Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canm maşallah değerin de çok güzel, yerşeme lekesi de gelmiş.. hamile kalan arkadaşlarımın hepsinde nokta şeklinde kanama olmuştu. senin hayatında şuan yeni bir sayfa açıldı.artk bir anne adayısın, allah tamamına erdirsin.. bize de nasip etsinn..

amin bitanem inşallh olucak sizlerindee en kısa zamanda değerim 1088 çıktııı nasıll

baya yüksek hakikaten :13: bi kız bi oğlan heralde canım benim yaaa inan çoook mutlu oldum daha geçen sefer ne kadar umutsuzdun dimi rabbim işte yazdıysa oluyo..
eşinin haberi varmı.. ona söylemekte ayrı bi zevk olsa gerek.. Allah ım bende istiyoruuuummmmmmmm

amin canım amin sizinde olacak güzel düşünün güzel şeyler olsun ben bu ay ayrı olarak psikiyatriyede gittim onunda baya faydası oldu bana kafamı rahatlattı psikolojik olarak baya rahatlamıştımm

ben şimdi çıkıyorum Allahım sağlıklı hamilelik versin tatlım.. gece yine giricem karşılaşırız inşallah.. gerçi siz bu gece kocişle kutlarsınız bu müjdeyi... çok öpüyorum tebrik ediyorum.. habersiz bırakma beni olurmu dr.a gittiğinde yaz ....

canımm olucak inşallh sanada vericek rabbim kafanızı rahatlatınn evet çokk umutsuzdum ben biliyosun senn canım benim inşallh bi kız bi oğlan olurrrr eşim annemlr kayınvalidem çıldırdılar sevinçtennn hala şok tayım rüyada gibiyimmmmmm

fanuuuuu hayırlı olsun canım ben zaten senden bu ay umutluydum inan belirtilerin hamilelik belirtileriydi inşallah kucağınada alırsın bebeişleri bişey sorcaktımda kaç yıllık evlisiniz birde sorun eydi eşinin sperm değerleri nasıldı morfolojisi nasıldı lütfen yazarmısın tek tek benim için önemlide birde aşılama yapıldıktan sonra normal ilişkide bulundunuzmu

amin canım amin sizinde olacak güzel düşünün güzel şeyler olsun ben bu ay ayrı olarak psikiyatriyede gittim onunda baya faydası oldu bana kafamı rahatlattı psikolojik olarak baya rahatlamıştımm

idrarının rengi nasıldı söyler misin koyumu acıkmı fanuuuu

canım eşimde hiç sorun yoktuu bende sadece polistik over vardııı 3 yıllık evliyimm son 1 yıldır bebek olmuyodu daha önce normal yollarla 3 defa hamile kaldım ama 3.düşükle sonuçlandı idrara dikkat etmedim canım yaaa

FANU cok tebrikler uzun zamandir sende bu agustos topigine yaziyordun simdi okuyunca deli gibi sevindim FANU aslinda herkes bi suru sormus sana 3.asilmayi dusunuyorum bende kismetse kasim ayi icerisinde rica etsem belirtilerini ve digerlerinden farkli neler hissetigini ayrintili bri sekilde yazarmisin?Bu tarz bilgilere hepimizin cok ihtiyaci oluyor biliyorsun.Birde psikolog sana ne tarz yontemler verdi kendini rahatlatmak icin cunku herkesin ortak cumlesi su kafani rahatlat bak goreceksin olacak psikologun verdigi farkli bir egzersiz yada bir calisma varsa bizimle paylasirsan seviniriz.
Tekrar tebrik ederim allah icine sindirsin sonuna kadar hep yuzun gulsun darisi basimiza...

canım benim allah razı olsunn saolunn 3.aşılamyı şiddetle öneriyorummm bende 2 .aşılamadan sonra tüp bebeğe geçicektim eşimde doktorda izin varmemeişti tüp bebeğe iyiki dinlemişim 3.aşılamyıı canım ben gebelik danışmanına gittim benimle çok güzel konuştu ben sana ne kadar anlatsamda bir doktor gibi olamam onun için bir psikiyatri gebelik danışmanına git ve beynini rahatlatt derimm bu aşılamam acılı oldu benim diğerlerinde bişi hissetmemiştim ama bu acılı oldu belim çok ağrıdı günüm 2 gün geçti adet sancıısı gibi feaket sancı çektimm hatta bi ara oluyorum dedim ama olmadıımm

idrarının rengine bak birde kocanla normal ilişkide bulundunuz mu aşılama olduktan sonra

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarr ölücemmmmmm hamileyimmmmmmm

anammmm inanmıyorum yaaa ayyy çok sevindim tatlımm valla çok ümitliydim ben senden zaten çok sevindim fanu sonundan başardın arkadaşım tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

amin bitanem inşallh olucak sizlerindee en kısa zamanda değerim 1088 çıktııı nasıll

valla süpermiş bu sayı tatlımmmm allahım kucagın saglıklı sıhhatli almayıda nasip etsin kardeşim yaaaa allah bizlerede nasip etsin inşlhh çok duygulandım....

Kızlar aklıma gelmişken lh hormonu yüksek olupta hamile kalan varmı içinizde benim lh 34.3 biyerde okudum civanperçemi bu hormonu düşürüyomuş aranızda içen varmı bu civanperçemini lütf yazın ...

valla süpermiş bu sayı tatlımmmm allahım kucagın saglıklı sıhhatli almayıda nasip etsin kardeşim yaaaa allah bizlerede nasip etsin inşlhh çok duygulandım....

canımmmmm çok saol şimdi biraz korktum biraz leke geldi korktum doktoru aradımmm o yerleşme kanaması dedi hafif pembee leke geldiii çok saolunn sonunda olduuu şükürr allahım sizede nasip eder inşallh

fanuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hamilemisiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
süpeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr

kız yemin ediyorum ağlıyorum ay ne diyim nasıl kutlayım bilemedim
benimde kistler varmış bir ay ara verdik aşılamaya
bu kistler nasıl geçer kızlar bunlar varken normal yolla gebe kalabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…