Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kuran biliorum cnm da yani tecvidli falan deil. normal okuorum. mubinli yasin nasıl oluo. normal yasin mi okuoruz. meryem suresi kaçıncı sayfada

canım googleden mübinli yasinin okunuşu yaz ordan ögrenirsin meyrem süresinide googleden mehmet emin ay meyrem süresi yaz orda çıkar hoca okuyor send takip edersin günlük nette bunu yap daha kolay gelir hem takip et okuyabildigin kadarda oku sürerken

çoğul gebelik tehlikeliymiş ya ondan çıkmış bu kanun.

çoğul gebelikler evet artıyor ama yinede olan bizler gibilere oldu.Ne zormuş bu süreç böyle şimdi bir embriyoyu sabırsızlıkla bekleyeceğiz oldumu olmadımı diye dahada telaşlanıyoruz ...hani bir iki tane yerleştirildiğinde biraz daha rahat olabiliyodu anne adayları..

ben puregon igne yaptırıyorum yumurta büyütücü bugün dr gitttim şimdiilik yolunda genede herşey kısmet..allah yar ve yardımcımız olsun inşallah..:Saruboceq::Saruboceq:

ben puregon igne yaptırıyorum yumurta büyütücü bugün dr gitttim şimdiilik yolunda genede herşey kısmet..allah yar ve yardımcımız olsun inşallah..:Saruboceq::Saruboceq:

amin canım hepimize.ben bu dönemleri geçtim dondurulmuş embriyomun transferi olacak.kalitesi baya iyiymiş doktorumun dediğine göre bakalım hayırlısı.

canım dr bana 11-12 gün sonra yaptır dedi. bugün 12.günüm ama yaptırmadım adet belirtilerim başladı diye.

canım yaptır bellimi olur içinde şüre kalmasın ben hamile oldugu halde 4 ay adet görüp 5. ay hamile kaldıgını ögrenenleri duydum yaaa bizim gelinimizde hamileyken çokk kanlar geldi ama bebeklere bişey olmadı..

gördüm cnm saol

birşey degil canım inanın ben ilk çocugumda duaların çok faydasını gördüm durumum çok kötüydü 3 ayda bir falan adet oldugumu bilirim pkonun agırıydı ama bakın rabbimin dualarına sarıldım dogal yoldan bir bebişim oldu büyüdüde maşallah dua doktorun ignelerinden daha tesirli inanın bana mkuzenimin karısınında çocugu olmuyordu igneletr yaramadı bıraktı gitmedi mubinli yasini okurdu devamlı sonra bi duyduk kendiliginden hamile kalmış şuan hamile darısıda bizlere inşallah..süprizzzzz

Yedi Mübinli Yasin: Yasin-i Şerif bir defa okunur. Her Mübin kelimesi ile biten ayetin sonunda 7 kez Mübin duası okunur.
MUBİN DUASI
Subhânel muneffisi an kulli medyûn * subhânel muferrici an kulli mahzûn * subhâne men ceale hazâinehu beynel kâfi ven nûn subhâne men izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn * “YÂ MUFERRİCU FERRİC” (7defa) ferric annî hemmî ve gammî fercen âcilen gayra âcilin bi rahmetike yâ erhamer râhimîn.

cnm sana çok soru sordum ama YA MUFERRİCU FERRİC” Mİ SADECE 7 kere okunuyo. dier taraflar bi kere mi okunuo.

Son düzenleme:

-----------------------

Son düzenleme:
amin canım hepimize.ben bu dönemleri geçtim dondurulmuş embriyomun transferi olacak.kalitesi baya iyiymiş doktorumun dediğine göre bakalım hayırlısı.

doktorlar emin olmadan hastalara umut vermiyorlar bence bu ço güzel bir haber bizim gelinizizede ankarada tüp bebek yapıldı doktoru sendeki gibi yumurta kaliten güzel demiş ve soç 3. ama şuan işte 2 tane yanii yumurta kalitesi önemli inşallah tutar canım yaa dua ediyorm okudukça sizlere gene benim bir kızım var tattım o duyguyu inşallahdarısıda sizlere duacıyım hepinize.. anlıyorum ben hergün aglardım yaa ama tedaviyi zorlaştırmaktan başka bir işe yaramıyor moraller yüksek olmalı üzülmeyin bende benim hiç olmaz cocugum derdim bak oldu umutsuz olmamayı ögrendim..

ben şöyle okuyorum canım yasini başlıyorum her mubimle biten yerinde duruyorum bir tane mıbin okuyorum tekrar yasine dönüp kaldıgım yerden devam ediyorum bu arada istediginizi sorabilirsiniz bildigim bişey olursa seve seve zaten burda olmamızın nedeni birbirimizle birşeyleri paylaşmak degilmi..sen mübin yerinde mubinin tamamını bir veya 3 defa oku yasine devam et

Son düzenleme:
simgecim araştır oku kafana hangisi yatarsa öyle oku sonuçta hepside allahın kelimesii önemli olan niyet o niyetle duaya sarılıp okuyorsun yaa. birde birşey okudum çocuk isteyenler 707 defa ya varis diye tesbih çekip ocuk dilemeliymş..

güzel dileklerin içim teşekkürler canım inşallah dilediğin kadar bebeğin olur.en önemlisi sağlıklı bebeklerin olur.hepimizin yani:)bu arada kızının adı ne?
evet tedaviyi zorlaştırıyor ama sende yaşamışsın bu süreci insan kendini bir türlü telkin edemiyor helede hamile olmadığın anlaşılınca çok fena oluyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…