Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selamlar birşey soracağım cumartesi aşılamam olcak aşılama sırasında ağrı oluyormu ve daha sonrası kaç gün dinlenmek gerekiyor.bilgi ve tecrübelerinizi okumak istiyorum..

arkadaşlar hakkımızda hayırlısı benede eylülde düşünüyoru m ilk aşılamam hayırlısı hastanelerin isimlerini yzsak iyi olur ben florance nigtangele gidiyorum emre bey harika biri tavsiye ederim on numara hastane

selamlar birşey soracağım cumartesi aşılamam olcak aşılama sırasında ağrı oluyormu ve daha sonrası kaç gün dinlenmek gerekiyor.bilgi ve tecrübelerinizi okumak istiyorum..

canım öncelikle stres yapma..hiç acı ağrı olmuyor..zaten çok basit bir iki dakikalık bir işlem..aşılama olduğu gün dinlenmen yeterli sonra normal hayatına dönebilirsin..çalışıyorsan ve işin çok yorucu değilse ertesi gün işe gidebilirsin ama kendini fazla yorma...ağır bişey kaldırma dikkat et

kızlar aşılamadan sonra göğüslerim çok büyümüştü..bugün aşılamadan sonra 10. günüm ve göğüslerim küçüldü,normal boyutuna geldi.buda beni üzdü açıkçası.sizce bu durum olumlumu,olumsuzmu?yorum yazarsanız sevinirim

selam arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptırıcam 2 ay serephene kullandım bi sonuç çıkmadı hsg çektirdim geçen hafta doktorum ona göre bi işlem yapıcak artık aşılama tüp bebek olmuyor değilmi yumurta için yapılıyor

kizlar bu igneler (gonal-f) sanki bende ise yaramiyo gibi bir his var icimde.Sadece basim agriyo aksamlari
ama, karin agrisi ne biliyim hic bi belirti yok.......
Aceba yumurtalarim buyumuyo olabilirmi.

Merhaba arkadaşlar.Bir süredir yazılanları takip etmeye çalışıyorum fırsat buldukça.Ama nedense yazmaya cesaret edemedim sanki olumsuz birşey olur da herkes olumsuz etkilenir vs.diye.Artık bugün ben de yazmaya karar verdim,çünkü fikir almaya ihtiyacım var.
Geçen Mart ayında yumurta geliştirici iğneler yaypıp kendiliğimden hamike kalmış,ancak hamile olduğuma ihtimal vermeyip ve farkına da varmayıp 5 haftalıkken düşük yapmıştım.Sonra herhangi bir şey yapmadım ta ki Ağustos ayına kadar.8 Ağustos'ta aşılama yaptık(ilk aşılamam).Bu cumartesi tahlile gidecektim ki, Salı sabaha karşı(10.gün)biraz pembe renkte akıntı oldu ve kahverengi olarak devam etti.Yoğun olamakla beraber Çarşamba da devam etti(çok az da ufacık birşeyler de geldi parça gibi).Bugün sabah herhengi bir şey yoktu diyordum ki, lavaboya gittiğimde peçeteye biraz kırmızı renkte bişey geldi.Şu an da yine kahverengi gibi çok az oluyor ve hastalanınca olan sızlama var.
ılk kahve leke olmaya başladığında doktorumu aradım,bana birşey demedi.Progestan'ı içmeye devam et dedi o kadar.
Bu konuda deneyim sahibi olup benden çok daha bilgili olan arkadaşlarımız var sanırım.Sizce ben cumartesi tahlil yaptırmalımıyım, yoksa bu belirtiler aşılamamın kesin olarak tutmadığı anlamına mı geliyor?
Sanırım biraz uzun oldu.Kusuruma bakmayın.Hepinize sevgiler, hepimize HAYIRLI RAMAZANLAR.Sevgiyle kalın...

slm svd06 teşşekkür ederim.işim yorucu değil ama masa başı bilgisayar.sabit oturuyorum.3 günlük rapor almayı düşünüyorum bakalım biraz heyecanlıyım tutacakmı acaba??????

canım umudunu yitirme . bu şekilde olup hamile olanlar var.yerleşme kanaması olabilir.hem benim doktorum regl olsan dahi test yaptır dedi.demekki kanamalı olup hamilede olunabiliyor

canım umudunu yitirme . bu şekilde olup hamile olanlar var.yerleşme kanaması olabilir.hem benim doktorum regl olsan dahi test yaptır dedi.demekki kanamalı olup hamilede olunabiliyor

bence de testi yaptırmalısın adet olmadıysan bu yerleşme kanamasıdır hadi hayırlısı olsun

Merhaba sevgili Aykara, cevabın için çok teşekkür ederim. Biraz da olsa umut taşıyorum ama senin de cevabın bana çok destek oldu. Tekrar teşekkürler ve sevgiler...

Cevaplayan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Umudum devam ediyor sayenizde.
Doktorumu aradığım halde bana gel bir bakalım vs. demedi.ılgisiz olduğunu düşünüyorum.Artık Allah'a dua edip c.tesi gününü bekleyeceğim test için.Hepinize sevgiler....

Arkadaşlar bişey sorcam aşılama için salı günü puregeron 75ml den başladım bugün 3.gün olacak,2 gecedir uyuyamıyorum,gece bir sıkıntı,bunaltı geliyor veevin içinde dört dönüyorum.Acaba bu iğneden mi kaynaklanıyor yoksa şimdiden stresemi girdim?:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…