kuran biliorum cnm da yani tecvidli falan deil. normal okuorum. mubinli yasin nasıl oluo. normal yasin mi okuoruz. meryem suresi kaçıncı sayfada
çoğul gebelik tehlikeliymiş ya ondan çıkmış bu kanun.
valla benim gibi herkes isyanlarda:)ama napalım dua etmekden başka yapılacak bir şey yok.tam ben tüp bebek tedavisine yönlendim bu kanun çıktı.hayırlısı diyeceğiz:))))))peki sizlerin nasıl gidiyor tedavileriniz kızlar!!!!!!!!
ben puregon igne yaptırıyorum yumurta büyütücü bugün dr gitttim şimdiilik yolunda genede herşey kısmet..allah yar ve yardımcımız olsun inşallah..:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ya bu beta hcg kanda nezaman artmaya başlıo en erken illa 15 gün soramı yaptırcz ya şöyle 7-8 gun sora yapsak :) olmazmı
canım cevabını yazdım okumadınmı gogleden dedigimi yaz ayrıntılarıyla ögrenirsin ordan
canım dr bana 11-12 gün sonra yaptır dedi. bugün 12.günüm ama yaptırmadım adet belirtilerim başladı diye.
gördüm cnm saol
turkocum doktora gitmişsin bugün herşey normalmiş çok sevindim
canım yaptır bellimi olur içinde şüre kalmasın ben hamile oldugu halde 4 ay adet görüp 5. ay hamile kaldıgını ögrenenleri duydum yaaa bizim gelinimizde hamileyken çokk kanlar geldi ama bebeklere bişey olmadı..
tşkrler canımm 2 gündaha igne yaparsan yumurta istenilene gelicek diye umuyoruz cumayada çatlatma ignem var gerisi allaha kaldı canım
amin canım hepimize.ben bu dönemleri geçtim dondurulmuş embriyomun transferi olacak.kalitesi baya iyiymiş doktorumun dediğine göre bakalım hayırlısı.
Yedi Mübinli Yasin: Yasin-i Şerif bir defa okunur. Her Mübin kelimesi ile biten ayetin sonunda 7 kez Mübin duası okunur.
MUBİN DUASI
Subhânel muneffisi an kulli medyûn * subhânel muferrici an kulli mahzûn * subhâne men ceale hazâinehu beynel kâfi ven nûn subhâne men izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn * “YÂ MUFERRİCU FERRİC” (7defa) ferric annî hemmî ve gammî fercen âcilen gayra âcilin bi rahmetike yâ erhamer râhimîn.
cnm sana çok soru sordum ama YA MUFERRİCU FERRİC” Mİ SADECE 7 kere okunuyo. dier taraflar bi kere mi okunuo.
doktorlar emin olmadan hastalara umut vermiyorlar bence bu ço güzel bir haber bizim gelinizizede ankarada tüp bebek yapıldı doktoru sendeki gibi yumurta kaliten güzel demiş ve soç 3. ama şuan işte 2 tane yanii yumurta kalitesi önemli inşallah tutar canım yaa dua ediyorm okudukça sizlere gene benim bir kızım var tattım o duyguyu inşallahdarısıda sizlere duacıyım hepinize.. anlıyorum ben hergün aglardım yaa ama tedaviyi zorlaştırmaktan başka bir işe yaramıyor moraller yüksek olmalı üzülmeyin bende benim hiç olmaz cocugum derdim bak oldu umutsuz olmamayı ögrendim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?