yaa canım sıkma canını yaaa 15. gün gelişenlerde var senin şansızlığın önceden ohs yaşaman o yüzden doktorun temkinli davranıyor senin yumoşlar bu sefer ağır ve emin ilerliyorlar madem çok şişme olasılığı yok ye bari incir üç beş tane bu aşamadan sonra ohs yaşatmazlar sana heralde sakında moralini bozma yumoşların hizaya gelecektir. kaydirigubbakcemile
hayırlısı olsun senin için de ,bana doktor regl olursan gel demişti birincide,ben reglimin ikinci günü gittim,muayene etti ve ikinciye başlayabilriz dedi,ben test yapmadığımı hamile olup olmayacağımı sordum,yok birşey gözükmüyor,olsaydı görürüz dedi,yani senin için de hayırlısı olsun ama ikinciye başlarken doktor nasıl görmedi,nereye gidiyorsun?
bebing, monicii ve seyno aramıza hoşgeldiniz.a.s.
bebing, monicii ve seyno aramıza hoşgeldiniz.a.s.
ben 2.aşılamaya 17 sinde pazartesi başladım,16 sında regl oldum,ertesi gün soluğu doktorda aldım haliyle,işallah bu sefer tutucak,pozitif enerjilerinizi dualarını bekliyorum,,,ne zormuş meğer bu iş ..
arkadaşlar herkez için hayırlısı olur işallah,,
burp tebrik ederiz seni,ablamın da gebeliğinde kanama oldu ama sonra kesildi şimdi yeğenim 2 yaşındaa.sa,ben çok stresliyim sürekli düşünüyorum,ilkinde de olmayınca ço üzüldüm,bu arada ben listede yokum :-((
sen hangi doktora gidiyorsun..?? inşallah bu kez güzel haberler alırsın canımm:CüvCüv:
teşekkürler benide listeye almışsınız.anlamadığım 25 agustos sonuç demişsiniz daha 13 gun geçmiş oluyo o tarihte.bana doktorum iki hafta olmazsan regl beni ara dedi.su gün tahlil yaptır demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?