Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Vardır herşeyde bir hayır esengülüm, içini ferah tut sen, önce sağlık gelir Allah'ımm eşine sıhhat versin en kısa sürede.. Olsaydı belkide bebiş sağlıksız filan olabilirdi Allah esirgesin..

evet cnmm herşeyin hayırlsı ne diyim sağlık herşeyden önemli tabi.....Allahım bu yolda emeklerimizi boşa çevirmesinnn:Saruboceq:

canım inan çok üzüldüm ama belki bunda da bir hayır vardır sanıyorum senin bebiş normal yoldan gelecek..

canım inan çok üzüldüm ama belki bunda da bir hayır vardır sanıyorum senin bebiş normal yoldan gelecek..

ayy cnm bnde bilemedim düşünemiyorum artıkkk ne diyceğimide bilemiorummm napayım kısmet değilmişşş....Allahımmm herşey allahtannnnn yoruldum artıkkk...:gitme:

bir kerede ben tekrar edicem aynı şeyleri herşeyde vardır bir hayır diye düşünmeliyiz.inanmazsak eger dayanamayız bu olup bitenlere.zaten öyle ağır ki yasadıklarımız.eşinin sağlığı daha önemli değil mi zaten? o olmadan bebişin olsa ne yazar?

arkadaşlar aşılama tutmadığı takdirde regl miktarının cok olması,ara ara agrının olması normal mi?

bugun moralim okadar bozukki anlatamam arkadaslar,dun gorumcemin hamile oldugunu duydum daha evleneli 3 ay oldu.
Kaynanaminda laflari ustune tuz biber oldu orada aglamamak icin kendimi zor tuttum,kizina diyorki oyle herkes soylenmez(herkeste ben oluyorum) daha cok yeni falan dedi sonra kaynanam gelmis bana diyorki sakin bak birirne soyleme hamile oldugunu kizimin dedi ay ben neye ugradigimi sasirdim kala kaldim Sonra kizinin kulagina biseyler fisildadi artik ne dedi bilmiyorum .Aglayacagim bursuru insan var aglayamiyorum asalaklar gibi kala kaldim daha sonra arabaya bindik esimle eve gidene kadar 1 saat boyunca susmaksizin agladim...
Esimde dedi ben yarin annemle konusacagim dedi bende bir anlam veremedim o cikisina annemin dedi,bende cok bozuldum senin adina dedi...
Yarin ben ona soracam dedi ilk isim o olacak dedi sabah kalkip gidecem sen sakin uzulme bosver annemi dedi Ama ben nasil agliyorum.
Kadin korktu heralde gozum falan deger yada nazar degidirim diye heralde
Ama kizlar belki ben abartiyor olabilirim ama o ani yasayip gormeniz lazimdi soyleyis seklini.

Neyse bugunde hastaneye gittim ve yumurtalarimda hic bir sekilde gelisme yok ignelere devam dedi
Isyerine gelene kadar yine agladim su an yazarken bile aglamamak icin kendimi zor tutuyorum......

Sevgili birteksen, kullandıgın nick gibi bu hayatta bir tek senin için.. Olurda olmazda, bunu belirleyen bizler degilizki elimizde olan hiçbirşey yok, başarmak yada başarmamak gibi bir durum degil yaşadığımız, görümceninde garantisi yok, vermesini bilen Allah almasınıda bilir.. Allah esirgesin tabi böyle birşey söylemiyorum ama hiçbirşeyin garantisi yok bunu anlatmaya çalışıyorum.. Büyükler bazen düşünmeden konuşurlar bizim gibi ince ince düşünemezler..Oyüzden hiç düşünme kayınvalidenin dedigini, seni inciten o sözlerede degerde verme.. Hem bu iğneye devam ettiğin dönemde psikolojinde çok önemli hormonlarını vücudunu çok etkiliyorsun, oyüzden artık hadi biraz gülümsede yumoşların rahatlasın meydana çıksın :)

Kadin resmen beni sozleriyle alt ust etmeyi basardi.Su an onu elime verseler yemin ederim parcalarim okadar ofkeliyim.Ama esim annesine bugun soyleyecek ve o kadin beni ariycak.
Butun icimde ne biriktrirdiysem hepsini kusacam ve rahatlamis olacagim suanda kendimi kaybetmis durumdayim surekli o soyledigi laf kulagimda ve ben ona o lafi yedirmeden rahat etmiycem.Gorsun bakalim ben kimmisim...
Arkadaslar Kusura bakmayin cok sinirliyim belki size cok sacma gelicek ama yazip icimi dokmem lazimdi..........

yok canım neden saçma olsunki. bizim geçirdiğimiz dönemler gerçekten zor. belki bizlere kimse anlama veremez bizlerden başka. canım sen çok haklısın kayınvaliden konusunda, ama yinede ağzına her geleni söyleme, inceden inceye uyar ama kavga şeklinde olmasın. çünkü yine yüz yüze bakmak zorundasınız. zaten eşide durumu görmüş biliyor, en güzeli onun halletmesi. en önemlisi eşin senin yanında. daha başka bişeyi takma. zaten inancı yerinde olan ve cahil olmayan bi insan dana o lafı söylemez. bilirki herşey allahtan. bizlerin çocuğunun olamaması, bizden yada eşimizden olan tüm problemleri veren allah. kayınvaliden bunun bilinceinde değil heralde.

haklisin canim
muhattap olmak istemiyorum ama ona illa bi laf sokmam lazim yoksa kesinlikle rahat edemem ben......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…