Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet yasemin33 bir gün bizde anne olacağız ama olana kadarda kocakarı olacağız çöktük yahu ruhen

akıntı iyiye alamet saydığın belirtilerin hepsi normal herşey yolunda için rahat olsun hly000

sağol canım benim sizinle konuşunca böyle güzel şeyler duyunca çok seviniyorumopuyorumnanaktan

canım banada 2tane iğne yazmıştı 1su 2 toz vurdurdum iki aşılamamda da.ama bir tane yaptır demesi ilginç.artık yaptırmışsın ama tekrar gittiğinde birdaha sor bence.

hepinize hayırlı ramazanlar arkadaşlar.
bugün rahim filmi çektirdim bayağ zor geçti bir sorun yok allaha çok şükür.yarın tekrar gidicem.kist oluşmuş zaten bu ay tedavi olmayacak muhtemelen yumurtalar kendiliğinden güzel gelişirse belki olabilir dedi ama polikistikover var bende bayağ zor yumurtluyorum.hayırlısı rabbimden.

günaydın arkadaşlar nasılsınız hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar diliyorumopuyorumnanaktan

Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

LıSTEMıZ
......................................................................................................................

sibel'ce.....................2 tüp bebekten sonra 1.aşılama.................
f3x...................................................2.aşılama.................
svd06....................................4 ağustos 1.aşılama.................17 ağustos sonuç---POZıTıF
oyam34................................20 temmuz 2.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATıF
esengülüm..............................27 ağustos 2.aşılama.................
flybebis...............................6-7 ağustos 2.aşılama.................ERTELENDı
gullu123....................................ağustos 3.aşılama..................
burp......................................6 ağustos 1.aşılama.................17 ağustos sonuç---POZıTıF
buse_burcu..............................temmuz 2.aşılama.................8 ağustos sonuç---NEGATıF
yasemin33...............................ağustos 1.aşılama.................
HeidiAnkara.........................20 temmuz 1.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATıF
Yeşil98783........................................2.aşılama.................14 ağustos sonuç---NEGATıF
Hayatmelek...........................9 ağustos 1.aşılama.................23 ağustos sonuç
angela79...............................4 ağustos 1.aşılama………………………….17-18 ağustos sonuç
Neser………………………………………………..……….ağustos 2.aşılama……………………..……28 ağustos sonuç
özlem5723………………………………………….…15 ağustos 1.aşılama……………………………
hly000………………………………………………………….ağustos 1.aşılama………………………….
cansed…………………………………………………..……ağustos 2.aşılama……………………….…bu sefer olacak inşallah
berken04…………………………………………….………ağustos 1.aşılama…………………………..
aykara2……………………………………………...10 ağustos 2.aşılama………………………..…24 ağustos sonuç
relax…..……………………………………………….24 ağustos 1.aşılama………………………….…8 eylül sonuç
zeynepela…………………………………………….15 ağustos 2.aşılama………………………..…27 ağustos sonuç
tuna0909.……………………………………………..3 ağustos 1.aşılama………………………….…15 ağustos sonuç---NEGATıF
birteksen.……………………………………………... ağustos 1.aşılama………………………….…
tuval.…………………………………………….......8 ağustos 1.aşılama………………………….…22 ağustos sonuç
bebing………………………………………….......12 ağustos 1.aşılama………………………….…26 ağustos sonuç

herkese hayırlı ramazanlar.Rabbim bu mübarek günlerde herkesin yüzünü hayırlısıyla güldürsün inşaallah.

bugün 11-12. günüm.normalde adet sancılarımın şimdiye kadar başlaması gerekiyodu ama hala başlamadı çok şükür.ama kafama tkılan bir şey var.benim göğüslerim aşılamadan sonra acayip büyüdü ve bir kaç gün öncede normal boyutuna geldi,yani küçüldü.bu göğüs olayına çok taktım kafayı.neden küçüldü,büyümesi gerekirken?

acaba bu şekilde küçülüp hamile olduğunu öğrenen varmıdır.

sanada hayırlı ramazanlar.benimde bugün aşılamamın 10.günü. sendeki gibi aşılamadan sonra göğüslerim acayip büyüdü gerildi dolgunlaştı fakat bugün normale döndü.sanırım bu ilaçlardan oluşan bi durum.

evet sanırım öyle.kendimi dinlemeyeyim diyorum ama dayanamıyorum.sende öylemisin?

canım bence göğüslerin şişliği iğnelerden dolayıdır ve iğneler etkisini daha yeni yeni gidiyordur.

biliyorum erken ama gidip test yaptırmak istiyorum.....
erken test yapıpta öğrenen var mı acaba?
yada idrar testi yapsam çıkar mı?

biliyorum erken ama gidip test yaptırmak istiyorum.....
erken test yapıpta öğrenen var mı acaba?
yada idrar testi yapsam çıkar mı?

ben bu gece kan tahlili yaptırmayı düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim.acaba büyü bozulurmu diye düşünüyorum.ama meraktanda çatlıyorum.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…