tabiki tüp bebekte devreye maddi durum giriyor ama senin için sıkıntı yaratacak bir durum yoksa tüp bebek dene ama bildiğim kadarı ile daha hiç aşılama yaptıramamıştın bir kerede aşılama dene belki aşılama ile tutar doktorun daha önce ohs olmandan korktuğu için rizke gireceksek olasılığı yüksek bir deneme yapalım diye düşünmüş demekki ama benim düşüncem iyi bir doktor kontrolü ile doğru dozlarla yumurtaların sağlıklı gelişebilir tabiki biz bu konuda uzman değiliz ama artık bebek yapımı konusnda herbokolok oldum ama sonuç yokzati biraz daha kurcalarsak evde eşimle her ay bir aşılama yapacağız kendimize
geçen ay benimde aynı olmuştu , iğne ile büyüdü bence dene ........... tüp bebek için bütçeniz uygunsa deneyin derim ..bu arada sanıırım sen aşılama hiç olmadın değil mi? öyleyse ilk önce aşılama ol daha hesaplı .......... öbür aya inşallah daha güzel haberler alırız senden......
Herşeyde bir hayır vardır ...Canım karar verebildizmi.....
canım malesef sonuç negatif.
beni de kaynanam bugün sinir etti...ufak bişey yüzünden ağız dalaşı yaptık,çekti gitti evine,bugün de eşimin doğum günüydü eltimler de gelcekti....eltim bana geldi ve iftara 20 dk. kala onu arıyor(bu arada geçen hafta da ona takmıştı..ama şimdi o kıymetli oldu!!!olsun da benden uzak dursun) ağlaya ağlaya beni doktora götürün demiş,kız çekti gitti.o anda sokakta eşimle karşılaştılar hepsi hastaneye gitti...ezan okundu hiçbiri yok.tansiyonu fırlamış serum takmışlar...kabağı banim başaıma patlatmıştır.Allahtan eşime anlatmışatım önceden,kafanı takma oruçtan olmuştur dedi ama benim içim içimi yedi,ağla ağla iftar masası duruyor...eltimler 9 da geldiler...çok samimiyetten oluyor galiba bu durumlar,set çekmek lazım sanırım...bu tartışmalar ilk değil ama huzurum bozuluyor.dip dibe olunca böyle oluyor işte..
ben düşmüşüm kendi derdime,bebek falan...yok komşular soruyormuş sinir oluyormuş onlara utanıyor ya torunu yok diye...kızlar çoookkk sıkıldım ya ne yapcam ben???
beni de kaynanam bugün sinir etti...ufak bişey yüzünden ağız dalaşı yaptık,çekti gitti evine,bugün de eşimin doğum günüydü eltimler de gelcekti....eltim bana geldi ve iftara 20 dk. kala onu arıyor(bu arada geçen hafta da ona takmıştı..ama şimdi o kıymetli oldu!!!olsun da benden uzak dursun) ağlaya ağlaya beni doktora götürün demiş,kız çekti gitti.o anda sokakta eşimle karşılaştılar hepsi hastaneye gitti...ezan okundu hiçbiri yok.tansiyonu fırlamış serum takmışlar...kabağı banim başaıma patlatmıştır.Allahtan eşime anlatmışatım önceden,kafanı takma oruçtan olmuştur dedi ama benim içim içimi yedi,ağla ağla iftar masası duruyor...eltimler 9 da geldiler...çok samimiyetten oluyor galiba bu durumlar,set çekmek lazım sanırım...bu tartışmalar ilk değil ama huzurum bozuluyor.dip dibe olunca böyle oluyor işte..
ben düşmüşüm kendi derdime,bebek falan...yok komşular soruyormuş sinir oluyormuş onlara utanıyor ya torunu yok diye...kızlar çoookkk sıkıldım ya ne yapcam ben???
arkadaslar kafama takilan bir kac tane soru var eger yanitlarsaniz cok sevinirim.
Simdi asilamada neye dikkat etmemiz lazim ben simdi daha ignelere devam ediyorum 1 hafta daha igneye devam edicem ama sorum su. yemege icmeye ayaklarini falan usutmemeye falan dikkat etmelimiyiz.benim yumurtaliklarim hic buyumemis yaaa streste yapmak istemiyorum ama yinede kaygilaniyorum napiyim elimde degil....
günaydın kızlar aslında test tarihhim 27 ama ben dayanamayıp yarın yaptırcam tabii adet olmazsam çünkü göğüs acım da azaldı galiba kırmızılara az var
zeynepela dur canım ya beni de strese sokma.......lmaz:
merhaba arkadaşlar bende ramazandan sonra aşılama yaptıracagım.Bi kaç sorum olucak ,İgneleri kendiniz yapabiliyormusunuz.Ne kadar sıklıkla dr a gidilecek şimdiden teşekürler inş.. hepimiz meleklerimize kavuşuruz tez zamanda
merhab arkadaşlar beni de bu listeye ekleyebilirsiniz bende polikisdtik over hastasıyım geçen ay kulomen kullandım ama yumurtalarım büyümedi bu ay fostimon adlı iğneyi kullanıyorum 3. günüm bugün kontrole gidicem inşallah her şey yolunda gider de hamile kalırım Allah bu mubarek günlerde inşallah hepimizin dualarını kabul eder de bir dahaki ramazanda hepimiz anne olmuş oluruz.
merhaba arkadaşlar bende ramazandan sonra aşılama yaptıracagım.Bi kaç sorum olucak ,İgneleri kendiniz yapabiliyormusunuz.Ne kadar sıklıkla dr a gidilecek şimdiden teşekürler inş.. hepimiz meleklerimize kavuşuruz tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?