Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende puregon kullandım ama fiyatı bukadar değildi 490tl ve 2 kutu kullandım siz siğortadanmı yararlandınız

bende puregon kullandım ama fiyatı bukadar değildi 490tl ve 2 kutu kullandım siz siğortadanmı yararlandınız

raporsuz olmuyormuş eşimde bir sorun yok bende aşılama falan olmadım raporum yoktur raporsuz vermiyorlarmş sgorta ödemiyormuş senin ignen daha çoktur ben fiyetlara baktım benim ki 300 luk senin ignen daha fazla olanından onda pahalı benim ignem 50 ml olarak 6 günlük sadece sen kam ml yaptırdın canım

Son düzenleme:
canım ben aranıza yeni katıldım 4 yumurtayı igneylemi geliştirdin merak ettimde ..

evet canım puregon kullandım hatta zamandından önce geliştiler ve bu sefer 2 tane çatlamama iğnesi oldum canım bende bi problem herşey normal eşimdede yok ama dışgebelik geçirdim ve ameliyat olmak zorunda kaldım çünkü tüpümde gelişmiş ve patlamış iç kanama geçiriyodum ve ölümden döndüm iç kanamadan dolayı diğer tüpümde kapanmış ama laporoskopiyle açıldı ama olmayınca olmuyo işte :gitme:

benimki 600ml önce 125ml başladım daha sonra azalmıştı doktor yumurtalar büyümüştü bu seferde çatlatmama iğnesi olmuştum 2tane

canım geçmş olsun inşallah verir rabbimm tekrar düşünüyormusun şuan tedavidemisin... bide çatlarkan negibi agrılar oluyor benim 1 kızım var ama unuttum ya şuan ignemin 5. günü yarın son erken büyümş derken kaç günde büyüdü yumurtaların dr. banada 2 çatlatma vericekmş eger büyümşse tabiki kasıklarımda bi şişkinlik varki bazen bacaklarım sızlıyor sanki bi acayip oldum

benimki 600ml önce 125ml başladım daha sonra azalmıştı doktor yumurtalar büyümüştü bu seferde çatlatmama iğnesi olmuştum 2tane

ooo baya çokmuş yaa benimki 50 ml şimdilik dr bu sana yeret dedi ama dur bakalım yarın tekrar vericekmi igne..

ağustosta yaptırıcam inşallah bi aksilik çıkmazsa :Saruboceq: ay allah bağışlasın canım ne güzel bi kızın var opuyorumnanaktan valla canım tam hatırlayomıyorum benimde öleydi acayp batma oluyo oturamıyodum bile hatta tuvaletimi bile zorla yapıyodum bunu içinde ilaç vermişti

amin canım darısıda sizlere olsun kızımda tedaviyle oldu yumurta büyütücü inneler yaptırmıştım kolumdam ilk ay olmadı kise dönüştü 2. ay son dedik bırakacaktım tedaviyi belim çok agrıdı bende pko oldugu için çok adet düzensizliklerim olurdu bende yine adetim geçiyor yine kis oluştu galiba dedim sıkıntı yaptım ama hamileyimdir diye hiç düşünmedim dr bana umut vermek istememş hamilesin deyince şoook oldumm rabbim hepinizede tattırsın annelik duygusunu ben çok agladım çok gözyaşları döktüm allaha çok dua ettim rabbim nasip etti dogal yoldan oldu aşılama degil işte artık ikinciyi istioruz aylardır olmadı yine igneye baş urdum bakalım hayırlısı asla umutsuzluga kapılmayım ummadıgınız anda gelir süpriz yapar ben öyle oldumm darısı sizlere inşalahh..:ecrin_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq:

kızımda 7 ay ilaç tedavisi oldum işe yaramadı igneden sonra oldu işte.. bide rabbim sabrımızı deniyor asla isyan etmedim çok dua ettim rabbime şükürler olsun bu ikinci tedavimde ilkdeki oldugu gibi stresli degilim nasıl olsa bir tane var diyorum sizde umutsuz olmayın allahtan dileyin hepsivesilee bunların..

meyrem süresini çok okudum birde selatı tefrice çektim kuranı hatim ettim ve tedavinin 8. ayında kızımı gördüm ulturasonda hemde hiç ummazken rabbim açılan ellerimizi boşa çevirmesin.. amin..

ay inşallah canım ya bende çok ağladım nezman hamile görsem sinir olur oturur ağlardım ama napalım yüce rabbim vermeyince herşey faydasız ama rabbim vakti zamanını biliyo bekliyoruz başka caremiz yok duaetmekten başka artık hakkımızda hayırlısı:Saruboceq:

meyrem süresini çok okudum birde selatı tefrice çektim kuranı hatim ettim ve tedavinin 8. ayında kızımı gördüm ulturasonda hemde hiç ummazken rabbim açılan ellerimizi boşa çevirmesin.. amin..

inşallah bizde ogünleri görürüz canım

yarescim ben aşılamanın 14.günü test yaptım. beta hcg değeri 5,1 çıktı. sanırım negatif.. bide aşılamanın 9,10,11,12,13,ve 14.günler göğüslerim kocamandı,ağrıyorlardı,koyulaşmıştı. ama şimdi o durum yok.. yarın test yenilenecek inş. yüklesmiştir.. çok ağladım moralim bozuldu...bana dua edin..

esmerr inşallah bebişin vardır canım bende hamileyken gögüslerim senin anlattıgın gibi olmuştu ..hepimiz birbirimize dua edelim arkadaşlar..

Normal Bir Gebelikte Haftalara Gore Beta-Hcg Degerleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…