Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sanırım tüp bebek deniyicez yine.ama hemen değil 1 ay sonra falan. aşılamada hem bende yumurta bozukluğu var hem eşimde sperm hareketliliği az diye doktor tüp bebek dedi. dediğin gibi bizlerde doktorlara gide gide uzmanlaştık. bende eşime diyorumki biz bi dahaki adetimde klomeni günde 4 e çıkaralım, yumurtaların çatlayıp çatlamadığını gösteren test alalım. bide öyle deneyelim. bide bi ultrason alalım bakalım dedim.:):1rolleyes:

evet canım bende doktoruma iğneyle büyütelm dedim, herkese öyle yapıyorlar dedim. ama oda benim için iğnelerin bi risk olduğunu, bende pcos ve daha önceden iğneler aşırı reaksiyon gösterdiği için iğne vermek istemediğini söyledi. bi daha ohss olabilirmişim aşılamada, tüp bebekte olsam bile yumurta toplandıktan sonra düzelebilirmiş. bilmiyorum benimde aklım karışık.

aman canım ya takma kafanı böyle şeylere, bırak kim gidiyosa gitsin. zaten bizim problemimiz bize yeter, bide başkalarıyla tartışmayalım. bence bebek mevzuları açılırsa sen konuyu başka bişeye getir. çok alakasız bişeye, bi dahada hiçbirşey olmaz. kayınvalidene söyle soranlarada şu an için olmuyor, herşey allahtan desin. zaten öyle ne yapalım.

Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

LİSTEMİZ
......................................................................................................................

sibel'ce.....................2 tüp bebekten sonra 1.aşılama.................
f3x...................................................2.aşılama.................
svd06....................................4 ağustos 1.aşılama.................17 ağustos sonuç---POZİTİF
oyam34................................20 temmuz 2.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATİF
esengülüm.....................................eylül 2.aşılama.................bi dahaki aya kaldı
flybebis...............................6-7 ağustos 2.aşılama.................ERTELENDİ
gullu123....................................ağustos 3.aşılama..................
burp......................................6 ağustos 1.aşılama.................17 ağustos sonuç---POZİTİF
buse_burcu.................................temmuz 2.aşılama.................8 ağustos sonuç---NEGATİF
yasemin33..................................ağustos 1.aşılama.................
HeidiAnkara............................20 temmuz 1.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATİF
Yeşil98783...........................................2.aşılama.................14 ağustos sonuç---NEGATİF
Hayatmelek..............................9 ağustos 1.aşılama.................23 ağustos sonuç---NEGATİF
angela79.................................4 ağustos 1.aşılama………………………….17-18 ağustos sonuç
Neser……………………………………………………………….ağustos 2.aşılama……………………..……28 ağustos sonuç
özlem5723…………………………………………...…15 ağustos 1.aşılama……………………………
hly000…………………………………………………….……….ağustos 1.aşılama………………………….
cansed………………………………………………………………ağustos 2.aşılama……………………….…bu sefer olacak inşallah
berken04…………………………………………………………ağustos 1.aşılama…………………………..
aykara2…………………………………………….…….10 ağustos 2.aşılama………………………..…24 ağustos sonuç---NEGATİF
relax…..……………………………………………………24 ağustos 1.aşılama………………………….…8 eylül sonuç
zeynepela……………………………………………..…15 ağustos 2.aşılama………………………..…27 ağustos sonuç
tuna0909.……………………………………………....3 ağustos 1.aşılama………………………….…15 ağustos sonuç---NEGATİF
birteksen.……………………………………………..... ağustos 1.aşılama………………………….…
tuval.…………………………………………….........8 ağustos 1.aşılama………………………….…22 ağustos sonuç
bebing………………………………………….........12 ağustos 1.aşılama………………………….…26 ağustos sonuç---NEGATİF
umutsuz4434………………………………………….19 ağustos 1.aşılama………………………….…3 eylül sonuç
windy………………………………………………………..17 ağustos 2.aşılama………………………….…31ağustos sonuç
semraayrancı………………………………………………………………..1.aşılama………………………….…
nihalist………………………….…………………………………ağustos 3.aşılama………………………….…
baharson………………………………………………………..ağustos 1.aşılama……………………………..

kızlar listede yanlış bişey varsa söyleyin düzelteyim.

merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız yenı katıldım bende bu ay ılk asılama denenecek kaç defada yapılıyor bu asılama sımdı lıstenızı kontrol ettım
anladıgım kadarıyla 3 defa denenıyor oylemı

bilincsiz insanlar canim,canini sikma diyecegim ama daha dun benim basimdan bu tur olay gecti agladim agladim 2 gun boyunca susmaksizin hemde ama kim duydu kimse duymadi,hic umurlarinda bile degildir bosuna kendini uzup kendi kendimize zarar vermeyelim canim ....

arkadaslar kafama takilan bir kac tane soru var eger yanitlarsaniz cok sevinirim.
Simdi asilamada neye dikkat etmemiz lazim ben simdi daha ignelere devam ediyorum 1 hafta daha igneye devam edicem ama sorum su. yemege icmeye ayaklarini falan usutmemeye falan dikkat etmelimiyiz.benim yumurtaliklarim hic buyumemis yaaa streste yapmak istemiyorum ama yinede kaygilaniyorum napiyim elimde degil....

