Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama için puregon 75 ml den kullanmaya başladım ,cuma günü sabah kontrole çağırdı,startımızı verdik:))))))))))

yaa kızlar kanamam çok fazla parça falanda geliyor bu bebişlerin tutunma imkanı yok gibi geliyor ne pis olumsuz şeyim ben yaaaaa ama nasıl olumsuz olmayayımki cayır cayır kanamam var iğneden sonrada azalma olmadı. Öğleden sonra bir iğne daha yaptıracağım ne olur tutunsunlar yaaaa.

inşallah sıkı sıkı tutunurlar canım

canım kötü düşünme yat dinlen sen, gerekeni yap, gerisi allah'tan. benimde ikizdiler 1'er hafta arayla düştüler. inşallah seninkiler sana sıkı sıkıya tutunurlar. bozma moralini. belki ikizdirler, biri düşüyordur. biride düşmemek için mücadele ediyordur.

işallah canlarım hepimize hayırlısını versin Allah ...burp sana duacıyım mucize olup da tutunacaklar,ümüdini yitirme...yat,dinlen,nazlan:))

Olumsuz düşünme inşallh tutunurlar sana,dinlenmeye çalış.Benim yengem tüp bebek yaptırmıştı 3 tane koymuşlardı,sonra aşırı kanamayla hastanede yattı,1 tane si kalmıştı şuan 1,5 yaşında .İnşallh seninkilerde ikizdir biri düşüyordur,diğeride sıkı sıkı sana sarılır.....

Günaydın arkadaşlar.burb inşallah yavruların sana sıkı sıkıya tutunurlar dualarım tüm arkadaşlarım için hepimiz için Rabbim en hayırlısını nasip etsin.

bende şimdi doktordan geldim yumurtalar büyümüş 17 mm olmuşlar doktor çok iyi dedi çatlatma iğnesi vurdurdum 36 saat sonra birliktelik söyledi bide sabahları jel kullanacağım doktor bana aşılama yapmıyor normal birliktelikle aynı diyor bende bu sefer böyle deneyeceğim inşallah tutar bana bu arada yapmamı tavsiye ettiğiniz şeyler varmı arkadaşlar rahat olmaya çalışıyorum rahatlık çok önemli herhalde bu konularda inşallah rabbim şu mübarek günlerde hepimizin dualarını kabul eder.bide jel kullanacağım ya sabahları acaba orucu bozarmı bilmiyorum bilen varmı arkadaşlar

sibelce seninde büyümüştür inşallah canım ümidini hiçbirzaman kaybetme moral çok önemli çünkü

canlarım harikasınız nasıl moral veriyorsunuz anlatamam hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim gerçekten bir anda içim açıldı sayfayı okudukça kanamam çok fazla ama her türlü örnek var kimisi kanamaya rağmen doğum yapıyor kimisi kanamayla bebek düşürüyor

duam allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin birbirimize yüklediğimiz bu pozitif enerjilerle hepimiz eninde sonunda bunu başaracağız.

sibel'ce canım endişe yok bak benim gibi yapma kızarım vallaha

kızlar ben hepinize ders olayım ümitler yitirilmeden tez bebekler kucaklanaaaaa

canım inşallah olur jel ne jeli merak ettim de

yaa haftaya kadar süre nasıl geçecek hiç bilmiyorum bu gece dügün uyuyamadım uyuyunca da üçüz erkek bebeklerim olduğunu gördüm hayır olsun inşallah

canım inşallah normal birliktelikte tutar ama doktorda enteresanmış nasıl aynı olsunki aşılamada spermler laboratuar ortamında yıkanıyor en başarılılar seçiliyor ve kadının döl yollarındaki tüm spermlerle mücadele eden akıntıları aşarak rahim içine akıtılıyor.Tamam başarı yüzdesi çok artmıyor olabilir fisfisfis Ama buna şöyle bir iyi yönden bakmalı demekki senin için herşey yolundaki doktorun bu işlemlere bile gerek duymamış moralini yüksek tut eminim çifter çifter alacaksın bebişini kucağına yumoşlarda tam kıvamında ohh mis maşallah

canım jel evde ben şuan işyerindeyim ismini tam olarak bilmiyorum ama birliktelikten sonraki sabah kullan dedi herhalde spermlerin tutunması için progesteron içerikli jel olduğunu biliyorum

burb eşimde hiçbirsorun yok sorun benim yumurtalar büyüyüp çatlayamıyordu doktorda bunun için normal birliktelik diyor herşey yolunda çok şükür inşallah tutarda bebişlerimizi hepimiz birlikte büyütürüz
bilmiyorum doktorum benden çok ümitli olduğunu söyledi zaten çok pozitif güleryüzlü bir insan benide çok rahatlatıyor bütün stresimi alıyor sağolsun hepimiz birbirimiz için dua edelim çünkü kişinin başkasına yaptığı dua kabul olurmuş üzülmek ümitsizlenmek kesinlikle yok arkadaşlarŞenizopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…