canımcım tedavi sırasında benim dört yumurtam oluştu oyüzden hatta doktorum gülerek hemen tüp bebek yapalım dedi bu yummurtalarlakaydirigubbakcemile3
canım bende günlük 50 ml yapıyorum kendime 6 gün kullanıcam 250 tl verdim seninki neden az tutmuş anlamadım internettende baktım bu fiyat yumurtaların istenilen büyüklüğe geldimi yani sonuç ney canım birde bende pko var maleseffboshayallersmile
bende puregon kullandım ama fiyatı bukadar değildi 490tl ve 2 kutu kullandım siz siğortadanmı yararlandınız
canım ben aranıza yeni katıldım 4 yumurtayı igneylemi geliştirdin merak ettimde ..
raporsuz olmuyormuş eşimde bir sorun yok bende aşılama falan olmadım raporum yoktur raporsuz vermiyorlarmş sgorta ödemiyormuş senin ignen daha çoktur ben fiyetlara baktım benim ki 300 luk senin ignen daha fazla olanından onda pahalı benim ignem 50 ml olarak 6 günlük sadece sen kam ml yaptırdın canım
benimki 600ml önce 125ml başladım daha sonra azalmıştı doktor yumurtalar büyümüştü bu seferde çatlatmama iğnesi olmuştum 2tane
canım geçmş olsun inşallah verir rabbimm tekrar düşünüyormusun şuan tedavidemisin... bide çatlarkan negibi agrılar oluyor benim 1 kızım var ama unuttum ya şuan ignemin 5. günü yarın son erken büyümş derken kaç günde büyüdü yumurtaların dr. banada 2 çatlatma vericekmş eger büyümşse tabiki kasıklarımda bi şişkinlik varki bazen bacaklarım sızlıyor sanki bi acayip oldum
ooo baya çokmuş yaa benimki 50 ml şimdilik dr bu sana yeret dedi ama dur bakalım yarın tekrar vericekmi igne..
ağustosta yaptırıcam inşallah bi aksilik çıkmazsa :Saruboceq: ay allah bağışlasın canım ne güzel bi kızın var opuyorumnanaktan valla canım tam hatırlayomıyorum benimde öleydi acayp batma oluyo oturamıyodum bile hatta tuvaletimi bile zorla yapıyodum bunu içinde ilaç vermişti
amin canım darısıda sizlere olsun kızımda tedaviyle oldu yumurta büyütücü inneler yaptırmıştım kolumdam ilk ay olmadı kise dönüştü 2. ay son dedik bırakacaktım tedaviyi belim çok agrıdı bende pko oldugu için çok adet düzensizliklerim olurdu bende yine adetim geçiyor yine kis oluştu galiba dedim sıkıntı yaptım ama hamileyimdir diye hiç düşünmedim dr bana umut vermek istememş hamilesin deyince şoook oldumm rabbim hepinizede tattırsın annelik duygusunu ben çok agladım çok gözyaşları döktüm allaha çok dua ettim rabbim nasip etti dogal yoldan oldu aşılama degil işte artık ikinciyi istioruz aylardır olmadı yine igneye baş urdum bakalım hayırlısı asla umutsuzluga kapılmayım ummadıgınız anda gelir süpriz yapar ben öyle oldumm darısı sizlere inşalahh..:ecrin_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq:
meyrem süresini çok okudum birde selatı tefrice çektim kuranı hatim ettim ve tedavinin 8. ayında kızımı gördüm ulturasonda hemde hiç ummazken rabbim açılan ellerimizi boşa çevirmesin.. amin..
inşallah bizde ogünleri görürüz canım
esmer inşallah hayırlı haberlerini alırız.benim ilk aşılamamda kasık ve bel ağrım olmuştu malesefki aşılamam tutmadı ve 17.gün adet oldum çok umutlandım çok üzüldüm.şimdi temmuz 16da ikinci aşılamam oldu ve hiç bel kasık ağrısı yaşamadım 16.günümdeyim hala adet olmadım bikaçgün daha adet olmazsam öyle test yaptırcam.
yarescim ben aşılamanın 14.günü test yaptım. beta hcg değeri 5,1 çıktı. sanırım negatif.. bide aşılamanın 9,10,11,12,13,ve 14.günler göğüslerim kocamandı,ağrıyorlardı,koyulaşmıştı. ama şimdi o durum yok.. yarın test yenilenecek inş. yüklesmiştir.. çok ağladım moralim bozuldu...bana dua edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?