canım ya boşver kimse için kendini üzmeye değmez.ne oluyor yine bize oluyor diğer taraf aklına bile takmazken üzülen ,yıpranan , strese giren ve kendimizi olumsuz etkileyen biziz bu durumda herşeyi çeken de bazı isteklerimizi stres yüzünden ertelemek zorunda kalan da biziz............ değer mi onlar için bir düşün ve şöyle de kimse benden daha değerli değil önce ben......ha birde daha önce hayatımda olmadıklarını yani önceden onlar yokken de yaşayabildiğimi düşünüp onlarsızda olur deyip yoluma devam ediyorum(bu yeni arkadaşlar için daha çok geçerli ama onlara da olur)

aslında günlük hayatına devam et fazla kasma kendini......... ben kürtaj olunca anneannem sakın üşütme demişti bunda da vardır birşey deyip dikkat etmiştim...inanıyorum ben buna... bir de belki şöyle bir yardımım olur mynet te bayağı bir süre önce bir yazı okumuştum.rahime benzeyen yiyeceklerin rahim sağlığına iyi gelddiğini neler diye soracak olursan aklıma onca şeyden sadece incir ve yumurta geliyor.......bu yazıyı okuduktan sonra inanılmaz incir severim ben bol bol yedim ve normal yoldan hamile kaldım ama düştü 3 aylıkken...geçenlerde de incir kürü diye birşey okuyunca anladım ki bu incirin sanırım faydası var........ adet düzensizliğimde de civanperçemi diye bir ot kullandım valla onun da faydasını gördüm.....ve bu otu internette araştırdım mutlaka her kadının rahim sağlığı için (kist miyom atılması gibi) yararlı olduğunu söylüyor .......ama hamileyken içilmiyor söktürücü olduğu için öyle şüphelerin varsa uygulama.......

günaydın kızlar aslında test tarihhim 27 ama ben dayanamayıp yarın yaptırcam tabii adet olmazsam çünkü göğüs acım da azaldı galiba kırmızılara az var

günaydın kızlar aslında test tarihhim 27 ama ben dayanamayıp yarın yaptırcam tabii adet olmazsam çünkü göğüs acım da azaldı galiba kırmızılara az var

canım ya biz seninle aynı gün aşılama olmuştuk sanırım .sana sormak istediğim birşey var; aşılama gününü gün sayarken dahil ediyor musun? birde kendini böyle strese sokma ; kafana takma herşey takdir-i ilahi alnımıza yazdıysa nasip olur inşallah.......bu mübarek günlerde dualarını esirgeme tatlım......

merhaba arkadaşlar bende ramazandan sonra aşılama yaptıracagım.Bi kaç sorum olucak ,ıgneleri kendiniz yapabiliyormusunuz.Ne kadar sıklıkla dr a gidilecek şimdiden teşekürler inş.. hepimiz meleklerimize kavuşuruz tez zamanda

merhaba arkadaşlar bende ramazandan sonra aşılama yaptıracagım.Bi kaç sorum olucak ,ıgneleri kendiniz yapabiliyormusunuz.Ne kadar sıklıkla dr a gidilecek şimdiden teşekürler inş.. hepimiz meleklerimize kavuşuruz tez zamanda

Son düzenleme:
zeynepela dur canım ya beni de strese sokma.......lmaz:

:) canım aslında aşılamadan 12 sonra dedi doktor ama ben netten araştırdım 8 gün sonra kanda blirmeye başlıyor bhcg varsa da yoksa da her an beklemektense ki adet olmazsam yarın gidicem ha bir gün önce ha sonra hayırlısı canım evet çok dua ediyorum ama elimde değil ççooooooooooooooooooooooooook istiyorum anne olmayı çok sıkıntılar çektim hep hayalimdi hemen çocuğum olsun 3 yıllık evliyim ama ???????? neyse hayırlısı yine de rabbim çok çok büyük o merhametliler merhametlisi inşallah dularımızı kabul eder...

canım adetinin 3. ya da beşinci günü onu doktorun yönlendiriyor iğne kullanmadım ama ben klomen ilaç kullanıyorum 5 gün boyunca sonra 2 günde bir doktor yumurtalarına bakıyor 21 22mm olunca çatlatma iğnesi vurunuyorsun ve 36 saat sonra aşılama yapılıyor

merhaba arkadaşım bundan 4 ay öncesine gittim yazını okuyunca aynı şeyleri yaşadığımızı farkettim ben klomenden hiçbir fayda göremedim ilk aşılamam tutmadı ama şuan allaha şükürler olsun fostimonu kullandım ve ikizlerime 15. haftalık hamileyim.allah dualarını şu mübarek günlerinde kabul etsin. ben hep dua ettim ve kalbimi hep bu kez olcak diye temiz tuttum aklıma kötü birşey getirmedim ve en önemlisi asla stres yapma herşey gönlünce olsun umarım aşılama tedavin için güzel bir moral olur diye düşündüm.umarım seninde kucağına ikizlerini alacaağına inanıyorum.sevgiyle kal.

merhaba adaşım aramıza hoşgeldin........... ben iğne kullandım bu ay..... ilk 2 iğnemi hastanede yaptılar...sonrasını eşim yaptı hergün aynı saatte... adetin 3. günü başlıyorsun 8. gün kontrole gidiyorsun yumurtanın gelişimine göre doz ayarlanıyor ben 75 ile başlamıştım sonra 100 e çıktı birkaç gün öyle devam ediyorsun sonra bakıp çatlatma iğnesini yapıyorsun( ben kullanamadım çünkü kontrole gittiğimde çatlamıştı hemen aşılama yaptılar) sonra 36 saat kadar sonra aşılama yaptırıyorsun......... yani ben 3 gidişte hallettim.......benimki dayanamayıp çatladığı için .......umarım o hızla da yerleşmiştir:)) dileklerin için teşekkürler ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…