Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
normal sartlarda yumurtlama zamanı ates 37 ve uzerı olurmus hergun sabah olcun dıyolar eger aynıysa tutmustur dusmusse adet olurmus

hımmm anladımm ateşölçerimm yoktaa senin kaç dikkat ettinmi inşallh tutmuştur seninde benimmde

hımmm anladımm ateşölçerimm yoktaa senin kaç dikkat ettinmi inşallh tutmuştur seninde benimmde

benım 37 ve ustu cıkıyo hep bakalım allahtan hayırlısı
hadı canım ıyıgeceler ben kaçar bakalım yarın ne olacak:Saruboceq::CüvCüv:böle olmak ıstıyorum beeeeeeeeennnnnnnnnnn

benım 37 ve ustu cıkıyo hep bakalım allahtan hayırlısı
hadı canım ıyıgeceler ben kaçar bakalım yarın ne olacak:saruboceq::cüvcüv:böle olmak ıstıyorum beeeeeeeeennnnnnnnnnn

inşallh canım öle oluruzz sanada iiyi geceler

selam melekler
ben kan testimi yaptırdım sonuç koca bi negatifsenağlama
yani ilk denemede tutmuyomuş
adetin ilk günü gel dedi dr. ben tüp bebeğe geçelim dedim ama daha erken diyo bilemedim bi akıl verin fisfisfis
fanu umarım seninki pozitif çıkar allahın izniyle:Saruboceq:

begunmm canım üzüldüm gerçekten şimdi sana ne desek boş gelir biliyorum çünki bizlerde geçtik bu zor zamanlardan şimdilik nasip degilmiş ama var bi zamanı elbet allahım bizleride boş çevirmicek er yada geç bizlerde meleklerimize kavuşcagız .. bencede dr dinle bi kez daha aşılama yaptır ilk aşılama genelde başarısız oluyor daha çok 2. aşılamalar şanslı oluyor tabii son karar senin inşlhh fanudan hayırlı haberler alırız umarım bebegi tutmuştur...

beğümmm hayırlısı üzlmemeye çalış senin daha ilk di inşallh olucak sakın tüp bebeğe geçmee doktor banada izin vermedii tüp bebeğeee rabbim inşallh biğün vericekk böle düşünnn bendede sancım var hatta dün adet oldum zannettim öle sancım vardıki ped falan almıştım yanıma ama bişi yokk dün adet günümdü geçirdikk ama umutsuzum adet bende olucam sancım varrr buda olmadıı enimm yarın test yaptırcam eğer yarına kadar bişi olmassa tabiii

arkadaşlar gülnihalden haberi olan varmı onunda sanırım bu ay belli olucaktı aşılama sonucu merak ettim şimdi ne yaptı acaba sonucu belli oldumu ki inşlhh hamiştir..

kızlar niye kimse girmiyor topige gerçi topik mopik kalmamış ya herkes dagılmış kimse yokmu nerdesiniz niye gelmiyonuz arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr....

selam melekler
saolun destekleriniz için umarım sizlerden iyi haberler alırız birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğu demek doğru değilmi
evet eşimle karar verdik bir kez daha deniycez benim bi akrabam var kadın eski hemşirelerden aşılama yaptırdım diye bile kızdı bana daha gençsin olur zamanı var yükleme hormonları diyo
bende bugun temizlık yapıyorum tedavıye baslamadan şöle dip nköşe yavaş yavaş yapayım sonra zor oluyo ağrılar bi yandan ama bittim bugun yeter gerisi yarına
görüşürüz kızlar fanu yarın güzel haberlerini bekliyoruz hemen yaz olurmu

kızlar ilaca gerek kalmadan adetimi oldum dr aradım bu ay aşılama yapmıcaz bayramın 1. gününe geliyor aşılamam o yüzden 1 ay daha beklicez neyse iyi oldu böyle en azından 1 ay daha rahat geçecek benim için çünki çok geriliyorum yaa nasıl atacam ben bu gerginligi üstümden allahım cümlemize sabır versin zor işler bunlar zor hem madnen hem manen çok yorucu ...

arkadaşlar gülnihalden haberi olan varmı onunda sanırım bu ay belli olucaktı aşılama sonucu merak ettim şimdi ne yaptı acaba sonucu belli oldumu ki inşlhh hamiştir..

