Vardır herşeyde bir hayır esengülüm, içini ferah tut sen, önce sağlık gelir Allah'ımm eşine sıhhat versin en kısa sürede.. Olsaydı belkide bebiş sağlıksız filan olabilirdi Allah esirgesin..
günaydın kızlar ççkkkk kötüüym cmrtesi yumoşlar için kontrole gittik 19 mm olmuş o akşam iğneyide vuruldum ama eşim rahatsızlandı geçen ayda böyle olmuştuuuu napalım kısmet değilmişşş aşılamam bu ay ertlendi kızlar....
canım inan çok üzüldüm ama belki bunda da bir hayır vardır sanıyorum senin bebiş normal yoldan gelecek..
günaydın kızlar ççkkkk kötüüym cmrtesi yumoşlar için kontrole gittik 19 mm olmuş o akşam iğneyide vuruldum ama eşim rahatsızlandı geçen ayda böyle olmuştuuuu napalım kısmet değilmişşş aşılamam bu ay ertlendi kızlar....
arkadaşlar aşılama tutmadığı takdirde regl miktarının cok olması,ara ara agrının olması normal mi?
evet canım normal iğne bir sürü hormon alıyorsun o yüzden normal benim de geçen ay öyle oldu
kızlar az önce kan verdim ,saat 4 te arayıp sonucu bildirecek doktorum.çok heyecanlıyım.
cnmmmm inşallahhhh positfitir dualarımız seninlee Allahımmmm yardımcın olsunnn......sende ankaradasn sanırım nerde yaptırdın aşılamanı.
saol canım.evet ankaradayım. ankara tüp bebek merkezinde yaptırdım.doktorum cem akarsu.
kızlar az önce kan verdim ,saat 4 te arayıp sonucu bildirecek doktorum.çok heyecanlıyım.
Sevgili birteksen, kullandıgın nick gibi bu hayatta bir tek senin için.. Olurda olmazda, bunu belirleyen bizler degilizki elimizde olan hiçbirşey yok, başarmak yada başarmamak gibi bir durum degil yaşadığımız, görümceninde garantisi yok, vermesini bilen Allah almasınıda bilir.. Allah esirgesin tabi böyle birşey söylemiyorum ama hiçbirşeyin garantisi yok bunu anlatmaya çalışıyorum.. Büyükler bazen düşünmeden konuşurlar bizim gibi ince ince düşünemezler..Oyüzden hiç düşünme kayınvalidenin dedigini, seni inciten o sözlerede degerde verme.. Hem bu iğneye devam ettiğin dönemde psikolojinde çok önemli hormonlarını vücudunu çok etkiliyorsun, oyüzden artık hadi biraz gülümsede yumoşların rahatlasın meydana çıksın :)
Kadin resmen beni sozleriyle alt ust etmeyi basardi.Su an onu elime verseler yemin ederim parcalarim okadar ofkeliyim.Ama esim annesine bugun soyleyecek ve o kadin beni ariycak.
Butun icimde ne biriktrirdiysem hepsini kusacam ve rahatlamis olacagim suanda kendimi kaybetmis durumdayim surekli o soyledigi laf kulagimda ve ben ona o lafi yedirmeden rahat etmiycem.Gorsun bakalim ben kimmisim...
Arkadaslar Kusura bakmayin cok sinirliyim belki size cok sacma gelicek ama yazip icimi dokmem lazimdi..........
yok canım neden saçma olsunki. bizim geçirdiğimiz dönemler gerçekten zor. belki bizlere kimse anlama veremez bizlerden başka. canım sen çok haklısın kayınvaliden konusunda, ama yinede ağzına her geleni söyleme, inceden inceye uyar ama kavga şeklinde olmasın. çünkü yine yüz yüze bakmak zorundasınız. zaten eşide durumu görmüş biliyor, en güzeli onun halletmesi. en önemlisi eşin senin yanında. daha başka bişeyi takma. zaten inancı yerinde olan ve cahil olmayan bi insan dana o lafı söylemez. bilirki herşey allahtan. bizlerin çocuğunun olamaması, bizden yada eşimizden olan tüm problemleri veren allah. kayınvaliden bunun bilinceinde değil heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?