- 31 Ağustos 2017
- 421
- 324
- 18
- Konu Sahibi Becauseimhappy
-
Yalnız ben tüm Müslümanlık zihniyetini masaya yatirmadim. Orada bir duralım. Anlayamayip yorum yapmayalım. Ben kendince müslüman dedim. Müslümanlık bu değil demek istedim. Önce okuduğunuzu anlayarak okuyup ona göre yorum yapinSiz de konu sahibinden farklı değilsiniz şu yorumunuzla! Yazmayayım dedim ama şu yazdıklarınıza sessiz kalamayacağım. Türbanlılar sizin uygun gördüğünüz şekilde mi giyinmeli? Konu sahibinin dert yandığı ve herkesin eleştirdiği o zihniyeti bozuk amcadan ne farkınız kaldı milletin giyimine kuşamına buradan laf söylerken?!... Konuyu dine getirmek istemiyorum ama tartışma baştan sona dine getirildi madem (ki konu sahibi zaten bir densiz adamın zihniyetinden ziyade Müslümanlık zihniyetini masaya yatırmış gibi yorumlar yapmış) bırakın isteyen istediği gibi örtünsün istediği gibi açılsın. Açılınca laf söylemiyorsunuz da kapalılık şekline mi takılıp buradan sataşıyorsunuz? Ben de önceden çok açıktım sonra kapandım ama kapalılığı illa Kur’an-ı Kerim’de belirtilen şekilde mi yapmalıyım? Nefsime belki bu kadar söz geçirebiliyorum? Belki tunik altına dar kot giyinerek başlarım sonra ilerletirim ne biliyorsunuz? Benim bedenim ben ne istersem onu giyinemez miyim? Çok bunaldım sizin gibi zihniyetlerden! Kapandın mı illa bileklerine kadar etek giyineceksin, makyaj yapmayacaksın, dar giyinmeyeceksin vs vs... Yani makbulü o olabilir ama cennetin de yedi katı var, kimin nereden kazanacağı belli değilken karınca kararınca insanların hevesini kıracak sözler de söylemeyin. Açıklık söz konusu olunca özgürlüğü savunanlar kapalıların giyimine kuşamına hatta altında lüks bir araç olmasına kadar ne çok konuşuyor aklım almıyor doğrusu!!!....
Eee yani? Bende Antalya'da yaşıyorum normalde ve orada öyle birşey görmedim. Bir cok başka şehir gördüm oralarda da gormedim. Ama anlattigim gerçek bende şasirdigim için açtım konuyu. Yediremedigim için. Polemik yaratmak için degilKonu sahibi size söylüyorum.siz sadece bu konuyu polemik yaratmak için açtınız eminim.Benim yaşadığım şehirde çok açık insanlarda var,muhafazakar kesimdende var.hiç gormemisim biri de birine sen şöyle giyindin veya böyle giyindin.yani diz üstü değil.bildiğin iç çamaşırları bütünüyle gözüküyor.bırakın el kol hareketi başını kaldırıp bkmazlar
Müslümanlık bu değilse niye “sözde” Müslümanlığını vurguluyorsun adamın? Niye ben de kapanayım mı yani gibi cümleler kuruyorsun? Merak etmeyin ben gayet anladım sizi...Yal
Yalnız ben tüm Müslümanlık zihniyetini masaya yatirmadim. Orada bir duralım. Anlayamayip yorum yapmayalım. Ben kendince müslüman dedim. Müslümanlık bu değil demek istedim. Önce okuduğunuzu anlayarak okuyup ona göre yorum yapin
Bende normalde Antalya'da yaşıyorum. Ama siz de bilirsiniz nadir insan bakar ve ben böyle laf soyleyenini hiç görmedimAntalya da olmama rağmen aynı şeyi yaşıyorum maalesef.
Müslümanlık bu değilse niye Müslümanlığını vurguluyorsun adamın? Niye ben de kapanayım mı yani gibi cümleler kuruyorsun? Merak etmeyin ben gayet anladım sizi...
Bende normalde Antalya'da yaşıyorum. Ama siz de bilirsiniz nadir insan bakar ve ben böyle laf soyleyenini hiç görmedim
Kendince müslüman zihniyetiyle dedim. Yani ona gore Müslümanlık o çünkü ( tövbe tövbe dediğine göre ) kapanayim mi derken bu kadar bakan insan varken sırf bakmasınlar diye kapalı mi giyineyim demek istedim. Nereye getirdinizMüslümanlık bu değilse niye Müslümanlığını vurguluyorsun adamın? Niye ben de kapanayım mı yani gibi cümleler kuruyorsun? Merak etmeyin ben gayet anladım sizi...
Emin olun Budist olsalardı tek söz etmezdiniz :)neden vurgulamayacak?
bu ülkede müslümanım diyenlerin ne haltlar ettiklerine hepimiz şahit olmadık mı? elbette ona vurgu yapacak. bunu yapanlar budist olsa o zaman budist olmasına vurgu yapar. bu kadar basit.
ortalık karışık ya zaten muhtemelen arkadaşlar ortalığı karıştırma niyetli olduğunuzu düşünmüşlerdir. Konu çok müsait çünkü. Yoksa sizi kırmak kışkırtmak niyetli yazmamışlardır.Sizin o güzel zihniyetinizden dolayı sarilmak istedim size. Bende aynı bu kafadayim ama Müslümanlığı kotuledigim algılanmış
İnşaAllah ben de şunu anlamıyorum her insan ölünce mezara tek girecek bir kendi bir de Allah olacak niye bu dünya da herşey bu kadar zor insanlar niye bu kadar saldırgan ben de anlamıyorum dediğim gibi bazı durumlarda ben de rahatsız oluyorum ama tutup ta birini karşıma alıp onu rencide etmiyorum yazık gerçekten. Boşuna dememiş atalar her koyun kendi bacağından asılır diye bunun hesabını sormak bize düşmez zaten Allah görüyor.Cok
Çok çok teşekkür ederim. Inşallah kimse yaşamaz tüm kalbimle diliyorum
ustu ipli askili derken?dansoz kiyafeti demek istediniz herhalde? minnacık çocukları dansöz kıyafeti giydirerek dans ettirmek daha mi güzel...Üstü ipli askılı diye küçücük çocukların 23 Nisan gösterisini iptal ettiren o şahsiyetsiz zihniyeti bozuk okul müdürü haberinden sonra ben bu olaylara şaşırma yetimi kaybettim artık
Emin olun Budist olsalardı tek söz etmezdiniz :)
Yahu kendince müslüman zihniyetiyle dedim algilayamamissiniz konuşuyorsunuzEvt mantikli cevap budur muslumanim diyor muslumani kotuluyor bunu acigiyla kapalisiyla alakasi yok zihniyet meselesi bukadar abartacak polemige sokacak durum yok yani bunu dusunememek sikinti zaten basli basina .
yuuuh, ya ben neyse bir şey demiyorum.ustu ipli askili derken?dansoz kiyafeti demek istediniz herhalde? minnacık çocukları dansöz kıyafeti giydirerek dans ettirmek daha mi güzel...
ustu ipli askili derken?dansoz kiyafeti demek istediniz herhalde? minnacık çocukları dansöz kıyafeti giydirerek dans ettirmek daha mi güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?