Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bizim topiğimiz nekadar ugurlu gelmıstı bızlere sanada hayırlı olsun begummm allah sağ salım kucagına almayı nasıp etsın...

bu arada AVCI sen naptın bgn kontrol gunundu varmı bı gelışme

begümm hayırlı olsun..sağlıkla kucağına al canım..

loverim gittim bugün dr.a yumurtalar büyüyo bide kist varmış çikolatakistiymiş ona rağmen devam ediyo tedavi..p.tesi yine gidicem..hiç umudum yok bilmiyorum bakalım nolcak canım..dualarınızı eksik etmeyin..sen nasılsın canım??büyüdümü göbüşün??bebişin hareketlenmiştir artık..inşallah Allah banada yaşatsın hayırlısıyla..öpüyorum çok canım..

pekı bu kıst herhangı bı engel teşkil edıomuymus aşılama için iyice bı arastırdınmı doktorun nededı

pekı bu kıst herhangı bı engel teşkil edıomuymus aşılama için iyice bı arastırdınmı doktorun nededı

arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim.

bişey sorucam benim aşılamanın 16. günü 409çıktı 18. günü 912 ikiz olabilir dediler olabilirmi sizce

inşallahh bu defa olacak canımumutsuz olmaa yeterkii

arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim.

bişey sorucam benim aşılamanın 16. günü 409çıktı 18. günü 912 ikiz olabilir dediler olabilirmi sizce

begümmmmmmmm bitanem gözünaydın ben demiştim çok dua ettim sana inan bitanemm inşalh kucağınada alırın bitanem çokkkkkkkkkkkkkk sevindimmm

kızlarrr dikişim atıldı cuma günü şükür bebeğim benimlee nasılsınız sizleri özledim avcı bitanem sanada dua ediyorum insallh güzel haber vercen bize

kızlarrr dikişim atıldı cuma günü şükür bebeğim benimlee nasılsınız sizleri özledim avcı bitanem sanada dua ediyorum insallh güzel haber vercen bize

maşallah fanucum..sağlıkla kucağına alacaksın inşallah..benim yarın 3. aşılamam yapılıyo..dualarınıza htiyacım var.. öpüyorum canım..

slm kızlar ben geldim uzun zamandır memleketteydim 2. aşılamayı yaptırdım kızlar 4 . günümdeyim şimdi bekliyorum ayın 10 da test yaptırcam ne olur bana da dua edin lütf özellikle hamile arkadaşlarım sizlerin duaları daha çabuk kabul olur banada dua edin ne olur şimdiye kadar aşılamam olmuştu ama adetim gecikti o yüzden bu ay geç aşılama yapıldı 1,5 aydır giremedim nete özledim sizleri ne var ne yok topigimizde bir hamile daha katılmış begümmm tebrik ederim canım çok mutlu oldum allah kucagınada almayı nasip etsin rabbim bizleride sevindirsin çok dua ediyorum sizlerin dualarına da okadar çok ihtiyacım var ki ne olur aklınıza geldikce banada dua edin .. hiç takip edemedim topigi başka hamile kalan varmı ? hamile arkadaşlarım sizler nasılsınız bi yaramazlık yok demii bebişler iyi sizler iyisiniz ?umarım herşey yolundadır inşlhhh ben şimdilik beklemedeyim bu sefer daha rahatım çok kafama takmıyorum umarım bu son olur bende hamile kalırım ..sizleri çok öpüyorum şimdilik hoşçakalın ..

fanu mrhb yeni geldim uzun zamandır da yoktum geçmiş oldun ne dikişi atıldı bi yaramazlık yoktur umarım çok çok geçmiş olsun ...turkocum sen nasılsın bebişin nasıl yoktum ama hep aklım sizdeydi inşlhh bi yaramazlıgınız yoktur..

yok canım bi yaramazlık bende rahim yetmezliği vardı rahmimi diktiler bebek doğmadan 37.haftada alacaklar o yani şükür bunuda atlattımm rabbim isteyen bütün arkadaşlara versinnn

maşallah fanucum..sağlıkla kucağına alacaksın inşallah..benim yarın 3. aşılamam yapılıyo..dualarınıza htiyacım var.. öpüyorum canım..

dua et canım bak ben 3.aşılamada hamile kaldım hiç umudumda ayrıca yoktu tutacağına ama rabbim verdi şükürler olsun dua et bitanemm

3. aşılamamı yaptırdım kızlar..dualarınızı bekliyorumm.
öpüyorum hepinizi..

fanu cum çok teşekkür ediyorum bana dua etmiştiniz
veeeeeeeeeeeeeeeee
hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm

begüm tebrikler allah kucagınada almayı nasip etsin inşlhh.. şimdi sen taze hamilesin bize bi iki tiyo verirmisin agrın sancın olmuşmuydu gerçi 2. aşılamam ama benim ne biliym işte merak ediyorum bilgi verirsen sevinirim ..

yok canım bi yaramazlık bende rahim yetmezliği vardı rahmimi diktiler bebek doğmadan 37.haftada alacaklar o yani şükür bunuda atlattımm rabbim isteyen bütün arkadaşlara versinnn

çok geçmiş olsun bidaha olmaz inşlhh böyle sıkıntılar bebginide alırsın saglıkla sıhatle kucagına inşlhh..

hayırlı olsun arkadaşım inşlhh bebgin seninledir..bende 2. aşılamamı oldum bugün 5. günümdeyim umarım bebişlerimiz bizledir ...

inşallahh canım bebişleriniz bu defa nazlanmaz güzel haberlerinizi bekliyorum allah kalbinizdekini verir inşallahh avcıdanda haber almak için hergün buaraya giriyorum artık sendende haber bekliyecegim okuyacagım inşalllah o güzel haberinizi

canım be sürekli bi uyku halındeydım ve göğüslerde çok acıma vardı bıde ateşim hiç düşmedi
ağrım karnım ve belim cidden adet ağrısı gibi ağrıdı hep yani belirti aramammk gerekiyomuş bunu anladım ama uyku hali galiba belli ediyo
bol şans tatlım

begümmmmmmmm bitanem gözünaydın ben demiştim çok dua ettim sana inan bitanemm inşalh kucağınada alırın bitanem çokkkkkkkkkkkkkk sevindimmm

canıııımmmmm duaların için ALLAH razı olsun evet şükür meleğim benimle kesede göründü tek miş bu perşembede kesenin büyüyüp büyüymediğine ve kalp atışına bakıcaklar

seninde ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim sımsıkı tutunuyo sana bak meleğin
bu arada iyi seneler

canım sagol bilgi verdin için benim de ilk aşılamam da çok uykum gelirdi süreklide uyudum zaten ama bana uyku yapan progestanmış biraz agır gelmişti sanırım 2. aşılamamda hiç uyuklamadım bile agrı dersen kasıklarımda ve belimde ara ara agrılar mevcut aslında çok da dinlememk lazım kendimizi belirti aramamak lazım dedigin gibi hayırlısı bol bol dua ediyorum rabbim bizide görsün ve meleklerimizi versin diye ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…