aşılamaya olan inancım kalmadı. normal yoldan deneyin birşeyiniz yok birkere hamile kalmışsınız doğal yoldan aşılamaya da gerek yok derken 3 aşılamada da olmayınca iyice umutsuzlandım.
kızlar dr dan geldim 5 gündür puregon vurunuyordum yumurta büyütmek için bugün adetimin 8. günü 14.bucuk olmuş 2 gün daha vurunacagım ondan sonrada 2 tane çatlatma ignesi yazdı onu yaptıracagım haftayada bakıcak dr bana aşılamamı dogal yoldanmı tercih ediyorsun dedi bende dogal dedim kızımda pkom daha yüksek seviyelerdeydi şimdi düşük onda kızım dogal yoldan olmuştu bunuda dogal denemek istiyorum bazen doktorlarında aşılama yapmaş işlerine geliyorr ee işin ucunda para var demi bizim pskolojimizi düşünen yok
neden 2kutu çatlatma ignesi vurundugunu anlamadım.benim 3 yumişim olmuştu 1kutu vurundum
buün aşılamanın kaçıncı günü.
benim 12.günüm. c.tesi test günüm ama benimde regl belirtilerim başladı. aynı diğer seferler olduğu gibi. sanki birşey var çıksada rahatlasam gibi. birde benim adetten 1-2 gün önce mide bulantım olur bugün o da başladı. yine olmadı malesef.
buün aşılamanın kaçıncı günü.
benim 12.günüm. c.tesi test günüm ama benimde regl belirtilerim başladı. aynı diğer seferler olduğu gibi. sanki birşey var çıksada rahatlasam gibi. birde benim adetten 1-2 gün önce mide bulantım olur bugün o da başladı. yine olmadı malesef.
slm kızlar biliosunuz 2 ağustosta yaptırdım aşılamamı ama bgn acayıp bişiler oluo sankı kasıklarımda yururken uzanırken bişi baskı yapıo nedendir sizce?acaba olumsuzmu yaaa(((((((
canım bende kızıma hamile kaldıgımda kasıklarım çok agrımıştı birde gögüslerin agrıyormu renginde koyulaşma varmı birde benim çok agrırdı benim bel agrında varmı
belirtiler aynı belkıde adet olmazsın hemen stres yapma
slm kızlar biliosunuz 2 ağustosta yaptırdım aşılamamı ama bgn acayıp bişiler oluo sankı kasıklarımda yururken uzanırken bişi baskı yapıo nedendir sizce?acaba olumsuzmu yaaa(((((((
simgecim adetine kaç gün var
senin bu belirtileriin bende hiçbiri yok kesin olmadısenağlama
selam arkadaşlar
benimde dondurulmuş embriyo tranferim olacak pazartesi.Birinci tüp bebek denemem malesef tutmadı ama bu sefer inşallah tutar fakat kendimi çok yalnız ve bilinçsiz hissediyorum.İnternette olmasa nereden öğrenecektik bunca bilgiyi!!Benim durumumda olan arkadaşlar yazabilir mi?Aşılama yapan arkadaşlarımında Allah yüzünü güldürür inşallah...Gerçekten de zor bir dönemden geçiliyormuş yaşayan anlar derler ya,doğruymuş:))
selam arkadaşlar
benimde dondurulmuş embriyo tranferim olacak pazartesi.Birinci tüp bebek denemem malesef tutmadı ama bu sefer inşallah tutar fakat kendimi çok yalnız ve bilinçsiz hissediyorum.İnternette olmasa nereden öğrenecektik bunca bilgiyi!!Benim durumumda olan arkadaşlar yazabilir mi?Aşılama yapan arkadaşlarımında Allah yüzünü güldürür inşallah...Gerçekten de zor bir dönemden geçiliyormuş yaşayan anlar derler ya,doğruymuş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?