Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarım benim teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidir içimi rahatlattınız

merhaba burp cok geçmiş olsun.umarım kolaylıkla atlatırsın.gercekten bazen öyle istiyoruz ki bebeğimiz olsun.kendimizi kaybediyor sağlıklı düşünemiyoruz.ama önce kendimize eşimize sağlık istemeli daha sonra yine sağlıklı bir bebek istemeliyiz.

teşekkür ederim arkadaşlar bazen en eğitimli insanlar bile cahilce davranabiliyor en olmayacak şeyleri yapabiliyor sonra geriye dönüp kendini suçlayabiliyor ben aşılamadan sonra tatile çıkmıştım ve 3 saatlik bir yürüyüş yapmıştım şimdi ondanmı oldu bu yaşadıklarım diye kendi kendimi suçluyorum sonra sağlıklı olsa zaten tutunurdu diyorum ama şu an için benim için öncelik sorunsuZ düşürebilmem allah hepimize hayırlısını nasip etsin kızlar

merhaba arkadaşlar
ve merhaba cansed
ilk aşılamanda yumurtanın çatlamadığını okudum
yumurta geliştirmede ve çatlatma iğnesinde hangi ilaçları kullandın yazarmısın

Son düzenleme:
burp;8722201]teşekkür ederim arkadaşlar bazen en eğitimli insanlar bile cahilce davranabiliyor en olmayacak şeyleri yapabiliyor sonra geriye dönüp kendini suçlayabiliyor ben aşılamadan sonra tatile çıkmıştım ve 3 saatlik bir yürüyüş yapmıştım şimdi ondanmı oldu bu yaşadıklarım diye kendi kendimi suçluyorum sonra sağlıklı olsa zaten tutunurdu diyorum ama şu an için benim için öncelik sorunsuZ düşürebilmem allah hepimize hayırlısını nasip etsin kızlar

slm bence kendini suçlama.olacağı varmış olmuş..inşallah sağ sağlim bu durumu atlatırsınız.allah herşeyin hayırlısını versin.. içinizi ferah tutun...selamalar

kendini böyle suçlama.cünki o bebek tutacak olsaydı eger yürüyüşle tatille düşmezdi.hoplasan zıplasanda bişey olmazdı.moralini yüksek tutmalısın.önce senin sağlığın önemli.hamile kalabilmen bile güzel bişiy.demekki yine olucak.

senin adına çık sevindim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah bende bu sefer hamile kalıp çocuk sahibi olurum söylediklerin bana çok güzel moral verdi.

ah keşke geleceği görebilsek bebişlerimizi kucağımıza aldığımızı görebilsekte daha sabırlı olabilsek desteğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar umarım her birimizin tek tek güzel haberlerini duyarız en kısa zamanda

Bugün kontrole gittim,iğnelerimin 9.günü.2 tane yumurtam vardı ama sadece biri 15,5mm olmuş diğeri gelişmemiş.Doktorum bir tane olsun yeterki iyi olsun dedi,2 gün daha iğne kullanıp,c.tesi çatlatma iğnesini vurup,pazartesi aşılama yapılcakmış.Bilmiyorum artık, ilk aşılamam olcak ama sanki bişeyler yanlış gidiyor gibi geldi bana...........

sen içini ferah tut.şimdiden kötüyü düşünme.herşey yolunda gidicek.zaten bi tane olması yeterli.

burp öncelikle çok geçmiş olsun ; canım herşey gönlüne göre olsun........ bu arada tutunsa tutunurdu zaten kendini suçlama.........

bugün benim de canım çok sıkkın 12. günümdü hiçbir belirti yoktu bir test yapayım dedim demez olaydım sonuç negatif........ağlamaya başladım o sırada eşim geldi normalde o saatte eve gelmezdi sanki malum olmuş...... eşim hemen doktoru aradı doktorum daha erken belli olmaz kanda yapılması gerek demiş ama gebeliğin de hiçbir belirtisini yaşamadım........ fazla ümitlenmekte istemiyorum.... neyse sağlıklı olsun da geç gelsin bakalım......babamız çok nazlı olacak diyor zaten bu yüzden........ tedaviye ara vermek mi yoksa devam etmek mi lazım? yardım lütfen......

