Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar ben bikaçgün uğramadım anca geldim kendime biliyosunuz aşılamam tutmamıştı p.tesi dr.a gittim yumurtalarım çok büyümüş bu ay aşılama yapamayız dedi üzüldüm biraz ama nasip artık hayırlısı dedim. şuan adetim çok fazla oluyo ve parçalar geliyo normalmidir ki? destekleriniz için çok saolun kızlar Allah kucaklarımızı boş bırakmasın tez zamanda sağlıklı bebişler versin inşallah..

rabbim hayırlısını versin cümlemizede senin sorunun ney canım benim pkom var malesef:sinifsinif:

bu arada benide listeye eklerseniz çok sevinirim 10 temmuz tedaviye başlamam 21 temmuz ilk aşılamam son adetim 2 ağustos sorunumuz eşimde sperm azlığı bende yumurta çatlamıyo sanırım aslında şudur denen nedenide yok dr. olur sizin diyo ya Allah ım verir inşallah cümle isteyenlerede bizede...

hoşgeldin turko cum işte bisürü sorun var sperm azlığı bnde iki rahim var dr. engel olmaz diyo gerçi ama bide bolca stresim var çok kafaya takıyorum oldumu olcakmı diye

yumurtan istenilen büyüklüğe geliyormu benimkini şuan puregon ignesiyle büyütmeye çalışıyoruz çatlama ignesine sıra gelmedi daha allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın ignelerde çok pahalı yaa benim raporum yok parayla alıyorum..

hoşgeldin turko cum işte bisürü sorun var sperm azlığı bnde iki rahim var dr. engel olmaz diyo gerçi ama bide bolca stresim var çok kafaya takıyorum oldumu olcakmı diye

canım hoşbuldum kafaya takma inşallah olur rabbime bol dua et benim bir kızım varoda tedaviyle oldu ignelerle ama dogal yoldan aşılama olmadım rabbim sizede nasip etsin şimdide 2. bebişi istiyoruz olmadı şimdi yeniden igne yaptırıyorum..eyvahedigeldismile

Allah kolaylık versin maddi manevi zor hakikaten ben gonal f iğne kullandım yumurtam oluştu 2-3 tane falanda vardı hatta ama aşılamada 1milyon sperm verildi biraz az sanırım normale göre işte eşimde hem sayı az şekilleri bozukmuş falan en iyileri okadar çıkmış neyse aşılandım ilk gün yattım 1 hafta ağır işler yapmadım hep korudum kendimi 12. gün sonuç bak demişti ogün adet oldum çok kötüydü

Allah kızına ömür versin inşallah kardeşide onu fazla bekletmeden gelir hayırlısıyla

benim abimin karısıda 2 defa aşılama yapıldı tutmadı abimdede sizdeki gibi sorun vardı ama ankaraya tüp bebek yaptırmaya gittiler 3 tane tuttu birisini doktor tavsiyesiyle aldırdılar hepsi düşmesin diye geriye 2 bebek kaldı biri kız biri erkek şükür dogdular ve çok saglıklılar rabbim sizlerede nasip etsin banaa etsin 1 kızım var ama bir bebek daha istiyoruz işte tedavisiz olmuyor puregon a 5 gün oldu başlayalım kendime vuruyorum yarın kontrolum var bakalım yumurta büyüte bilmişmiyim ...sositososito

Allah kızına ömür versin inşallah kardeşide onu fazla bekletmeden gelir hayırlısıyla

inşallah canım güzel dileklerin için tşkler cümlemiz içinde dua ediyorum..rabbim kimselerin kucagını boş koymasın benim 2 sene olmadı ama çok zor geldi çok agır laflar işitirdim çok zor günlerdi şükür rabbim verdi...

bizde 2 sene normal yoldan denedik 4 senelik evliyiz benimle evlene benden sonra evlenen lerin yeğenlerin kuzenlerin herkesin ya bebişi var ya hamile artık birinin hamile haberini aldığımda bile üzülüyodum çok zor Allah ım aratmasın daha fazla inşallah

cnm ben çıkmak zorundayım dualarım hepinizle birlikte Allah kabul etsin. kendine iyi bak grşrz tekrar

turko ben puregon kullandım günlük 50 ml bi kutu yetti bana 190 tl ye aldım sen kaça aldın ilacını bide nekadar kullanıosun

Kizlar bugun herkes dokulmus..ne guzel hareketlenmis burasi...avci moralini biraz duzelmis gibi insallah iyi olacak kizlar hepimiz icin...
liste yapmissinzi gordugum uzere beni sanirim agustos icin yazmnaiza gerek yok cunku bu ay 3 ksitim oldugu icin klomenin yan etkisi olarak asilama yapamadilar agustos sonu gibi ilac kullanmaya baslayacagim eylulde yapilacak asilamam...bendede esimdede sorun yok ama olmadimi olmuyor iste...bu arada ilk asilamasi tutmayanlardanim...herkese sevgiler...guzel haberler

DEW77 daha iyiyim saol cnm bende buay aşılama olamıcam yumurtalarım çok büyümüş eylüle kaldı benimkide sanırım inşallah hayırlısı olsun

turko ben puregon kullandım günlük 50 ml bi kutu yetti bana 190 tl ye aldım sen kaça aldın ilacını bide nekadar kullanıosun

canım bende günlük 50 ml yapıyorum kendime 6 gün kullanıcam 250 tl verdim seninki neden az tutmuş anlamadım internettende baktım bu fiyat yumurtaların istenilen büyüklüğe geldimi yani sonuç ney canım birde bende pko var maleseffboshayallersmile

2 tanesi gelişti biri 19,5 mm di diğeri de 18 flndı o aksam 23:00 de çatlatma iğnesi oldum

çatlamışmıydı canım ben unuttum kızımda nasıl oldugunu çatladıgının belirtileri nelerdi ben yarın konturola gidecem yumurtalar büyüdümü bakıcaz ama kasıklarımda şişlik hissediyorum bazende adet olacakmş gibi agrılar oluyor halbüki adetim yen
ni bitti yarın bakalım ne dicek doktorum:Saruboceq:

Son düzenleme:

gayet normal canım benimde aynıydı parçalar gelmesi iyimiş temizleniyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…