Merhaba.Ben bu ay ilk aşılamamı yaptırmıştım kan testinde negatif çıktı.Henüz regl olmadım ama.Bir ssk hastanesinde çalışan Doç. hocanın muayenehanesine tavsiye üzerine gittik ama maddi açıdan tükendik.Rahim filmini anlaştığı muayenehanede çektirdi.500 ytl.Aşılama için toplam 600 aldı.Sperm yıkama için de yine anlaştığı laboratuvara 140 ytl verdik.Bu parayla belki 3 aşılama yapılırdı.Ayrıca tam işlemin yapılacağı, benim uzandığım anda eşimin sonucuna bakıp çok kötü bulduğunu bir daha böyle bir sonuç görürse direkt tüp bebeğe yönelteceğini söyledi.Yani ilk anda moralimi bozdu.Ümitlenmemize bile müsade etmedi.Biz zaten ilk andan olmadı psikolojisine girdik.Şimdi özel muayenehaneye gitmeyi düşünmüyorum.Hastane araştırıyorum.Sakıncası yoksa üniversite hastanesinin adını verebilir misiniz?Ya da fikir rica ediyorum.Umarım herkes çok zorluk çekmeden en kısa sürede bebeğine kavuşur.canım moralini yüksek umutsuzluğa kapılma allah hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin inş.olursa olur olmazsa olmaz dünyanın sonu değil diye düşünmeye çalış.biliyorum çok zor ama bende bunu başarmaya çalışıyorum.allah yardımcımız olsun.ben özel bi üniversite hastanesine gidiyorum aşılama toplam 150 ye falan geliyo.raporuda hastaneden aldım.
Benimki de tutmadı.Ben de üzüldüm.Ama sen moralini yüksek tut olacağına inan en kısa sürede en sağlıklısı ve hayırlısı inşallahÇok üzgünüm2.aşılamam da negatif.Bugün adet oldum bu sefer az da olsa ümitliydim.Pazartesi doktora gidicem 3.aşılama için tekrar aynı şeyleri yaşamaya başlıycaz.Bakalım kısmet hayırlısı.NEler yaşayıp görücez? İnşallah bu defa olur..Bildiğim tek şey var ÇOK ÇOK
ÜZGÜNÜM:
Çok üzgünüm2.aşılamam da negatif.Bugün adet oldum bu sefer az da olsa ümitliydim.Pazartesi doktora gidicem 3.aşılama için tekrar aynı şeyleri yaşamaya başlıycaz.Bakalım kısmet hayırlısı.NEler yaşayıp görücez? İnşallah bu defa olur..Bildiğim tek şey var ÇOK ÇOK
ÜZGÜNÜM:
Merhaba.Ben bu ay ilk aşılamamı yaptırmıştım kan testinde negatif çıktı.Henüz regl olmadım ama.Bir ssk hastanesinde çalışan Doç. hocanın muayenehanesine tavsiye üzerine gittik ama maddi açıdan tükendik.Rahim filmini anlaştığı muayenehanede çektirdi.500 ytl.Aşılama için toplam 600 aldı.Sperm yıkama için de yine anlaştığı laboratuvara 140 ytl verdik.Bu parayla belki 3 aşılama yapılırdı.Ayrıca tam işlemin yapılacağı, benim uzandığım anda eşimin sonucuna bakıp çok kötü bulduğunu bir daha böyle bir sonuç görürse direkt tüp bebeğe yönelteceğini söyledi.Yani ilk anda moralimi bozdu.Ümitlenmemize bile müsade etmedi.Biz zaten ilk andan olmadı psikolojisine girdik.Şimdi özel muayenehaneye gitmeyi düşünmüyorum.Hastane araştırıyorum.Sakıncası yoksa üniversite hastanesinin adını verebilir misiniz?Ya da fikir rica ediyorum.Umarım herkes çok zorluk çekmeden en kısa sürede bebeğine kavuşur.
