inşallah gelişme vardır canım.emeklerin boşa gitmez.valla iyi yapıyosun tutmamakla ilaçlardan zaten dengen bozuluyor.dr a git gel.havalarda sıcak, bir bardak suya cok ihtiyacın olacağı kesin.bol su için diyolar zaten şişliği atmak için.
üzüldüm şimdi.iğne olmadan yumurta takibiylemi aşılama yaptırıcaksın?
ben iğne oldum fakat dozu düşükmüydü yüksekmiydi bilemiyorum neye göre kıstas yapacağımı.sen yinede umutsuzluğa kapılma belli olmaz belki büyümüşlerdir.biliyorsun ki moral çok önemli.ne kadar zor olduğunu biliyorum ama pozitif olmalısın.herkes içim hayırlısı olsun.
bende hic bir sekilde sislik agri falan kesinlikle yok sadece igne yaptiktan bi kac saat onra felaket basim agriyo,aceba diyorum yumurtalarim gelismiyo olabilirmi cunku bende hic bir etkisi yok ne bir agri ne bise sadece basim agriyo okadar....
ben klomen kullanmıştım canım. ama anlaşılan oki işe yaramadı pek. doktorda iğne kullanırsak eğer tüp bebek yapalım dedi.
ben adetimin 11. günü gittik doktara malesef yumurtalar hiç büyümemiş 2 mm miş. 16-17 mm olmalıymış 11. günü. tekrardan pazartesi günü gidicem ama hiç umudum yok büyümemiştir bence. yani bu ay aşılama imkansız gibi gözüküyor. iğne vurulsaydım eğer kesin büyürlerdi ama oda benim için riskli. bide kızlar hepinizin aklında olsun. doktorum dediki; yumurtalar yavaş yavaş, iğne kullanıyosanız düşük dozlarla başlanması gerekliymiş. düşük dozla yavaş yavaş büyümesi en sağlıklısıymış. çünkü yumurtaları birden uyarıp, büyütmek ters tepkiye neden olurmuş. aşılama tutmuyormuş.
merhaba arkadaşlar laptopum göçtü birkaç gündür siteye giremiyordum nihayet bugün girebildim........
aramıza yeni arkadaşlar gelmiş sefa gelmiş hoş gelmişler......
bu arada hepinize hayırlı ramazanlar.........kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?