Sibelce inşallh canım inşallh senin yazılarını okuyunca daha bir rahatlıyorum,profil resmindenmi,yoksa ağustos aşılaması sayfasında ilk seni görmemdenmi:))))içime huzur doluyor,Allahtan umut kesilmez inşallah olur.Doktorunu çok iyi araştır istanbul gibi büyük bir şehir şanslısın,eğer benim aşılamam tutmazsa 2.yi düşünürmüyüm bilmiyorum,pekte umudum yok açıkcası:)hayırlısı Alahtan diyorum.Eğer olmazsa bende Ankarada maya tüp bebekte yaptırcam.abimler 2 aşılama sonrası mikroenjeksiyonla 7 yıl sonra bebeklerine kavuştu,nasip, herşey sabır,kendine iyi bak,görüşmek üzere......
merhaba kızlar öncelikle herkese kolaylıklar diliyorum biz de ilk aşılama için tedaviya başladık bu gece çatlatma iğnemi yaptıracağım cumartesi de aşılama olacak bugün ultrason için gittim 24mmlik bir tane yumurtam var arkadan da irilil ufaklı gelenler var tabi Allah hepimizin yardımcısı olsun
arkadaşlar dün aşılama oldu,çok heyecanlıyım,sizlerle paylaşmak istedim,,
listemizi nasıl görebiliyorum,pozitive e nasıl çevireceğim ,o açıdan
arkadaşlar dün aşılama oldu,çok heyecanlıyım,sizlerle paylaşmak istedim,,
listemizi nasıl görebiliyorum,pozitive e nasıl çevireceğim ,o açıdan
Kızzlar bizim 2. aşılamada tutmadı ama yola devam...
Kızzlar bizim 2. aşılamada tutmadı ama yola devam...
kizlar listeye baktikca icim karariyoo valla hep negatif
pozitiflerden birinin de hayrı yok keşke negatif olsa bir an öncede ikinci aşılamaya başlasam
Önce geçmiş olsun 2. aşılamada tutmadı demişsin
Sonra helal olsun yola devam demişsin
Son olaarakta sana, vesilesiyle hepimize bu mubarek günlerde önce rahme sonra kucağa bebeklerimizizi almak nasip olsun diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?