Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende hic bir sekilde sislik agri falan kesinlikle yok sadece igne yaptiktan bi kac saat onra felaket basim agriyo,aceba diyorum yumurtalarim gelismiyo olabilirmi cunku bende hic bir etkisi yok ne bir agri ne bise sadece basim agriyo okadar....

Sevgili arkadaşlarım,benimle sıkıntımı paylaşıp teselli etmeniz çok duygulandırdı beni.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,hepinizi kucaklıyorum.ınşallah Rabbim izin verecek ve hepimize bu yolda ki gayretlerimizin karşılığını nasip edecek.Buna inancım sonsuz.Allah hiç bir emeğin sonunu karşılıksız bırakmıyor.Ben hayatım boyunca bunu farklı konularda çok yaşadım.O nedenle Allah'a güveniyorum.Hepimiz için aynı şey geçerli.Hepinize sonsuz sevgiler.

ben klomen kullanmıştım canım. ama anlaşılan oki işe yaramadı pek. doktorda iğne kullanırsak eğer tüp bebek yapalım dedi.

Sevgili Sibel,ben de senin gibi klomen ile başlamıştım ancak benim yumurtalarımın gelişimine katkıları olmadı.ığnelerle çok güzel sonuç alınıyor.Daha önce de belirttiğim gibi, geçen Şubat ayında iğnelerle yumurtalarım gelişmiş ve hiç aşılama yapmadan, doktorun verdiği takvime dikkat edip hamile kalmıştım.ığne kullanılırsa ; ilk etepta hemen tüp bebek yerine hiç olmazsa aşılama denense nasıl olur acaba?

bende hic bir sekilde sislik agri falan kesinlikle yok sadece igne yaptiktan bi kac saat onra felaket basim agriyo,aceba diyorum yumurtalarim gelismiyo olabilirmi cunku bende hic bir etkisi yok ne bir agri ne bise sadece basim agriyo okadar....

herkeste aynı yan etkiler olacak diye bişiy yok.cok ciddi şişliklerde yaşayanlar var,hiçbir belirti yaşamayanlarda.zaten prospektüslerde cokta fazla yan etki bulunmuyor.belki stresten basın ağrıyordur.benim karnımda cok hafif şişlik oldu,biraz gaz sıkıntısı yasadım.ama agrımda olmadı.ve yumurtalarım buyudu.sen inan seninkilerde buyuyordur
pozitif olmak cok önemli.

ben klomen kullanmıştım canım. ama anlaşılan oki işe yaramadı pek. doktorda iğne kullanırsak eğer tüp bebek yapalım dedi.

doktorlar daha iyi bilir tabide.tüp bebek daha pahalı ve zor aşılamaya göre.acaba iğneyle aşılama yapmayı niye düşünmüyo doktorunuz?

merhaba arkadaşlar laptopum göçtü birkaç gündür siteye giremiyordum nihayet bugün girebildim........
aramıza yeni arkadaşlar gelmiş sefa gelmiş hoş gelmişler......
bu arada hepinize hayırlı ramazanlar.........kaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk Özlem.Her ne kadar iyi haberlerle gelmesem de ben de aranıza yeni katıldım.Sana da hayırlı ramazanlar.Sevgiler...

sibelce canım hep sen bize umut olmuştun ...şimdi sıra bizde bu günler geçecek inşallah yavrularımızı hepimiz kucağımıza Allahın da izniyle alacağız........ kalbini ferah tut ve bu mübarek günlerde dualarını hiç esirgeme....benim de dualarım seninle ......... drun dediğne gelince benim dr um da yavaş gelişsin daha iyi demişti....... klomen bende hiçbir işe yaramadı ... beklemek istemiyoruz dediğim için dr puregon kullandı ve gelişti ........sen neden iğne istemiyorsun canım....

bu iğnenin bende tek etkisi sol kasığımda elimle bastığımda yada basmasamda bir ağrının olmasıydı.......ben hep yumurtam solda gelişti derken o sağda gelişti........ben hiç başka bir yan etkisini görmedim......birde aşılamadan sonra çok şey yaşayanları okuyorum bende yine bir şey yok acaba olmadı mı ki.......

