Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ya üzüldüm ama yaradan nasip etmeyince olmuyor işte biz ne yapsak boş vakti zamanı gelmemiş demekki demekten başka söyleyecek cümlemiz de yok ne yazık ki............ Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin...... rahat ol kistler kanamayla gidecektir..... canım benim geç olsun da güç olmasın...... ALLAH dert verip derman aratmasın.......

canım inşallah kanaman devam etmez. bi kan testi yapta sende rahatla bizde rahatlayalım. bugün kaçıncı günü 13 mü?

evet cnm bugün 13.günüm hala aynı akşam ki gibi hafif pembe geliyor.zaten bu akşam belli olur adetse akşama çoğalması lazım.çünki ilk gün lekelenme olup arkası geliyor.ama yne de düşünüyorum niye erken oldu diye.

sizce doktorumu arayıp söylemem lazım mı?ben bu ay ara vereyim dedim tedaviye,hiç gitmeyeyim dedim ama bazı kişilerde kist oluyormuş,en azından kontrole gitmem gerekir değil mi?

canım ya senin de inşallah yerleşme kanamasıdır. adetten önce hiç lekelenme olur muydu sende?

senin de aşılaman hayırlı olsun işallah bebişin yola çıkar,benim ki yoldan döndü galiba.!
normalde ilk gün hafif lekelenme olur ardından yarınası normale döner kanama..dün akşamdan beri hafif pembe geliyor,takipteyim ama çoğalacak gibi geliyor...daha 5-7 gün vardı bakalım artık!!!:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba kızlar.bende 3 ağustosta aşılamamı oldum.15 ağustosta yani 12 gün sonra BHCG me bakıldı sonuc negatif.ama hala adet olmadım ben ya.bizimde eşimde problem sayımız az.15milyon,hareket %53,morfoloji %8

canım ya inşallah yerleşme kanamasıdır........ dualarım hepimiz için inşallah şu listede pozitifleri çoğaltırız........

arkadaşlar birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. ben geçen salı dr a gittim yumurtam 13.1 di 4 gün 100 kullan cmt gel belki bi 100 lük daha ihtiyacımız olur dedi . dr a cmt gittim çatlama iğnesini olmadan benimki dayanamayıp çatlamış ama ne zaman anlamadım ben .... dr a ne zaman çatlamış ki diye sordum ya dün yada bu gece dedi yumurtanın ömrünün 12-24 saat olduğunğ biliyorum dedim o da kaliteli bir yumurtanın 48 saate kadar yaşayabileceğini söyledi.......şimdi 1) yumurtam ya daha erken çatladıysa ne olacak? 2) o kadar yavaş gelişirken nasıl hemen çatladı? 3) lütfen beni rahatlatacak birşeyler yazın .))))) çünkü çok huzursuzum(((( inşallah cuma gece çatlamıştır diye dua ediyorum..... iğneden kaç saat sonra aşılama yapıyorlar? gerçekten çok huzursuzum(((

merhabalar ben de 3 yıllık evliyim 1.5 yıldır bebeğimiz olmuyor 15 ağustosta ikinci aşılamam yapıldı umarım hepimiz bebişleri sıkı sıkı tutunurlar bizlere

teşekkür ederim canım ben hep olumsuzdum sen olumlu ol olurmu ümitli olsanda ümitsiz olsanda gene aynı acıyı yaşıyorsun sonunda kaybedecek bir şeyin olmaz umutlu olmakta belki bebeğin sana tutunur ben olumsuz düşündükçe olumsuz şeyler buldu beni kistte üstüne tuz biber oldu. İnşallah :CüvCüv: hamile haberleri verirsin ağustos sayfasına

canım iğneden 36 saat sonra aşılama yapılıyor

merhaba kızlar.bende 3 ağustosta aşılamamı oldum.15 ağustosta yani 12 gün sonra BHCG me bakıldı sonuc negatif.ama hala adet olmadım ben ya.bizimde eşimde problem sayımız az.15milyon,hareket %53,morfoloji %8

umarım bir dahaki sefere olur canım hiç sıkma canını benim de geçen ay tutmadı bakalım bu tutacak mı pek umutlu değilim ben de benim de 27nde belli olacak senin ilk denemen miydi

