inşallah kanaman devam etmez. bi kan testi yapta sende rahatla bizde rahatlayalım. bugün kaçıncı günü 13 mü?
canım ya senin de inşallah yerleşme kanamasıdır. adetten önce hiç lekelenme olur muydu sende?
senin de aşılaman hayırlı olsun işallah bebişin yola çıkar,benim ki yoldan döndü galiba.!
normalde ilk gün hafif lekelenme olur ardından yarınası normale döner kanama..dün akşamdan beri hafif pembe geliyor,takipteyim ama çoğalacak gibi geliyor...daha 5-7 gün vardı bakalım artık!!!:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım ya üzüldüm ama yaradan nasip etmeyince olmuyor işte biz ne yapsak boş vakti zamanı gelmemiş demekki demekten başka söyleyecek cümlemiz de yok ne yazık ki............ Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin...... rahat ol kistler kanamayla gidecektir..... canım benim geç olsun da güç olmasın...... ALLAH dert verip derman aratmasın.......
arkadaşlar birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. ben geçen salı dr a gittim yumurtam 13.1 di 4 gün 100 kullan cmt gel belki bi 100 lük daha ihtiyacımız olur dedi . dr a cmt gittim çatlama iğnesini olmadan benimki dayanamayıp çatlamış ama ne zaman anlamadım ben .... dr a ne zaman çatlamış ki diye sordum ya dün yada bu gece dedi yumurtanın ömrünün 12-24 saat olduğunğ biliyorum dedim o da kaliteli bir yumurtanın 48 saate kadar yaşayabileceğini söyledi.......şimdi 1) yumurtam ya daha erken çatladıysa ne olacak? 2) o kadar yavaş gelişirken nasıl hemen çatladı? 3) lütfen beni rahatlatacak birşeyler yazın .))))) çünkü çok huzursuzum(((( inşallah cuma gece çatlamıştır diye dua ediyorum..... iğneden kaç saat sonra aşılama yapıyorlar? gerçekten çok huzursuzum (((
merhaba kızlar.bende 3 ağustosta aşılamamı oldum.15 ağustosta yani 12 gün sonra BHCG me bakıldı sonuc negatif.ama hala adet olmadım ben ya.bizimde eşimde problem sayımız az.15milyon,hareket %53,morfoloji %8
arkadaşlar birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. ben geçen salı dr a gittim yumurtam 13.1 di 4 gün 100 kullan cmt gel belki bi 100 lük daha ihtiyacımız olur dedi . dr a cmt gittim çatlama iğnesini olmadan benimki dayanamayıp çatlamış ama ne zaman anlamadım ben .... dr a ne zaman çatlamış ki diye sordum ya dün yada bu gece dedi yumurtanın ömrünün 12-24 saat olduğunğ biliyorum dedim o da kaliteli bir yumurtanın 48 saate kadar yaşayabileceğini söyledi.......şimdi 1) yumurtam ya daha erken çatladıysa ne olacak? 2) o kadar yavaş gelişirken nasıl hemen çatladı? 3) lütfen beni rahatlatacak birşeyler yazın .))))) çünkü çok huzursuzum(((( inşallah cuma gece çatlamıştır diye dua ediyorum..... iğneden kaç saat sonra aşılama yapıyorlar? gerçekten çok huzursuzum (((
senin de aşılaman hayırlı olsun işallah bebişin yola çıkar,benim ki yoldan döndü galiba.!
normalde ilk gün hafif lekelenme olur ardından yarınası normale döner kanama..dün akşamdan beri hafif pembe geliyor,takipteyim ama çoğalacak gibi geliyor...daha 5-7 gün vardı bakalım artık!!!:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım hsg için korkma çokkısa bi işlem. normalde muayene olur gibi rahmi açıyorlar o işlemlerede ben baktımaletlere falan o yüzdenkastım kendimi biraz, ama kasmaya değmez inan. sadece ilaç verirken karnın ağrır biraz o kadar. korkulacak bi durum yok. bana kas gevşetici iğne vurmuşlardı işlemden önce. ama ilk rahim filminde iğne olmadan çekilmişti oda ağrısızdı.
merhabalar ben de 3 yıllık evliyim 1.5 yıldır bebeğimiz olmuyor 15 ağustosta ikinci aşılamam yapıldı umarım hepimiz bebişleri sıkı sıkı tutunurlar bizlere
canım doktorunun tek hatası 4 gün sonra çağırması olmuş gün aşırı bakması gerekirdi ancak için rahat olsun bir çok doktor ultrason jeli aşılamayı olumsuz etkiler diye aşılama yapacağı gün çatlayıp çatlamadığını kontrol bile etmeden aşılama yapıyor yani bir çok kişinin yumurtası aşılamadan sonra çatlıyor seninki garanti işte çatlamış bile daha ne istiyorsun rahat ol :lepi:[/QUOTE
canım benim yumurtam çok küçüktü ve geç gelişiyordu muayene sırasında anladık zaten........ bende dr umda şaşırdık çünkü hesaplara göre pzt olacaktı ..... neyse bu aceleyi yerleşirken de yapar umarım:))) ya o jel aşılamayı neden olumsuz etkiliyormuş ki? ben muayeneden 4-5 saat sonra aşılama oldum birşey olur mu ki?
merhabalar ben de 3 yıllık evliyim 1.5 yıldır bebeğimiz olmuyor 15 ağustosta ikinci aşılamam yapıldı umarım hepimiz bebişleri sıkı sıkı tutunurlar bizlere
merhaba kızlar.bende 3 ağustosta aşılamamı oldum.15 ağustosta yani 12 gün sonra BHCG me bakıldı sonuc negatif.ama hala adet olmadım ben ya.bizimde eşimde problem sayımız az.15milyon,hareket %53,morfoloji %8
sende aramıza hoşgeldin canım. a.s. hakkında hayırlısı olsun. bence çok ara vermeden 2.aşılamayı düşün, tarihini söyle ekleyeyim listeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?