Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar hepinize destekleriniz için çok teşekkür ediyorum...iyi ki bu stede içimizi dökebiliyoruz.
birteksen,sen de üzme kendini herkesin başına gelebiliyor kaynana vakkaları,ne yapalım bizim de kaderimiz buymuş:))Allah'ım bize de versin bebişleri işallah

biraz önce dayanamayıp idrar testi yaptım e beklenen hazin son negatif ama yarın adet olmazsam kan testi yaptırcam bakalım

teşekür ederim ben 3 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım normal yolla denedik olmadı aşılama daiğne kullanacagım sanırım

hoş buldum adaşım.Kolay yapılıyor ozaman iğneler.Bilgilerin için teşekkürler.İnşallah tutunmuştur melegin yada meleklerin

arkadaşlar, bu ayın 28inde yani bu cuma ikinci aşılamamı olacağım,sibelce listene yazarsan çooook sevinirim :)) ilki 2 ağustostaydı ve yumurtalarım çatlamamıştı, inşallah bu sefer öyle bir şey yaşamam. yalnız şunu çok iyi gördüm, ilkindeki stresin birini yaşamadım. umarım bu tutar da rabbim hayırlısıyla bana bir evlat verir, eşim ms hastası. ben en çok babasına moral olsun diye istiyorum. allahım inşallah hepimize hayırlısını nasip eder.

zeynepela, doktor bana idrarda aşılamadan 20 gün sonra çıkar dedi, sen ona güvenme. hadi bakalım belki kanda çıkar

sibelce özelden mesaj nasıl atılır bilemedim, burdan sorayım. yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösteren testi yaptıracağım demişsin, bu testin ne olduğunu öğrenebilir miyim? malum benim ilk aşılamam çatlamama yüzünden negatifti, bunda çok korkuyorum...

inşallah babayı sevindirirsiniz :)

2. aşılaman hayırlı olur inşallah. ovulasyon testleri varmış onlardan almayı düşünüyorum.Bende bu ay klomen kullandım ama olmadı.yumurtalarım büyümedi.

Alıntı: [ Fertiltr - BabyStart Ovülasyon Testi ]
Babystart Kadınlar için Tükürükle Ovülasyon ( Yumurtlama ) Testi
Avrupa'da satışa sunulduğundan beri ovulasyon kitleri arasında en çok talep gören FOCUS ovulasyon mikroskopu hem çok net görüntü kalitesi hem de ekonomik fiyatıyla ovulasyonunu takip etmeye çalışan bayanlara yardımcı olan çok yararlı bir üründür.
Ürünün diğer ovulasyon testlerinden farkı tükürük methodu ile çalışmasıdır. Bu method sayesinde bayanlar günün her saati istedikleri yerde testi gerçekleştirerek ovulasyonlarını rahatlıkla takip edebilmektedirler. Aynı zamanda her zaman temizlenip tekrar kullanılabilceği için "kullan-at"(disposable) ovulasyon kitlerine göre daha ekonomiktir.
Focus ovulasyon mikroskobu, bayanın ovulasyonundan önce tükürüğünde tespit edilen eğrelti otumsu kristal yapıyı görüntülemek sistemiyle çalışmaktadır. Tükürükte beliren bu kristalleşmenin kadının ovulasyonundan ortalama 2-3 gün önce oluştuğu görülmüştür. Bunun sebebi de, ovulasyondan önce kadının bünyesinde salgılanan östrojen hormonudur. Tespit edilen kristalleşme görüntü ile, ovulasyonun ortalama 48 saat içinde başlayacağını anlaşılmaktadır. Bu bir kadının çocuk sahibi olması için en verimli zamanları göstermektedir.
Focus ovulasyon mikroskobu %98 oranında doğru sonuç vermektedir. Ovulasyonuzun Focus'ta göreceğiniz görüntü ile takip edebilir ve böylelikle çocuk sahibi olma şansınızı daha da artırabilirsiniz.

gunaydin canlarim bugun nasilsiniz,onceden bu topike hic ugramazdim simdi surekli burasi acik ve siki sikiya takip ediyorum birileri biseyler yazmismi diye.iyikide bu kadinlakulubu var yoksa derdimizi kiminle paylasicaktik biz...........

biraz önce dayanamayıp idrar testi yaptım e beklenen hazin son negatif ama yarın adet olmazsam kan testi yaptırcam bakalım

canım ya bence o teste güvenme çünkü o testler adet günü geçtikten sonra doğru sonucu veriyor . bebeğin yerleşmesi geç olabilir ve bu nedenle doğru sonuç vermeyebilir....... kan testi yaptır ondan sonra görüşelim........

gunaydin canlarim bugun nasilsiniz,onceden bu topike hic ugramazdim simdi surekli burasi acik ve siki sikiya takip ediyorum birileri biseyler yazmismi diye.iyikide bu kadinlakulubu var yoksa derdimizi kiminle paylasicaktik biz...........

inan bende de aynı bağımlılığı yaptı bende herkese çok teşekkür ederim........a.s.

bu igneler beni acayip aglamakli yapiyo arkadaslar gozyaslarim hazir yani aglamaya o derece hic birseye gelemiyorum surekli aglamakliyim....

sürekli birileri bişiyler yazsa keşke.ancak burda paylaşımları gördükçe rahatlıyorum.eşim ve ablamdan başka bi tek sizlerle paylaşabiliyorum çünki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…