Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
puregonum bugün son benimde bugün konrolum var bakalım şu inatçı yumurtalar büyümüşmüü...

bende bu ayki aşılamam için ilk defa bugün gideceğim inşallah kist filan yokturda başlanır tedaviye rabbim sen yardım et bizlere

bende bu ayki aşılamam için ilk defa bugün gideceğim inşallah kist filan yokturda başlanır tedaviye rabbim sen yardım et bizlere

inşallah canım bugün çogumuzun haber alma günü yaa burada paylaşalım kimde ne gelişmeler var inşallah canım sende bir an önce yaptırırsında inşallah tutar..:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım bugün çogumuzun haber alma günü yaa burada paylaşalım kimde ne gelişmeler var inşallah canım sende bir an önce yaptırırsında inşallah tutar..:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah rabbim kolaylaştırsın cnm.. bu arada diğer sayfalarda gördümde senin akıntınmı var adetin kaçıncı günündesin şeffaf uzayan akıntı yumurtanın çatladığını gösterir dikkat et kaçırmasın dr benimki gibi

bende şaşırdım canım bende hiç öyle akıntı olmaz dün adetimin 8. günüydü ama geldi uzayan yapışkan kasıgımda çok şiş bende anlamadım ama erken diyede fazla umutlamıyayım dedim ama yinede ilişkiye girdim dırt üstü yattım yarım saat işte ihtimalleri bile degerlendirmemiz lazım bu durumda birde puregon kullandıgım için erken büyümüş olurmu acaba yumurtalar....kaydirigubbakcemile5

canım ben aılama olmuyacagım kızımdaki gibi dogal deniyoruz kızım dogal yoldan oldu yumurta büyürse gerisi kolay gibi dur bakalım doktor bugün ne diyecek 11.30 gibi gidecemçeyvahedigeldismile

canım bende puregon kullanıyorum 50 ml kasıklarımda acayip bir şişkişnlik evet agrılar batmalar iyiye işaret yumurtanın büyüdügü içinmiş yani işe yarıyor demmekki

ay sevindim o zaman agrısın madem büyüdüklerine işaret:) benım doktor niye 100 verdıkı sen kac gun kullanacaksın bana doktor cumaya kadar 4 gun ıcın verdı cuma kontrolum var

ay sevindim o zaman agrısın madem büyüdüklerine işaret:) benım doktor niye 100 verdıkı sen kac gun kullanacaksın bana doktor cumaya kadar 4 gun ıcın verdı cuma kontrolum var

benimki 6 günlüktü bugün son bugün koyrolüm var sana 100 ml demekki daha iyi fayda edecegi için vermitir ben 300 luk puregona 250 tl verdim raporum yok çünküfisfisfis

selam kızlar ya ben yokken ne guzel sohbet etmısınız kacırmısım ben sımdıde kımse yok
ınsallah herkesın emeklerı bosa cıkmaz tedavılerımız yolunda gıder ınsallah.
yarın benım ılk kontrolum var bakalım yumoslar ne alemde ınsallah ıgneler ıse yaramıstır.
ılk muaynede sıızn kac mm olmustu yumoslarınız?

selam krızantem bi ben varım herhalde,bende senın gibi cuma ilk kontrolum var ne kadar olması gerekıyor bende bilmiyorum senın ılk aşılamamı

aynen öyle işte Allah a isyan etmemek için zor tutuyorum bazen kendimi. şimdi kendimi alıştırmaya çalışıyorum belkide hiç olmıycak rabbim belki vermiycek diye. nasip inşallah rabbim bizlerede tattırsın annelik duygusunuAMİN.

helsa cım Allah aynı acıyı yeniden yaşatmasın inşallah hayırlısıyla sağlıklı hamilelik ve bebişler nasip etsin canım.. umutsuzluğa kapılma inşallah pozitif olur sonucun. bende ilk aşılamamı yaptırmıştım adet oldum zor oldu umutlanmıştım çünkü baya bi.. inşallah seninki ve bekleyen herkesinki pozitiftir..

Son düzenleme:
az kalmış biraz daha sabret bakalım güzel haberlerini alırız hayırlısıyla

esmer 35 sonucunu merak ettim inşallah güzel haberler almışsındır bizede umut olursun inşallah..

kızlar dr dan geldim 5 gündür puregon vurunuyordum yumurta büyütmek için bugün adetimin 8. günü 14.bucuk olmuş 2 gün daha vurunacagım ondan sonrada 2 tane çatlatma ignesi yazdı onu yaptıracagım haftayada bakıcak dr bana aşılamamı dogal yoldanmı tercih ediyorsun dedi bende dogal dedim kızımda pkom daha yüksek seviyelerdeydi şimdi düşük onda kızım dogal yoldan olmuştu bunuda dogal denemek istiyorum bazen doktorlarında aşılama yapmaş işlerine geliyorr ee işin ucunda para var demi bizim pskolojimizi düşünen yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…