arkadaşlar slm
dün 8.iğnemi oldum aşılama için bugün çok fazla şişlik hissetmiyorum...
yarın kontrole gitcem...
7.iğneyi olduktan sonra 11,5 ve 13,5 mm idi büyüklükleri nasıl sizce
sizler kaç gün iğne oldunuz? büyümeyecekler diye korkuyorum
bugün 4 iğne sonucunda ultrasona girdim bir tana 10 küsur milim bir tane 8 bir tane bilmemle hatırlamıyorum :) herşey yolunda dedi doktor pazartesiye kadar aynı doz devam pazartesi bir daha bakalım dedi umarım herşey herzaman yolunda gider benden once gelen hatun ohhs olmuş hemde tüp bebek tedavisindeydi o surat ifadesini unutmayacağım canım benim allah hepimizin yardımcısı olsun
canım ben prengly kullandım yumurtam 20 mm olmuştu vurundum 36 saat sonra aşılama oldum
senin yumoşlar da iyi gelişmesi hayırlısı olsun canım şişlik oluyo malesef meraklanacak bişey yok ilk aşılaman sanırım
Merhaba.Ben bugün kan testi yaptırdım.Sonuç negatif.Demek ki bu ayda kısmet değilmiş.Bunda da var dır bir hayır.Allah herkese hayırlısını versin.Sevgiler
hayırlısı olsun hepimiz için...inşallah bir dahaki ay güzel haberlerini alırız..ve güzel haberler veririz...
Hadi kızlar yokmu arttıran. buyrun listemize herkezi bekliyoruz.
Merhaba.Ben bugün kan testi yaptırdım.Sonuç negatif.Demek ki bu ayda kısmet değilmiş.Bunda da var dır bir hayır.Allah herkese hayırlısını versin.Sevgiler
slm kızlar bende dün 2. aşılamamı oldum.ağustos ayı hepimiz için hayırlı olur hepimiz hamile kalırız inş:CüvCüv:.benide ekleyin listeye.
canım inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz
mrhaba arkadaşlar...ben de artık bu yola girdim hayırlısıyla
Klolomen de kullandım,ovitrine iğnesi de oldum,daha başka aklıma gelmiyor.şu anda da Gonal-f iğnesi oluyorum bu da 8 gün olacak. 3 tane kaldı.benim sağ tüpümde daralma ve endometrium var,yumurtanın sol tüpten gelişmesini bekleyecğiz,sağdan olması işe yaramazmış.
zaten eşimi aşılama için zor ikna etti,tutmazsa 2.yi düşünür mü bilmem.beni çok üzüyor bu halleri,en azından sizin eşleriniz destek oluyordur,benim ki olmazsa olmaz,çocuk için mi evlendik...bunun gibi sözlerle beni deli ediyor!!!
Hele hele tüp bebeğe asla yanaşmıyorrrr. ne yapacağımı bilmiyorum. bir de gittiğiniz hastanelerde ilaçlarla beraber kaça mal oluyor?
ayrıca rapor alan arkadaşlar nereden ve nasıl alıyorlar,bana bilgi verirseniz çok sevinirim.
Allah hepimize bu güzel duyguyu tattırsın işallah!
bu arada ben de 8 yıllık evliyi ,4 senedir çocuk istiyorum,tedavileri hep yarım bıraktık kasım 2008 den beri tedaviye devam ediyorum. görüşmek dileğiyle
eşimde öyle söylüyor,ama olmuyor işte ben anaokulu öğretmeniyim bütün gün çocukların içindeyi,15 aylık yeğenim var onun gözlerinin içine bakınca ağlayasım geliyor.insanın elinde değil anlayacağınız.
Her işte bir hayır vardır,vakyi zamanı gelmemiştir diyoruz ama bir yandan da yaşımız geçiyor,eşim bunları hiç düşünmüyor.bir yanda annemi babamı düşünüyorum,bari torunlarını görebilsinleer diye dua ediyorum.herşeyi düşününce çoookkk zor.Allah'ım hepimize işallah hayırlı evlatlar nasip eder Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?