Aşılama Ağustosta Aşılama Yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

merhaba arkadaşım inşallah çok iyi sonuçlar alırsın uğurlu geir liste sanada valla kendi topiğimde çokkk uzun bi listem vardı ben hariç bi çok kişiye uğurlu geldi inşallah bu sefer ben dahil bi çok kişiye uğurlu gelir :)) bu arada aşılama sürecini anlatırmısın biras kaç yumurtan oldu kaç günde çatlatılma durumuna gelebildi dr un kimdi filan

teşekkürler kuzunaz umarım listelerden bu ay hemencik siliniriz:)

hayır canım silinmeyeceğiz hani durumu diye bir bölüm var inşallah hamiş olacak diye yazıyor ya orda sadece hamiş yazıcak ve adımız hep öle kalacak canım allahın izni ile hepimiz inşallah pozitif sonuç alırız listemizde bi tane bile negatif olmaz inşallah ta bu bi ilk olur KK da :):enbuyukkk:

cnm ksr bakma msjını yeni gördüm biraz ilim var gelince uzun uzun konuşalım görüşürüz tekrar ksr bakma
hemen gelmeye çalışacam

ne güzel senin bi kızın varmış stresin biraz daha azdır. allah analı babalı büyütsün. inşallah ikinciside gelir:Saruboceq:

tşkler canım elime geçti ama çok gözyaşı döktüm çok dua ettim rabbim isterse hepsi vesile çok inatçı yumurtalarım vardı büyümüyordu işte rabbim nasip etti ikinci igne denemesinde verdi :Saruboceq::Saruboceq: birde ben çok kuran okudum çok dua ettim herşey rabbimizin elinde inşallah sizlerinde kucagını boş koymaz rabbim..

inş bir an önce hamiş listelerine transfer oluruz o zaman:) sanada gecmiş olsun canım

kuzunaz tşkler arkadaşımızın dediği gibi inşallah kısa zamanda hamile kategorisine transfer oluruz...

saol canım teşekkürler,prolaktinim ilk defa düştü ve doktorumda takibe başlayıp aşılama yapalım dedi hemen başladık puregon kullanıyorum günde 100 ml,sen şu an ne tedavisi görüyorsun?

canım bende puregon iğnesine başladım bugün beşinci günüm 50 ml vurunuyorum yumurtalarım istenilen büyüklüğe gelmesi için bakalım yetecekmi yarın son ignem ve konturolum var benimki aşılama degil ama dogal yoldan denicez kızımda oldugu gibi rabbim fazla ugraştırmasın hepimnizide ben iyi bilirim şimdi öncekine göre sakinim pkom agır seviyedeydi çok streslerim vardıı şükür oldu olmaz diye düşünmeyin ben benim asla çocugum olmayacak hissine kapılmıştım ama rabbim dileyince olyor veriyor işteee darısıda sizlere..:Saruboceq:

inş bir an önce hamiş listelerine transfer oluruz o zaman:) sanada gecmiş olsun canım

inşalalh canım inan hiç anne olmadım ama geçen aylarda bişi yaşadım inanılmaz bişiydi rabbim gerçeğini yaşatsın şimdi neydi diye merak edersiniz kısaca anlatayım idrarda yanma ve kanama şikayetiyle acile gittim devlet hast. idrar kültürü hemogram ve gebelik testi istendi ama gebelik idrarda bakılıyor orda neyse kan ve idrar verdim sonuç bekledim gittim sonuç kağıtlarında sonuçlarımı arıyordum ben kan ve idrar tahlilimi önemseyerek arıyordum çünki adetim çok geçmişti olmadığını biliyordum sayfaları karıştırırken adımı gördüm ve aynı anda gebeelik idrarda pozitif yazısını gördün anlık bişidi aldım elime ve şooooooooooooookkkkkkkkkk kağıdı geri koydum baktım baktım sonra annemle gitmiştik hastaneye annemin yanına gittim diğer sonuçları almadan anlattım durumu şok olduk şaşırdık hemen dr a gittim dedim bu ne gebelik testimi? eveeeeettt dedi dr pozitif yazıyor dedim bu ne demek oluyor dedim (soruya bakın ) hamilesiniz dedi ve sarsıldımmmmmmmmmm ciddimisiniz dedim dr sinirlendi şaka yapar gibi bi halimmi var dedi bende ağlayarak şaşırdım kusura bakmayın filan dedim durumu anlattım hani diğer sonuçların dedi henüz çıkmadı dedim onlarda çıksın idrarında neden ağrı oluyor ve kanama var onlara bakarız dedi neyse diğer sonuçları beklemeye başladık ama allahım ne büyük mutluluktu ağladım saatlerce sevinçten ağlamak çok güselmiş... anneme sarıldım ağladım ablam geldi aklıma 7 senedir onunda yok içim burkuldu ağladım hayaller kurdum 5 dakikakda dünyam değişmişti.. diğer sonuçlar çıktı aldım dr a gittim ama ben idrar yaparken ağrım var ya ve süreklide geliyor ölüyordum resmen ama herşeyi unuttum ağrılarımı filan umrumda değildi ama yinede sonuçları aldım dr a gittim dediki gülerek kutlama yaptınızmı bende ağalyarak nasıl kutlama yapayım inanamıyorumki dedim dr inamalısın çünki testler öle gösteriyor dedi neyse diğer sonuçlara baktı sen aynı zamanda kum filan döküyorsun bu muhtemelen taşlı kumlu bi gebelik geçireceksin dedi gülüyordum umrumda değildi ki seni ürolojiye bide kadın doğuma sevk edeyim dedi ben de hayır ben özele gidicem kan tsti yaptırıcam dedim dr gerek yok idrarda çıktıoysa kanda hayli hayli çıkar dedi ben yinede gittim özele kan testi yaptırdım sonuç koca bir sıfırdı usg de bakıldı hiç bişi yoktu tabi yıkıldık biz eşimle çünki akşam olup özel hastaneye gidene kadar hamile sanıyordum kendimi sonra devlet hastanesine geri döndük ben laboratuvardakileri azarladım nasıl test yapıyorsunuz deidm dedilerki biz iki kere yaptık emin olmak için öyle çıktı dediler neyse eve dönerken bir tst aldım ben sabah yaptım yine iki çizgi çıktı bende hemen başka bi özel hast gittim ordada yine usg bakıldı ve kan tahlili yapıldı yine bişi yoktu ama sonuçları beklerken akan gözyaşlarım yalvarışlarımı rabbim çok ii biliyor umarım dualarımı kabul eder ve beni de sizide daha fazla ağlatmazsenağlama

