Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aslında büyü bozulmaz tuttuysa tutmuştur zaten.
bize yazıldıysa bu ay hamileyizdir.
yada değilizdir.
sende başka belirti var mı?

hiç kimse girmiyor galiba bu foruma...
bende üye olursam paylaşırım rahatlarım diyordum.
birileri bişey yazdı mı diye sürekli kontrol ediyorum.

hiç kimse girmiyor galiba bu foruma...
bende üye olursam paylaşırım rahatlarım diyordum.
birileri bişey yazdı mı diye sürekli kontrol ediyorum.

canım ben burdayım aşkolsun. bende il zamanlar öyleydim. :) aşılama yapmak kolayda şu bekleme süreci en zoru. seninde az kalmış test yapmana bence yarın testini yaptır.

bebing canım sana yarın test yaptır dedimde bugün senin 10. günün sanırım. yarın 11. gün erken olur. pazartesiyi bekleyelim birlikte ve güzel haberlerini alalım.

canım ben burdayım aşkolsun. bende il zamanlar öyleydim. :) aşılama yapmak kolayda şu bekleme süreci en zoru. seninde az kalmış test yapmana bence yarın testini yaptır.

yarın yaptırsam çıkar mı? şimdiden heyecanlandım.
ben aşılamanın daha zor olacağını düşünmüştüm.
beklemek cok daha zormuş.
şuan sen beklemedemisin?

aslında büyü bozulmaz tuttuysa tutmuştur zaten.
bize yazıldıysa bu ay hamileyizdir.
yada değilizdir.
sende başka belirti var mı?

canım bildiğim kadarıyla,kandaki ilaç etkisi 10. günden sonra tamamen yok oluyor.o yüzden bugün yaptırırsan yanlış sonuç verebilir.bende hiçbir belirti yok.ama benim adet sancılarım 3-4 gün önce başlardı,hiç ağrım yok.buda beni çok umutlandırıyor.hayırlısı olur inşallah ikimiz için de. benim normal bhcg tarihim 24 ağustos ptesi.14-15 .günüm oluyor.2 tarih yazıyorum çünkü aşılamanın yapıldığı tarih baz alınırsa 15. günüm oluyor.

senin adına sevindim bi belirti olmaması iyiye işaret senin için.
sağol bilgi verdiğin için.ilaçın etkisi 10.gün gidiyorsa ben hiç tahlil yaptırmıyım.
hayırlısı olsun hakkımızda.sen benden önce öğrenicen o zzaman.inşallah sevindirici haberlerini alırız.

yarın yaptırsam çıkar mı? şimdiden heyecanlandım.
ben aşılamanın daha zor olacağını düşünmüştüm.
beklemek cok daha zormuş.
şuan sen beklemedemisin?

ben adetimin 11. günü gittik doktara malesef yumurtalar hiç büyümemiş 2 mm miş. 16-17 mm olmalıymış 11. günü. tekrardan pazartesi günü gidicem ama hiç umudum yok büyümemiştir bence. yani bu ay aşılama imkansız gibi gözüküyor. iğne vurulsaydım eğer kesin büyürlerdi ama oda benim için riskli. bide kızlar hepinizin aklında olsun. doktorum dediki; yumurtalar yavaş yavaş, iğne kullanıyosanız düşük dozlarla başlanması gerekliymiş. düşük dozla yavaş yavaş büyümesi en sağlıklısıymış. çünkü yumurtaları birden uyarıp, büyütmek ters tepkiye neden olurmuş. aşılama tutmuyormuş.

üzüldüm şimdi.iğne olmadan yumurta takibiylemi aşılama yaptırıcaksın?
ben iğne oldum fakat dozu düşükmüydü yüksekmiydi bilemiyorum neye göre kıstas yapacağımı.sen yinede umutsuzluğa kapılma belli olmaz belki büyümüşlerdir.biliyorsun ki moral çok önemli.ne kadar zor olduğunu biliyorum ama pozitif olmalısın.herkes içim hayırlısı olsun.

Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar.Aşılama yaptıranlara ya da yeni yaptıracak olanlara ,yumurtalarının büyümesini bekleyenlere Allah gönüllerinin muradını hayırlısıyla nasip etsin inşallah şu mübarek günlerde.
Sevgili Birteksen arkadaşım, doktor bana aşılama öncesi iğneleri olurken ve aşılama sonrası günde 2,5 - 3 litre su içeceksin diye altını çize çize söyledi.Bu sebeple tutulması doğru olur mu olmaz mı birşey diyemiyorum. Ben kendi adıma, bugün ilk günü olduğundan tutmayı düşünüyordum.Yarın da tahlil için doktora gidecektim(ayın 8'inde ilk aşılamam yapılmıştı).Ancak ne yarın tahlil için doktora gitmeyi düşünüyorum ne de oruç tutabiliyorum.Çünkü Salı günü sabah başlayan kahverengi lekeler dün öğen gibi normal adete döndü.Çok çok üzgünüm. %100 emindim tutacağından.Çünkü Şubat ayında aşılama olmadan(sadece iğnelerle yumurtaları geliştirip) kendiliğimden hamile kalmış,hamile olduğumu henüz farkedemeden 5 haftalıkken düşük yapmıştım.Ama olmadı.Dün de eşimin doğum günüydü.O'na iyi haber vereceğim diye beklerken adet oldum.Çok üzgünüm.ınşallah sizlerin sonuçları iyi olacak.Tekrar herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum.Sevgiler......

tuvalcim üzülme canım...bak ne güzel doğal yoldan bile hamiş olabilmişsin..Şükretmelisin...ınşallah sen ve diğer aşılama olacak ve olmuş tüm arkadaşlar olumlu sonuçlar alırsınız..Bir dahaki sefere artık..sıkma canını..Allah yardımcımız olsun..

inan cok uzuldum canim kismet degilmis bu ayda insallah onumuzdeki aylarda tekrar denersin...cok zor bir surec zor ve sikici insallah hepimizin bi an evvel olurda bebeklerimize kavusuruz.....

bende tutmuyorum canim.bakalim pazartesi hastaneye gidicem yumurtaliklarima bakicaklar gelisme varmi diyee insalllah olmustur

inşallah gelişme vardır canım.emeklerin boşa gitmez.valla iyi yapıyosun tutmamakla ilaçlardan zaten dengen bozuluyor.dr a git gel.havalarda sıcak, bir bardak suya cok ihtiyacın olacağı kesin.bol su için diyolar zaten şişliği atmak için.

çok üzüldüm inan ki.içimde biiyler acıdı.sanki bende olmuşum gibi.umarım en yakın zamanda kavusursun bebeklerine.hamile kalabilmen bile cok güzel.bunun için sevinmelisin.demek ki olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…