Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
AYKARAAAAAAAAAA hadi ama meraktan çatlıyoruz inşallah güzel haberler almışsındır............

sibelce canım sen nasılsın? üzme kendini herşey bir gün çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk güzel olacak inşallah........

Canım bende şimdi doktora gittim. malesef yumurtalar aynı büyümemiş. doktorda iğne kullanmamı istemiyor. İğne kullanacaksan tüp bebek yapalım diyor. kararı bize bıraktı.

svd06 ve burp sizler nasılsınız.

canım bana pazartesi doktor gel kan testi yapalım demişti ama benim iş yerimde sınavlar var bende jüriyim anca çarşamba günü test yaptırabileceğim ama nasılsa sonucu biliyorum ilk aşılamada pozitif sonucu almış olmakla kendimi avutup ikinci aşılamaya ümitlenmekten başka yapabilecek bir şeyim yok. (((((

Canım bende şimdi doktora gittim. malesef yumurtalar aynı büyümemiş. doktorda iğne kullanmamı istemiyor. İğne kullanacaksan tüp bebek yapalım diyor. kararı bize bıraktı.

tabiki tüp bebekte devreye maddi durum giriyor ama senin için sıkıntı yaratacak bir durum yoksa tüp bebek dene ama bildiğim kadarı ile daha hiç aşılama yaptıramamıştın bir kerede aşılama dene belki aşılama ile tutar doktorun daha önce ohs olmandan korktuğu için rizke gireceksek olasılığı yüksek bir deneme yapalım diye düşünmüş demekki ama benim düşüncem iyi bir doktor kontrolü ile doğru dozlarla yumurtaların sağlıklı gelişebilir tabiki biz bu konuda uzman değiliz ama artık bebek yapımı konusnda herbokolok oldum ama sonuç yok zati biraz daha kurcalarsak evde eşimle her ay bir aşılama yapacağız kendimize

canım malesef sonuç negatif.

yaşadıklarımız gerçekten zor şeyler ben muhtemelen düşük yaptım kendimi sadece şu şekilde avutabiliyorum çocuğu kucağıma aldıktan sonrada kaybedebilirdim gerçekten sadece bu düşünce insanı avutabilip içini rahatlatıp bir sonraki aşamaya umutla bakabilmesini sağlıyor sende öyle düşün ve bir sonraki aşamaya hazırla kendini umarım ozaman hepimiz güzel sonuçlar alırız

geçen ay benimde aynı olmuştu , iğne ile büyüdü bence dene ........... tüp bebek için bütçeniz uygunsa deneyin derim ..bu arada sanıırım sen aşılama hiç olmadın değil mi? öyleyse ilk önce aşılama ol daha hesaplı .......... öbür aya inşallah daha güzel haberler alırız senden......

öncelikle moralini yüksek tut.hormonlar stresten cok etkilenir.hem hamile kalırsan bebişlere zararlı olur bu stres.agzına geleni sölemektense az ama öz sölemelisin.daha yakıcı ve incitici.daha etkili olur.öbür türlü yine konuşmaya devam eder.tabi bu benim fikrim.

hoşgeldiniz yeni katılan arkadaşlar a.s.inş rabbim hepimizin yüzünü güldürür şu mübarek günlerde:Saruboceq:arkadaşlar ben artık şu listedeki ERTELENDİ ibaresinden çok sıkıldım yaaaaaaALLAH'ın izniyle bu ay 2.aşılamamı olmak için iğnelerime başlarım:Saruboceq:ve eylül ayındaki listemizde ertelendi yerine sonuç POZİTİF yazar :Saruboceq:ALLAH'ım hepimize o günleri göstersin inş.yüce rabbim hepimizin yüzünü güldürsün arkadaşlar. Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

kizlar kendimi birazda olsa toparladim geldim,daha hala biraz aglamakli gibiyim ama anladimki boyle yapmakla sadece kendime zarar veriyorum kimsenin kulagi bile duymuyor....
Insallah bizimde bebeklerimiz olacak ve onlara simsiki sarilicaz ve bizede ANNE diye seslenen bebeklerimiz olacak...................

ne güzel bak kendine gelmişsin............inşallah dileklerimiz kabul olur........ o kadar çok stiyorum ki bana ANNE diyen bir yumurcağım olsun

ne güzel bak kendine gelmişsin............inşallah dileklerimiz kabul olur........ o kadar çok stiyorum ki bana ANNE diyen bir yumurcağım olsun

