seyno sen hangi doktora gidiyorsun canım?
bana da doktorum 14 gün demişti,regl olursan gel demişti
ben çapaya gidiyorum..doktorum orda o gün kim varsa o oluyor.. hiç ii değil aslında.. şansına bir gün bayan ise doktor diğer gün bir erkek olabliyor.. rahatsız oluyorum ama herşey bebeğim için.. :kedi: :uhm:
yani benimki ünv hast olduğundan belli olmuyor..
inşallah hamile kalırısda bu sıkıntılar geçer ve bir an evvel hepimiz bebeklerimize kavuşuruz sağlıkla hayırlısıyla..
banada regl olursan gelmene gerek yok dedi.bir ay ara verir sonra devam ederiz dedi.
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah Rabbim hakkımızda ne hayırlıysa onu nasip eder
Sibelce üzülme canım sen yinede moralini yüksek tut ben sabah ve akşam aç karnına 1 kaşık bal yiyorum bide beyaz soğanı sumakla birlikte salata gibi yapıp yiyorum ve sabah akşam yemeklerin yanında kesip yiyorum faydası varmış ben öyle duydum moralini bozma gün doğmadan neler doğar hakkımızda hayırlısı ben hep dua ediyorum canım
biz hemen başladık,aslında ben çok iyi bilmiyorum,doktorum ne derse onu yapıyorum,,hemen başlayabilriz dedi ve başladık,,ilk aşımama 4ünde olmuştu zaten 16sında regl oldum,17sinde 2.ye başladık,,,
kızlar benim kanamam normal adete döndü ...aşılama tutmadı.bu ay ara verelim dedi dr.zaten ramazanda iyi oldu ama sonra işe başlayınca gidip gelmek zorlaşacak,izin al falan zor işler...
ne yapalım işallah hepimiz için birer melek gelir,bizi çok uğraştırıyor yaramazlar:)) :ecrin_bebek:
sibelcim üzme kendini yumoşun büyür daha,burp bizi haberdar et aklımız sende...
QUOTE=bebing;8570494]aşılaması tutan arkadaşlar ne gibi belirtileriniz oldu? paylaşabilirmisiniz?
Hayırlı Olsun.Senin adına çok sevindim.İnşallah hiç bir sorun olmadan herşey güzel gidecek.Annem hamileliklerini hep regl olarak geçirmiş.Bu bünyeden bünyeye değişiyor.Ben doktorunun aşılama yapmadan önce yumurtaların çatladı mı diye bakıp bakmadığını, eşinin sperm miktarı ile hareketliliğini merak ediyorum.Acaba sayı kaç olunca tuttu?Ya da onunla bir ilgisi var mı?yaaa canım yaaa eminmisin sen kan testi ne diyor bak benim durumumu görüyorsun şakır şakır kanama var gerçi bu öğleden sonra biraz hafifledi ama kan sonucun ne alemde
arkadaşlaaaarrrrrrr
kaydirigubbakcemile5 :lepi: :teytey: :dance:
sonuç olumlu çıktııı:)) çok şükür..
henüz kendi doktorumla görüşmedim ama bhcg sonucu olumlu çıktı:))
inşallah sizlerinde güzel haberlerinizi tez zamanda alırız
sanırım bundan sonra 2 güne bir kan verip değerin katlayıp katlamadığına bakılcak...dualarınız bekliyorum inşallah bundan sonraki süreçte iyi gider
yaaa canım yaaa eminmisin sen kan testi ne diyor bak benim durumumu görüyorsun şakır şakır kanama var gerçi bu öğleden sonra biraz hafifledi ama kan sonucun ne alemde
Aşılama için puregon 75 ml den kullanmaya başladım ,cuma günü sabah kontrole çağırdı,startımızı verdik:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?