Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
umarım bir dahaki sefere olur canım hiç sıkma canını benim de geçen ay tutmadı bakalım bu tutacak mı pek umutlu değilim ben de benim de 27nde belli olacak senin ilk denemen miydi

evet ilk denemem,biz senle erkek infertilesinden hamiş kalamayanlardad konuşmuştuk dimi
aşılamayı anlatmıştım sana sanırım canım.doktor bize tüpe geceriz dedi ama biz hemen geçmicez,değerlemiz o kadar kötüde değil diye düşündük.yılbaşına kadar beklicez.kısmet bakalım.Rabbim ne zamana yazdıysa.

Kızlar bana inanamıyacaksınız ben dün kahverengileri gördüm negatif adet oldum falandı filandı başladım feryat figana eşimi ağlattım ama bayağı bir ped değiştiriyordum sabah hastaneye gittim ikinci aşılamaya başlayalım dedim kan vermemi söyledi doktor ben gerek yok adet oldum dedim o ısrar etti gittim kan verdim formaliteden sonra ultrasona girdim ultrasonda doktorada kahverengi geldi regl oldum dedim oda bir baktı iki tane tomurcuk rahimde kist oluşmuş adetinin kırmızı gelmesini bekle kırmızı gelince tekrar bakarız dedi kist kendiliğinden gitmemişse doğum kontrol hapı kullanırsın gelecek aya başlarız aşılamaya dedi bende kan sonuçlarını bile sormadan eve geri döndüm işe gidecektim canım istemedi gitmek evdede başladım iş yapmaya bavul kaldırıyorum çamaşır topluyorum alt kata inadına zıplayarak iniyorum ( aşılama işlemlerinde dikkatli iniyordum) anlayacağınız hopla zıpla özgürlüğün tadını çıkarıyorum halı şampuanları bir yandan halı silmeler bir yandan bir telefon geldi hastaneden sonucunuz pozitif demesinlermi hemen progynex 200 lük iğne yazdırdılar iki gün üst üste vurulup perşembeye tekrar gelmemi kan testini tekrarlamamı söylediler. Muhtemelen şu an düşük yapıyorum ama en azından HAMıLEYıM hobareeeeey hemde ikiz kendime inanamıyorum herkeze benim olumsuzluğum ders olsun
sibel'ce beni listeye pozitif olarak ekle lütfen perşembe gününe kadarda olsa tadını çıkarmak istiyorum kanamam var düşük yaptığımı biliyorum ama olsun pozitif ya :)
Gerçekten inanamıyorum kendime

Cnm yaaa inan şu yazıyı gözyaşlarıyla okudum,çok duygulandım...bir umut da olsa belki tutunurlar.işallah anneciğine tutunurlar belki bir mucize olur....
yine de mutlu oldum bu haberi duyduğuma...işallah güzel haberi alırız:CüvCüv:

canım ya ne güzel ........pozitif düşün belki bebişin seni bırakmaz..... kendine de dikkat et....

teşekkür ederim kızlar tam anlamıyla ibreti alemlik bir hikaye oldu benimki şimdi ne yapıyormuşuz sonuna kadar inanıyormuşuz ve pes etmiyormuşuz

angela canım seninkiside yerleşme kanaması inşallah

teşekkür ederim kızlar tam anlamıyla ibreti alemlik bir hikaye oldu benimki şimdi ne yapıyormuşuz sonuna kadar inanıyormuşuz ve pes etmiyormuşuz

angela canım seninkiside yerleşme kanaması inşallah

burb rabbim inşallah sana bağışlar sıkı sıkıya tutunurlar inşallah çok sevindim gerçekten bugünlerde bende iyice karamsarlığa kapılmıştım az da olsa umutlanıyorum artık Şeniz

evet kızlar aşılama okadarda başarısız bir işlem değilmiş hadi herkez ümitleri ile doldursun göbişlerini

canım ya ne güzel bi haber. gerçekten çok şaşırdım. herşey allahtan canım inşallah sana tutunurlar. sen yat dinlen hiçbi iş yapma lütfen. allahtan ümit kesilmez.senin sonucu hemen pozitif yapıyorum.dilerim öyle kalır.

Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

LİSTEMİZ
......................................................................................................................

sibel'ce.....................2 tüp bebekten sonra 1.aşılama.................
f3x...................................................2.aşılama.................
svd06....................................4 ağustos 1.aşılama.................17 ağustos sonuç---POZİTİF
oyam34................................20 temmuz 2.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATİF
esengülüm..............................27 ağustos 2.aşılama.................
flybebis...............................6-7 ağustos 2.aşılama.................ERTELENDİ
gullu123....................................ağustos 3.aşılama..................
burp......................................6 ağustos 1.aşılama.................17 ağustos sonuç---POZİTİF
buse_burcu.................................temmuz 2.aşılama.................8 ağustos sonuç---NEGATİF
yasemin33..................................ağustos 1.aşılama.................
HeidiAnkara............................20 temmuz 1.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATİF
Yeşil98783...........................................2.aşılama.................14 ağustos sonuç---NEGATİF
Hayatmelek..............................9 ağustos 1.aşılama.................23 ağustos sonuç
angela79..................................4 ağustos 1.aşılama………………………….17-18 ağustos sonuç
Neser……………………………………………………………….ağustos 2.aşılama……………………..……28 ağustos sonuç
özlem5723…………………………………….……...…15 ağustos 1.aşılama……………………………
hly000…………………………………………………….……….ağustos 1.aşılama………………………….
cansed…………………………………………….…………………ağustos 2.aşılama……………………….…bu sefer olacak inşallah
berken04………………………………………….………………ağustos 1.aşılama…………………………..
aykara2……………………………………………..…….10 ağustos 2.aşılama………………………..…24 ağustos sonuç
relax…..……………………………………………….……24 ağustos 1.aşılama………………………….…8 eylül sonuç
zeynepela……………………………………………...…15 ağustos 2.aşılama………………………..…27 ağustos sonuç
tuna0909.…………………………………………….....3 ağustos 1.aşılama………………………….…15 ağustos sonuç---NEGATİF

