canım adetinin 3. ya da beşinci günü onu doktorun yönlendiriyor iğne kullanmadım ama ben klomen ilaç kullanıyorum 5 gün boyunca sonra 2 günde bir doktor yumurtalarına bakıyor 21 22mm olunca çatlatma iğnesi vurunuyorsun ve 36 saat sonra aşılama yapılıyor
merhaba adaşım aramıza hoşgeldin........... ben iğne kullandım bu ay..... ilk 2 iğnemi hastanede yaptılar...sonrasını eşim yaptı hergün aynı saatte... adetin 3. günü başlıyorsun 8. gün kontrole gidiyorsun yumurtanın gelişimine göre doz ayarlanıyor ben 75 ile başlamıştım sonra 100 e çıktı birkaç gün öyle devam ediyorsun sonra bakıp çatlatma iğnesini yapıyorsun( ben kullanamadım çünkü kontrole gittiğimde çatlamıştı hemen aşılama yaptılar) sonra 36 saat kadar sonra aşılama yaptırıyorsun......... yani ben 3 gidişte hallettim.......benimki dayanamayıp çatladığı için .......umarım o hızla da yerleşmiştir:)) dileklerin için teşekkürler ........
arkadaşlar, bu ayın 28inde yani bu cuma ikinci aşılamamı olacağım,sibelce listene yazarsan çooook sevinirim :)) ilki 2 ağustostaydı ve yumurtalarım çatlamamıştı, inşallah bu sefer öyle bir şey yaşamam. yalnız şunu çok iyi gördüm, ilkindeki stresin birini yaşamadım. umarım bu tutar da rabbim hayırlısıyla bana bir evlat verir, eşim ms hastası. ben en çok babasına moral olsun diye istiyorum. allahım inşallah hepimize hayırlısını nasip eder.
sibelce özelden mesaj nasıl atılır bilemedim, burdan sorayım. yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösteren testi yaptıracağım demişsin, bu testin ne olduğunu öğrenebilir miyim? malum benim ilk aşılamam çatlamama yüzünden negatifti, bunda çok korkuyorum...
biraz önce dayanamayıp idrar testi yaptım e beklenen hazin son negatif ama yarın adet olmazsam kan testi yaptırcam bakalım
gunaydin canlarim bugun nasilsiniz,onceden bu topike hic ugramazdim simdi surekli burasi acik ve siki sikiya takip ediyorum birileri biseyler yazmismi diye.iyikide bu kadinlakulubu var yoksa derdimizi kiminle paylasicaktik biz...........
kızlar kan testi de negatif umarım sizlerinkisi olur[/QUOT
canim yaaa insallah obur aya olur kelimeler yetersiz kaliyo ne diyecegimi bilemiyorum uzulme diycem ama biliyorumki cok zor okadar ugrasip ellerinin bos kalmasi.ama ben inaniyorumkii olucak hepimizin olucak sende inan ve hic bir zaman pes etme....
kızlar kan testi de negatif umarım sizlerinkisi olur
bu igneler beni acayip aglamakli yapiyo arkadaslar gozyaslarim hazir yani aglamaya o derece hic birseye gelemiyorum surekli aglamakliyim....
gunaydin canlarim bugun nasilsiniz,onceden bu topike hic ugramazdim simdi surekli burasi acik ve siki sikiya takip ediyorum birileri biseyler yazmismi diye.iyikide bu kadinlakulubu var yoksa derdimizi kiminle paylasicaktik biz...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?