Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

şimdi günler geçmiyordur senin için demi inşallah olmazsında güzel haberini duyarız canım yaa..

inşallah kızına bi kardeş gelir. bence de arasını uzatmadığın ii olmuş. senn ilkdenemende olmuş inşallah gene olur. dua ediorum inşallah burdaki herkese allah evlat sevgisini nasip eder. salatı tefriciye okumaya başladım bugün senn dediğin gibi sen de dua et hepimize

şimdi günler geçmiyordur senin için demi inşallah olmazsında güzel haberini duyarız canım yaa..

hiç ama hiç geçmio. evden dışarı bile çıkmadım bişey olursa die. yemeğimi bile annemle kayınvalidem gönderio. onun için zaman geçiremiorum. çok sıkılıorum evde.

çok teşekkür ederim aslında ben sizleri aylardır takip ediyorum fakat ancak kayıt oldum ve sizler gibi güzel insanlarla sohbet etme şansı yakaladım.Çok teşekkür ederim.Aylardır tüp bebek tedavisine başladıım günden beri duygularımı kimseye açamıyor paylaşamıyordum ama sizleri okudukça rahatlıyordum.Ohhh:)))) bende aranıza katılarak yaşadıkllarımı merak ettiklerimi paylaşmak istiyorum.Aranımızda başka tüp bebek yokmu? sahiden??

canım abimlerinde bebişi olmadı 2 kez aşılama yaptırdılar tutmadı tüp bebek yaptırdılar maşallah 3 tane tuttu ama dr birisini almalıyız yoksa hepsi düşer dedi şimdi 7 aylık oldular bir kızları birde ogluları dogdu sizlerede böle ikiz nasip etsin inşallah böyle hangisini seveceginizi şaşırın :1hug:

canım bende kızıma hamile kaldıgımda kasıklarım çok agrımıştı birde gögüslerin agrıyormu renginde koyulaşma varmı birde benim çok agrırdı benim bel agrında varmı

daha 2 gün oldu aşılamam sadece kasılma var baska hiç bişi hissetmıorum

en iyisini yapmışsın burada herkes birbirini çok iyi anlıo. aynı şeyleri yaşadığımız için.

iyi yapmışsın canım kuranı biliyormusun mubinli yasin deniyor dilek için kaç kişide bizzat şahit oldum rabbim boş döndermiyor bende hergün onu okuyorum birde çocuk isteyenler için meyrem süresi var onuda okuyorum kızımdada okumuştum tekrar başadım günlük okuyorum sizede dua ettim birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim rabbim sabrımızı deniyordur asla isyan etmeyelim sonunda mukafatlandırır rabbim.. az daha sabır

ne güzel dilekler bunlar Allah abinin bebeklerinede hepimizin bebeklerine de uzun sağlıklı ömürler verir inşallah,inşallahda ikizler üçüzler olur diyeceğim ama malesef yeni çıkan kanuna göre tek embriyo transferi yapılıyor.haksızlık değil mi bu kızlar?

kızlar ya bu beta hcg kanda nezaman artmaya başlıo en erken illa 15 gün soramı yaptırcz ya şöyle 7-8 gun sora yapsak :) olmazmı

kuran biliorum cnm da yani tecvidli falan deil. normal okuorum. mubinli yasin nasıl oluo. normal yasin mi okuoruz. meryem suresi kaçıncı sayfada

evet kuranı biliyorum sayılır en azından türkçesinden okumaya çalışıyorum .Allah dualarımızı geri çevirmeyecek ben inanıyorum sizler içinde dua edeceğim hep.

kızlar ya bu beta hcg kanda nezaman artmaya başlıo en erken illa 15 gün soramı yaptırcz ya şöyle 7-8 gun sora yapsak :) olmazmı

cnm en erken 12 günde belli oluo. dier günler seni yanıltabilr. ilaç kullandığımız için pozitif çıkabiliomuş. onun için ern erken 12 gün.

amin canım inşallah....haksızlık ama yaa haklısın ihtimali düşürüyorlar bee bu nerden çıktı

ben şöyle biliyorum canım bebek hangi gün tuttuysa ondan en erken sonuç 10. günmüş ondan aşagısında çıkmazmış diye okudum bir dr yazısında..

çoğul gebelik tehlikeliymiş ya ondan çıkmış bu kanun.

amin canım inşallah....haksızlık ama yaa haklısın ihtimali düşürüyorlar bee bu nerden çıktı
valla benim gibi herkes isyanlarda:)ama napalım dua etmekden başka yapılacak bir şey yok.tam ben tüp bebek tedavisine yönlendim bu kanun çıktı.hayırlısı diyeceğiz:))))))peki sizlerin nasıl gidiyor tedavileriniz kızlar!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…