Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah hepimiizin tutar da bebeklerimiz hakkında konuşuruz şu sıkıntılardan bekleyişten kurtulmuş oluruz...:uhm::uhm:

sende hoşgeldin.bende yeni katıldım.bu bekleyiş gerçekten cok zor.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ben puregona başlayalı bugün 5 gün oluyor 75 olarak vuruluyorum.Dün kan tahlili istedi e2 ye baktı dozumu değiştirmedi 75 olarak 3 daha vurulup p.tesi doktora gideceğim.Dozumu değiştirmemesi herşey yolunda mı demek,il dışından gittiğim için,kan tahlili sonucunu doktor telefonla söledi,aynı doza devam dedi,yüz yüze konuşamadık,bu konuda fikri olan varmı acaba.....Bende ağrı sancı yok,acaba yumurtalarım büyümüyormu????

yasemin canım bende yumurtam büyümesi için menogon vurdurdum bana ultrasonda bakarak büyüyüp büyümediğini söyledi e2 normal olması tedaviye olumlu sonuç veriyorsun demektir yumurtaların büyüyordur canım çünkü iğneler çok etkili e2 sonuçlarına bakması zaten yumurtalarda hızlı büyüme varmı o yüzden hızlı büyürse tehlikeli çünkü canım stres yapma sakin ol çünkü streste olumsuz etkiliyor.benimki büyüdü çatlatma iğnesi yaptırdım dr.bana aşılama yapmadı normal birliktelik dedi şimdi bende beklemedeyim inşallah hayırlısıyla hepimizin bebişleri olur dua edin arkadaşlar

:çok üzgünüm: kıslar merhabalar.. 8 ağustosda yapılan aşılama umutlarım bu sabah gördügüm adet ile son buldu.. üzülmemek ağlamamak için direniyorum çünkü biliyorum kii meleğim bi gün bana gelecek ..
şimdi ne yapacağım konusun da çok kararsızım.. aşılamayı tekrar denemek istemiyorum.. çünkü başarı yüzdesi normalden çok az fazla.. tüp bebege geçmek istiyrm.. bi tarafım bi süre dinlenmek kendi haline bırakmamı istiyor, bi tarafım ise zaman kaybetmeden başlamak istiyor.. napcağımı bilmiyrm ama ptesiye kadar karar vermem gerekiyor sanırım.. 3.gün ilaçlara başlanıyor diye biliyorum..
Allah'ım hepimize sağlıklı sıhatli melekler nasip eder inşallah.. ben hala ilk günkü kadar umutluyum.. ve meleğimi seni sabırsızlıkla bekliyorumm :)

en az senin kadar üzüldüm.anladığım kadarıyla güçlüsün.böyle olmaya devam et.içindeki ses en doğrusunu söyleyecektir sana ne yapman gerektiğiyle ilgili.kacıncı aşılaman bilmiyorum ama tüp bebekte tutma oranları aşılamanın yanında cok daha yuksek.eminim bunu sende biliyorsundur.senin için hayırlısı olsun.biran önce kavusursun meleklerine.

slm kızlar bugün aşılamam oldu en az kaç gün sonra tahlil yapmalıyım.aşılma sonrası değişiklikle neler karın bel ağrısı oluyormu? kaç gün dinlenmek lazım gerçi doktorum rutin haytına devam et dedi ama? cevaplar bekliyom.

cnm hayırlı olsun aşılaman...iyice dinlen ,nazlan.:)) ben de göğüslerde şişme ve acı olmuştu...bel ağrısı fazla olamdı ama kişiden kişiye değişir sanırım.14-15 gün sonra kanda çıkması lazım cnm...ağır kaldırma,hafif işler yap,yine de dikkat et yani.
işallah güzel haberler verirsin!!!

Teşekkür ederim canım,inşallh dediğin gibi bebişlerimiz olur

Allah,birgün bizede küçük meleklerimizi yollayacak emin ol.
Umut,Ümit ve Yaşamak........

canım bende üüzüldüm senin için ama doktor neden ara vermiş işte tüm doktorlar farklı olabiiliyor bir çoğuda ard arda tedavinin daha etkili olabileceğini söylüyor adet tarihin içinde kendini strese sokma okadar oynandı yumurtalarla eminim kayar adet tarihin bir dahaki aylarda bol şanslar diliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlar bana yardım edın.cok bunalıyorum.yanıma destekcı arkadas arıyorum.dr asılama yapacaktı rahım duvarı kalınlasmamıs yeterı kadar dedı .obur aya kaldı .cok ıstıyodum bu ay olsun.normal yolla olmuyo cunku.morfolıjı 4 cıktı

canım umutlu olman çok güzel inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun benim de test günüme bir kaç gün kaldı ama hiiççç umudum yok hayırlısı Allah'tan

kızlar normalde de idrarı sık gelen biriyim ama sahurda bir kaç bardak su içtikten sonra sabaha kadar 10larca defa wcye gidiyorum. zaten ilişki sırasında da çok idrara sıkışıyor gibi oluyorum geçen ay da böyle oldu idrar testi yaptı doktor bişi yok dedi başıma bi de bu çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…