zaman ne kadar hızlı geçiyo kızlar..yolu yarıladınız hayırlısıyla..kocaman kocaman göbüşleriniz oldu..inşallah tombiş tombiş sağlıklı bebişlerinizde gelecek..
fanucum inşallah bu kez sorunsuz tamamlıcaksın hamileliğini..eğer hemiş olursam banada yapılacak o işlemden..bana anlatırsın dimi nasıl bi işlem olduğunu..
öpüyorum tatlıcıklar.....
anlatırım bitanem tabikide ama sendedemi rahim yetmezliği varrrr senin düşük oldumu öncee
hıımm bu arada kızlar buğün doktora gittik ayın 24 de rahmim dikilecekk cuma günüü ne olur dua edin bana başarılı geçsin operasyonn:18:
canım inşallah başarılı geçer operasyonun dualarım seninle..tatlım benim çift rahim olduğu için düşük ve erken doğum riskim varmış..daha önce hiç düşük yaşamadım inşallah ta yaşamam çok zor bişey Allah kimseye yaşatmasın..
mrb kızlar uzun zamandır giremiodum çok büyük değişiklilk oldu sizinlede paylaşmak istedim. Benim oğlum olacakmış
mrb kızlar uzun zamandır giremiodum çok büyük değişiklilk oldu sizinlede paylaşmak istedim. benim OĞLUM olacakmış
kızlaar 3. aşılama için iğnelere başladım..dua edim benim için..
canım hayırlı ugurlu olsun inşalllahh soncuda bize müjdeyi vermek nasip olur inşalllahh vallahii çok istiyorum hamile kalmanı canım dua edicem canım benim inşallahhh bu defa eli boş dömeyeceksin caımm
çok saol turkom..inşallah yeniyıl uğur getirir..dualarını eksik etme tatlım..
canım vallahi bugün ezan okunuyordu aklıma geldin dua ettim vallahii inşallahh budefa eli boş dönmesinn yeni yılda bebek müjdeni verirsin inşallahh tatlımm
amin inşallah..Rabbim kabul etsin turkom..çok saol canım benim..
sen nasılsın turkom..keyfin yerindemi??bebiş nasıl kızın nasıl kocanla aran düzeldi dimi??
kızlaar 3. aşılama için iğnelere başladım..dua edim benim için..
aaaaa cok sevındımmm inşallah bu kez olucak bebişin. nsıl gıdıo kontorlle gıttınmı hıc yumurtların başlamısmı buyumeyeee yaaa cok heycanlandım hadı ver bıze mujdelı haberı artıkkk
hadi yaa senin oğlan yanılttı sizi demek..futbolcu olcak ozaman iyi çalım atmış baksana..alışveriş yapmışmıydınız hiç??
neyse bakalım sağlıkla doğsun inşallah..başta bi abi iyidir herzaman
smge şakamaka az kaldı haa 15 hafta kalmış canım benim..hangi aydaydı doğum??
beğümcüm şimdiden ben sana bol şans diliyorum yarın demi aşılaman inşaalllllhhhh tutar dualarım seninle bitanemmm
fanu cum çok teşekkür ediyorum bana dua etmiştiniz
veeeeeeeeeeeeeeeee
hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
fanu cum çok teşekkür ediyorum bana dua etmiştiniz
veeeeeeeeeeeeeeeee
hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?