Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam fakelove, bugün aşılamam oldu o nedenle nete girip yanıt veremedim. ilk aşılamamda gonal f + menogon kullandım. çatlatma iğnem de iki doz 5000lik pregnyl iğne oldu. çatlamama için doktor tamamen stresten dedi. çünkü çatlatma iğnesine rağmen yumurta çatlamaması nadirdir dedi.
bakalım ikinciyi bugün oldum, naz yaptım akşama dek yattım allah ne gösterecek hakkımda bakıp görcez artık. ama çok yorucu bir süreç, allah hepimizin yardımcısı olsun. hepimiz hamiş kalalım da burdan bebişlerimizi yazalım, inşallah bu mübarek günde dualarımız kabul olur

ayrıca bu sefer doktora dedim ya çatlamazsa yine diye, o da ultrasonla üstten baktı. hepsi aşağı inmiş tertemiz olmuş karnın dedi bi rahatladım sormayın. bu sefer çatlattık yumişleri bakalım hayırlısı...

canım hayırlı olsun........

merhaba kızlar kaçgündür yktum kayınvalidemdeydim giremedim pek güzel haberler de yok ben test yaptığım gün adet oldum zaten bakalım doktor biraz normal deneyin dedi 2 ay bişey yapmıyacağız sonra 3. aşılama artık olmazsa tüp bebek bizim de düşüncemiz inşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz o tatlı bebişlerimize...

merhaba kızlar çok heyecanlıyım yarın saat 5 te aşılamamı oluyorum Allah'ın izniyle...ınşallah tutar (sağlıklı bir hamilelik ve sağlıkla doğacak bebek için)
en kısa zamanda isteyen herkesin kucakları dolar inşallah

Selam kızlar,benimde bugün saat 13:00'da ilk aşılamam yapılacak,dualarınızı eksik etmeyin....

Nihalist Allah hepimize hayırlısını versin.

yasemin33;8790551]Selam kızlar,benimde bugün saat 13:00'da ilk aşılamam yapılacak,dualarınızı eksik etmeyin....

Nihalist Allah hepimize hayırlısını versin.
[

allah yardımcınız olsun...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kizlar daha yeni catlatma ignesi vurdurdum hastanede yumurtam bitane gelismis 20 mm olmus doktor iyi bitane olmasi baya gelismis dedi,08-09-2009 da belli olacak olup olmadigi cok heycanliyim bu aksam iliskiye girin dedi birde sabahlari.kizlar bilmiyorum kafam karisti hani bazilari diyo catlatma ignesinden 36 saat sonra iliskiye girin diye ama bana doktorum boyle bisey soylemedi...

Bence bu sefer olucak inşallah, içini rahat tut. Canım senin eşindede sperm hareketliliği az. doktorlar aşıalama ile olur diyolarmı. benim eşimdede hareketlilik %25 lerde bizim doktor biraz zor diyor, çünkü bende de polikistik var. en son yumurtalar klomenle büyümedi. iğne kullanacaksanız tüp bebeğe geçelim dedi. ama bende 1 kerede olsa aşılamayı denmek istiyorum.

ben 22 sinde oldum bu hafta beta hcg yaptırcam hayırlısı....ha birde ben bu kulubü kullanmayı öğrenemedim yazıyorum bidaha o kişilerle yazışaımyorum ay cok sinir oldummm

aşılama olanlar ve yakında olacak olanlar şimdiden hayırlı olsun.inşallah güzel sonuçlarınızı alırız.

kizlar benim bugun ultrasonda bitane yumurtam gelismis 20mm sizce iyimi cevap verirseniz sevinirim kizlar
birde tek yumurta tek bebek demekmi?

nihalist ve yasemin aşılamanız inşallah tutar .......................dualarım sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…