Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
umutlu bekleyiş bugun sabah son buldu.ınanılmaz bir bel agrsıyla uyandım.lavaboya gittim.ve regl olmuşum.işte böyle....o kadar şaşkınım ki.ne hissedeceğimi bile bilmiyorum...

angela79;8633443]cnm hayırlı olsun aşılaman...iyice dinlen ,nazlan.:)) ben de göğüslerde şişme ve acı olmuştu...bel ağrısı fazla olamdı ama kişiden kişiye değişir sanırım.14-15 gün sonra kanda çıkması lazım cnm...ağır kaldırma,hafif işler yap,yine de dikkat et yani.
işallah güzel haberler verirsin!!!

TEŞEKKÜRLER CANIM. HAYIRLISI OLSUN...BEKLEMEK ZOR OLACAK HERHALDE..

umutlu bekleyiş bugun sabah son buldu.ınanılmaz bir bel agrsıyla uyandım.lavaboya gittim.ve regl olmuşum.işte böyle....o kadar şaşkınım ki.ne hissedeceğimi bile bilmiyorum...

canım üzülme hiç inşallah bir dahaki sefere olur biliyorum söylemesi zor hele ben hiç kaldıramıyorum artık ama elden ne gelir umutlu olmak gerekiyor.

bebing;8637596]umutlu bekleyiş bugun sabah son buldu.ınanılmaz bir bel agrsıyla uyandım.lavaboya gittim.ve regl olmuşum.işte böyle....o kadar şaşkınım ki.ne hissedeceğimi bile bilmiyorum...

ALLAH YARDIMCIN OLSUN ÇOK ZOR...BİR DURUM...İNŞALLAH BİR SONRAKİ AY İSTEKLERİNE KAVUŞURSUN..UMUDUNU KAYBETME..lmaz:

[windy;8635167]Benimde 2.aşılamam 17 agustosda yapıldı, 31 Agustos test günüm

İNŞALLAH OLUR.. LİSTEMİZDE GÜZEL POZİTİF HABERLER OLUR..:ecrin_bebek:

relax lütfen relax ol bu ay kısmet değilmiş demek ki sağlıklı olsun da öbür aya olsun sıkma kendini...... bu ay olup sağlıksız olsa mutlu olmazsın değil mi? herşeyden önce hayırlısını sağlıklısını versin rabbim....... bir gün mutlaka minik elleriyle tutunacak kalbini ferah tut tatlım......

sıkıntımı benimle paylaşan herkese teşekkürler.
bu ay mola vericek doktorum.bakalım belki öbür aya
bi umut işte....

selam herkese allah herkesin yardımcısı olsun.gerçekden zor bişey bu duygu.benim eşimde sperm sayısında düşüklük vardı.varikosel ameliyatı oldu .2 hafta önce sonuçlarımızı aldık.durumlar biraz düzelmiş ama tamamı ile düzelme yok dedi doktorumuz.ama çocuğunuz olabilir dedi normal şartlarla.ben beklemek istiyorum doktorumdabekleyelim dedi ama eşim beklemek istemediği için aşılama yapıcak.bakalım hayırlısı inşallah.şuan adet günümü bekliyoruz.herkesin allah gönlüne göre verir inşallah.

şimdiden tedavin hayırlı olsun.inşallah istediğin gibi hemencecik kavusursun...

Hoş bulduk, Amiinn hepimizle birlikte inşşallah arkadaşlar :) Belirtilere mümkün oldugunca dikkat etmemeye kendimi dinlememeye çalışıyorum.. Ama tahmin ettiğiniz gibi bu mümkün olmuyor :) Ara ara karnımda batmalar oluyor bunu gaz vardır diye yorumluyorum, gögüslerimde sizlerinki gibi acıyor, buda hepimizin bildigi gibi ignelerin yan etkisi oldugunu biliyorum ilk aşılamadan kalan tecrübeler birde buradaki sitelerde okumuştum göbüş altında belli belirsiz çizgi oluşur diye, bendede var gibi sanki yada olmasını ben istiyorum anlıcagınız çok karışık telaşlı ama heyecanlı bir bekleyiş, aşılama ya tutarsa dimi

günaydın arkadaşlar.
zeynepela ve bebing canım arkadaşlarım bu ay olmadı demek, inanın çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş demek, bizler olması için elimizden gelen her türlü çabayı gösteriyoruz arkadaşlar. bu çabamızıda Allah görüyor, inanın bu uğraşlarımızın sonucunu güzel bebeklerle hepimiz bir gün alıcaz.

Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

LıSTEMıZ
......................................................................................................................

sibel'ce...................2 tüp bebekten sonra 1.aşılama.................
f3x..................................................2.aşılama.................
svd06...................................4 ağustos 1.aşılama................17 ağustos sonuç---POZıTıF oyam34................................20 temmuz 2.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATıF
esengülüm.............................27 ağustos 2.aşılama.................
flybebis..............................6-7 ağustos 2.aşılama.................ERTELENDı
gullu123...................................ağustos 3.aşılama..................
burp.....................................6 ağustos 1.aşılama.................17 ağustos sonuç---POZıTıF
buse_burcu...............................temmuz 2.aşılama.................8 ağustos sonuç---NEGATıF
yasemin33................................ağustos 1.aşılama.................
HeidiAnkara..........................20 temmuz 1.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATıF
Yeşil98783.........................................2.aşılama.................14 ağustos sonuç---NEGATıF
Hayatmelek............................9 ağustos 1.aşılama................23 ağustos sonuç---NEGATıF
angela79................................4 ağustos 1.aşılama………………………….17-18 ağustos sonuç
Neser………………………………………………………….ağustos 2.aşılama……………………..……28 ağustos sonuç
özlem5723………………………………………….…15 ağustos 1.aşılama……………………………
hly000………………………………………………………….ağustos 1.aşılama………………………….
cansed…………………………………………………………ağustos 2.aşılama……………………….…bu sefer olacak inşallah
berken04…………………………………………….………ağustos 1.aşılama…………………………..
aykara2…………………………………………….….10 ağustos 2.aşılama………………………..…24 ağustos sonuç
relax…..…………………………………………………24 ağustos 1.aşılama………………………….…8 eylül sonuç
zeynepela……………………………………………..15 ağustos 2.aşılama………………………..…27 ağustos sonuç
tuna0909.……………………………………………...3 ağustos 1.aşılama………………….….…15 ağustos sonuç---NEGATıF
birteksen.…………………………………………….... ağustos 1.aşılama………………………….…
tuval.……………………………………………........8 ağustos 1.aşılama………………………….…22 ağustos sonuç
bebing………………………………………….......12 ağustos 1.aşılama…....………………….…26 ağustos sonuç---NEGATıF
umutsuz4434………………………………………….19 ağustos 1.aşılama………………………….…3 eylül sonuç
windy………………………………………………………..17 ağustos 2.aşılama………………………….…31ağustos sonuç
semraayrancı……………….……………………………………………..1.aşılama………………………….…

Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّحِيم

LıSTEMıZ
.................................................................................................................................................................................................

sibel'ce.............2 tüp bebekten sonra 1.aşılama.................
f3x.........................................2.aşılama.................
svd06............................4 ağustos 1.aşılama................17 ağustos sonuç---POZıTıF
oyam34........................20 temmuz 2.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATıF
esengülüm......................27 ağustos 2.aşılama.................
flybebis......................6-7 ağustos 2.aşılama.................ERTELENDı
gullu123...........................ağustos 3.aşılama..................
burp.............................6 ağustos 1.aşılama.................17 ağustos sonuç---POZıTıF
buse_burcu........................temmuz 2.aşılama.................8 ağustos sonuç---NEGATıF
yasemin33.........................ağustos 1.aşılama.................
HeidiAnkara...................20 temmuz 1.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATıF
Yeşil98783.................................2.aşılama.................14 ağustos sonuç---NEGATıF
Hayatmelek.....................9 ağustos 1.aşılama................23 ağustos sonuç---NEGATıF
angela79........................4 ağustos 1.aşılama………………………….17-18 ağustos sonuç
Neser………………………………………….…….ağustos 2.aşılama……………………..……28 ağustos sonuç
özlem5723………………………………….15 ağustos 1.aşılama……………………………
hly000…………………………………………..….ağustos 1.aşılama………………………….
cansed…………………………………………………ağustos 2.aşılama……………………….…bu sefer olacak inşallah
berken04……………………………………………ağustos 1.aşılama…………………………..
aykara2…………………………………….…10 ağustos 2.aşılama………………………..…24 ağustos sonuç
relax…..………………………………………24 ağustos 1.aşılama………………………….…8 eylül sonuç
zeynepela…………………………………..15 ağustos 2.aşılama………………………..…27 ağustos sonuç
tuna0909.…………………………………...3 ağustos 1.aşılama………………….….…15 ağustos sonuç---NEGATıF
birteksen.……………………………………... ağustos 1.aşılama………………………….…
tuval.……………………………………………..8 ağustos 1.aşılama………………………….…22 ağustos sonuç
bebing…………………………………………...2 ağustos 1.aşılama…....………………….…26 ağustos sonuç---NEGATıF
umutsuz4434…………………………………9 ağustos 1.aşılama………………………….…3 eylül sonuç
windy…………………………………………….17 ağustos 2.aşılama………………………….…31ağustos sonuç
semraayrancı……………….…………………………………..1.aşılama………………………….…

günaydın kızlar ççkkkk kötüüym cmrtesi yumoşlar için kontrole gittik 19 mm olmuş o akşam iğneyide vuruldum ama eşim rahatsızlandı geçen ayda böyle olmuştuuuu napalım kısmet değilmişşş aşılamam bu ay ertlendi kızlar....

Vardır herşeyde bir hayır esengülüm, içini ferah tut sen, önce sağlık gelir Allah'ımm eşine sıhhat versin en kısa sürede.. Olsaydı belkide bebiş sağlıksız filan olabilirdi Allah esirgesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…