canım burası benimde ilk göz agrımm hiçirinizi ve paylaştıklarımızı unutmuyorumm
kıyamam hamiş olmuş duygusal olmuş benim arkadaşımm...sen gel topiğe daha benim güzel haberlerimi alcaksınız bak
uğramazsanız öğrenemzsiniz ben hamiş olunca sonra
geldikçe yazın ben hergün girip bakıyorum..sizi seviyorum topik kankilerim benim..
yaaaaa turkom bende sizi baya bi takip ettikten sonra katılmıştım kk ne muhabbetler çok güzeldi ve samimiydi ilk bu topikle paylaştım sıkıntılarımı..o yüzden her gün bi bakıyorum sizlerden msj görünce seviniyorum..bu arad 19 hafta olmuş turkom yolu yarılamışsın..Allah ım sağlıkla kavuştursun..öpüyorum canım..
kızlarr yardımınıza ihtiyacım var ankarada olanlar bana yardım etsinn doc.dr.tayfun güngöre giden oldumu onu tavsiye ettiler bana dıoktorumu deiştiriyorum tayfun hoca nasldırrr acaba kızlar yaaa:18:
bende merakla beklıorum senın hamılelık haberını ınan en az senın kadar bızde sevınıcez ee bız senden deneımlı hamıle olaraktan sana tavsıyeler bıle verıcez
yarıladık çok şükür canımmm darısıda tüm isteyenlerr içinde sanada canımm birgün okuyacagım o haberi vallahii çok sevinecemm çok istiyorumm senden o güzel haberi vermeniii inşallah vericeksin canımm benimm senin kalbin temiz rabbim boş koymaz kucagını sevdiği kullarının sabrını denermişş mukafatsız bırakmıyacak rabbim inşallahh canımm benimm öpüyorumm seniii ve aklıma geldikçede dua ediyorumm rabbim sizlere tattırsın inşallahhh
fanu selam bebişin büyümüş maşallah zaman nasıl geçiyo
benim pazartesi 2. aşılamam yapılcak bana dua edermisin hamilenin duasıkabul olurmuş
iktidarsızlığa birebir bir ilaç öğrendim ve kullandım. stimol diye bir ilaç, çok yararını gördüm. kullanmayı düşünen varsa önce bir araştırsın içi rahat etsin. ama ben tavsiye ederim. :)
fanu selam bebişin büyümüş maşallah zaman nasıl geçiyo
benim pazartesi 2. aşılamam yapılcak bana dua edermisin hamilenin duasıkabul olurmuş
canım yumurtalarının büyüklügü gayet güzel en küçük büyüklük 18 mm miş senin yumurtalar gayet güzelmiş birde klomenle büyümesi çok güzel bana klomen banamısın demiyordu ignelerle büyütüyoruz ama benimki dogal yoldan oldu kızım hemende aşılama yapmak nekadar dogru bilmiyorum ee ellerine yeterki para geçsin bu dr ların dr bana sordu sana aşılamamı yapalım yoksa dogalmı deniceksin dedi bende kızmda pkom daha agırdı 6 aylık tedaviyle oldu hormonlarımda bozuktu yinede dogal oldu dogal denicez dedim bazende para tuzaklarına düşmeyin eger eşinizde sorun yoksa tabi[/QUO
merhaba cnm bende pko hastasıyım fsh yuksek 10,8 yumurtlama ıcın klomen kullandm 3tane yumurtam oldu ama gec olustlar bız takıbı bıraktık yumurta buyudugu ıcın kıst oldu ama sonra adetle gıttı yasım 23 ama fsh bızı korkuttu esımın sperm degerlerı yuksek yanı cok ıyı dktrm ıgnelere gecelım ardndan garantı olsun asılama yapalım dedı fsh dahadaa yukselmedn dedı tabı tek cocukla kalmıycak bı ıkıncısınıde ıstyceksn dıyr tabıkıde bızde cok ıstyrz onun ıcın tamma dedık senın durumun nasıldı dogal yoldan kabıldn acaba dyrmkı dogal yoldan bızımde bı bebısımız olurmu aklım ıyıce karıstı ıgnelern kıst yapmasndanda korkuyrm acıkcası bıde catlamıyrda herhaldekı klomenle bıle kıst yaptı
