Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılamaya olan inancım kalmadı. normal yoldan deneyin birşeyiniz yok birkere hamile kalmışsınız doğal yoldan aşılamaya da gerek yok derken 3 aşılamada da olmayınca iyice umutsuzlandım.

asla umutsuzluga kapılma canım hormonlarımız strese çok duyarlı belkide çok stres yaptıgın içindir dogal yoldan olur belki dua edelim inşallah dualarımız kabul olur..:Saruboceq::Saruboceq:

neden 2kutu çatlatma ignesi vurundugunu anlamadım.benim 3 yumişim olmuştu 1kutu vurundum

neden 2kutu çatlatma ignesi vurundugunu anlamadım.benim 3 yumişim olmuştu 1kutu vurundum

maşallah bacım 3 taneyi nasıl geliştirdin benim birtane gelişiyormuş 1 çatlatmada benimki çatlamıyor kızımda öyle olmuştu doktorum biliyor benim yumurtanın inatçı oldugunu riske atmayalım diye 2 doz vurunacam seninki 1taneyle çatladımı sonuç ne oldu..eyvahedigeldismile

slm kızlar biliosunuz 2 ağustosta yaptırdım aşılamamı ama bgn acayıp bişiler oluo sankı kasıklarımda yururken uzanırken bişi baskı yapıo nedendir sizce?acaba olumsuzmu yaaa (((((((

inşallh hamılelık belırtılerıdır bunlar yaaaaa olumsuz düşünmeyınn

cnm daha 8. günüm bilmiorumda içimden bi ses olmadı dio.

slm kızlar biliosunuz 2 ağustosta yaptırdım aşılamamı ama bgn acayıp bişiler oluo sankı kasıklarımda yururken uzanırken bişi baskı yapıo nedendir sizce?acaba olumsuzmu yaaa (((((((

canım bende kızıma hamile kaldıgımda kasıklarım çok agrımıştı birde gögüslerin agrıyormu renginde koyulaşma varmı birde benim çok agrırdı benim bel agrında varmı

canım bende kızıma hamile kaldıgımda kasıklarım çok agrımıştı birde gögüslerin agrıyormu renginde koyulaşma varmı birde benim çok agrırdı benim bel agrında varmı

senin bu belirtileriin bende hiçbiri yok kesin olmadısenağlama

sık tuvalete gidiyormusunbel agrın varmı mesela buda bir belirtidir hamile olduguna dair akıntın çogaldımı bende hep bunlar olurdu ilk hamile kaldıgımda daha doktor hamilesin demezden önce bu şikayetlerim olmuştu canımkaydirigubbakcemile5

selam kızlarrrrrrrhihoyyythihoyyyt ooo muhabbet başlamış negüzel ben biraz geçkaldım alsanaalsanasmile eeeeee nasılsınız bakalım

simgecim adetine kaç gün var

ya aslında benim adetim ayın 16 sında olamsı geerekio ama benim yumurtam çabuk büyüdüğü için aşılamam erkene alındı. doktorum da yumurtan çatladığı için eğer aşılaman tutmazsa 15 gün içinde adet olursun dedi. bugün 8. günüm olduğu için 7 günüm var.

selam arkadaşlar
benimde dondurulmuş embriyo tranferim olacak pazartesi.Birinci tüp bebek denemem malesef tutmadı ama bu sefer inşallah tutar fakat kendimi çok yalnız ve bilinçsiz hissediyorum.İnternette olmasa nereden öğrenecektik bunca bilgiyi!!Benim durumumda olan arkadaşlar yazabilir mi?Aşılama yapan arkadaşlarımında Allah yüzünü güldürür inşallah...Gerçekten de zor bir dönemden geçiliyormuş yaşayan anlar derler ya,doğruymuş:))

senin bu belirtileriin bende hiçbiri yok kesin olmadısenağlama

canım belli olmaz her bünyede bir olmaz ki negatif düşünme canım allaha dua et inşallah bebişini kucagına gönderir ben aşılama yaptırmadım ama çocuksuzlugu biliyorum sizi anlıyorum onun içinde 2.yi uzatmadan yapmak istiyorum ara açılınca daha zor olurmuş kızım 3 yaşında denedik kendiliginden olmadı gene işte dur bakalım bugün gittim dr bir yumurtan var dedi çatlatıca verdi aşılama istiiyormusun dedi hatır dedim dogal yoldan olsun kızımda öyle oldu dur bakalım dualarımızı eksik etmeyelim:Saruboceq:

cnm aramıza hoşgeldin. allah gönlüne göre verir inşallah. aramızda tek tüp bebek sen olacaksın. inşallah olur.

hoşgeldin canım inşallah tüp bebek tedavin tutar :Saruboceq: evet canım gerçekten yaşayan anlıyo bizde burda birbirmize destek olmaya çalışıyoruz:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…