Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sürekli birileri bişiyler yazsa keşke.ancak burda paylaşımları gördükçe rahatlıyorum.eşim ve ablamdan başka bi tek sizlerle paylaşabiliyorum çünki.

evet canim bende ayni oyle burda kendimi bi nebzede olsa rahatlatiyorum mutlu oluyorum.
ay bu igneler cok kotu yapti beni yaaaa tas gibiydim ben once pek aglayamazdim simdi herseye aglar oldum yaaa inanamiyorum kendime.

Allah ağlatmasın kızlar yaaaa,kendimizi toparlayalım lütfen..ben de aynı durumdayım,yaşadığım sıkıntılar var ama ne yapalım.ben de işe başlamayı bekliyorum.evde bir sürü şey düşünüp kafama takıyorum,çalışmak daha iyi...kayınvalide problemleri vs...dibinde oturunca çalışmayı çok istiyorum,yakınlık iyi değil.problem,problem...

ya benim kasıklarım acayip ağrıyor, acaba yumurtalar mı çatladı? oysa bu akşam saat 8de çatlatma iğnem vurulacak çok korkuyorum, burda da değil doktorum.. ufff ben ne yapacağım? dün 17mm ve 16 mm idi yumurtalar acaba sizce çatladılar mı?

bence yumurtaların çatladığı için değilde büyüdüğü için ağrıyordur.

slm uzundur siteye girmiyorum ..yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..inşallah allah herkesin gönlüne göre verir..evlat sahibi olur.bişey soracaktım..aşılamada tecrübeli arkadaşlar kan testi kaç gün sonra verir...22 ağustosta aşılama oldum.kan testi kaç gün sonra yapılmalı...selamlar..birde belirtiler için daha erken mi acaba. sadece gögüslerde gerginlik ateş basması ve ara sıra karnımda kramp tarzı ağrı oluyor..bunlar normalmi ????????:bbo:

*

yumurtanın günde ortalama 1 mm büyüdüğü kabul edilirse bir yumurtanın da 18 yada 20 mm olduğunda çatladığı varsayılırsa çatlamış olamaz......... ama 1.2 falan büyürse ki günde 2mm de büyüyebiliyormuş çatlamış ta olabilir........ ama hiç kimse yumurtanın çatladığını anlayamaz ağrı büyüdüğünü gösterir dr um bende ağrı var deyince olgunlaşıyor ondandır demişti çünkü ......... sen kalbini ferah tut ama bence biraz da acele et........ çünkü benimki de dr a gittiğimde çatlamıştı....... ama aşılama yaptı....... hesaba göre benimki günde 1.2mm kadar falan büyüyordu..... herşeyin hayırlısı.......

slm bebing yorumların için teşekkürler inşalllah herkesin olumlu olur..allah cümlemize yardım etsin...inan negatifleri görünce bende ümitsizliğe kapılmıyor değilim...bakalım hayırlısı...

bence yumurtaların çatladığı için değilde büyüdüğü için ağrıyordur.

sevgili bebing, ilk aşılamamda iğneden sonra acayip ağrım olmuştu ve sonrasında da 10 gün sonra kanamam olup doktora gidince çatlamadığını öğrendim. yani her ağrıda bir aksilik olacak diye korkuyorum. sağol moral verdiğin için

sağol özlem5723, inan yorumun ve diğerleri olmasa kafayı sıyıracaktım. bu cuma aşılamam var. inşallah bir problem olmadan hayırlısıyla sonuçlanır. hepimizin allah gönlüne göre versin

sağol özlem5723, inan yorumun ve diğerleri olmasa kafayı sıyıracaktım. bu cuma aşılamam var. inşallah bir problem olmadan hayırlısıyla sonuçlanır. hepimizin allah gönlüne göre versin

canım ya rahat ol inşallah güzel haberler verirsin.........

slm kızlar benimde dünden beri moralim çok bozuk..dün doktora gittim 4gündür yumurtalarım hiç gelişmemiş iğnenin dozunu arttırıyorum c.tesiye kadar yine gelişmezlerse bu ayki tedavim iptal edilecekmiş..offf herkese iyi geceler...

kızlar negatif diye amman üzülmeyin ben negatifi görsem göbek atacağım mutluluktan bugün aşılamamın 20. günü hcg 10 ben düşük yapıyorum diye beklerken hala düşmüyor dolayısıyla ikinci tedaviye geçemiyorum dış gebelik riski var ki buda tüplerimden birini kaybetmem demek oluyor burda arkadaşlar beni bilir diyorduki aman şu pozitif haberi bir alalımda bir kere pozitif görelimde düşsede gam yemem diyordum şimdi her kan vermede aman negatif çıktı deseler diye can atıyorum cuma günü ultrasona gireceğim ve bir keredaha kan vereceğim bugün trafikte çevirme vardı polis kollarıma bakıyor vallaha mosmor kan vermekten her yeri keş gibi dolaşıyorum allahım ne olur dua edin benim için dış gebelik olmasın normal düşük olsun artık negatifler hallerine şükretsinlerde herşeyin hayırlısını dilesinler ben diyorumki şimdi böyle olacağına keşke tutmaz olaydı

sevgili burb,umarım normal yolla düşük yaparsın herhangi bir sorun olmadan geçmesini diliyorum...Çok geçmiş olsun.. (dış gebelik yaşamıyorsundur inşallah) çok haklısın birşey isterken hayırlısını dilememiz lazım ama o kadar bunalıyoruz ki bazen illaki olsun istiyoruz...

teşekkür ederim canım şu km. yi bir sıfırlasam üreme organlarıma bir zarar gelmeden başka bir şey istemiyorum artık

canım çok haklısın herşeyin başı sağlık. umarım hiçbişeye gerek kalmadan kendiliğinden düşük yaparsın. dualarım seninle.

Burb canım çok geçmiş olsun inşallah dış gebelik yoktur.dediğin gibi Allah herşeyin hayırlısını versin canım inşallah normal bir şekilde düşük yaparsın canım dualarım seninle

Çok geçmiş olsun burb, Allahım biranönce saglıgına sıhhatine kavuştursun seni... Bizim akrabalardada düşük yapan oldu, ilaç kullanarak düşürdü bebekle ilgili olan herşeyi.. Sendekide inşallah kolay bişekilde hallolur... Bilemedigimiz bir hayır vardır belki bu olaydada gönlünü ferah tutmaya çalış, vucudunda direnmeden atsın içindeki kalanları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…