kızlar az önce kan verdim ,saat 4 te arayıp sonucu bildirecek doktorum.çok heyecanlıyım.
yaa bnm drumda orda yaptı ilk aşılamamı serdar oğuz bnm drumda Allahımmm bugünlerin hürmetine inş..yüzünü güldürür,,,emeklerini boşa çevirmez hayatımmm...Şeniz
svd06 ve burp sizler nasılsınız.
benim de 15nde aşılamam yapıldı 27si test günü haydi hayırlısı ne gibi belirtilerin var benim aynen adet belirtileri gibi göğüslerim acıyor??
aykara inşallah güzel haberler verirsin canım ..listemiz hiçte iç açıcı değil sen ilk olursun bizde devamını getiririz pozitiflerin.............
birteksen seni çoooook iyi anlıyorum......çevrede ki bu tarz haberleri bastıra bastıra verenlere sinir oluyorum........biz eşimle 2 yıl çocuk falan düşünmedik düşündüğümüz anda oldu ama kısmet değilmiş....ha bu arada bu bebekten önce benim kayınvalidemde olmuyor diye düşünmüş olacakki kızım bek burada bilmem kim var belini çekince oluyor istersen sende gibi birşeyler geveledi o an bende çok sinirlenmiştim yazını okuyunca o gün aklıma geldi.....ben içimde birşey bırakmadım ağzıma ne geliyorsa seviyeyi geçmeden söyledim zaten tek gelinim......o gün bu gündür bana hiç bulaşmaz ne dersem yapmaya çalışır......am işte çivi çıkıyor izi kalıyor.......
kızlar az önce kan verdim ,saat 4 te arayıp sonucu bildirecek doktorum.çok heyecanlıyım.
bugun moralim okadar bozukki anlatamam arkadaslar,dun gorumcemin hamile oldugunu duydum daha evleneli 3 ay oldu.
Kaynanaminda laflari ustune tuz biber oldu orada aglamamak icin kendimi zor tuttum,kizina diyorki oyle herkes soylenmez(herkeste ben oluyorum) daha cok yeni falan dedi sonra kaynanam gelmis bana diyorki sakin bak birirne soyleme hamile oldugunu kizimin dedi ay ben neye ugradigimi sasirdim kala kaldim Sonra kizinin kulagina biseyler fisildadi artik ne dedi bilmiyorum .Aglayacagim bursuru insan var aglayamiyorum asalaklar gibi kala kaldim daha sonra arabaya bindik esimle eve gidene kadar 1 saat boyunca susmaksizin agladim...
Esimde dedi ben yarin annemle konusacagim dedi bende bir anlam veremedim o cikisina annemin dedi,bende cok bozuldum senin adina dedi...
Yarin ben ona soracam dedi ilk isim o olacak dedi sabah kalkip gidecem sen sakin uzulme bosver annemi dedi Ama ben nasil agliyorum.
Kadin korktu heralde gozum falan deger yada nazar degidirim diye heralde
Ama kizlar belki ben abartiyor olabilirim ama o ani yasayip gormeniz lazimdi soyleyis seklini.
Neyse bugunde hastaneye gittim ve yumurtalarimda hic bir sekilde gelisme yok ignelere devam dedi
Isyerine gelene kadar yine agladim su an yazarken bile aglamamak icin kendimi zor tutuyorum......
aynisini banada yapti kayinvalidem turkiyeden bitane kusak getirmis belime baglamam icin ozaman cocugum olacakmis ama bi turlu bana cesaret edip veremedi cunku verdigi anda aynen diycegimki sen kendine bagla bunu ve daha neler neler bak tel acsin dananin kuyrugunu nasil kopariyom ben kimmisim ben gorsun o benim damarima basmak neymis gorsun beni aglatmak beni incitmek neymis gorsun.
canım ya bende hiçbir şey yok.......ne dolgunluk ne acı, 2 yada 3 gün önce uçları biraz dokunduğumda acıyordu, dünde biraz karnım ağrıdı ama öyle hesaba katılacak cinsten değildi....... benim ilk hamileliğimde (3 aylık kaybettim kendiliğinden olmuştu) belim çok ağrımıştı ve kimi gıdalar midemi bulandırıyordu şimdilik buna benzer belirtiler yok belki erken daha......... inşallah ikimizin de tutar aynı günde doğum yaparızkaydirigubbakcemile3
inşallah canım süper olur valla. ama benim de pek umudum yok hatta sabah karnıma giren ssancılardan dedim adet oluyorum oturdum ağladım bu ay çok güçsüzüm artık yoruldum artık beklemekten galiba inşallah bu bekleyiş bu ay son bulur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?