mımoza beni düşünmene çok sevindim teşekkürler, benım günüme daha var bıdahakı haftasonu 12. gun olacak pazartesi yaptırırım testi, seninde bi ay ara vermen ıyı olmuş vucutta dinlenir devamlı igneler ilaçlar agır gelıyor. bende bu sefer olmazsa ara vermek istiyorum gerçi beklemekte sıkıyor peşpeşe yaptırıp bir an önce ne olacaksa olsun diyorum karmakarışıgım yanii

kızlarr ben sancılanıyorumm ama bişi yok bazen kasığımdan felaket kıranp giriyoo bilmiyorum böle olup hamile kalan varmıı veya bu nedir 5 veye 6 gün önce toplu iğne ucundan 3 kat büyüklüğün de lekem geldi ama şimdi biş yokk sancıdan başkaaaa yardımmm edinnnnnnnnn

hamile olma ihtimalin yüksek canım

ayy canım belkide bebişin yola çıkmıştır arkadaşım aman dikkat et kendine belkide gelen kanamada yerleşme kanamsı olabilir adet desem devamı gelir di ayy hadi inşlhh ne zaman test yapıcaksın fanu gülnihalde henüz yapmamış 2 niz aynı anda müjdeyi verin inşlhh bizlere ..

turko nerelrdesin canım sen uzun süredir görünmüyosun bi sorun yok inşlhh sanırım haftayada cinsiyeti belli olacak demi bebginin hadi hayırlısı bakalım ..

turko nerelrdesin canım sen uzun süredir görünmüyosun bi sorun yok inşlhh sanırım haftayada cinsiyeti belli olacak demi bebginin hadi hayırlısı bakalım ..

şükür iyiyim canım allah razı olsun ewet inşallah haftaya belli olacak nasılda meraklanıyorumm smgeyle aynı gün gidecegiz ögrenmeye bakalım cinsiyetleri ne olacak bu topiğin ilk 2 bebeginin kızlarr darısıda sizlere inşalalh hep yokluyorum sizlerdenden güzel haber okurum diye inşalalhda okuyacam yakında :))

arkadaşım dr. nerden bılıyo bayramın 1. gunune denk gelıcegını asılamanın belkı yumosların erken buyuyup çatlıycak ben bu işten bişey anlamadım canım
pekı senın kacıncıydı bu belkı sormusumdur ama unuttum datlum temızlık yaptım bugun beynım enkaz durumda
belkıde normal gebe kalırsın süper olur dimi çok duyuyorum ben ara verip gebe kalanları hayırlısı ne ıse o olur inş

begumm dr bana ilk aşılama yapılırken takip çizelgesi verdi bu çizelge yumurtların ne kadar büyüdügünü ne kadar yumurta kaldını işte ignelerin dozajını takip eden bi dosya gibi bişey sizede vermişlerdir herlade dr nuz sanırım benim dr da buna dayanarak bayrama gelecegini söyledi elimdeki çizelgeye göre 17 günü aşılama yapılmış bana hesapladıgıma göre bayrama yada arifeye denk geliyor aslında yapılabilinirdi bu ay aşılama dr yana bişey yokta sperm alınıp yıkanacak biliyosunuz labratuarla ilgili bi sıkıntı olur dedi dr ayy ne bilem begumm valla kafam çok karışık benimde sogan suyuna başladım 4 gündür içiyom adet dönemimdeyim ama olsun belki kist mist varsa atar medet sebzeden ottan ne yapalım alternatif tıp deneyelim bari..

inşallh yaa ama nedense çok umutsuzumm benn yaaa olucak gibiyimm adet yarın öğlen test yaptırcam 3 saat sonrada alacam tabii yarına akadar bişi olmassa kızlar yaaaa

anladım canım benim dosyam dr. da kalıyo benim normal zamandada 12. gün çatlıyodu yumurtam bu aşılamadada 12. gün aşılama oldum belkıde ondan dolayı demıstır
bende yarın gıtcem adetın 2. gunu gel dedı bakıcak kist yoksa baslıycaz yıne tedaviye
ne dıcem iğne tedavisi olurken şuincir kürünü de yapsam bı sorun olurmu acaba kuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…