Canım 15 milyondu.İleri hareketlilik üç ay önce 0 dı.Aşılamada % 10 a çıktı.Yıkamadan sonrada % 40 a çıktı.Bence gelişme var.Ankara'da tüp bebek ilaçlarla hastanede bile 5 milyara mal oluyor.Gerek kalmadan oluverse hepimizin ne iyi olur.ama üzülme sperm sonçların kaç çıktı 10 milyonun altı olursa düşük başarı olur deniyor..
canım sen ne kadar pahalıya yaptırmışsın
bazı doktorlar çok para göz oluyorlar
aslında yardımcı olmaları lazım biz hem maddi hem manevi yönden çok yıpranıyoruz
ben 7 aydır aynı doktorda tedavi görüyorum yumurta takibinde sadece bir kere 20ytl alıyo aşılamadada 20 ytl alıyo toplam 40 ytl yani sperm yıkamayada 90 veriyoruz ve özelinde yapıyo çok iyi biri doktorum rabbim böyle iyi insanlarla karşılaştırsın
ben tüpü sigortayla hesaplıyomya ankarada yaptı arkadaş tıpta 1.5 milyar gitti ssadece....bende burda taa oralara geliyorum ama bu sefer izin alamadım diye antebe gittiim..Canım 15 milyondu.İleri hareketlilik üç ay önce 0 dı.Aşılamada % 10 a çıktı.Yıkamadan sonrada % 40 a çıktı.Bence gelişme var.Ankara'da tüp bebek ilaçlarla hastanede bile 5 milyara mal oluyor.Gerek kalmadan oluverse hepimizin ne iyi olur.
Yeni arkadaşlar (yeşil98783, angela79, hayatmelek) aramıza hoşgeldiniz.
HeidiAnkara ve oyam34 sizler için çok üzüldüm canlarım. ama olsun bi daha denersiniz taki bebişinizi bulana dek. bende olmazsa eğer bulana dek çabalıyıcam arkadaşlar.
Kızlar bide yeni şeyler öğrendim ve öğrendiklerim beni çok umutlandırdı. Ama burda yazmam doğru olurmu bilemiyorum. Aklımdakileri biraz toparlıyayım paylaşırım birazdan.
Çok üzgünüm2.aşılamam da negatif.Bugün adet oldum bu sefer az da olsa ümitliydim.Pazartesi doktora gidicem 3.aşılama için tekrar aynı şeyleri yaşamaya başlıycaz.Bakalım kısmet hayırlısı.NEler yaşayıp görücez? İnşallah bu defa olur..Bildiğim tek şey var ÇOK ÇOK
ÜZGÜNÜM:
mrb. benide ekleyebilirmisiniz listeye 2. aşılamamında sonucu negatif bugün dra gidicem 3. aşılama içiçn karar verilecek sanırım hayırlısı
LıSTEMıZ
.................................................................................................... .............
sibel'ce............2 tüp bebekten sonra 1.aşılama..................
f3x.................................................. 2.aşılama.................
svd06.............................................. 1.aşılama.................
oyam34...........................20 temmuz 2.aşılama.................4-5 ağustos sonuç---NEGATıF
esengülüm....................................... 2.aşılama.................
flybebis...........................6-7 ağustos 2.aşılama.................ERTELENDı
gullu123...............................ağustos 3.aşılama..................
jadeyesim.............................ağustos 1.aşılama..................
buse_burcu...........................temmuz 2.aşılama..................10 ağustos sonuç
yasemin33............................ağustos 1.aşılama..................
HeidiAnkara......................20 temmuz 1.aşılama................. 4 ağustos sonuç---NEGATıF
Yeşil98783.......................31 ağustros 1.aşılama..................14 ağustos sonuç
Hayatmelek....................................... 1.aşılama.................25 ağustos sonuç
angela79.............................................1.aşılama
selam arkadaşlar:)
iğnelerim bitti dün çatlatma iğnesini yaptırdık..yarın öğlene doğru aşılama işlemi yapılcak hayırlısıyla...sanırım 18 ağustos gibi belli olur sonuç 14 günde belli oluyormuş genelde..dua edin benim için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?