bu arada idrarda çıkan pozitif sonucun sebebide düzenlikullanılan ilaçlarmış araştırınca onu öğrendim bende düzenli bi şekilde şeker hapı ve tiroid hapı kullanmıştım o ara

canım bilirim o gözyaşlarını ..inşallah canım kısa zamanda bebeğina kavuşur ve o mutluluk gözyaşlarını yeniden dökersin bugün katıldım buraya artık kendime dua ederken sizleride unutmam kızlar bir başkasının senin için dua etmesi daha çok kabul edermş allah ve meleklerde başkasına dua eden kişi için dua ederlermş.. birbirimizede dua etmeyi unutmayalımm..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağol cnm inşallah ben de hep tanıdığım tanımadığım tüm anne olmak isteyenlere ederim dua bak başkasına edilen dualarla ilgili de şöle bir yazı aktarayım

Peygamber Efendimiz(s.a.v)birgün ashabına şöyle buyurdu:'Allah'a günahsız bir dille dua edin.'
ashab dediki:ya resulullah günahsız bir dili nerden bulalım dilimizden mutlaka bir günah çıkmıştır.
resulullah(asm)izah ettiler:'sizin diliniz kendiniz için günahlıdır,ama din kardeşiniz için günahlı değildir.siz din kardeşlerinize dua edin onlarda size dua etsinler böylece günahsız dille dua etmiş olur,makbul duaya kavuşursunuz.buyurdular.

hayırlı olsun canım. o 2 hafta geçmiyo valla insana. sürekli kendini dinliyon, umutla bekliyon... inşallah güzel sonuçlanır seninki. hayırlı haberler verirsin bize.

cnm benim senin yaşadığının aynısını bende yaşadım. idrarda yanma için bende dra gittim. zaten pko olduğu için hiç bir zaman adetim düzenli olmadı. yine günüm geçmişti. neyse doktor gebelik testide istemiş. labaratuarda inceleme yapacak kişi bizim tanıdığımızdı. biz kanı idrarı verdik eşim iş dönüşü o kişiden alacaktı sonuçları. labaratuardaki kişi eşime tlfn açmış gelde doktorunu bi arayalım die.eşim korkarak gitmiş kötü bişey var zannetmiş. gitmiş doktoruda aramışlar %80 gebe demişler.o günde cumaydı. ptesi tekrar test yapalım dediler.ama o 2 günlük mutluluğu hiç unutmuorum o kadar sevinmiştim ki analtamam. 2 gün boyunca sevinçten napacağımı bilemedim. neyse ptesi günü heycanlı heycanlı gittik. bu arada hastanede kan tahlili için kullanılan malzemenin en sonunu cuma günü bende kullanmışlar.yani patesi günü idrar tahlili yaptılar ve negatif çıktı. ama kan değerimde 800 çıkmıştı. tlfnda doktorum dış gebelik olabilir dedi ve apar topar muaynanesine gittik. hiç bişey çıkmadı tekrar kan falan aldılar ve kocaman 0 çıktı. çok büyük hüsran yaşamıştım. inşallah allah hem sizlere hemde bana bu mutluluğun gerçeğini yaşatır. zaten o olaydan sonra doktorumu değiştirdim.

SENDE KANDA ÇIKTI BİDE ÖYLEMİ :1shok:

ya kızlar ben dayanamıorum acaba bi idrar testi mi yapsam ki???

27 temmuzda mı aşılaman olmuştu 7 gün olmuş sanırım daha erken çatlama iğnesinin etkisi ile çift çizgi çıkar bide yanılır üzülürsün bekle bence sabret bu araada progestan alıyormusun aşılamanı anlatıcaktın snaırım

selamm kızlarrrr nasılsınız bugün ohhhhhhhhh ne güzel topiğimiz şenlenmiş hihoyyyt yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzz umarım hepimizin aşılaması tutarda burda hamile haberlerimizi veririz :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…