Ah bu yobaz zihniyet...

Yal
Yalnız ben tüm Müslümanlık zihniyetini masaya yatirmadim. Orada bir duralım. Anlayamayip yorum yapmayalım. Ben kendince müslüman dedim. Müslümanlık bu değil demek istedim. Önce okuduğunuzu anlayarak okuyup ona göre yorum yapin

siz sadece bu konuyu polemik yaratmak için açtınız eminim.Benim yaşadığım şehirde çok açık insanlarda var,muhafazakar kesimdende var.hiç gormemisim biri de birine sen şöyle giyindin veya böyle giyindin.yani diz üstü değil.bildiğin iç çamaşırları bütünüyle gözüküyor.bırakın el kol hareketi başını kaldırıp bkmazlar

Eee yani? Bende Antalya'da yaşıyorum normalde ve orada öyle birşey görmedim. Bir cok başka şehir gördüm oralarda da gormedim. Ama anlattigim gerçek bende şasirdigim için açtım konuyu. Yediremedigim için. Polemik yaratmak için degil

Müslümanlık bu değilse niye “sözde” Müslümanlığını vurguluyorsun adamın? Niye ben de kapanayım mı yani gibi cümleler kuruyorsun? Merak etmeyin ben gayet anladım sizi...

Bu ülkede muhafazakarım diyenlerin farklılıklar konusunda çok eksiği var bunu herkesin anlaması lazım. yok şöyle yok inanç yok böyle diye savunması olmaz.
kendinden olmayanlara karşı saldırmakta, onların hayatına karışmakta bir yerlerden cesaret buldular bu insanlar. yani kimse onlara bişey yapamaz gibi bir özgüven kazandılar. bunu sorgulamak lazım. neden böyle oldu?
kadınların giyimine karışma hakkını görüyorlar kendilerinde ve bunun kapalısı açığı da yok emin olun.

Müslümanlık bu değilse niye Müslümanlığını vurguluyorsun adamın? Niye ben de kapanayım mı yani gibi cümleler kuruyorsun? Merak etmeyin ben gayet anladım sizi...

neden vurgulamayacak?
bu ülkede müslümanım diyenlerin ne haltlar ettiklerine hepimiz şahit olmadık mı? elbette ona vurgu yapacak. bunu yapanlar budist olsa o zaman budist olmasına vurgu yapar. bu kadar basit.

Bu sabah tatilden döndüm. Gittigim yer cok muhafazakar ve sahil kasabası. Plajda bir ben bikini ile, esleri veya yanliz gelen tesetturlu ya da siyah carsafli kadinlar, kizlar coktu. Ama hic ters tepki gormedim, yuruken, gezerken bile. Dinini bilen ztn o sekilde konusmaz. Sana ve bizlere boyle davranan kisiler muslumanligin arkasina gizlenen cinsi sapiklar. Bir de mevsim gecislerinde her insan acik giyinen insani bi yadırgıyor, sonra gozler alisiyor sanirim 2 ya da 3 kez bana boylesi denk geldi. Ki uzerimde kiyafet diz alti elbise vs idi. Ama ben sessiz kalmadim kalamam. Girtlagini sikarim. Agzini ondan sonra acsin bakalim

Bu konu niye bazılarını rahatsız etmiş anlamadım. Bu konular açılmalı, ses getirmeli, yobaz sapıklar tepki toplamalı! Kadınlar ne yapacağını konuşmalı. Sapıklık bu ülkenin kanayan yarası. 3 yaşında çocuklara tecavüz edilen bir ülkede hanım gelmiş konuya inanmıyor yahu. Bu kadar mı bihabersin ülkenden ya...

Polemik çıkacak bir şey yok aslında, ama çıkar, ha niye çıkar? O yobazlardan bu sitede de var, seni suçlayıp sapıkları korurlar, ondan polemik çıkar çıkacaksa. Ki savunan olmuş bile elin pisliklerini. Şaka gibi bu kadınlar ya, hiç insan olarak, kadın olarak ne kendilerine, ne de başkalarına saygıları var. Hayret ediyorum.