canım yumurtalarının büyüklügü gayet güzel en küçük büyüklük 18 mm miş senin yumurtalar gayet güzelmiş birde klomenle büyümesi çok güzel bana klomen banamısın demiyordu ignelerle büyütüyoruz ama benimki dogal yoldan oldu kızım hemende aşılama yapmak nekadar dogru bilmiyorum ee ellerine yeterki para geçsin bu dr ların dr bana sordu sana aşılamamı yapalım yoksa dogalmı deniceksin dedi bende kızmda pkom daha agırdı 6 aylık tedaviyle oldu hormonlarımda bozuktu yinede dogal oldu dogal denicez dedim bazende para tuzaklarına düşmeyin eger eşinizde sorun yoksa tabi[/QUO
merhaba cnm bende pko hastasıyım fsh yuksek 10,8 yumurtlama ıcın klomen kullandm 3tane yumurtam oldu ama gec olustlar bız takıbı bıraktık yumurta buyudugu ıcın kıst oldu ama sonra adetle gıttı yasım 23 ama fsh bızı korkuttu esımın sperm degerlerı yuksek yanı cok ıyı dktrm ıgnelere gecelım ardndan garantı olsun asılama yapalım dedı fsh dahadaa yukselmedn dedı tabı tek cocukla kalmıycak bı ıkıncısınıde ıstyceksn dıyr tabıkıde bızde cok ıstyrz onun ıcın tamma dedık senın durumun nasıldı dogal yoldan kabıldn acaba dyrmkı dogal yoldan bızımde bı bebısımız olurmu aklım ıyıce karıstı ıgnelern kıst yapmasndanda korkuyrm acıkcası bıde catlamıyrda herhaldekı klomenle bıle kıst yaptı
canım benim kızımdada yumurta geliştirici ignelerle büyüdü yumurtam ilk denemede kist oldu 2. denemede yumurtalar iyi büyüdü 2 çatlatma yaptırdımm dogal yoldan denemeyle oldu bu 2. bebegim çok şükürler olsun bundada yumurta geliştirici igne ve çatlatma ignesinden sonra dogal denedik oldu çok şükür inşallah sende çok ugraşmazsın bende pkoluydum canımm allah yardımcınız olsunn
amın canım ınsallah bakalım bız ıstyrz dıye asılada yaptrcaz ama bunu bıkere anca yaparz artık olmazsa gerısı dogal yola kalıcak inşallah bebısıme kavusurum kıst falan olmadan bu ay zaten hep uzguntuyle gecıyr korkuyrm valla
canım benim etmezmiyim ederim inşallh rabbim sanda tattırsınn senin ve avcının hamile kalmanız için çok dua ediyorum tabi isteyen herkesedee valla bebiş gayet iyi canım 9. haftayı dolduruyozz zaman bana hiçç geçmiyoo 12.haftayı doldurmak için sabırsızlanıyorum 12.haftada rahmime dikiş atacaklar onun için daha sağlam bebeğim benimle olacakk ondan dolayı iple çekiyom sizde bana dua edin operasyon kolay geçsin die canımmm
fanu gercekten gunler gecmıo sankı bende 20. haftayı iple çekıorum yolun yarısını gecmıs olcaz ozaman inş ve detaylı usg ye gırıcez o hafta tum organları ıncelenecek bu arada 12.haftada sana 2 li testte yapıcaklar dimi
evet canımm ah günler bi geçse tabiki 12.haftada yapılır 2 li tarama senin kaçıncı haftada yaptılar kii ayrıca bende rahim yetmezliği olduğu için rahmimi dikicekler onun için 12.hftayı bekliyorum sabırsızlıkla
bende 12.hafta içindeyken yaptırdım valla rahım yetmezlıgı nede pek bılgım yok allah yardımcın olsun bebişine iyi bak[/QUOTE
ben daha önce 3düşük yaptım bunların ilk 2 si 17 haftalıktı yani rahmim taşımıyo bebeği ondan dolayı düşüyo onun içinde düşmesin die rahmimin ağzını dikicekler yani bir torba düşün torbanın içinde taş düşün ters çevirdinmi ağzı açık die düşer demi düşmesin die o torbanın ağzını bağladığını düşün benimde bebek düşmesin die rahmin ağzını torba gibi dikiceklerr canımmm umarım anlamışındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?