burb eşimde hiçbirsorun yok sorun benim yumurtalar büyüyüp çatlayamıyordu doktorda bunun için normal birliktelik diyor herşey yolunda çok şükür inşallah tutarda bebişlerimizi hepimiz birlikte büyütürüz
bilmiyorum doktorum benden çok ümitli olduğunu söyledi zaten çok pozitif güleryüzlü bir insan benide çok rahatlatıyor bütün stresimi alıyor sağolsun hepimiz birbirimiz için dua edelim çünkü kişinin başkasına yaptığı dua kabul olurmuş üzülmek ümitsizlenmek kesinlikle yok arkadaşlarŞenizopuyorumnanaktan
bende şimdi doktordan geldim yumurtalar büyümüş 17 mm olmuşlar doktor çok iyi dedi çatlatma iğnesi vurdurdum 36 saat sonra birliktelik söyledi bide sabahları jel kullanacağım doktor bana aşılama yapmıyor normal birliktelikle aynı diyor bende bu sefer böyle deneyeceğim inşallah tutar bana bu arada yapmamı tavsiye ettiğiniz şeyler varmı arkadaşlar rahat olmaya çalışıyorum rahatlık çok önemli herhalde bu konularda inşallah rabbim şu mübarek günlerde hepimizin dualarını kabul eder.bide jel kullanacağım ya sabahları acaba orucu bozarmı bilmiyorum bilen varmı arkadaşlar
kizlar bende varim bu ay, yeni basladik asilamaya gonal-f ignesiyle bugun 3.gun
Pazartesi hastaneye gidecegiz yumurtalarim gelismismi diye yoksa dozajini yukselticekler.insallah hepimizin butun bekleyenlerin olur.......
Svd06 ve burp tebrikler allah tamamına erdirsin bizimde darsı başımıza diyelim hayırlısı olsun
arkadaşlar ben doktordan geldim. malesef yumurtalarım hiç gelişmemiş moralim bozuldu bu ay aşılama yapıcam diye çok şartlamıştım kendimi ama olmayacak heralde. doktor pazartesi kontrole gel dedi ama ben hiç umutlu değilim. zaten bugün adetimin 11. günü büyüyecek olsa şimdi çoktan büyürdü. demekki ilaç tedavisi başarı olmadı.doktorumda iğne tedavisine pek sıcak bakmıyor, çünkü ben tüp bebek tedavim sırasında iğnelere çok tepki verip hastalanmıştım. şimdidide öyle olur diye korkuyor. bide doktorum ilaçları en az dozuyla kullanmaktan yana çünkü, fazla ilaç verince tutmama ihtimali çok yüksekmiş. vücut ters tepki verirmiş. en iyisi az dozla yavaş yavaş olmasıymış.
merhabalar,
ben de aranıza bugün katıldım,ilk aşılamamı 4 ağustos ta yaptık ama maesef tutmadı,şimdi ikinciyi deniyoruz,kısmetse o da 26 ağustosta olacak,şimdi göbekten iğnelerimi oluyorum,inşallah tutar,,
arkadaşlar ben doktordan geldim. malesef yumurtalarım hiç gelişmemiş moralim bozuldu bu ay aşılama yapıcam diye çok şartlamıştım kendimi ama olmayacak heralde. doktor pazartesi kontrole gel dedi ama ben hiç umutlu değilim. zaten bugün adetimin 11. günü büyüyecek olsa şimdi çoktan büyürdü. demekki ilaç tedavisi başarı olmadı.doktorumda iğne tedavisine pek sıcak bakmıyor, çünkü ben tüp bebek tedavim sırasında iğnelere çok tepki verip hastalanmıştım. şimdidide öyle olur diye korkuyor. bide doktorum ilaçları en az dozuyla kullanmaktan yana çünkü, fazla ilaç verince tutmama ihtimali çok yüksekmiş. vücut ters tepki verirmiş. en iyisi az dozla yavaş yavaş olmasıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?