Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:
aynen öyle canım bak maşallah herşeyin yolunda olduğu için doktorun aşılama gereği bile duymamış iğnelerlede yumurtalar zaten gelişiyor çatlatma iğneleride başarılı oluyor güzel haber yakın desene

demekki doktor öncelikle bakıcak kendiliğinden oluyormu diye, iyi doktormuş. hemen aşılam dememiş. inşallah normal yolla olur canım. sana tavsiyem rahat ol, kendini germe, kasma, tabi bide besmele getirmeyi unutma canım:)

kizlar bende varim bu ay, yeni basladik asilamaya gonal-f ignesiyle bugun 3.gun
Pazartesi hastaneye gidecegiz yumurtalarim gelismismi diye yoksa dozajini yukselticekler.insallah hepimizin butun bekleyenlerin olur.......

kizlar bende varim bu ay, yeni basladik asilamaya gonal-f ignesiyle bugun 3.gun
Pazartesi hastaneye gidecegiz yumurtalarim gelismismi diye yoksa dozajini yukselticekler.insallah hepimizin butun bekleyenlerin olur.......

hoşgeldin aramızaa.s.tedavi sürecin hayırlı olsun. senide listemize ekliyorum.

Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

LıSTEMıZ
......................................................................................................................

sibel'ce.....................2 tüp bebekten sonra 1.aşılama.................
f3x...................................................2.aşılama.................
svd06....................................4 ağustos 1.aşılama.................17 ağustos sonuç---POZıTıF
oyam34................................20 temmuz 2.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATıF
esengülüm..............................27 ağustos 2.aşılama.................
flybebis...............................6-7 ağustos 2.aşılama.................ERTELENDı
gullu123....................................ağustos 3.aşılama..................
burp......................................6 ağustos 1.aşılama.................17 ağustos sonuç---POZıTıF
buse_burcu.................................temmuz 2.aşılama.................8 ağustos sonuç---NEGATıF
yasemin33..................................ağustos 1.aşılama.................
HeidiAnkara............................20 temmuz 1.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATıF
Yeşil98783...........................................2.aşılama.................14 ağustos sonuç---NEGATıF
Hayatmelek..............................9 ağustos 1.aşılama.................23 ağustos sonuç
angela79.................................4 ağustos 1.aşılama………………………….17-18 ağustos sonuç
Neser……………………………………………………………….ağustos 2.aşılama……………………..……28 ağustos sonuç
özlem5723…………………………………………...…15 ağustos 1.aşılama……………………………
hly000…………………………………………………….……….ağustos 1.aşılama………………………….
cansed………………………………………………………………ağustos 2.aşılama……………………….…bu sefer olacak inşallah
berken04…………………………………………………………ağustos 1.aşılama…………………………..
aykara2…………………………………………….…….10 ağustos 2.aşılama………………………..…24 ağustos sonuç
relax…..……………………………………………………24 ağustos 1.aşılama………………………….…8 eylül sonuç
zeynepela……………………………………………..…15 ağustos 2.aşılama………………………..…27 ağustos sonuç
tuna0909.……………………………………………....3 ağustos 1.aşılama………………………….…15 ağustos sonuç---NEGATıF
birteksen.……………………………………………..... ağustos 1.aşılama………………………….…

burp tebrik ederim canım..hayırlı olsun inşallah bundan sonraki sürecide iyi geçirirsin çok sevindim:)kaydirigubbakcemile5

gullu123, Svd06 çok teşekkür ederim ama ben galiba düşük yapıyorum çok kanamam ve ağrım var progynex iğne oluyorum yarın tekrar hastaneye gideceğim umarım ikiside yada en azından biri tutunmayı başarır allah hepimizin yardımcısı olsun.

arkadaşlar ben doktordan geldim. malesef yumurtalarım hiç gelişmemiş moralim bozuldu bu ay aşılama yapıcam diye çok şartlamıştım kendimi ama olmayacak heralde. doktor pazartesi kontrole gel dedi ama ben hiç umutlu değilim. zaten bugün adetimin 11. günü büyüyecek olsa şimdi çoktan büyürdü. demekki ilaç tedavisi başarı olmadı.doktorumda iğne tedavisine pek sıcak bakmıyor, çünkü ben tüp bebek tedavim sırasında iğnelere çok tepki verip hastalanmıştım. şimdidide öyle olur diye korkuyor. bide doktorum ilaçları en az dozuyla kullanmaktan yana çünkü, fazla ilaç verince tutmama ihtimali çok yüksekmiş. vücut ters tepki verirmiş. en iyisi az dozla yavaş yavaş olmasıymış.

merhabalar,
ben de aranıza bugün katıldım,ilk aşılamamı 4 ağustos ta yaptık ama maesef tutmadı,şimdi ikinciyi deniyoruz,kısmetse o da 26 ağustosta olacak,şimdi göbekten iğnelerimi oluyorum,inşallah tutar,,

yaa canım sıkma canını yaaa 15. gün gelişenlerde var senin şansızlığın önceden ohs yaşaman o yüzden doktorun temkinli davranıyor senin yumoşlar bu sefer ağır ve emin ilerliyorlar madem çok şişme olasılığı yok ye bari incir üç beş tane bu aşamadan sonra ohs yaşatmazlar sana heralde sakında moralini bozma yumoşların hizaya gelecektir. kaydirigubbakcemile

hayırlı olsun canım ikinci aşılaman tutar inşallah

işallah tutar,beklemek çok zor,ilaçlarla vücudum acayip şişiyor ,gerçekten zor,
kaçıncıda tutma şansı daha yüksek acaba,ben acıbademe gidiyorum,olumlu dönütler duydunuz mu merak ediyorum,henüz yeni araştırmaya başladım,,,senin ne zaman aşılaman?

ben ilk aşılamamı 6 ağustosta yaptırdım regl oldum ikinci aşılamaya başlıyalım derken kanda gebelik çıktı muhtemelen düşük yapıyorum. Kaçıncı aşılamada tutacağı kişiden kişiye değişiyor kimisi ilk aşılamada tutturuyor kimisi 6. kimisi tüp bebekte hamile kalamıyor aşılamada kalıyor kimisi ne tüp ne aşılamada kalamayıp kendiliğinden kalıveriyor bu tamamamen değişken bir durum.

merhaba,bende aranıza yeni katıldım.aslında uzun zamandır yazılanları okuyor ve bilgileniyordum.tecrübelerimi bende artık paylaşmak istiyorum.12 ağustosta ilk aşılamamı yaptırdım ve bekliyorum....

Canım ya,inşallah pazartesiye kadar durum değişir,hayırlısı Allahtan.......

hayırlısı olsun senin için de ,bana doktor regl olursan gel demişti birincide,ben reglimin ikinci günü gittim,muayene etti ve ikinciye başlayabilriz dedi,ben test yapmadığımı hamile olup olmayacağımı sordum,yok birşey gözükmüyor,olsaydı görürüz dedi,yani senin için de hayırlısı olsun ama ikinciye başlarken doktor nasıl görmedi,nereye gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…