anladım canım benim dosyam dr. da kalıyo benim normal zamandada 12. gün çatlıyodu yumurtam bu aşılamadada 12. gün aşılama oldum belkıde ondan dolayı demıstır
bende yarın gıtcem adetın 2. gunu gel dedı bakıcak kist yoksa baslıycaz yıne tedaviye
ne dıcem iğne tedavisi olurken şuincir kürünü de yapsam bı sorun olurmu acaba kuşlar
ahh çok yaşa agzımdan aldın valla bende sogan kürü bitince 15 gün yapacam sonrasında incire başlıcam faydasını gören çokmuş yumurta sayısını artırıyomuş internetten sürekli takip ediyorum sen de yap tabiki ne olcakki sonuçta incir zararı olmaz ..
nasıl yapcaz kuş incir kürünü bana yazıver bi zahmet
canım ibrahim saraçoglu incir kürü dersen çıkıyo nette ordan almak daha saglıklı hadi inşşlh faydasını görürüz..
canım bunu ne zaman başlıycaz onu yazmıyo yaaa
ben yarın başlıyım ozaman 2. gunu olur herhalde
bu kürün uygulanması 21 gün sürüyomuş 21 gün sonra 1 hafta ara veriyomuşsun tekrar 21 gün daha devam ediliyomuş toplam diyor 42 gün uygulayın 42 günlük süreye 1 hafta verilen ara dahil degilmiş.. sen başla bence
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarr ölücemmmmmm hamileyimmmmmmm
canm tebrik ederimmm
darısı başımıza, aşilamaydı dimi canm?
FANU cum gözün aydın canım benim Allah ım çok şükür birimiz daha aldı bu güzel haberi..Allah ım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin..çok sevindim çok duygulandım Fanucum darısı cümle isteyenlerin bekleyenlerin ve onların içinde benimde başına inşallah..
canııımmm 3 .aşılamamdıı 2 tanesi hüsrandı şükürler olsun oldu buuu ikiz olma ihtimali de varmış sonuç yüksek çıktııı rabbim sizleree versin en kısa zamnda inşallh canımm dua et duaa
avcı canım inşallh rabbim sizlerede verir şok oldum beklemiyodum umutsuzduum bana çok yardımcı oldunuz unutamam seninle çok şey paylaştık cannım ilk te sizlere haber verdim rabbim isteyen herkese varsin çifter çifterr
amin canım inşallah sıra bana gelmiştir inşallah
değerin kaç çıkmış ikiz olma ihtimali var demişsin rabbim hayırlısını versin valla bizi ikiz paklar zaten o kadar bebek özlemi çektikki dimi
canm belirtilerin nelerdi, diğer aşilamalardan farklı birşey hisettimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?