Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah dediğin dibi gelişirler. bi dahaki ayı beklemek zorunda kalmam.

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.. aynen bende okuyordum ve sizlerden umut buluyordum..
bende temmuzun 29da ilk aşılamamı yaptırdım ama tutmadı.. o sıralar yoğun bir stres vardı bende.. regl olduğum zaman şehir dışında idim ve doktoruma gelip muayene olamadım. çok üzüldüm..yani bu ay boşa geçmiş oldu malesef..ramazandada aşılama yaptırmak hiç aklıma yatmıyor aslında..
ama diğer sayfalarda okuduğum birşey var.. aşılama yapıldıktan sonraki ay ara verenlerde ilacın etkisi devam ettiğinden kendiliğinden gebelik olabiliyormuş.. bu beni çok rahatlattı, bu gibi bir tecrübe yaşayan varmıdır aranızda?? merak ediyorum..
ben tatil esnasında doktora gelmeyi çok isiyordum ama bir türlü nasip olmadı. çok zorladım şartları ama sonrada dedimki vardır bir hayır.. şimdi ise belki de diyorum Rabbim bu şekilde bebeğim olmasını istedi.. inşallah olur.. inşallah hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin Allah'ım..

benim gibi yeni gelen arkadaşlarımada hoşgeldiniz diyorum .. bir gün hepimiz anne olup o yaramazlarla vakit geçircez inşallah..çok uzun oldu kusuruma bakmayın..

Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

LİSTEMİZ
......................................................................................................................

sibel'ce.....................2 tüp bebekten sonra 1.aşılama.................
f3x...................................................2.aşılama.................
svd06....................................4 ağustos 1.aşılama.................17 ağustos sonuç---POZİTİF
oyam34................................20 temmuz 2.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATİF
esengülüm..............................27 ağustos 2.aşılama.................
flybebis...............................6-7 ağustos 2.aşılama.................ERTELENDİ
gullu123....................................ağustos 3.aşılama..................
burp......................................6 ağustos 1.aşılama.................17 ağustos sonuç---POZİTİF
buse_burcu.................................temmuz 2.aşılama.................8 ağustos sonuç---NEGATİF
yasemin33..................................ağustos 1.aşılama.................
HeidiAnkara............................20 temmuz 1.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATİF
Yeşil98783...........................................2.aşılama.................14 ağustos sonuç---NEGATİF
Hayatmelek..............................9 ağustos 1.aşılama.................23 ağustos sonuç
angela79.................................4 ağustos 1.aşılama………………………….17-18 ağustos sonuç
Neser……………………………………………………………….ağustos 2.aşılama……………………..……28 ağustos sonuç
özlem5723…………………………………………...…15 ağustos 1.aşılama……………………………
hly000…………………………………………………….……….ağustos 1.aşılama………………………….
cansed………………………………………………………………ağustos 2.aşılama……………………….…bu sefer olacak inşallah
berken04…………………………………………………………ağustos 1.aşılama…………………………..
aykara2…………………………………………….…….10 ağustos 2.aşılama………………………..…24 ağustos sonuç
relax…..……………………………………………………24 ağustos 1.aşılama………………………….…8 eylül sonuç
zeynepela……………………………………………..…15 ağustos 2.aşılama………………………..…27 ağustos sonuç
tuna0909.……………………………………………....3 ağustos 1.aşılama………………………….…15 ağustos sonuç---NEGATİF
birteksen.……………………………………………..... ağustos 1.aşılama………………………….….
bebing.……………………………………………......12 ağustos 1.aşılama………………………….…25 ağustos sonuç
moncicii…………………………………………………………..ağustos 2.aşılama……………………………

benimkisi çok komik oldu ben regl oldum diye gittim bana zorla kan testi yaptılar ben sonucu ile bile ilgilenmeden direk ultrasona girdim doktorumda ben regl oldum dediğimde keseleri kiste yordu :) iki tane kist var dedi adetin kırmızı geldikten sonra bir daha bakalım eğer kistler kaybolduysa ikinci aşılamaya geçelim dedi sonra sonucum çıkınca beni arayıp onların kese olduğunu kan testimin pozitif olduğunu söylediler. yani kabahat bende negatif negatif diye bayrak açan bendim ama ne yapabilirimki kanamam vardı ne bileyim düşük yaptığımı gebe olduğumu

arkadaşlar herkez için hayırlısı olur işallah,,
burp tebrik ederiz seni,ablamın da gebeliğinde kanama oldu ama sonra kesildi şimdi yeğenim 2 yaşındaa.sa,ben çok stresliyim sürekli düşünüyorum,ilkinde de olmayınca ço üzüldüm,bu arada ben listede yokum :-((

ben 2.aşılamaya 17 sinde pazartesi başladım,16 sında regl oldum,ertesi gün soluğu doktorda aldım haliyle,işallah bu sefer tutucak,pozitif enerjilerinizi dualarını bekliyorum,,,ne zormuş meğer bu iş ..

ben 2.aşılamaya 17 sinde pazartesi başladım,16 sında regl oldum,ertesi gün soluğu doktorda aldım haliyle,işallah bu sefer tutucak,pozitif enerjilerinizi dualarını bekliyorum,,,ne zormuş meğer bu iş ..

sen hangi doktora gidiyorsun..?? inşallah bu kez güzel haberler alırsın canımm:CüvCüv:

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah Rabbim hakkımızda ne hayırlıysa onu nasip eder
Sibelce üzülme canım sen yinede moralini yüksek tut ben sabah ve akşam aç karnına 1 kaşık bal yiyorum bide beyaz soğanı sumakla birlikte salata gibi yapıp yiyorum ve sabah akşam yemeklerin yanında kesip yiyorum faydası varmış ben öyle duydum moralini bozma gün doğmadan neler doğar hakkımızda hayırlısı ben hep dua ediyorum canım

evet bana böyle haberler çok geliyor %50 şans var sanırım yarın kan tahlili yaptıracağım artık yatıp dinlenme şansımda yok işim yoğunlaştı artık işe gitmem gerekecek

buraya yazı yazmayı tam çözemedim ama bu bal yemek soğanla sumak yemek nezaman neye faydalı oluyormuş

teşekkürler benide listeye almışsınız.anlamadığım 25 agustos sonuç demişsiniz daha 13 gun geçmiş oluyo o tarihte.bana doktorum iki hafta olmazsan regl beni ara dedi.su gün tahlil yaptır demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…