Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gözün aydın canım benim nasıl merakla bekledim bilemezsin..çok sevindim tatlım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım.. fanu var senden sonra aşılama ile hamiş olan başka olmadı galiba..bende daha olamadım maalesef..aralıkta 3. aşılamayı yaptırıp yaza tüp bebek diyoruz bakalım hayırlısıyla..arada uğra olurmu duydum ben anneler topiğine gitmişsin..arada bizede uğra olurmu..öpüyorum seni..sağlıkla kucağına al minik prensesini..

inşallah yaza tup bebege fln grek kalmadan aralıkta allahım nasıp eder sana da bır bebek evet mayıs topıgındeyım turko fln da orda inşallah sende eylul veya ekım annelerıne uye olursun fanuya da cok sevındım emınım oda suan kusmalarla fln başı derttedır:) avcı ınsallah hamıle kalda sen de bol bol kus bızım gıbı :))))))

amin amin inşallah :))) dualarını eksik etme..
senin kusmalar geçmiştir artık ama dimi..rahatlamışsındır artık..Allah sağlık versin canım..

avcıı canım nasılsınn bak yine tahmini tutturdunn lovere kızı olur demiştin içine öyle dogmuştu canımm yaa
darısıda sana inşallahh canımmm benimm

lovercimm canımm allah kucagına almayı nasip etsin inşallahh ögremişsin merakın geçmişş rahatlamışsındırr gözün aydınn

avcıı canım nasılsınn bak yine tahmini tutturdunn lovere kızı olur demiştin içine öyle dogmuştu canımm yaa
darısıda sana inşallahh canımmm benimm

erdim ben turkoooo:)))
iyidir canım saolasın adet oldum bayramda bu ay kaldı aşılama.. soğan kürü yapayım diyorum bu ay.. aralıktada 3. aşılamayı yaparız işte macera devam ediyo.. hayırlısı bakalım artık..
sen nasılsın canım??

kızlaaar nerdesiniz gülnihal na yaptıın yaahamile değil heralde olsaydı yazardı sanırım

Merhaba canlarım aranıza yeni katıldım... Ben 14 kasımda aşılama oldum. İlk günü sayarsak 9. günü kanda test yaptım, sonuç 4.15 çıktı çok üzüldüm. Acaba erkenmi yaptım. bugünde 10.gün sabah inanılmaz şekilde karın ağrısı ve sonrasında kasık ağrım oldu. SAnki adet olcakmışım gibi ama olmadım. Umudumu tamamen yitirdim. Yorumlarınızı ve deneyimlerinizi dört gözle bekliyorum

çok şükür iyiyim canımm sogan kürünü çok iyi söylüyorlar dene canım rabbim vesile eylesin inşallahh

iyi kşamlar olsun millet nerlerdesiniz yaprak dökümümü izliyonuz yoksam:))
şimdide fanu yok ortalarda naptıki sıkıntıları geçmedimiki daha??haydin bakem habersiz bırakmayın öpüyorum hepinizi..

canım bir kere cok erken yaptırmışsın üstelik belirtilerine bakacak olursak hamilede labailirsin 15. Günü bekle tekrar kan testi yaptır

iyi kşamlar olsun millet nerlerdesiniz yaprak dökümümü izliyonuz yoksam:))
şimdide fanu yok ortalarda naptıki sıkıntıları geçmedimiki daha??haydin bakem habersiz bırakmayın öpüyorum hepinizi..

canımm saolll merak etmişin beni daha önce ki günlere göre daha iyiyimm zaten paso yatıyommm lavobo dışında buğün bebişimi gördüm anası gibi sırt üstü yatıyoo ekmek elden su göldenn kalb atışını dinledik sen nasılsın canım sen ne yaptınn ne var ne yokk

aman aman bebişler görülmüş kalpatışları dinlenmiş tütütü maşallah yatın bakalım analı oğullu demek geldi içimden
biliyosun smge turko lover için tahminlerim tuttu erdim ben sen yokken
canım benim maşallah gerçekten iyi haberlerinizi aldıkça mutlu oluyorum..bende iyi olmaya çalışıyorum bi depresif binormal takılıp gidiyorum soğan suyuna başladım Fanum inşallah Allah ım sebep eyler işte öyle..şikayetlerin azaldıysa daha sık gel kız özlüyorum eski muhabbetlerimizi..öpüyorum seni kendine ve bebişine iyi bak tatlım..

canımmmmm moralini yüksek tut bitanemm inşallh seninn olucakk dua ediyorum en kısa zamanda sağlıklı sihatli canım valla banada oğlanmış gibi geçenlerde inanmıcaksın belki ama hissettim bebişimii yatıyoz bakalım canım benimmm çok nete girmiyorum tehlikem var die benimm canım ama arasıra girerimm öpt seni

tamam talım kendine dikkat et sen.. arada iyi haberlerini ver iyi olduğunu bileyim yeter şöyle ilk 3 ayı atlat sonra rahatlarsın zaten Rabbim sağlık versin canım..öpüyorum..

bu topik benim ilk göz ağrım o yüzden girdikçe yazıyorum bişeyler..sizlerde geldikçe yazın son durumlarınızı olurmu birbirimizin haberlerini alalım..öpüyorum hepinizi..:80:

bu topık benımde ilk göz ağrım üzüldük sevindik neler neler yaşandı ağustos ayından bu yana bir sürü kişinin hayat hıkayesını dınledıkkk ay cok duygulandımmm allah herkese hayırlı evlat nasıp etsın

kıyamam hamiş olmuş duygusal olmuş benim arkadaşımm...sen gel topiğe daha benim güzel haberlerimi alcaksınız bak
uğramazsanız öğrenemzsiniz ben hamiş olunca sonra
geldikçe yazın ben hergün girip bakıyorum..sizi seviyorum topik kankilerim benim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…