Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
seyno sen hangi doktora gidiyorsun canım?

ben çapaya gidiyorum..doktorum orda o gün kim varsa o oluyor.. hiç ii değil aslında.. şansına bir gün bayan ise doktor diğer gün bir erkek olabliyor.. rahatsız oluyorum ama herşey bebeğim için.. :kedi: :uhm:
yani benimki ünv hast olduğundan belli olmuyor..
inşallah hamile kalırısda bu sıkıntılar geçer ve bir an evvel hepimiz bebeklerimize kavuşuruz sağlıkla hayırlısıyla..

tabi canım işallah,mini mini bebelerimiz olur işallahhh

banada regl olursan gelmene gerek yok dedi.bir ay ara verir sonra devam ederiz dedi.

biz hemen başladık,aslında ben çok iyi bilmiyorum,doktorum ne derse onu yapıyorum,,hemen başlayabilriz dedi ve başladık,,ilk aşımama 4ünde olmuştu zaten 16sında regl oldum,17sinde 2.ye başladık,,,

saol canım. bende incir yemeyi düşünüyorum, ama dediklerininde faydası varsa onlarıda yerim. ama bugün canım çok sıkıldı. eşimde abartıyosun diye boşver oluruna bırak diyo, ama olmuyo işte. hem madden, hem maneivi olarak çok yıprandım artık. uğraşacak halimde kalmadı. hayırlısı allah'tan artık. doktorum bugünde diyoki; iğne ile tedaviye başlayacaksak tüp bebeğe başlayalım dedi.daha garanti olur falan dedi. hem eşininde sperm hareketi az dedi(%30 larda) benimde aklım karıştı.

biz hemen başladık,aslında ben çok iyi bilmiyorum,doktorum ne derse onu yapıyorum,,hemen başlayabilriz dedi ve başladık,,ilk aşımama 4ünde olmuştu zaten 16sında regl oldum,17sinde 2.ye başladık,,,

her doktorun kendine göre bir tarzı var.bende çok soru sormuyorum.doktor ne derse onu yapıyorum.yeterince zor şeyler yaşıyoruz.iyice kafayı bulandırmaya gerek yok.inşallah bu ay olur seninde.

kızlar benim kanamam normal adete döndü ...aşılama tutmadı.bu ay ara verelim dedi dr.zaten ramazanda iyi oldu ama sonra işe başlayınca gidip gelmek zorlaşacak,izin al falan zor işler...
ne yapalım işallah hepimiz için birer melek gelir,bizi çok uğraştırıyor yaramazlar:)) :ecrin_bebek:
sibelcim üzme kendini yumoşun büyür daha,burp bizi haberdar et aklımız sende...

QUOTE=bebing;8570494]aşılaması tutan arkadaşlar ne gibi belirtileriniz oldu? paylaşabilirmisiniz?[/QUOTE]

buna benim cevap vermem ne komik olur aşılamam tuttu evet belirti olarak adet gördüm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey benim ilaçların etkisi olmadan tek söyleyebileceğim belirtim göbek deliğimden aşağı doğru inan kahverengi bir çizgi ( hepinizin göbüşlerini açıp incelediğini görür gibiyim ) benin pek kıstas alınacak bir durumum yok ama malesef :1no2:

yaaa canım yaaa eminmisin sen kan testi ne diyor bak benim durumumu görüyorsun şakır şakır kanama var gerçi bu öğleden sonra biraz hafifledi ama kan sonucun ne alemde

QUOTE=bebing;8570494]aşılaması tutan arkadaşlar ne gibi belirtileriniz oldu? paylaşabilirmisiniz?

buna benim cevap vermem ne komik olur aşılamam tuttu evet belirti olarak adet gördüm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey benim ilaçların etkisi olmadan tek söyleyebileceğim belirtim göbek deliğimden aşağı doğru inan kahverengi bir çizgi ( hepinizin göbüşlerini açıp incelediğini görür gibiyim ) benin pek kıstas alınacak bir durumum yok ama malesef :1no2:[/QUOTE]

yinede cevap verdiğin için teşekkür ederim.umarım bebişlerin tutunur.eger onlar dünyaya geliceklerse gelirler.ben buna inanıyorum.

doktorum aylar öncesinden aşılama deneyelim dediğinde tedaviden korkmuştum. ve kaçtım.şimdi iğneleri bile hatırlamıyorum bugün aşılamamın 8. günü olmasına rağmen.beklemek daha zormuş sürekli regl olacakmış gibi hissederken.

yaaa canım yaaa eminmisin sen kan testi ne diyor bak benim durumumu görüyorsun şakır şakır kanama var gerçi bu öğleden sonra biraz hafifledi ama kan sonucun ne alemde
Hayırlı Olsun.Senin adına çok sevindim.İnşallah hiç bir sorun olmadan herşey güzel gidecek.Annem hamileliklerini hep regl olarak geçirmiş.Bu bünyeden bünyeye değişiyor.Ben doktorunun aşılama yapmadan önce yumurtaların çatladı mı diye bakıp bakmadığını, eşinin sperm miktarı ile hareketliliğini merak ediyorum.Acaba sayı kaç olunca tuttu?Ya da onunla bir ilgisi var mı?
Bizde cuma akşamı tatile kayınvaldemlere yazlığa gidiyoruz.Bir hafta yokum.Umarım herkesten güzel haberler gelir.
Sibelce ve diğer arkadaşlar moralinizi bozmayın.Çünkü bunun stresle de ilgisi var.Saraçoğlunun sitesiinde 15 gün soğan sonra da 15 gün incir kürü yapılması gerektiğini okumuştum.Ben bitkisel çözümlerinde etkili olacağına inanıyorum.Evet Sibelce tüp bebekte olasılık tabi daha yüksek.Hatta mikro enjeksiyonda % 80 lerde.Ama o da kısmet işi.
Eylül'de 2. aşılamayı düşünüyoruz.Tutmazsa kendimiz deneyip tüp bebek için para biriktireceğiz.
Bu aralar sır(secret) kitabını okuyorum.Olumlu düşünme ve olacağına inanma çok önemli.Bu düşüncenin dini temeli de var.Bu güzel ayın hürmetine Allah dualarımızı kabul eder ve herkes anne olur umarım.kaydirigubbakcemile2

cnmö gözün aydın allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin inş darısı hepimizin başına opuyorumnanaktan

HeidiAnkara sana iyi tatiller, iyi eğlenceler. geldiğinde inşallah listemizde pozitif sayılarının arttığını görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…