Ağzımdan Çıkanı Kulağım Duymuyor

Kadın olarak mutlu musunuz? Cinsel hayatınız var mı?
Mutlu değilım. Cinselligin olmaması benden kaynaklanıyor. Eşimle yatağı ayıran ben oldum. Çocuğu bahane ettim, gribi bahane ettim vs. O yönden yine benim adım atmamı bekleyecektir esim.

Çok haklısinız hiç o yönüyle düsünmemiştim .

Çok haklısinız hiç o yönüyle düsünmemiştim .
Burada yazdığınız mesajlardaki üslubunuzdan sizin nezaket sahibi biri olduğunuzu düşünüyorum.
Düşüncem: Eşinize ailesine karşı sizi korumayarak, kv.den kaynaklı yaşadığınız travmalara maruz bıraktığı için öfkelisiniz. (eşiniz "yılda 2 kere görüşüyoruz onda da kırıcı olma" diyebiliyor size fakat annesine "yılda 2 kere görüşüyoruz onda da kırıcı olma" diyemiyor. Annesini koruyup sizi korumuyor. Ve sizi her görüşmemizde bir yenisi eklenen travmalara maruz bırakıyor. Siz de buna eşinizin hatrına katlanıyorsunuz, yani onun (eşinizin) yüzünden böyle şeyler yaşıyorsunuz. Bu nedenle de ona öfkelisiniz. Çocuğunuzu da eşinize olan öfkenize karşılık bir cezalandırma aracı gibi görüyor olabilirsiniz bilinç altında... Söylemleriniz babasının işiteceği ortamlarda daha çok oluyordur zannımca... )

Esim yüzünden diye düşünüp ayrılmak dahi istiyorum o insanlarla muhatap olmamak icin. Sevmeme ragmen esime ilgisiz sevgisiz davranıyorum. Tersliyorum. Bilerek yapıyorum. Cocugu kullanarak cezalandırmak degil aslinda. Zaten sinirli olunca en ufak hareketine tepki gosteriyorum. Babasi halasina falan benzetiyor arada o sevmiyorum lafi ordan cikti. Ben sütten cıkmis ak kasigim demiyorum. Bu fevri çıkışlarım her ortamda herkese karsi olabiliyor. O istiyor ki yapmayayım. Elalemin gelinleri gb olamıyorum, olmak istemiyorum. Esim benim yüzümden bunlara maruz kalip üzülecekse ailesiyle aramda kalip üzülmesin, onları seçsin istiyorum.

Sadece koyu renkli yeri okudum. Cok komik ve tatlisiniz. Yani anlatisiniz oyle. Durumlar tabiki oyle degil. Bende sizin gibiyim. Konusmazsam rahatlayamiyorum. Ofke kontrolumuz var sanirim ama bunu asmak lazim nasil bilmiyorum. Tutamiyorum kendimi. Tuttugum zaman sinirden agliyorun. Ama benmkisi biraz hormonlardan olabilir.

Kiz halaya oglan dayiya derler..Benim kizimda halasina benziyor..kime benzerse benzesin onu ben tasidim ben dogurdum, benim canimin parcasi umrumda degil. oglumun biri esime digeri benim tarafa benziyor o da babasina en duskun olani kisaca tip olarak hic biri bana benzemiyor.. sagliklilar bana yetiyor❤

Herkez herşeyin çok farkında aslında. Eşin ve ailesi neye neden kızıp sinirlendigini biliyorlar.
Sadece evladınla aranı düzeltmeye çalış. Cünki onlar herşeyi her hareketi her sözü kaydediyorlar. Bu sefer kızında senin gbi davranmaya başlar.
Eşinle konuş neden böyle davrandıgını. Zaten biliyor demiştim. Ama eşin kendine zarar veriyorsun yıpratıyorsun diye seni ikaz ediyor bence
Bu öfkeni frenlemen için yani kendin için bi doktora görün. Annemde aşırı öfkeliydi laf sokmazdı ama öfkesi siniri yetiyodu. Su an piskolaga gidiyor ve ilaç kullanıyor. Pamuk gbi oldu. Laf söylesekte gülüp geçiyor :))) bende çok sinirli ve öfkeki bi tpim içimden böyle volkanlar akıyor. Ama ben 10 yılı aşkın guatr hastasıyım. Kontrol etmeye calısıyorum ama birinin ısrarla aynı şeyi söylemesi tembih etmesi gelip tekrar aynı şeyi söylemesi bni çileden cıkaran sebepler. İnşallah birazda olsa düzelirsin. Sevgiler

