ya aslında benim adetim ayın 16 sında olamsı geerekio ama benim yumurtam çabuk büyüdüğü için aşılamam erkene alındı. doktorum da yumurtan çatladığı için eğer aşılaman tutmazsa 15 gün içinde adet olursun dedi. bugün 8. günüm olduğu için 7 günüm var.
canım belli olmaz her bünyede bir olmaz ki negatif düşünme canım allaha dua et inşallah bebişini kucagına gönderir ben aşılama yaptırmadım ama çocuksuzlugu biliyorum sizi anlıyorum onun içinde 2.yi uzatmadan yapmak istiyorum ara açılınca daha zor olurmuş kızım 3 yaşında denedik kendiliginden olmadı gene işte dur bakalım bugün gittim dr bir yumurtan var dedi çatlatıca verdi aşılama istiiyormusun dedi hatır dedim dogal yoldan olsun kızımda öyle oldu dur bakalım dualarımızı eksik etmeyelim:Saruboceq:
selam kızlarrrrrrrhihoyyythihoyyyt ooo muhabbet başlamış negüzel ben biraz geçkaldım alsanaalsanasmile eeeeee nasılsınız bakalım
şimdi günler geçmiyordur senin için demi inşallah olmazsında güzel haberini duyarız canım yaa..
selam arkadaşlar
benimde dondurulmuş embriyo tranferim olacak pazartesi.Birinci tüp bebek denemem malesef tutmadı ama bu sefer inşallah tutar fakat kendimi çok yalnız ve bilinçsiz hissediyorum.İnternette olmasa nereden öğrenecektik bunca bilgiyi!!Benim durumumda olan arkadaşlar yazabilir mi?Aşılama yapan arkadaşlarımında Allah yüzünü güldürür inşallah...Gerçekten de zor bir dönemden geçiliyormuş yaşayan anlar derler ya,doğruymuş:))
selam kızlarrrrrrrhihoyyythihoyyyt ooo muhabbet başlamış negüzel ben biraz geçkaldım alsanaalsanasmile eeeeee nasılsınız bakalım
canım bende kızıma hamile kaldıgımda kasıklarım çok agrımıştı birde gögüslerin agrıyormu renginde koyulaşma varmı birde benim çok agrırdı benim bel agrında varmı
çok teşekkür ederim aslında ben sizleri aylardır takip ediyorum fakat ancak kayıt oldum ve sizler gibi güzel insanlarla sohbet etme şansı yakaladım.Çok teşekkür ederim.Aylardır tüp bebek tedavisine başladıım günden beri duygularımı kimseye açamıyor paylaşamıyordum ama sizleri okudukça rahatlıyordum.Ohhh:)))) bende aranıza katılarak yaşadıkllarımı merak ettiklerimi paylaşmak istiyorum.Aranımızda başka tüp bebek yokmu? sahiden??
inşallah kızına bi kardeş gelir. bence de arasını uzatmadığın ii olmuş. senn ilkdenemende olmuş inşallah gene olur. dua ediorum inşallah burdaki herkese allah evlat sevgisini nasip eder. salatı tefriciye okumaya başladım bugün senn dediğin gibi sen de dua et hepimize
daha 2 gün oldu aşılamam sadece kasılma var baska hiç bişi hissetmıorum
iyi yapmışsın canım kuranı biliyormusun mubinli yasin deniyor dilek için kaç kişide bizzat şahit oldum rabbim boş döndermiyor bende hergün onu okuyorum birde çocuk isteyenler için meyrem süresi var onuda okuyorum kızımdada okumuştum tekrar başadım günlük okuyorum sizede dua ettim birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim rabbim sabrımızı deniyordur asla isyan etmeyelim sonunda mukafatlandırır rabbim.. az daha sabır
evet kuranı biliyorum sayılır en azından türkçesinden okumaya çalışıyorum .Allah dualarımızı geri çevirmeyecek ben inanıyorum sizler içinde dua edeceğim hep.iyi yapmışsın canım kuranı biliyormusun mubinli yasin deniyor dilek için kaç kişide bizzat şahit oldum rabbim boş döndermiyor bende hergün onu okuyorum birde çocuk isteyenler için meyrem süresi var onuda okuyorum kızımdada okumuştum tekrar başadım günlük okuyorum sizede dua ettim birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim rabbim sabrımızı deniyordur asla isyan etmeyelim sonunda mukafatlandırır rabbim.. az daha sabır
kızlar ya bu beta hcg kanda nezaman artmaya başlıo en erken illa 15 gün soramı yaptırcz ya şöyle 7-8 gun sora yapsak :) olmazmı
ne güzel dilekler bunlar Allah abinin bebeklerinede hepimizin bebeklerine de uzun sağlıklı ömürler verir inşallah,inşallahda ikizler üçüzler olur diyeceğim ama malesef yeni çıkan kanuna göre tek embriyo transferi yapılıyor.haksızlık değil mi bu kızlar?
kızlar ya bu beta hcg kanda nezaman artmaya başlıo en erken illa 15 gün soramı yaptırcz ya şöyle 7-8 gun sora yapsak :) olmazmı
ne güzel dilekler bunlar Allah abinin bebeklerinede hepimizin bebeklerine de uzun sağlıklı ömürler verir inşallah,inşallahda ikizler üçüzler olur diyeceğim ama malesef yeni çıkan kanuna göre tek embriyo transferi yapılıyor.haksızlık değil mi bu kızlar?
valla benim gibi herkes isyanlarda:)ama napalım dua etmekden başka yapılacak bir şey yok.tam ben tüp bebek tedavisine yönlendim bu kanun çıktı.hayırlısı diyeceğiz:))))))peki sizlerin nasıl gidiyor tedavileriniz kızlar!!!!!!!!amin canım inşallah....haksızlık ama yaa haklısın ihtimali düşürüyorlar bee bu nerden çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?