Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yok cnm doktor iki aşılmamın ikisinde de veermedi aslında vermesi mi gerekio bilmiorum ki off

selamm kızlarrrr nasılsınız bugün ohhhhhhhhh ne güzel topiğimiz şenlenmiş hihoyyyt yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzz umarım hepimizin aşılaması tutarda burda hamile haberlerimizi veririz :CüvCüv:

mrb cnm sende hoşgeldin:)

canım hkkında hayırlısı olsun inşallah tutar aşılaman:Saruboceq: eve geldikten sonra yattınmı bana doktorum eve gidince yat hatta ayaklarını kaldır demişti

ya bugün çok umutsuzum niese

canım yapma ama böle sen umutsuz olursan olmaz amaolumunekankayizsmile önce moral gönlünü ferah tut hakkımda hayırlı neyse o olsun dedi ben hep öle dua ediyorum bak benimde ne eşimde ne bende bi problem yok ama olmuyo işte demekki ihakkımda hayırlısı böle diyorum onun için bol bol dua et aç oku inan çok iyi gelicekolumunekankayizsmile

yok cnm doktor iki aşılmamın ikisinde de veermedi aslında vermesi mi gerekio bilmiorum ki off

sorunun neydi senin eğer düzensiz adet oluyorsan vermesi gerekirdi dr un kimdi bide genelde bütün dr lar veriyo aslında sorun ne olursa olsun eğer progestan içiyorsan onun yan etkileir hamilelik belirtisine benziyor o yüzden sordum

ya bilmiorum günler geçtikçe içimde bi korku oluo. inşallah her isyene allah nasip eder.

cnm tedaviye başlamadan iki üç ay önce dier doktorum düzenli adet olmam için vermişti ama bu doktor aşılmam olunca ilaç falan kullanma dedi.

aslında bazı doktorlar aşılamadan sonra jel veya fitil falan veriolar ama bana bişey vermedi

benide ekle arkadaşım
yaş 30 bende bi problem yok eşimdede yok adetim 19 sanırım 21 de tadavim başlar ne zaman aşılama yapılır bilmiyorum

tatlım benm ilk aşılamada klomen kullandım ve 1 yumurtam olmuştu. bu aşılamadapuregon iğne kullandım. son 3 güne kadar 3 tane yumurtam oluşuodu. 1 tanesi birden büyüdü öbürlerini bastırdı. onun iiçin aşılamamda bi kaç gün öne alındı. yani tek yumurtam oluşmuış oldu.

aşılamadan sonrada ilişki oldumu bence sık sık yapsaydınız canım çünki diğer yumurtalar büyür yetişir bu tutmasada onlardan biri tutabilir inşallah

doktor aşılamanın olduğu gün veya ertesi gün dedi. ilişki oldu. açıkçası diğer günlerde korktum bişey olursa die. onun içinde bi daha ilişkiye girmedik.

doktor aşılamanın olduğu gün veya ertesi gün dedi. ilişki oldu. açıkçası diğer günlerde korktum bişey olursa die. onun içinde bi daha ilişkiye girmedik.

inşallah tutmuştur cnm rabbimin hazinesinde bol inşallah hepimize verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…