canım doktorunun tek hatası 4 gün sonra çağırması olmuş gün aşırı bakması gerekirdi ancak için rahat olsun bir çok doktor ultrason jeli aşılamayı olumsuz etkiler diye aşılama yapacağı gün çatlayıp çatlamadığını kontrol bile etmeden aşılama yapıyor yani bir çok kişinin yumurtası aşılamadan sonra çatlıyor seninki garanti işte çatlamış bile daha ne istiyorsun rahat ol :lepi:

canım doktora git bence için rahat olsun en azından bu stresi yaşama inşalah yerleşme kanamasıdır

umarım sorunsuz geçer.ama aşılama gibiyse bile dayanabilirim.benim ikinci aşılamam çok ağrılıydı ilkinde hiç bişey hissetmemiştim bile.bir sorunda çıkmaz inş.ama eğer tüpler tıkalıysa neyapıyorlar neasıl bir tedavi süreci oluyor bilen varmı?

merhabalar ben de 3 yıllık evliyim 1.5 yıldır bebeğimiz olmuyor 15 ağustosta ikinci aşılamam yapıldı umarım hepimiz bebişleri sıkı sıkı tutunurlar bizlere

aramıza hoşgeldin canım. a.s.inşallah 2. denemende olumlu sonuç alırsın. haberlerini bekliyoruz. senide listeye ekliyorum.

ha birde dr um benim hemşehrim çıktı aynı zamanda annemin de sınıf arkadaşıymış çok ilgilendi....... size şöyle bir bilgi vereyim rahimde çocuğun yerleşmesi için three line(3 çizgi endometriumda) dedikleri bir çizgi oluşması gerekiyormuş o oluşmamışsa ne kadar döllenme olursa olsun bebek rahime tutunamaz ve düşük meydana gelirmiş.....yani bebeğin yatağının özenle hazırlanmış ve değerleri uygun olmalıymış........ onu gördüğünde bizim ki çok mutlu oluyor çünkü....... zaten rahimde bir bölgede rahatça siz bile görüyorsunuz......gerçi ben çok soru soruyorum o da memnun anlatıp duruyor sanki tıp öğrencisi gibi oldum artık kendi rahmime ultrason olsa bakarım valla.....

Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

LıSTEMıZ
......................................................................................................................

sibel'ce.................2 tüp bebekten sonra 1.aşılama.................
f3x...............................................2.aşılama.................
svd06................................4 ağustos 1.aşılama.................17 ağustos sonuç---POZıTıF
oyam34............................20 temmuz 2.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATıF
esengülüm..........................27 ağustos 2.aşılama.................
flybebis...........................6-7 ağustos 2.aşılama.................ERTELENDı
gullu123................................ağustos 3.aşılama..................
burp.................................6 ağustos 1.aşılama.................17 ağustos sonuç---NEGATıF
buse_burcu...........................temmuz 2.aşılama.................8 ağustos sonuç---NEGATıF
yasemin33............................ağustos 1.aşılama.................
HeidiAnkara......................20 temmuz 1.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATıF
Yeşil98783....................................2.aşılama.................14 ağustos sonuç---NEGATıF
Hayatmelek.......................9 ağustos 1.aşılama.................23 ağustos sonuç
angela79...........................4 ağustos 1.aşılama………………………….17-18 ağustos sonuç
Neser………………………………………………….ağustos 2.aşılama……………………..……28 ağustos sonuç
özlem5723…………………….………...…15 ağustos 1.aşılama……………………………
hly000……………………………………….……….ağustos 1.aşılama………………………….
cansed…………………………………………………ağustos 2.aşılama……………………….…bu sefer olacak inşallah
berken04……………………….……………………ağustos 1.aşılama…………………………..
aykara2………………………………….…….10 ağustos 2.aşılama………………………..…24 ağustos sonuç
relax…..…………………………………………24 ağustos 1.aşılama………………………….…8 eylül sonuç
zeynepela…………………………………..…15 ağustos 2.aşılama………………………..…27 ağustos sonuç
tuna0909.…………………………………....3 ağustos 1.aşılama………………………….…15 ağustos sonuç---NEGATıF

ben de doktorun asistanını aradım durumu anlattım,akşama konuşurum artık dr.la merak ediyorum belki de kist oluşmuştur.olmadı yarın giderim.ben de ramazanda ara vermek isterim tedaviye ne yapcaz kızlar yaaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…