Zeynepela canım bu ağrılar hamileliktede oluyor bildiğim kadarıyla moralini bozma ümitsizliğe kapılma canım adet olmazsın inşallah
mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sizi uzun zamandır takip ediyorum ayın 19 ilk aşılamamı oldum şimdi ayın 3 bekliycem inşallah herkes biran önce bebeklerini kucağına alır allah hepimizin yardımcısı olsun...........
mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sizi uzun zamandır takip ediyorum ayın 19 ilk aşılamamı oldum şimdi ayın 3 bekliycem inşallah herkes biran önce bebeklerini kucağına alır allah hepimizin yardımcısı olsun...........
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldizniz
:çok üzgünüm: kıslar merhabalar.. 8 ağustosda yapılan aşılama umutlarım bu sabah gördügüm adet ile son buldu.. üzülmemek ağlamamak için direniyorum çünkü biliyorum kii meleğim bi gün bana gelecek ..
şimdi ne yapacağım konusun da çok kararsızım.. aşılamayı tekrar denemek istemiyorum.. çünkü başarı yüzdesi normalden çok az fazla.. tüp bebege geçmek istiyrm.. bi tarafım bi süre dinlenmek kendi haline bırakmamı istiyor, bi tarafım ise zaman kaybetmeden başlamak istiyor.. napcağımı bilmiyrm ama ptesiye kadar karar vermem gerekiyor sanırım.. 3.gün ilaçlara başlanıyor diye biliyorum..
Allah'ım hepimize sağlıklı sıhatli melekler nasip eder inşallah.. ben hala ilk günkü kadar umutluyum.. ve meleğimi seni sabırsızlıkla bekliyorumm :)
yasemin canım bende yumurtam büyümesi için menogon vurdurdum bana ultrasonda bakarak büyüyüp büyümediğini söyledi e2 normal olması tedaviye olumlu sonuç veriyorsun demektir yumurtaların büyüyordur canım çünkü iğneler çok etkili e2 sonuçlarına bakması zaten yumurtalarda hızlı büyüme varmı o yüzden hızlı büyürse tehlikeli çünkü canım stres yapma sakin ol çünkü streste olumsuz etkiliyor.benimki büyüdü çatlatma iğnesi yaptırdım dr.bana aşılama yapmadı normal birliktelik dedi şimdi bende beklemedeyim inşallah hayırlısıyla hepimizin bebişleri olur dua edin arkadaşlar
:çok üzgünüm: kıslar merhabalar.. 8 ağustosda yapılan aşılama umutlarım bu sabah gördügüm adet ile son buldu.. üzülmemek ağlamamak için direniyorum çünkü biliyorum kii meleğim bi gün bana gelecek ..
şimdi ne yapacağım konusun da çok kararsızım.. aşılamayı tekrar denemek istemiyorum.. çünkü başarı yüzdesi normalden çok az fazla.. tüp bebege geçmek istiyrm.. bi tarafım bi süre dinlenmek kendi haline bırakmamı istiyor, bi tarafım ise zaman kaybetmeden başlamak istiyor.. napcağımı bilmiyrm ama ptesiye kadar karar vermem gerekiyor sanırım.. 3.gün ilaçlara başlanıyor diye biliyorum..
Allah'ım hepimize sağlıklı sıhatli melekler nasip eder inşallah.. ben hala ilk günkü kadar umutluyum.. ve meleğimi seni sabırsızlıkla bekliyorumm :)
Benimde 2.aşılamam 17 agustosda yapıldı, 31 Agustos test günüm :)[/QUOT
Güzel haberlerini hep beraber görürüz inşallh:)))):CüvCüv:
Burb'cüm,inan senin durumuna da çok ama çok üzüldüm .Sanki aynı kaderi paylaşmışız gibi.Tek farkı ,ben hamile değilim.Bugün sabah doktoruma gittim.Tahlilden önce endometriumuna bir bakalım,dökülmüş mü dedi.Baktık ve maalesef hamilelik yok.İğnelerle 3 yumurtam olmuştu.Üçü de çatlamış ama olmayınca olmuyor işte.
Herşey Allah'tan.Sonuçta bizler bir amaç için çabalıyoruz.Allah mutlaka hepimizin yüzünü güldürecek bir gün.
Senin de değerinin düşmesine çok üzülüyorum.Bu defa olduğuna göre yine olmaması için bir neden yok.
Bu ay için doktor dinlen dedi.Önümüzdeki ay adetin 2. günü gel,bir plan hazırlayalım dedi.Sonradan aklıma geldi; önümüzdeki ay muhtemelen adetin 2. günü bayrama denk gelecek.Bunda da vardır bir hayır diyorum.Belki de umduğum gibi olmaz.Bakıcaz artık.
Tüm arkadaşlarımı sevgiyle selamlıyorum.Herkese bu güzel ve anlamlı mücadelede en kısa zamanda olumlu sonuçlar diliyorum.Hepiniz Allah'a emanet olun.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?