amin bitanem inşallh olucak sizlerindee en kısa zamanda değerim 1088 çıktııı nasıll
canm maşallah değerin de çok güzel, yerşeme lekesi de gelmiş.. hamile kalan arkadaşlarımın hepsinde nokta şeklinde kanama olmuştu. senin hayatında şuan yeni bir sayfa açıldı.artk bir anne adayısın, allah tamamına erdirsin.. bize de nasip etsinn..
baya yüksek hakikaten :13: bi kız bi oğlan heraldecanım benim yaaa inan çoook mutlu oldum daha geçen sefer ne kadar umutsuzdun dimi rabbim işte yazdıysa oluyo..
eşinin haberi varmı.. ona söylemekte ayrı bi zevk olsa gerek.. Allah ım bende istiyoruuuummmmmmmm
canımm olucak inşallh sanada vericek rabbim kafanızı rahatlatınn evet çokk umutsuzdum ben biliyosun senn canım benim inşallh bi kız bi oğlan olurrrr eşim annemlr kayınvalidem çıldırdılar sevinçtennn hala şok tayım rüyada gibiyimmmmmm
amin canım amin sizinde olacak güzel düşünün güzel şeyler olsun ben bu ay ayrı olarak psikiyatriyede gittim onunda baya faydası oldu bana kafamı rahatlattı psikolojik olarak baya rahatlamıştımm
fanuuuuu hayırlı olsun canım ben zaten senden bu ay umutluydum inan belirtilerin hamilelik belirtileriydi inşallah kucağınada alırsın bebeişleri bişey sorcaktımda kaç yıllık evlisiniz birde sorun eydi eşinin sperm değerleri nasıldı morfolojisi nasıldı lütfen yazarmısın tek tek benim için önemlide birde aşılama yapıldıktan sonra normal ilişkide bulundunuzmu
FANU cok tebrikler uzun zamandir sende bu agustos topigine yaziyordun simdi okuyunca deli gibi sevindim FANU aslinda herkes bi suru sormus sana 3.asilmayi dusunuyorum bende kismetse kasim ayi icerisinde rica etsem belirtilerini ve digerlerinden farkli neler hissetigini ayrintili bri sekilde yazarmisin?Bu tarz bilgilere hepimizin cok ihtiyaci oluyor biliyorsun.Birde psikolog sana ne tarz yontemler verdi kendini rahatlatmak icin cunku herkesin ortak cumlesi su kafani rahatlat bak goreceksin olacak psikologun verdigi farkli bir egzersiz yada bir calisma varsa bizimle paylasirsan seviniriz.
Tekrar tebrik ederim allah icine sindirsin sonuna kadar hep yuzun gulsun darisi basimiza...
canım eşimde hiç sorun yoktuu bende sadece polistik over vardııı 3 yıllık evliyimm son 1 yıldır bebek olmuyodu daha önce normal yollarla 3 defa hamile kaldım ama 3.düşükle sonuçlandı idrara dikkat etmedim canım yaaa[/QU bana idrarının rengini yazarmısın
canım eşimde hiç sorun yoktuu bende sadece polistik over vardııı 3 yıllık evliyimm son 1 yıldır bebek olmuyodu daha önce normal yollarla 3 defa hamile kaldım ama 3.düşükle sonuçlandı idrara dikkat etmedim canım yaaa
idrarının rengine bak birde kocanla normal ilişkide bulundunuz mu aşılama olduktan sonra
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarr ölücemmmmmm hamileyimmmmmmm
amin bitanem inşallh olucak sizlerindee en kısa zamanda değerim 1088 çıktııı nasıll
valla süpermiş bu sayı tatlımmmm allahım kucagın saglıklı sıhhatli almayıda nasip etsin kardeşim yaaaa allah bizlerede nasip etsin inşlhh çok duygulandım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?