tedaviye ara vermek mi devam etmek mi derken neyi kastettiğini anlayamadım.zaten suan beklemede değilmisin.belki hamilesindir.

tedaviye ara vermek mi devam etmek mi derken neyi kastettiğini anlayamadım.zaten suan beklemede değilmisin.belki hamilesindir.

canım beklemedeyim ama adet gördükten hemen sonra iğneye devam edeyim mi diye sormuştum çünkü bazıları kist oluşturuyormuş diye duydum bu pkolularda mı oluyor yoksa herkeste mi? bende pko yok ama bilemiyorum işte.......

sen şimdiden bunu düşünme.inşallah hamilesindir ve gerek kalmaz.benim doktorum bir ay beklicez öbür ay tekrar yapıcaz dedi.bende pko lu değilim.demekki onlara özel bişiy değil.tabi senin doktorun ne diycek o da önemli.

merhaba sibel'ce nasılsın;?birsüredir yoktum.2.aşılamam negatif çıktı biliyorsun.Ağustos'un ilk haftası adet oldum ve tekrar aşılama denemek için doktora gittim farklı bir tüp bebekl merkezine.FArklı olarak 3.aşılamam da iğne kullanalım dediler.Aşılama raporu aldım ve 600 tl ödeyerek ilaçlarımı aldım,hergün göbekten kendime iğne yaptım son 3 günlük iğnem kalmıştı ve kontrole gittim ve doktorum tedaviyi şuan kesiyorum dedi çünkü rahim içinde 3 cm büyüklüğünde polip (et parçası) var onu almadan asla bebek olmaz ve hatta diğer iki aşılamam bu yüzdende tutmamış olabilir dedi.çok ağladım.iğneleri kullandım 600 tl çöpe gitti resmen.VEee ben geçen hafta operasyon oldum poliip alındı .Bugünde kontrole gittim temizlendi herşey yolunda dedi.Tekrar Eylülde adet olduğumda aşılama deneyim diyorum hazır temizken rahim doktorrda öyle dedi.eğer olamzsa tüp bebek dedi ama hemen olmıycak dedi.ben biraz kilo aldım çünkü.max 10 kilo vermeden tüp bebek yapamam sana dedi .valla ben çok karışığım.Umarım yaptıracağım aşılama bu defa tutar.doktor diyor senin çocuğun olacak diyor ama sen stres yapıyorsun diyor.yaşım 34 korkuyorum sanki heergçen gün lehime.Allah hepimize sağlıkklı bebiş nasip etsin.

merhaba kızlar öncelikle herkese kolaylıklar diliyorum biz de ilk aşılama için tedaviya başladık bu gece çatlatma iğnemi yaptıracağım cumartesi de aşılama olacak bugün ultrason için gittim 24mmlik bir tane yumurtam var arkadan da irilil ufaklı gelenler var tabi Allah hepimizin yardımcısı olsun

iyiyim canım saol.hayret ya sana tedaviye başlamadan önce ultrasonla göremedimi doktorun et parçasını.yani ben bazı doktorlara akıl sır erdiremiyorum. bizim hayallerimizi yıkmaktan başka bi işe yaramıyorlar.çok geçmiş olsun canım.inşallah bi an önce sağlıkla bebeğine kavuşursun. bende önümüzdeki aya tüp bebeğe başlamayaı düşünüyorum. ama merkeze karar veremedi. daha önce amerikanda yaptırmıştım. şimdi doktorum florance nintinghale hastanesini öneriyor. bende kakarsızım, memorial veya alman hastanesinide düşünüyorum. doktorum banada senin mutlaka doğal yollardan çocuğun olacak diyor, ama şu an olmuyor.

Hadi hayırlısı,inşallh tutar,bende c.tesi çatlatma iğnemi vurulup p.tesi aşılama yaptırcam,Allah hayırlısını nasip etsin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…