puregonum bugün son benimde bugün konrolum var bakalım şu inatçı yumurtalar büyümüşmüü...
bacım günaydın nasılsın
günaydın bacım nasılsın
bende bu ayki aşılamam için ilk defa bugün gideceğim inşallah kist filan yokturda başlanır tedaviye rabbim sen yardım et bizlere
inşallah canım bugün çogumuzun haber alma günü yaa burada paylaşalım kimde ne gelişmeler var inşallah canım sende bir an önce yaptırırsında inşallah tutar..:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah rabbim kolaylaştırsın cnm.. bu arada diğer sayfalarda gördümde senin akıntınmı var adetin kaçıncı günündesin şeffaf uzayan akıntı yumurtanın çatladığını gösterir dikkat et kaçırmasın dr benimki gibi
inşallah rabbim kolaylaştırsın cnm.. bu arada diğer sayfalarda gördümde senin akıntınmı var adetin kaçıncı günündesin şeffaf uzayan akıntı yumurtanın çatladığını gösterir dikkat et kaçırmasın dr benimki gibi
canım bende puregon kullanıyorum 50 ml kasıklarımda acayip bir şişkişnlik evet agrılar batmalar iyiye işaret yumurtanın büyüdügü içinmiş yani işe yarıyor demmekki
ay sevindim o zaman agrısın madem büyüdüklerine işaret:) benım doktor niye 100 verdıkı sen kac gun kullanacaksın bana doktor cumaya kadar 4 gun ıcın verdı cuma kontrolum var
benimki 6 günlüktü bugün son bugün koyrolüm var sana 100 ml demekki daha iyi fayda edecegi için vermitir ben 300 luk puregona 250 tl verdim raporum yok çünküfisfisfis
ya hakketten en fenasıda bu. bi hamile haberi alıyorum ve üzülüyorum. sonra kendi kendimede kızıyorum ne kadar kıskançsın, fesatsın diye. arkadaşlarım ve kuzenlerim arasında ilk ben evlendim 5 sene oluyor. ve sanki sıraya girmişler gibi bi biri doğuruyor bi diğeri hamile kalıyor. artık böyle güzel haberlere bile sevinemiyom işte, çok fena...
helsa cım Allah aynı acıyı yeniden yaşatmasın inşallah hayırlısıyla sağlıklı hamilelik ve bebişler nasip etsin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?