Evet kendime geldim canim esim annesiyle konusmus neden karima boyle seyler soyledin demis ay yok beni yanlis anladi o ben oyle demek istememistim demis esimde kiz sabah kadar agladi senin yuzunden demis.Esime dedim madem ben yanlis anlamisim ozaman tel acsin benden ozur dilesin dedim yanlis anlasmayi duzeltsin dedim,ve ben cokta guzel anladim kendisinin ne demek istedigini dedim bosuna kendini aklamasin dedim.Zatende tel acicak inceliktede degil kendileri,hic umrunda bile degildir benim kirilip kirilmamam sabaha kadar aglamam umrunda degildir.
Kendimi uzmuycem artik olan bana oluyo hic kimsenin umrunda degil.......

arkadaşlar herkese merhaba.Allah herkese kolaylık versin ve tez zamanda güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.bende bu ay 3.aşılamamı oluyorum.1.aşılamamı geçen sene oldum ve hamile kaldım fakat 8 haftalıkken bebeğimi kaybettim malesef 2. aşılama negatif sonuçlandı şimdi tüm umutlarım 3. aşılamada..şu an gonal f iğnemi oluyorum yarın kontrolüm var ve çok stresliyim acaba yumurtalarım gelişti mi? yumurtalar istenilen düzeyde gelişirse birkaç gün içinde aşılama olacak bakalım hayırlısı...offf beklemek ne kadar zorr Allah hepimize sabır versin güzel günler çabuk gelir umarım

beni de kaynanam bugün sinir etti...ufak bişey yüzünden ağız dalaşı yaptık,çekti gitti evine,bugün de eşimin doğum günüydü eltimler de gelcekti....eltim bana geldi ve iftara 20 dk. kala onu arıyor(bu arada geçen hafta da ona takmıştı..ama şimdi o kıymetli oldu!!!olsun da benden uzak dursun) ağlaya ağlaya beni doktora götürün demiş,kız çekti gitti.o anda sokakta eşimle karşılaştılar hepsi hastaneye gitti...ezan okundu hiçbiri yok.tansiyonu fırlamış serum takmışlar...kabağı banim başaıma patlatmıştır.Allahtan eşime anlatmışatım önceden,kafanı takma oruçtan olmuştur dedi ama benim içim içimi yedi,ağla ağla iftar masası duruyor...eltimler 9 da geldiler...çok samimiyetten oluyor galiba bu durumlar,set çekmek lazım sanırım...bu tartışmalar ilk değil ama huzurum bozuluyor.dip dibe olunca böyle oluyor işte..
ben düşmüşüm kendi derdime,bebek falan...yok komşular soruyormuş sinir oluyormuş onlara utanıyor ya torunu yok diye...kızlar çoookkk sıkıldım ya ne yapcam ben???

Canım benim kimse için ağlamaya sıkıntı çekip moral bozmaya değmez.Senin yanında eşin var sana destekte olduktan sonra kimse umrunda olmasın,bunu yapabiliyorsak ne mutlu bize.Biz başkaları için değil önce kendimiz için yaşamalıyız,o sormuş bu sormuş hiç önemli değil.Hayat o kadar kısaki ömür geçiyor, bir çocuğumuz olsun bende çok istiyorum, sorulduğunda kendimi ezikmiş gibi hissediyorum, sanki özürlüymüş gibi ama
Allahımın bu bana imtihanı diyorum,eğer olacağı varsa olur,olmazsada ilk bebeği olmayanda biz olmayacağız,bizimde takdirimiz böyleymiş diyeceğiz.Ama bu düşüneceğimiz en son şey olsun,tıp,teknoloji gelişti,biz yapabileceğimizi yapalım gerisi Allaha kalmış.Moral,sıkıntı ve stres zaten hamileliğin olmaması demek.Cahil insanlarla uğraşmamıza değmez,eski kafalı insanlar diye düşünmelisin.Kendini böyle üzeceksende ,
seni üzen kişiye bunları lütfen söyle, çektiklerini yaşadıklarını ve ne kadar üzüldüğünü
sonuçta bu süreci onun oğluyla yaşadığını, anlamak isterse anlar anlamazsada boşver.Yüce rabbim inşallah bizede hayırlı evlatlar nasip eder ,canım benim seni çok iyi anlıyorum ama takmamaya çalışalım,stres yok:)))):teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…