Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayyyy cnm inşallah ya sen bana çok moral kaynağı oldun

şu anda benim açtığım topik 3000 sayfalara ulaştı neredeyse ilk hamişleirmiz doğurmak üzere ben aylardır girmiyorum ama onlar topiği aldı götürüyolar maşallah çok güsel dostluklarımız oldu tek yürek olduk hepimiz dualar ettik bunun çok faydası oldu herkese moral bulduk dualarımız birbirimize geçiti bence burdada öle olalım moral olalım birbirimize dualar edelim

artık kısmet bu topiğe inşallah hepimizin kocaman kocaman karınlarımız olur tabi içinde bebişlerimiz:CüvCüv:

2 tanesi gelişti biri 19,5 mm di diğeri de 18 flndı o aksam 23:00 de çatlatma iğnesi oldum

:CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile3:sm_cool: ikisler geliyor desene allahım rabbim inşallah rabbim peygamber efendimiz ve yakınları hürmetine ne olur sen arkadaşlarıma ve içindede bana nasip et bu aşılamamızdan bizi eli bol karnı boş dönderme

amin cnım haberlerinizi burdan okursak çok sevinecez..:teytey:

allah razı olsun bu guzel dua için inanın kızlar kımseyı tanımıorum ama her ezan vaktı bebek isteyen herkesı kalbımden geçirerek dua edıorum inşllh birbirimizn dualarıyla bu ay alıcaz hayırlı haberlerımızı

aşılamadan sonrada ilişki oldumu bence sık sık yapsaydınız canım çünki diğer yumurtalar büyür yetişir bu tutmasada onlardan biri tutabilir inşallah

banada doktorum aşılama akşamı ve ertesi sabah yapın demişti bende diğer günlerdede denedik ama canım çok yandı oyüzden olmadı doktorumda ağrı olmaı normal yumartalar büyüdüğü için yapar dedi

kuzunaz smge sizin sorunlarınız ne benimki pko yumurta büyütmekte zorluk çekenlerdenim
malesef pko illeti bacım

biliyourm en az kendim kadar eminim hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz

aşılamadan sonra ilişkide ağrı oldu ve yumurtalarmı büyüyor dedi arkdan gelen yumoşmu vardıki

malesef pko illeti bacım

biliyourm en az kendim kadar eminim hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz

aşılamadan sonra ilişkide ağrı oldu ve yumurtalarmı büyüyor dedi arkdan gelen yumoşmu vardıki

canımcım tedavi sırasında benim dört yumurtam oluştu oyüzden hatta doktorum gülerek hemen tüp bebek yapalım dedi bu yummurtalarlakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…