İstediğinizi giyin. Ben yurtdışında yaşıyorum. 2 yıl önce yazın Türkiye'ye geldim. 1.5 ay dondan hallice şortlarla, askılılarla gezdim. Ha bira, tedirginlik oldu tabii, ama yine giydim istediğimi. Ve şansıma, ki hayret ediyorum buna, kimse de rahatsız etmedi ya. Ya da ben farketmedim, bilmiyorum. Ve ben ülkemde rahat giyindim, kimse sapıklık etmedi diye hala şaşkınlık içindeyim o zamanı düşünürken. Ne kadar tuhaf değil mi...

Bu sapıkların kadınının da erkeğinin de köküne kıran girsin, yok olsunlar inşallah. Düşmediler elalemin yakasından. Ama umudum yok. Birinin dediği gibi, bunlar daha iyi günler...

Müslümanlık bu değilse niye Müslümanlığını vurguluyorsun adamın? Niye ben de kapanayım mı yani gibi cümleler kuruyorsun? Merak etmeyin ben gayet anladım sizi...
Kendince müslüman zihniyetiyle dedim. Yani ona gore Müslümanlık o çünkü ( tövbe tövbe dediğine göre ) kapanayim mi derken bu kadar bakan insan varken sırf bakmasınlar diye kapalı mi giyineyim demek istedim. Nereye getirdiniz

Sizin o güzel zihniyetinizden dolayı sarilmak istedim size. Bende aynı bu kafadayim ama Müslümanlığı kotuledigim algılanmış
ortalık karışık ya zaten muhtemelen arkadaşlar ortalığı karıştırma niyetli olduğunuzu düşünmüşlerdir. Konu çok müsait çünkü. Yoksa sizi kırmak kışkırtmak niyetli yazmamışlardır.

Herkes kendinden mesul gözüne sahip çıkıp bakmasaydı size, sizi görmezdi böylece söylenmezdi de. Ki görse bile çevirsin kafasını had bildirmek ona mı kalmış. Boşverin umursamayın..

Cok

Çok çok teşekkür ederim. Inşallah kimse yaşamaz tüm kalbimle diliyorum
İnşaAllah ben de şunu anlamıyorum her insan ölünce mezara tek girecek bir kendi bir de Allah olacak niye bu dünya da herşey bu kadar zor insanlar niye bu kadar saldırgan ben de anlamıyorum dediğim gibi bazı durumlarda ben de rahatsız oluyorum ama tutup ta birini karşıma alıp onu rencide etmiyorum yazık gerçekten. Boşuna dememiş atalar her koyun kendi bacağından asılır diye bunun hesabını sormak bize düşmez zaten Allah görüyor.

Siz de üzülmeyin bunlar olağan şeyler maalesef alışmak lazım( keske hiç olmasa) konunuz başka yerlere kayıyor bence kapattırın konunuzu.

Üstü ipli askılı diye küçücük çocukların 23 Nisan gösterisini iptal ettiren o şahsiyetsiz zihniyeti bozuk okul müdürü haberinden sonra ben bu olaylara şaşırma yetimi kaybettim artık
ustu ipli askili derken?dansoz kiyafeti demek istediniz herhalde? minnacık çocukları dansöz kıyafeti giydirerek dans ettirmek daha mi güzel...

Emin olun Budist olsalardı tek söz etmezdiniz :)

neden etmeyelim?
ama budistler hristyanların vs başkasının yaşamına burnunu sokma huyu yoktur o yüzden de insanların onların ülkelerinde yaşamaya can atarlar ama müslümanların ülkelerinin hali ortada. bakın yanı başımızda mezhep savaşı var..
neden?
kimse kimseyi kabul edemiyor ondan.
müslüman dünyasının hali ortadayken hiç öyle boş muhabbet yaparak savunmaya geçmeyin.

ustu ipli askili derken?dansoz kiyafeti demek istediniz herhalde? minnacık çocukları dansöz kıyafeti giydirerek dans ettirmek daha mi güzel...

o malum vakıfta tecavüze uğrayan erkek çocukları da dansöz kıyafeti giyiyordu değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…