Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende aşılamadan sonra aynı öleydim verilen ilaçlardan dolayı nede olsa hormon ialçları hatta kesin hamile kaldım diyodum umarım sen hamilesindir canım

son adet tarihinden hcg (mIU/ml)
itibaren
hafta sayısı
3 hafta 5-50
4 hafta 3-426
5 hafta 19-7340
6 hafta 1080-56500
esmer canını sıkma belki hamişsindir.inşallah yükselir sonucun

Son düzenleme:
evet hepimiz birbirimizi tanımıyoruz ve ayrı şehirlerdeyiz ama detlerimiz aynı yakın dostlarımızla konuşur gibi konuşuyoruz dertleşiyoruz:enbuyukkk:

kızlar bugün ignemin 5. günü bende kolay kolay akıntı olmaz bugün afedersinizde şu bahsedildigi gibi sümüksü akıntı geliyor şaşırdım daha önce yaptırdıgım ignede böyle olmamıştı yumurta pek kaliteli degilditutmadıda zaten ama bu puregon bende 5. günde böyle akıntı yaptı yumurtalarmı büyüyor acaba kasıgımda şişkinlikte var dur bakalım yarın ögrenicem...

olabilir canım ağır iş yapmaopuyorumnanaktan

hoşbulduk cnm gerçekten insan kendini anlayabilecek kişiler le konuşunca rahatlıo.

hoşbulduk cnm.

canım valla değerim kafamı karıştırdı.. hamile değilim diye oturdum ağladım saatlerce.. tutamadım kendimi.. eğer hamileysem baya bi hata yaptım demek oluyor ama dayanamadım....

selam arkadaslar bende yeniyim burda puregon 100 ml kullaniyorum 2. günüm ama kasıklarımda batmalar oldu bugun devamlı normalmidir sizdede oldumu?

ya hakketten en fenasıda bu. bi hamile haberi alıyorum ve üzülüyorum. sonra kendi kendimede kızıyorum ne kadar kıskançsın, fesatsın diye. arkadaşlarım ve kuzenlerim arasında ilk ben evlendim 5 sene oluyor. ve sanki sıraya girmişler gibi bi biri doğuruyor bi diğeri hamile kalıyor. artık böyle güzel haberlere bile sevinemiyom işte, çok fena...

canım bunlar normal duygular.. ayrıca o bebeği severkende kendini kötü hissediyorsun.. sanki bak senin yok derler gibi.. artık sıkıldım.. bende bu ay ilk defa aşılama yaptırdım.. 14.günü kanda beta hcg baktırdım.5,1 çıktı... bugun 16.günü hala adet olmadı.. sabah test yaptırdım 11,30 da çıkacak. eğer artarsa hamileyim artmazsa değilim bana dua edin kızlar ..lütfennn

selam arkadaslar bende yeniyim burda puregon 100 ml kullaniyorum 2. günüm ama kasıklarımda batmalar oldu bugun devamlı normalmidir sizdede oldumu?

canım bende puregon kullanıyorum 50 ml kasıklarımda acayip bir şişkişnlik evet agrılar batmalar iyiye işaret yumurtanın büyüdügü içinmiş yani işe yarıyor demmekki

aay inşallah canım şimdi senin için saatler geçmiyordur hadi bakalım güzel haberler ver bize canım inşallah agladıgın boşa gider buseferde sevinçten aglarsın hadi hayırlı haberler..:CüvCüv:

rabbi yesir vela tuasır rabbi temmim bil hayr ... arkadaşım inşallah hamilesindir bizi sonuçtan haberdar et olurmu

puregonum bugün son benimde bugün konrolum var bakalım şu inatçı yumurtalar büyümüşmüü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…