Tontriko ayakkabi konusunda yazdiginizi daha yeni gördüm.Tesekkür ederim bunu bilmiyordum.Konu sahibi bir kac arkadas zaten söylemis.Bence de bir an önce esinizle tekrar konusun.Burada yazdiginiz her seyi gayet sakin bir sekilde ona anlatin.Bu yüzden esinizden sogudugunuzu söyleyin.Eger bu konuda tavri degismiyorsa siz tavrinizi degistirin.Kayinvalideye olan kizginliginizi kayinvalideye yöneltin.Bu arada kayinvalideye verdiginiz cevaplarda bir sorun yok .Gercekten cok üzüldüm sirf annelerinin huzuru bozulmasin diye gelinen noktaya bak.Esinize kizgin olmaniz da cok normal cünkü bu durumu o yaratmis.Sadece cocugunuza üzüldüm.

kayınvalide sene de iki defa geliyor.yanlış anlamadım di mi?on
da dolap içlerine kadar düzenleyip,size yardımcı olmaya çalışıyor.benim mahremim diye kadına çıkışıyorsunuz.sadece oğlunun tarafını düzenlese,bu kez de kayınvalide ayrımcılık yapıyor,benim dolabımı r diye çıkışırdınız.
kusura bakmayın sizi pohpohlayamayacağım.evet aynı dediğiniz gibi,kırıcı ve sivri dillisiniz.eşinize,ailesine ve dolaylı olarak eşinizin de bir parçası olan çocuğunuza,seni sevmiyorum ,defol demek,normal bir psikoloji yapısı değil.acıil yardım alın.
not.müdürünüzün de sizi işten atma gibi bir yetkisi varsa, anın da kullanır.yüzünüze affetmiş gibi göründüğüne bakmayın.

bende kocmaın tarafı yuzunden çıkan bir kavgada meselaa
kızımada sinir yapıyorum , çünkü kızım babasına halasına benzer ve bir tartışma olsun hemen
babasının yanına geçer daha 10 yaşında ama o kadarcık aklıyla babam sana ne dediki , sen bakmadın ki sen görmedin ki falan deyip beni irdeler , ayy ozaman deliriyorum resmen , onada kızıp tavır yapyıroum ,

geçen gün öpüp seviyorum knedisini bana diyor ki ama babama kızınca banada sinir yapıyorsun dedi ,
bak iki arada bir derede bana laf sokuyor cadı ,

beni adam edecek cadaloz

Kuzum her kayinvalideyi sen kendin mi sandın Benim eşimin annesi babası da şu an senede iki kez geliyorlar....bu olayın benzerini ben de yaşadım .."ben çok duzenliyim ve senin ev düzenini beğenmiyorum " u ima eden hatta açıkça söyleyen bir KV zamanla ilişkiyi güç yarısına cevirtebiliyor ne yazık ki Büyük olasılıkla konu sahibi arkadaş lütfen evimin düzenine mudehale etmeyin dediğinde "oğlumun eşyasını katladim,sana mı soracağım" dendigi için benim dolabim tarafına lütfen mudehale etmeyin demiştir ...yoksa aklı başında birisi kendisinden rica edilmediği sürece oglunun da olsa yatak odasında gezinip,dolaplarda kıyafetleri bosaltmaz diye düşünüyorum

Teşekkür ederim.

Kv tamam hakediyor laflarıda eşine ve çocuğuna bu şekilde konuşmamalısın soğutursun kendinden, öfke problemi konusunda tedavi almalsın
Geçenki mesaj için özür dilerim. Evet haklısın tadavi olacağım.

Hakli gormek zorunda degilsiniz. Ama bu anlattiklarim ilk seferde verilmis tepki degil, dolup tasma sonrasinda olusan seyler bana gore. Diger taraflara alismistim( mutfak, kizimin odası, temizlik bezlerimin yerinin değişmesi, depo odasini her geldiginde kafasina gore degistirmesi...) Birkac kez guzellikle aramidigimi bulamadigimi soyledem, o yine devam etti. Yatak odama girene kadar cıkışmadım. Ama yatak odam mahremim. Kendi isimi kendim yapmaya basladigimdan itibaren annemin duzenledigini hic görmedim, ayni evdeyken dahi. Kv ise surekli kizinin evini duzenlwr. Ben boyle gormedim yapma demem abes degil
Surekli kendisini annemlw kiyasliyor ve en sinirime dokunan bu. Annem emekli, cocuguma bakacakti fakat bazi problemlerden dolayi gelemedi. Kv daha cocuk dogmadan ettigi laftan dolayi( ben kizimin cocuguna bakacagim, herkes kizinin cocuguna baksin, dedi bana) o istese de ben istemedin ve bakiciya verdim. Surekli anan emekli ne isi var, niye gelmiyor, sana ceyiz yapmadi baro cocugun odasini yapsin vs. Cevap vermedim vermedim ama artik sabrim taştı. Ilk yapilan bir seye verilen tepki degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…