Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

birde tüp bebek tedavisinde neler yemiş içmiş neler yapmış acaba hani bazeb özel yiyecekler öneriliyor acaba yaptığı bir şey olmuşmu ki ?fikrin varmı?

ay cnm ne çok şey öğrendim senden yapabildiğim kadarını yapmaya çalışacam. neden daha önce kaydolmadın.8 gün boyunca sıkıntıdan ne yapacağımı bilemedim en azından bunları okurdum. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aminn saollasın canım kızımın adı goncagül 3 yaşının içinde o zor oldugu için arayı fazla açmayın diyor dr yine tedavi istiyor benim yumurtalar bende işte 2. bebek için ugraşmaya başladım canım ama moralimi yüksek tutuyorum oralı olmuyorum inan çok faydası oluyor söylemesi kolay bilirim ama fazla stres bize daha çok zarar veriyor buda bir gerçek canım rabbim kalbinizdekileri versin kucagınıza:Saruboceq::Saruboceq:

ay canım bak cocuk olması için dualar yaz araştır çocuk için birçok dualar var vesile olduysam ne mutlu bana sıkılmayın okuyun inanın umudunuzu bile arttırıyor dua etmek allaha yalvarmak ben kız yokken gözyaşlarıyla dua ederdim rabbim dayanamadı şükür verdi darısı cümle isteyenlere içinde sizlerede versin aaammmmmmmmmiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kuzunaz da doktora gidecekti gelmedi heralde daha merak etim. bugün uğramadı bu taraflara

aaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim birde yattıgın yerde bile >ya yaris<çekebilirsin 707 defa çekilmeliymş ama olsun ne okusak o kar..okuyalım kızlar sıkılacagımıza derdimize deva isteyelim bol bol rabbimizden..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey::teytey:

evet cnm sana katılıorum herşeyin başı dua ederek allahtan istemek. doktorlar sadece bi vesile

kızlar doktorumun bu ay yaptığı bütün aşılamalar tutmuş. belki benmkide tutar mı acaba. inşallah tutar yaaaaaaaa

Allah bağışlasın canım inşallah benimde sağlıklı bir kızım olur.ya isyan etmek günahtır derler ama bakıyorumda bizim gibi bebek delisi bir çok kadın var.Bir bebek için yaşadıklarımıza bir bakın bir de doğuruğ doğurup sokaklara atanlara bakın.Bazen çok kızıyorum bu duruma ama Allaha da hep dua ediyorum.
İkinci bebek için çok sevindim e tabi sen tecrübelisin şimdi yaptığın hataları yapmazsın yani moralsizlik gibi şeyler!!bende sadece heyecan ve birazda korku başladı..Umarım herşey gönlünce olur.

wet maydanoz mercimek falan birçok yasakları vardıda hepsi aklımda degil canım
anladım canım evet maydanoz iyi değilm, ama inciri duydum ben çok faydalıymış bebek isteyenlere duyurulur ama yinede araştırmadan yemeyin kızlar nolur nolmaz:))

kızlar doktorumun bu ay yaptığı bütün aşılamalar tutmuş. belki benmkide tutar mı acaba. inşallah tutar yaaaaaaaa

insan böyle haberler alınca nasıl seviniyor değilmi:)İnşallah seninkide tutarda ayak sürtmüş olursun:)bizimkide gelir arkandan:))

ayy canım inşallah sende o hamile kalanların arasında olursun kendimden çok sizleri merak ediyorum inşallah emeklerimiz boşa gitmez..

amin canım ama daha ikinci bebek yok daha tedavi aşamaasındayım bakalım ne olacak.. birde rabbim sevdiği kulun dua ettigi duymayı severmiş ve hemen kabul etmezmş sevmedigi kulununda sesi kulagıma gelmesin ne istiyorsa verin dermş melleklere bunuda kitapta okumuştum rabbimde bizleri ugraştırıyor ama vardır bir hikmeti mukafatı demi..

tabiki öyle canımcım eğerki hayırlısı ise gelsin hayısızsa zaten olmasın derim hep.Bu kadar beklemenin bir hikmeti var.Allah ikinciyide hayırlısı ise nasip etsin sanada hepimize.ben hep çok çocuğum olsun isterdim ta küçüklüğümden beridir ama hayırlısı olsun artık çok şükürki ikinci adımdayım tutana kadar devam:))

sana birşey söylüyeyimde moral olsun... benim bir arkadaşımın 10 sene olmadı kuzenleri arkadaşları hamile kaldıkça oaglardı namazlara başladı kuranlar okudu inan şimdi dogal yolda 3 tane bebegi oldu rabbim peşi peşine verdi 3 de küçük daha belki 4.yüde yapar yani okadarki aç kaldı bebege ilk hamile oldugunu duydugumuzda hepimizde sevinçten aglamıştık yetrki allahın gönlü olsun..:Saruboceq::teytey::teytey:

opuyorumnanaktan ya gerçekten mi?bu harika bir şey!inşallah banada böyle peş peşe şans güler.gerçekten de moral oldu yani.insan ümitleniyor işte,benim 4 tane embriyom donduruldu pazartesi bir tanesini kullanacapız kalanlarıda hani diyorumki rabbim kullanmaya gerek kalmadan verse peş peşe.ay ne bilim öyle karışık duygulardayım işte.beni anlarsınız nede olsa.
neyse canım eşim geldi yine görüşürüz inşallah ikinci bebek haberinide en kısa zamanda veirirsin inşallah canım.hoşçakal şimdilik!

cümlemizin güzel haberi olur inşallah iyi geceler canım tüp bebekten sonrada kendiliginden hamile kalan çok bayan var sende onlar gibi olursun belkide hadi inşallah..görüşürz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…