27 temmuzda mı aşılaman olmuştu 7 gün olmuş sanırım daha erken çatlama iğnesinin etkisi ile çift çizgi çıkar bide yanılır üzülürsün bekle bence sabret bu araada progestan alıyormusun aşılamanı anlatıcaktın snaırım
selamm kızlarrrr nasılsınız bugün ohhhhhhhhh ne güzel topiğimiz şenlenmiş hihoyyyt yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzz umarım hepimizin aşılaması tutarda burda hamile haberlerimizi veririz :CüvCüv:
iyi dilekleriniz için sağolun kızlar dun yapıldı aşılamam kolay gectı çok şükür doktor progynex die bi fitil verdi eğer gebelik oluşursa düşük sansını azaltıomuş sizlerde verildimi bu fitil.bu arada eşimin sperm sayısı 20 milyondu 25 milyon olmuş sanırım bu kullandıgımız keçi boynuzunun faydası oldu.yaaa bu 2 hafta nasıl gecıcek bilmiorum suanda vucudumda hiç bir farklılık yok hani bazılarının kasılması ağrısı fln oluomuş ya bende hiç bişi yok
ya bugün çok umutsuzum niese
yok cnm doktor iki aşılmamın ikisinde de veermedi aslında vermesi mi gerekio bilmiorum ki off
ya bilmiorum günler geçtikçe içimde bi korku oluo. inşallah her isyene allah nasip eder.canım yapma ama böle sen umutsuz olursan olmaz amaolumunekankayizsmile önce moral gönlünü ferah tut hakkımda hayırlı neyse o olsun dedi ben hep öle dua ediyorum bak benimde ne eşimde ne bende bi problem yok ama olmuyo işte demekki ihakkımda hayırlısı böle diyorum onun için bol bol dua et aç oku inan çok iyi gelicekolumunekankayizsmile
sorunun neydi senin eğer düzensiz adet oluyorsan vermesi gerekirdi dr un kimdi bide genelde bütün dr lar veriyo aslında sorun ne olursa olsun eğer progestan içiyorsan onun yan etkileir hamilelik belirtisine benziyor o yüzden sordum
banada vermedi bilmiyorumkismile
benide ekle arkadaşım
yaş 30 bende bi problem yok eşimdede yok adetim 19 sanırım 21 de tadavim başlar ne zaman aşılama yapılır bilmiyorum
tatlım benm ilk aşılamada klomen kullandım ve 1 yumurtam olmuştu. bu aşılamadapuregon iğne kullandım. son 3 güne kadar 3 tane yumurtam oluşuodu. 1 tanesi birden büyüdü öbürlerini bastırdı. onun iiçin aşılamamda bi kaç gün öne alındı. yani tek yumurtam oluşmuış oldu.
doktor aşılamanın olduğu gün veya ertesi gün dedi. ilişki oldu. açıkçası diğer günlerde korktum bişey olursa die. onun içinde bi daha ilişkiye girmedik.
banada vermedi bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?