Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

anlatırım bitanem tabikide ama sendedemi rahim yetmezliği varrrr senin düşük oldumu öncee

hıımm bu arada kızlar buğün doktora gittik ayın 24 de rahmim dikilecekk cuma günüü ne olur dua edin bana başarılı geçsin operasyonn:18:

anlatırım bitanem tabikide ama sendedemi rahim yetmezliği varrrr senin düşük oldumu öncee

hıımm bu arada kızlar buğün doktora gittik ayın 24 de rahmim dikilecekk cuma günüü ne olur dua edin bana başarılı geçsin operasyonn:18:

canım inşallah başarılı geçer operasyonun dualarım seninle..tatlım benim çift rahim olduğu için düşük ve erken doğum riskim varmış..daha önce hiç düşük yaşamadım inşallah ta yaşamam çok zor bişey Allah kimseye yaşatmasın..

amin canımmm sanada rabbim kolaylık versinn saol duaların içinn

mrb kızlar uzun zamandır giremiodum çok büyük değişiklilk oldu sizinlede paylaşmak istedim. benim OĞLUM olacakmış

mrb kızlar uzun zamandır giremiodum çok büyük değişiklilk oldu sizinlede paylaşmak istedim. benim OĞLUM olacakmış

hadi yaa senin oğlan yanılttı sizi demek..futbolcu olcak ozaman iyi çalım atmış baksana..alışveriş yapmışmıydınız hiç??
neyse bakalım sağlıkla doğsun inşallah..başta bi abi iyidir herzaman
smge şakamaka az kaldı haa 15 hafta kalmış canım benim..hangi aydaydı doğum??

Son düzenleme:
kızlaar 3. aşılama için iğnelere başladım..dua edim benim için..

canım hayırlı ugurlu olsun inşalllahh soncuda bize müjdeyi vermek nasip olur inşalllahh vallahii çok istiyorum hamile kalmanı canım dua edicem canım benim inşallahhh bu defa eli boş dömeyeceksin caımm

canım hayırlı ugurlu olsun inşalllahh soncuda bize müjdeyi vermek nasip olur inşalllahh vallahii çok istiyorum hamile kalmanı canım dua edicem canım benim inşallahhh bu defa eli boş dömeyeceksin caımm

çok saol turkom..inşallah yeniyıl uğur getirir..dualarını eksik etme tatlım..

canım vallahi bugün ezan okunuyordu aklıma geldin dua ettim vallahii inşallahh budefa eli boş dönmesinn yeni yılda bebek müjdeni verirsin inşallahh tatlımm

amin inşallah..Rabbim kabul etsin turkom..çok saol canım benim..
sen nasılsın turkom..keyfin yerindemi??bebiş nasıl kızın nasıl kocanla aran düzeldi dimi??

amin inşallah..Rabbim kabul etsin turkom..çok saol canım benim..
sen nasılsın turkom..keyfin yerindemi??bebiş nasıl kızın nasıl kocanla aran düzeldi dimi??

canım kuzucuklarım iyi bende iyiyim çok şükür ewet eşim eskisine göre düzeldi şimdilik iyi gidiyor herşeyy rabbim huzurumuzu mutlulugumuzu çok etsin inşallahh cümlemizinde

kızlaar 3. aşılama için iğnelere başladım..dua edim benim için..

aaaaa cok sevındımmm inşallah bu kez olucak bebişin. nsıl gıdıo kontorlle gıttınmı hıc yumurtların başlamısmı buyumeyeee yaaa cok heycanlandım hadı ver bıze mujdelı haberı artıkkk

avci sen şimd iğneleri vurmaya başladım dıyınce bende hatırladım ogunlerı baksana uzerınden kaç hafta gectı hergun bı heycanla göbegımden vuruoduk aynı saatte ole sevınıodum kı vurdukca sankı 1 adım daha yaklaşıodum hergunnn bebeğime.sende ole dusun hergun 1 adım daha gıdıosun bebeğine kavusmak için umudunu moralını yuksek tut:79:

aaaaa cok sevındımmm inşallah bu kez olucak bebişin. nsıl gıdıo kontorlle gıttınmı hıc yumurtların başlamısmı buyumeyeee yaaa cok heycanlandım hadı ver bıze mujdelı haberı artıkkk

çok saol canım yaa..beni çok sevindirdiniz..ilgilenmenize çok sevindim valla..
canım perşembe gidicem dr.a bakalım inşallah hayırlısıyla olur bu sefer.çok umutlu değilim ama..
dualarını eksik etme tatlım..gelişmeleri yazarım öpüyorum canım..

cnmmm 3. aşılamaya start vemişsn hayırlı uğurlu olur inşallah. allahım inşallah sana da nasip eder.bunu canı yürekten çok istiorum.
canım benim doğumum nisan sonuna gelecek. bişey almamıştım ama annem bayağı bişeyler örmüştü. ama hayırlısı artık. allah sanada gönlündeki muradı verir inşallah..........

fanu cum çok teşekkür ediyorum bana dua etmiştiniz
veeeeeeeeeeeeeeeee
hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm

bizim topiğimiz nekadar ugurlu gelmıstı bızlere sanada hayırlı olsun begummm allah sağ salım kucagına almayı nasıp etsın...

bu arada AVCI sen naptın bgn kontrol gunundu varmı bı gelışme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…