cok teşekkürler sizlerede hayırlı ramazanlar...

aramıza yeni arkadaşlar katılmış yeni soru işaretleri ile herkezin bünyesi farklıdır ama sorularınıza belki yardımcı olur

aşılamamın 10. günü göğüs ağrısından eser kalmamıştı
12. gün kan testimde pozitif çıktı
Tuval aynı senin gibi eşimin doğum gününde edet oldum die ağlarken ertesi gün hastanede gebe olduğumu hatta ikiz olduğunu öğrendim ( şu an kanda değer hızla düşüyor düşük yapıyorum muhtemelen ama)
düşük önleyici progynex 200 mg iğne oldum iki kere ama iğne yerleri hala alev alev yanıyor gece ağrısından uyandırıyor

tabiki herkezin belirtileri farklıdır
allah hepinize benim gibi ilk aşılamada tutmasını ama sonrasında benden farklı olarak bebişini (tabiki sonra bende) kucaklarınıza almasını nasıp eder inşallah

bende ayni senin gibi dusunuyorum arkadasim aceba olmadimi diye cunku bende sadece bas agrisi oluyo igneden sonra baska hic bir belirti yok ama INANIYORUM olacak insallah

yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz...herkese hayırlı ramazanlar diliyorum

bir gün biz de anne olacağız buna inanalım,aşılamam tutmadı ama dünyanın sonu değil,eşime telefonda ağlayarak olmadı dedim ama yapılacak bişey yok ki! kendimizi yıpratmayalım.meleklerimiz bir yerde bizi bekliyor buna inanıyorum...işallah sonuç bekleyenler sizin hayırlı haberlerinizi alırız:))merakla bekliyorum :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bugün ikinci aşılamam için ilk doktor kontrolüm.. geçen hafta doktor bir hafta sonra gel deyince o bir haftalık sürede anneme kaçtım. ablamın iki aylık bebişi var. inanın içime soktum. allahım ne güzel bir duygu o kokuyu almak, yeğenimi böyle sevdiysem kendi çocuğum olunca parçalarım galiba:)) yüce rabbim, bu ramazan vesilesiyle hepimize armağan verir inşallah...

benim adet olacakmışım gibi kasığımda belirti göğüslerimde de acıma var yine olmadı galiba çok mutsuzum yaaa............

Zeynepela canım bu ağrılar hamileliktede oluyor bildiğim kadarıyla moralini bozma ümitsizliğe kapılma canım adet olmazsın inşallah

Burb'cüm,inan senin durumuna da çok ama çok üzüldüm .Sanki aynı kaderi paylaşmışız gibi.Tek farkı ,ben hamile değilim.Bugün sabah doktoruma gittim.Tahlilden önce endometriumuna bir bakalım,dökülmüş mü dedi.Baktık ve maalesef hamilelik yok.ığnelerle 3 yumurtam olmuştu.Üçü de çatlamış ama olmayınca olmuyor işte.
Herşey Allah'tan.Sonuçta bizler bir amaç için çabalıyoruz.Allah mutlaka hepimizin yüzünü güldürecek bir gün.
Senin de değerinin düşmesine çok üzülüyorum.Bu defa olduğuna göre yine olmaması için bir neden yok.
Bu ay için doktor dinlen dedi.Önümüzdeki ay adetin 2. günü gel,bir plan hazırlayalım dedi.Sonradan aklıma geldi; önümüzdeki ay muhtemelen adetin 2. günü bayrama denk gelecek.Bunda da vardır bir hayır diyorum.Belki de umduğum gibi olmaz.Bakıcaz artık.
Tüm arkadaşlarımı sevgiyle selamlıyorum.Herkese bu güzel ve anlamlı mücadelede en kısa zamanda olumlu sonuçlar diliyorum.Hepiniz Allah'a emanet olun.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…