Umarım öyle kalır ama daha öncede söylemiştim şu pozitif haberini aldım ya o bile yetti bana gerçekten yıllar üzerine iyi bir haber kaybedecek olsamda şu an elimdeki ultrasonda görüyorum ya onları o bile yetiyor birde bugün yaşadığım şeyler okadar enteresanki film gibi aynı olurda bir mucize olursa sizi kist sanmıştık derim onlara şimdi tam anlamıyla mucize bekliyorum tutunmaları için artık uslu uslu yatacağım kaydirigubbakcemile5

Canım merhaba, aynı şey benim de başıma geldi paylaşmak istedim. Cuma dr.a gitmiştim 14-15 mm di yanlış hatırlamıyosam iki tane yumurtam vardı. 3 günlük iğne verdi ve p.tesi tekrar çağırdı çatlatma iğnesi için, ama p.tesi gittiğimde bi baktık ki benimkiler çatlamaya başlamış. hemen aşılamaya aldı. tabi bizim perhiz başlayacak diye bir gün önceden de ilişki olmuştu. İyi olmuş dedi dr.um. Ertesi gün 2.aşılamaya gittim, aşılamadan önce tekrar baktı ultrasonda yumurtanın biri tamamen çatlamış, biri daha çatlamaktaydı... Tekrar aşılama yaptı. Ümitleneyim mi ümitlenmeyeyim mi ben de arada kaldım, ama drum bu durumda aşılama yapmak şansını azaltmaz dedi. Özellikle sordum. 24 ağustos test günüm. Sabırsızlıkla bekliyorum, hayırlısı...hepimiz için.. a.s.

burp kullanıcısından alıntı
Kızlar bana inanamıyacaksınız ben dün kahverengileri gördüm negatif adet oldum falandı filandı başladım feryat figana eşimi ağlattım ama bayağı bir ped değiştiriyordum sabah hastaneye gittim ikinci aşılamaya başlayalım dedim kan vermemi söyledi doktor ben gerek yok adet oldum dedim o ısrar etti gittim kan verdim formaliteden sonra ultrasona girdim ultrasonda doktorada kahverengi geldi regl oldum dedim oda bir baktı iki tane tomurcuk rahimde kist oluşmuş adetinin kırmızı gelmesini bekle kırmızı gelince tekrar bakarız dedi kist kendiliğinden gitmemişse doğum kontrol hapı kullanırsın gelecek aya başlarız aşılamaya dedi bende kan sonuçlarını bile sormadan eve geri döndüm işe gidecektim canım istemedi gitmek evdede başladım iş yapmaya bavul kaldırıyorum çamaşır topluyorum alt kata inadına zıplayarak iniyorum ( aşılama işlemlerinde dikkatli iniyordum) anlayacağınız hopla zıpla özgürlüğün tadını çıkarıyorum halı şampuanları bir yandan halı silmeler bir yandan bir telefon geldi hastaneden sonucunuz pozitif demesinlermi hemen progynex 200 lük iğne yazdırdılar iki gün üst üste vurulup perşembeye tekrar gelmemi kan testini tekrarlamamı söylediler. Muhtemelen şu an düşük yapıyorum ama en azından HAMıLEYıM hobareeeeey hemde ikiz kendime inanamıyorum herkeze benim olumsuzluğum ders olsun
sibel'ce beni listeye pozitif olarak ekle lütfen perşembe gününe kadarda olsa tadını çıkarmak istiyorum kanamam var düşük yaptığımı biliyorum ama olsun pozitif ya :)

çok güzel bir haber inanki çok duygulandım...allah cümlemize yardım etsin bu güzel duyguyu herkes yaşasın..bu arada çatlama iğnesini perşembe akşamı aşılamayı cumartasi saat 11 olacağım arkadaşlar dua edin.. iyi geceler..

nekadar güzel bi haber bu inş bi sorun olmaz tutunur bebişlerin.küçük mucize bebekler :)
darısı hepimizin başına.

canım teşekkür ederim ...... inşallah bebişlerimiz olur ve sıkıca tutunur annelerine.......

doktorum aradı durumu anlattım,adet olmuşsun dedi.kontrole gelmene gerek yok dedi ama kasıklarında sancı olursa gel dedi.
bir ay ara ver ondan sonra eşinle karar verip tedaviye kalan yerden devem ederiz dedi...işte böyle hikayem yani bebişim yoldan döndü olmadı(

güzel arkadaşım moralini bozma hep yanındayız ....... bak en azından artık olabileceğini biliyorsun.... ne demiştik durmak yok mücadele edeceğiz ve sonunda ALLAHın izniyle zafer bizim olacak........:lepi:

Çok güzel bir haber,inşallah küçük melekler sana dahada sarılırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…