umutlu bekleyiş bugun sabah son buldu.ınanılmaz bir bel agrsıyla uyandım.lavaboya gittim.ve regl olmuşum.işte böyle....o kadar şaşkınım ki.ne hissedeceğimi bile bilmiyorum...
kızlar bana yardım edın.cok bunalıyorum.yanıma destekcı arkadas arıyorum.dr asılama yapacaktı rahım duvarı kalınlasmamıs yeterı kadar dedı .obur aya kaldı .cok ıstıyodum bu ay olsun.normal yolla olmuyo cunku.morfolıjı 4 cıktı
umutlu bekleyiş bugun sabah son buldu.ınanılmaz bir bel agrsıyla uyandım.lavaboya gittim.ve regl olmuşum.işte böyle....o kadar şaşkınım ki.ne hissedeceğimi bile bilmiyorum...
windy aramıza hoş geldin benimde 15 inde oldu bekliyorum bakalım............
selam herkese allah herkesin yardımcısı olsun.gerçekden zor bişey bu duygu.benim eşimde sperm sayısında düşüklük vardı.varikosel ameliyatı oldu .2 hafta önce sonuçlarımızı aldık.durumlar biraz düzelmiş ama tamamı ile düzelme yok dedi doktorumuz.ama çocuğunuz olabilir dedi normal şartlarla.ben beklemek istiyorum doktorumdabekleyelim dedi ama eşim beklemek istemediği için aşılama yapıcak.bakalım hayırlısı inşallah.şuan adet günümü bekliyoruz.herkesin allah gönlüne göre verir inşallah.
günaydın kızlar ççkkkk kötüüym cmrtesi yumoşlar için kontrole gittik 19 mm olmuş o akşam iğneyide vuruldum ama eşim rahatsızlandı geçen ayda böyle olmuştuuuu napalım kısmet değilmişşş aşılamam bu ay ertlendi kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?