bide canım benim bir sorum var doktor bana 2 adt çatlatma iğnesi yazmış ama 1 adt.vurdur dedi bende öyle yaptım acaba sen kaç tane vurdurmuştun madem 1 adt vurulacaktı niye 2 adt reçeteye yazmış onu anlamadım kafam takıldı yanlış mı yaptık acaba
HeidiAnkara sana iyi tatiller, iyi eğlenceler. geldiğinde inşallah listemizde pozitif sayılarının arttığını görürsün.
evet yasemin33 bir gün bizde anne olacağız ama olana kadarda kocakarı olacağız çöktük yahu ruhen
Herkesin bir imtahanı var bu dünyada,bizimde demek buymuş,sabır sabır....Dün hastanede bir kadınla karşılaştık,doktor sırası beklerken sohbet ettik,kadın 45 yaşında doğum yapmış nasip meselesi,sağlık olsun canım hayatta en öenmli şey sağlık ve huzur.
Herkese hayırlı ramazanlar,bu mübarek ayda Allah bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin...
slm sibelce liste güzel ama pozitifler az benim aşılama yarın çok heyecanlıyorum inşllah pozitifler artar
slm sibelce liste güzel ama pozitifler az benim aşılama yarın çok heyecanlıyorum inşllah pozitifler artar
herkese hayırlı ramazanlar.Rabbim bu mübarek günlerde herkesin yüzünü hayırlısıyla güldürsün inşaallah.
bugün 11-12. günüm.normalde adet sancılarımın şimdiye kadar başlaması gerekiyodu ama hala başlamadı çok şükür.ama kafama tkılan bir şey var.benim göğüslerim aşılamadan sonra acayip büyüdü ve bir kaç gün öncede normal boyutuna geldi,yani küçüldü.bu göğüs olayına çok taktım kafayı.neden küçüldü,büyümesi gerekirken?
acaba bu şekilde küçülüp hamile olduğunu öğrenen varmıdır.
sanada hayırlı ramazanlar.benimde bugün aşılamamın 10.günü. sendeki gibi aşılamadan sonra göğüslerim acayip büyüdü gerildi dolgunlaştı fakat bugün normale döndü.sanırım bu ilaçlardan oluşan bi durum.
herkese hayırlı ramazanlar.Rabbim bu mübarek günlerde herkesin yüzünü hayırlısıyla güldürsün inşaallah.
bugün 11-12. günüm.normalde adet sancılarımın şimdiye kadar başlaması gerekiyodu ama hala başlamadı çok şükür.ama kafama tkılan bir şey var.benim göğüslerim aşılamadan sonra acayip büyüdü ve bir kaç gün öncede normal boyutuna geldi,yani küçüldü.bu göğüs olayına çok taktım kafayı.neden küçüldü,büyümesi gerekirken?
acaba bu şekilde küçülüp hamile olduğunu öğrenen varmıdır.
evet sanırım öyle.kendimi dinlemeyeyim diyorum ama dayanamıyorum.sende öylemisin?
biliyorum erken ama gidip test yaptırmak istiyorum.....
erken test yapıpta öğrenen var mı acaba?
yada idrar testi yapsam çıkar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?