Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sibelce inşallh canım inşallh senin yazılarını okuyunca daha bir rahatlıyorum,profil resmindenmi,yoksa ağustos aşılaması sayfasında ilk seni görmemdenmi:))))içime huzur doluyor,Allahtan umut kesilmez inşallah olur.Doktorunu çok iyi araştır istanbul gibi büyük bir şehir şanslısın,eğer benim aşılamam tutmazsa 2.yi düşünürmüyüm bilmiyorum,pekte umudum yok açıkcası:)hayırlısı Alahtan diyorum.Eğer olmazsa bende Ankarada maya tüp bebekte yaptırcam.abimler 2 aşılama sonrası mikroenjeksiyonla 7 yıl sonra bebeklerine kavuştu,nasip, herşey sabır,kendine iyi bak,görüşmek üzere......

saol canım düşüncelerin için :kedi: inşallah senin aşılaman tutar ve hiçbirşey yapmana gerek kalmaz. bizimde 23 ağustosta 7. yılımız oldu. inşallah bizde bu sene kavuşuruz bebeklerimize. bebeklerimize diyorum içimden ikiz gibi geçiyor çünkü. bu sefer tüp bebek yaparsam olacak gibi geçiyor içimden. zaten ilk tüp bebek denememde tutmuştu, inşallah şimdide öyle olur. ramazandan sonra deniyicem bakalım.

şimdiden hayırlı olsun.inşallah güzel haberler veririsin...

arkadaşlar dün aşılama oldu,çok heyecanlıyım,sizlerle paylaşmak istedim,,
listemizi nasıl görebiliyorum,pozitive e nasıl çevireceğim ,o açıdan

Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

LıSTEMıZ
.....................................................................................................

sibel'ce....................1.aşılama olamadı yumurtalar büyümedi
f3x.........................2.aşılama......
svd06...........4 ağustos 1.aşılama......17 ağustos sonuç---POZıTıF
oyam34........20 temmuz 2.aşılama.......3 ağustos sonuç---NEGATıF
esengülüm............eylül 2.aşılama.......bi dahaki aya kaldı
flybebis........7 ağustos 2.aşılama........ERTELENDı
gullu123...........ağustos 3.aşılama.........
burp.............6 ağustos 1.aşılama.......17 ağustos sonuç---POZıTıF
buse_burcu.......temmuz 2.aşılama........8 ağustos sonuç---NEGATıF
yasemin33........ağustos 1.aşılama.........
HeidiAnkara..20 temmuz 1.aşılama.........3 ağustos sonuç---NEGATıF
Yeşil98783.................2.aşılama.........14 ağustos sonuç---NEGATıF
Hayatmelek....9 ağustos 1.aşılama.........23 ağustos sonuç---NEGATıF
angela79........4 ağustos 1.aşılama………….17-18 ağustos sonuç
Neser…………………..ağustos 2.aşılama………….28 ağustos sonuç
özlem5723………15 ağustos 1.aşılama……………
hly000………………….ağustos 1.aşılama……….……
cansed……………28 ağustos 2.aşılama………………
berken04……….……ağustos 1.aşılama………………
aykara2…………10 ağustos 2.aşılama………………24 ağustos sonuç---NEGATıF
relax…..…………24 ağustos 1.aşılama………………8 eylül sonuç
zeynepela………15 ağustos 2.aşılama………………27 ağustos sonuç---NEGATıF
tuna0909.……...3 ağustos 1.aşılama………………15 ağustos sonuç---NEGATıF
birteksen.………... ağustos 1.aşılama………………
tuval.………………..8 ağustos 1.aşılama………………22 ağustos sonuç
bebing………………12 ağustos 1.aşılama………………26 ağustos sonuç---NEGATıF
umutsuz4434….19 ağustos 1.aşılama………………3 eylül sonuç
windy…………………17 ağustos 2.aşılama………………28 ağustos sonuç---NEGATıF
moncicii………………27 ağustos 1.aşılama………………
semraayrancı……….……………..1.aşılama………………
nihalist…………………..ağustos 3.aşılama………………
baharson………………..ağustos 1.aşılama………………

kızlar listede yanlış bişey varsa söyleyin düzelteyim.

Kızzlar bizim 2. aşılamada tutmadı ama yola devam...

Önce geçmiş olsun 2. aşılamada tutmadı demişsin
Sonra helal olsun yola devam demişsin
Son olaarakta sana, vesilesiyle hepimize bu mubarek günlerde önce rahme sonra kucağa bebeklerimizizi almak nasip olsun diyorum.

Kızlar bugünde hcg yaptırdım çıldıracağım bu benim 5. hcg 'em hala değer düşmemiş çıldıracağım ikinci tedaviye okullar açılmadan başlayamıyorum ne düşüyor ne yükseliyor doktor normal düşükte olabilir dış gebelikde olabilir ama değer düşük olduğu için ikiside sana zarar vermez şimdi aklıma geliyor düşük için ilaç yokmuydu keşke sorsaydım pazartesi gene gideceğim sorarım ilaçla düşürüp vakit kazansak yaaa offfffffffffffffffffffffffffffff.

pozitiflerden birinin de hayrı yok keşke negatif olsa bir an öncede ikinci aşılamaya başlasam

slmlar kızlar, çok heyecanlıyım yarın dr kontrolüm var acaba yumoşlarım büyüdü mü ? hiç gelişme yoksa tedavi sona erecek, onca emek boşa gidecek maalesef.bende az önce listemize baktım iç karartıcı gerçekten 10 tane negatif 2 tane pozitif var bu ay niye böyle yaa...şu an tedavisi devam edenlerin hepsi hayırlısıyla pozitif sonuç alır inşallah, bu ay negatif olanlarsa bir dahaki aya pozitif sonuçları alırlar inşallah...

Önce geçmiş olsun 2. aşılamada tutmadı demişsin
Sonra helal olsun yola devam demişsin
Son olaarakta sana, vesilesiyle hepimize bu mubarek günlerde önce rahme sonra kucağa bebeklerimizizi almak nasip olsun diyorum.

Amiiin, .ok teşekkür ediyorum desteginiz için... Sabır ve zamana ihtiyacımız var sadece.. umutlarımız her seferinde yeniden yeşeriyor zaten :)

canım çok sağol.normal ultrason görüntüsünde çıkmıyormuş.Ancak iğneleri kullanmaya başladıkça rahim içi sıvı doldukça ortaya çıktı.Ama üzücü tabi.Ben 3.aşılamayı deniycem adet olmayı bekliyorum.Ben İst Tüp Bebek MErk gitmeye başladım 3.aşılamayı burada deniycem doktorları süper.Taksimde.Kısmt bakalım belki bu defa tutar.Hep umut doluyorum ama hep bir terslik çıkyıor birşekilde vallahi.Sanada hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebeğin olur tutar bu defa.Ben çok yorulmuştum psikolojik olarak şimdilerde daha iyiyim.Biliyorsun benim eşimde sorun var sayı yüksek ama morfoloji %1 hareketlilik %20 .bendeki et parçası sorunu çözülünce de daha rahatım sanki içimden bir ses bu defa olacak diyor.Neden bizi buldu böle bişey hala düşündükçe çok üzülüyorum.Canım kendine iyi bak arada bir selam ver:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…