ayrıca bu sefer doktora dedim ya çatlamazsa yine diye, o da ultrasonla üstten baktı. hepsi aşağı inmiş tertemiz olmuş karnın dedi bi rahatladım sormayın. bu sefer çatlattık yumişleri bakalım hayırlısı...
canım hayırlı olsun........
canım çok sağol.normal ultrason görüntüsünde çıkmıyormuş.Ancak iğneleri kullanmaya başladıkça rahim içi sıvı doldukça ortaya çıktı.Ama üzücü tabi.Ben 3.aşılamayı deniycem adet olmayı bekliyorum.Ben İst Tüp Bebek MErk gitmeye başladım 3.aşılamayı burada deniycem doktorları süper.Taksimde.Kısmt bakalım belki bu defa tutar.Hep umut doluyorum ama hep bir terslik çıkyıor birşekilde vallahi.Sanada hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebeğin olur tutar bu defa.Ben çok yorulmuştum psikolojik olarak şimdilerde daha iyiyim.Biliyorsun benim eşimde sorun var sayı yüksek ama morfoloji %1 hareketlilik %20 .bendeki et parçası sorunu çözülünce de daha rahatım sanki içimden bir ses bu defa olacak diyor.Neden bizi buldu böle bişey hala düşündükçe çok üzülüyorum.Canım kendine iyi bak arada bir selam ver:):)
bu benim ikinci aşılamam sonuç eylül 10 da belli olucak inşallah tutar ALLAHIMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?