sibelce canım sen nasılsın? üzme kendini herşey bir gün çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk güzel olacak inşallah........
AYKARAAAAAAAAAA hadi ama meraktan çatlıyoruz inşallah güzel haberler almışsındır............
svd06 ve burp sizler nasılsınız.
Canım bende şimdi doktora gittim. malesef yumurtalar aynı büyümemiş. doktorda iğne kullanmamı istemiyor. İğne kullanacaksan tüp bebek yapalım diyor. kararı bize bıraktı.
canım malesef sonuç negatif.
Canım bende şimdi doktora gittim. malesef yumurtalar aynı büyümemiş. doktorda iğne kullanmamı istemiyor. İğne kullanacaksan tüp bebek yapalım diyor. kararı bize bıraktı.
bugun moralim okadar bozukki anlatamam arkadaslar,dun gorumcemin hamile oldugunu duydum daha evleneli 3 ay oldu.
Kaynanaminda laflari ustune tuz biber oldu orada aglamamak icin kendimi zor tuttum,kizina diyorki oyle herkes soylenmez(herkeste ben oluyorum) daha cok yeni falan dedi sonra kaynanam gelmis bana diyorki sakin bak birirne soyleme hamile oldugunu kizimin dedi ay ben neye ugradigimi sasirdim kala kaldim Sonra kizinin kulagina biseyler fisildadi artik ne dedi bilmiyorum .Aglayacagim bursuru insan var aglayamiyorum asalaklar gibi kala kaldim daha sonra arabaya bindik esimle eve gidene kadar 1 saat boyunca susmaksizin agladim...
Esimde dedi ben yarin annemle konusacagim dedi bende bir anlam veremedim o cikisina annemin dedi,bende cok bozuldum senin adina dedi...
Yarin ben ona soracam dedi ilk isim o olacak dedi sabah kalkip gidecem sen sakin uzulme bosver annemi dedi Ama ben nasil agliyorum.
Kadin korktu heralde gozum falan deger yada nazar degidirim diye heralde
Ama kizlar belki ben abartiyor olabilirim ama o ani yasayip gormeniz lazimdi soyleyis seklini.
Neyse bugunde hastaneye gittim ve yumurtalarimda hic bir sekilde gelisme yok ignelere devam dedi
Isyerine gelene kadar yine agladim su an yazarken bile aglamamak icin kendimi zor tutuyorum......
kizlar kendimi birazda olsa toparladim geldim,daha hala biraz aglamakli gibiyim ama anladimki boyle yapmakla sadece kendime zarar veriyorum kimsenin kulagi bile duymuyor....
Insallah bizimde bebeklerimiz olacak ve onlara simsiki sarilicaz ve bizede ANNE diye seslenen bebeklerimiz olacak...................
ne güzel bak kendine gelmişsin............inşallah dileklerimiz kabul olur........ o kadar çok stiyorum ki bana ANNE diyen bir yumurcağım olsun
bugun moralim okadar bozukki anlatamam arkadaslar,dun gorumcemin hamile oldugunu duydum daha evleneli 3 ay oldu.
Kaynanaminda laflari ustune tuz biber oldu orada aglamamak icin kendimi zor tuttum,kizina diyorki oyle herkes soylenmez(herkeste ben oluyorum) daha cok yeni falan dedi sonra kaynanam gelmis bana diyorki sakin bak birirne soyleme hamile oldugunu kizimin dedi ay ben neye ugradigimi sasirdim kala kaldim Sonra kizinin kulagina biseyler fisildadi artik ne dedi bilmiyorum .Aglayacagim bursuru insan var aglayamiyorum asalaklar gibi kala kaldim daha sonra arabaya bindik esimle eve gidene kadar 1 saat boyunca susmaksizin agladim...
Esimde dedi ben yarin annemle konusacagim dedi bende bir anlam veremedim o cikisina annemin dedi,bende cok bozuldum senin adina dedi...
Yarin ben ona soracam dedi ilk isim o olacak dedi sabah kalkip gidecem sen sakin uzulme bosver annemi dedi Ama ben nasil agliyorum.
Kadin korktu heralde gozum falan deger yada nazar degidirim diye heralde
Ama kizlar belki ben abartiyor olabilirim ama o ani yasayip gormeniz lazimdi soyleyis seklini.
Neyse bugunde hastaneye gittim ve yumurtalarimda hic bir sekilde gelisme yok ignelere devam dedi
Isyerine gelene kadar yine agladim su an yazarken bile aglamamak icin kendimi zor tutuyorum......[/Qbu kaynanalar hep böyle mi,sinir oldum yaaa...iyi yapmışsın kocana söylemekle! ayıp valla ,takma cnm kafana onun ayıbı ...işallah Allah'ım gönlümüze göre verir şu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
beni de kaynanam bugün sinir etti...ufak bişey yüzünden ağız dalaşı yaptık,çekti gitti evine,bugün de eşimin doğum günüydü eltimler de gelcekti....eltim bana geldi ve iftara 20 dk. kala onu arıyor(bu arada geçen hafta da ona takmıştı..ama şimdi o kıymetli oldu!!!olsun da benden uzak dursun) ağlaya ağlaya beni doktora götürün demiş,kız çekti gitti.o anda sokakta eşimle karşılaştılar hepsi hastaneye gitti...ezan okundu hiçbiri yok.tansiyonu fırlamış serum takmışlar...kabağı banim başaıma patlatmıştır.Allahtan eşime anlatmışatım önceden,kafanı takma oruçtan olmuştur dedi ama benim içim içimi yedi,ağla ağla iftar masası duruyor...eltimler 9 da geldiler...çok samimiyetten oluyor galiba bu durumlar,set çekmek lazım sanırım...bu tartışmalar ilk değil ama huzurum bozuluyor.dip dibe olunca böyle oluyor işte..
ben düşmüşüm kendi derdime,bebek falan...yok komşular soruyormuş sinir oluyormuş onlara utanıyor ya torunu yok diye...kızlar çoookkk sıkıldım ya ne yapcam ben???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?