Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben 14.günü beta hcg 5,1 çıkmıştı.. bugun test tekrar yapıldı. ve sonuç negatif..... ağustosta normal yolla deneyecem.. olmazsa eylülde tekrar aşılama olacam.. hadi bu ay sizden güzel haberler alayım bana umutttttttttt olsunnnnnn........

canını sıkma canım belkide dogal yoladan olur inşallah..

esmer35 sakin uzulme canim....umutluyuz diymi umudumuz hep olacak....sabir biraz sabir...

bugun benım doktor gunum ılk muayene bakalım ne dıyecek ınsallah ıgneler ıse yaramıstır.

GGÜÜÜNAAYDIN kızlarrr.esmer canım sen aşılamamı yapmışsın cnm.bende yatım ilacım bitmesini bekliyoruz.insaallah eylül ayı sana ugurlu gelir cnm.
sen aşıladan sonra jel kullandınmı cnm.ben kullanıyorum şuan idrarını yaparken yanma sızlama oluyormuydu sende..
akşamları yanma dayanılmaz seviyede oluyor.eşimle gülüşüyoruz..dedimki: beklenen gün gelecekse çekilen acılar kkutsaldır deilmi aşkım dedim..
sonucu güzel olsunda insaallah ben razıyım dayanırım.
yeterkii melegim gelsin insaallah

inşallah canım rabbim çektigimiz çileleri boşa vermesin cümlemizinde benimde yumurta büyümş kasıgım nasılda agrıyor yaa:2:

GGÜÜÜNAAYDIN kızlarrr. aşıladan sonra jel kullandınızmı cnm.ben kullanıyorum şuan idrarını yaparken yanma sızlama oluyormuydu sende..
akşamları yanma dayanılmaz seviyede oluyor.eşimle gülüşüyoruz..dedimki: beklenen gün gelecekse çekilen acılar kkutsaldır deilmi aşkım dedim..
sonucu güzel olsunda insaallah ben razıyım dayanırım.
yeterkii melegim gelsin insaallah

kızlar dua günü bugun hepinizi dualarımızın kabulü için yasin okumaya davet ediyorum ben gündüz okuyacam saat 12 de sizlerde müsaitseniz gelin birlikte okuyalım.
akşamda saat 10 da hep birlikte dualarımızla Allaha yalvaralım.

ben de okurum canım güzel fikirler böyle şeyler..

inşallh ağustosta kendılınden hamıle kalırsn.ama hcg de yuksekmış ama 5,1.benımde sonuc boyle cıksa umutlanırım cunku hep sıfırı gördugum için.demekkı bu iğneler arttırdı degerlerı kan testınıde çok umut bağlamıcaz demekkı...

inşallah canım benim igneler işe yaramış sen aşılamamı olacaksın ben dogal denicem şimdilik yumurtalar iyi gidiyormuş bend e darısıda sana canım

ınsallah benım ıgnelerde ıse yaramıstır.asılama olcak benım canım.
bugun ıgnelere baslayalı 5. gun ılk kontrolum acaba kac mm oması gerekıyor yumurtlarn?
yanı hangı aralıkta oldugu zaman ıse yaramıs oluyorkı ben cok ıstıyorum soyle bı kac tane yumurta olsun catlasın ama ınsallah hayırlısı artık.sen neden dogal yoldan denıyorsun asılama neden ıstemedın?

canım ben ilk gitttiğimde kontırle 8,5 mm ile 11 mm arası gelışmeye başaldılar sonrakılerde 13,5 ile 15,5 arası oldular sonra 19 mm oldu o gece çatlatma iğnesi vuruldum yanı heralde 20 ye yaklaşınca vuruluosun iğneyi

hımmmm ozaman benım bugun bı aksılık olmazsa buyuk bı ıhtımalle en fazla 11 mm kadar falan olurlar ınsallah hayırlısıyla.
senınde hayırlı guzel haberlerını alırız ınsallah senın test gunun ne zaman?

canım ben günde 50ml yapıyordum puergonu dün 5. günümdü 14 bucuk olmuş normalde en az 18 olması lazım ama 5.güne göre iyi büyüklükteymş yumurtam 2 gün daha yapıcam yarın 2 tanede çatlatmam var dur bakalım

benım daha 10 gün var test gunume daha cok yenı günler gecmek bilmio

canım dogru anlamısın dımı sımdı sen gunde 50 ml vuruyosun ıgneyı yapalı 5.gunde doktora gıttın 14 buuck olmus 5.gune gore baya bı buyumusler sanırım yanlıs bvılmıyosam
masallah cok guzel.ben gunde 75 ml yapıyorum benımde bugun 5. gun ınsallah benımde bı kac tane guzel buyumus olan yumurtlaar vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…