ignelerden dolayimi belin agriyo canim?
de geçen ayki aşılamadan sonra şişkinlik gaz falan vardı şimdi hiç biri yok geçen ay tutmadı ama umutlanmıştım şimdi umudum da yok 1 hafta nasıl bekliyeceğim gece sürekli rüyalar görüyorum yaa ne kadar çok etkilenmişim ve ne kadar çok sitiyorum bir taraftan da. adet olucam diye ödüm kopuyor çok dua ediyorum inşallah bu ay olur bu çilem de bu ay son olur. inşallah rabbim tüm dileyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar verir.
Sevgili Yasemin, bu iğnelerden ben de oldum.Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, stres yaptığın için yaşıyorsun bunları.Sakin olmaya çalış.Bunu başarmak zor gelebilir ama ;sadece herhangi bir sebeple tedavi olduğunu ve sonunda iyi olacağını düşün.
Yapılan herşeyi kabullenmek gerekir.Sonuçta kendi isteğimizle ve güzel bir amaç uğruna bu işe girişiyoruz.Sakın moralini bozma.Herşey çok güzel olacak.Sevgiler...
Arkadaşlar,
Aşılamalarınız hayırlı olsun, inşallah güzel haber alacaksınız. Ben sizlerin bir parça içini rahatlatır diye yazayım istedim. Haziran ayında ilk aşılama ile hamile kalmıştım. Bir hafta on gün öncesinden regli ağrıları çekmeye başlamıştım ve tutmadı galiba diye de üzülmüştüm. Periyod öncesinde normalde ne yaşıyorsam, bu aşılama sonrası da onu yaşadım. O yüzden lütfen kendinizi üzmeyin. Ben daha sonra maalesef bebeğimi kaybettim ama aşılamadan ümidimi inanın kesmedim. Kısmetse, dinlenme dönemimden sonra tekrar aşılama denemek istiyorum. Lütfen, pozitif olun. Hamilelikte de bu tür ağrılar oluyor ve regli ya da hamilelik ağrısını inanın ayırt etmek mümkün olmuyor. Güzel sonuçlarınızı buradan okuyacağım inşallah. Bol şanslar canlar.
Kızlar sabah hastaneye kan veripp işe gittim kan sonucum çıkınca beni aradılar değerim iyice düşmüş bana progynex iğne yazdılar pazartesiye kadar kullanmamı söylediler. Pazartesi tekrar kanda bakacaklarını söylediler. Bende iş çıkışı hastaneye uğrayıp reçeteyi alacağımı söyledim. Sonra düşününce 12. gün 30 larda olan değer 15. gün 8 lere düştüyse hayatta hayır gelmez iğnelerle çektiğim acılarla kalacağım. İğnelerin iki tanesi ile iptal oldum hareket dahi edemiyorum çok yağlı ve sonrasında can yakan iğneler. ve pazartesi salı çarşamba sınavlar var işyerinde ve bende jüriyim yazı gelmiş sabah 8:30 da işte olmam gerekiyormuş tam mesai okulda bulunun diyorlar. Dolayısıyla perşembeye kadar o iğneleri olacaktım ve perşembe anca test yaptıracaktım. Hastaneye uğradığımda bu değerler çıkarmı dedim zor dediler bende iğneleri almadım kızlar hatamı yaptım alsamıydım şimdi iki iğne olduğum halde popomun üzerinde oturamıyorum tutunacak olan tutunurdu sorun varki değer düştü belli düşük yapıyorum offf kayınvalidemde keşke alsaydın iğnelerini diye aklımı karıştırdı. Offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Kızlar sabah hastaneye kan veripp işe gittim kan sonucum çıkınca beni aradılar değerim iyice düşmüş bana progynex iğne yazdılar pazartesiye kadar kullanmamı söylediler. Pazartesi tekrar kanda bakacaklarını söylediler. Bende iş çıkışı hastaneye uğrayıp reçeteyi alacağımı söyledim. Sonra düşününce 12. gün 30 larda olan değer 15. gün 8 lere düştüyse hayatta hayır gelmez iğnelerle çektiğim acılarla kalacağım. İğnelerin iki tanesi ile iptal oldum hareket dahi edemiyorum çok yağlı ve sonrasında can yakan iğneler. ve pazartesi salı çarşamba sınavlar var işyerinde ve bende jüriyim yazı gelmiş sabah 8:30 da işte olmam gerekiyormuş tam mesai okulda bulunun diyorlar. Dolayısıyla perşembeye kadar o iğneleri olacaktım ve perşembe anca test yaptıracaktım. Hastaneye uğradığımda bu değerler çıkarmı dedim zor dediler bende iğneleri almadım kızlar hatamı yaptım alsamıydım şimdi iki iğne olduğum halde popomun üzerinde oturamıyorum tutunacak olan tutunurdu sorun varki değer düştü belli düşük yapıyorum offf kayınvalidemde keşke alsaydın iğnelerini diye aklımı karıştırdı. Offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bide canım benim bir sorum var doktor bana 2 adt çatlatma iğnesi yazmış ama 1 adt.vurdur dedi bende öyle yaptım acaba sen kaç tane vurdurmuştun madem 1 adt vurulacaktı niye 2 adt reçeteye yazmış onu anlamadım kafam takıldı yanlış mı yaptık acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?