Ah bu yobaz zihniyet...

Konu sahibi "müslüman kafa"diye bir şey dememiş bile.Ayrıca belli ki sizin başınıza gelmiyor bu tarz şeyler.Benim başıma da gelmiyor ama her gün çok fazla şahit oluyorum.Ayıp ediyorsunuz..

Cunku onların gözleri masum biz kapanirsak bakmayacaklar. Onlar bakabilir onların suçu yok

Biri bir sey diyor diye degil, bakislardan rahatsiz ve tedirgin icin giyemiyorum.
ay gözüme güzel görününce bende bakıyorum :) bana kızanlar olur belki ama bazen kısa kloş etek giymiş hatunlar eteklerini tutuyolar ya bırak da uçsun ayol ne güzel bacakların var gözümüz şenlensin diyorum :)) bundan sonra ses etmeyim bari bildiğin taciz ediyomuşum milleti eşim kızmakta haklıymış demek..

Bak canım belki iyi niyetli konu açmışsındır ama konu açarken yazdıklarını böyle hassas olan konularda gözden geçir. Mesele buraya gelmeye o kadar müsait ki, bunca insan bu yüzden karşı karşıya kaldı. Karşına çıkan adam tövbe dedi diye ya da eteğine karıştı diye Müslümanları üzecek ifadeler kullanmasan daha iyi olurdu bence. Çünkü o adamın zihniyetiyle alakalı. Müslüman olsa zaten ne seni kırardı, ne kötü söz ağzından çıkardı... Neyse bundan sonra sen de ağzının payını ver ki kimse birşey diyemesin giyimine kuşamına. Doğru olan kimsenin kimseye karışmaması zaten...

Insan acaba ben mi anormalim diye düşünüyor çünkü. Halbuki onların zihniyeti sıkıntılı. Ben yine de giymeye devam edeceğim. Siz neden bıraktıniz ki istediginiz gibi gidersiniz sahile. Lütfen yapmayın bunu devam edin gitmeye

Umarım .
Umarım. Insan sırf bu yüzden gitmek istiyir

Aynen, her gecen gun daha da yobazlaşıyor halk. Iran ve Afganistanimsi bir hal aldi Turkiye.Ileri gideceğine son hız geriye gidiyor. Buradaki insanlar bile (Ingilizler) bana yaz tatiline gittiklerinde eskisi gibi olmadigini Turkiye'nin, rahat edemediklerini söylüyorlar. Ben de utancımdan yerin dibine giriyorum bu sözde Muslumanlar yüzünden.

Antalya çok göç aldı, önceden bu kadar değildi taciz durumu. Konu kaymasın yani bu kadar diyeyim ben.
ben 2005 yılında gezmeye gelmiştim oraya. Kızlar bikini üstü ve şortla geziyolardı simitçisinden ayyaşına kadar bi erkeğin de kafasını kaldırıp baktığını görmedim. Çok ilgimi çekmişti helal olsun demiştim..

Valla saygı diğer dinlere olurken nedense Müslümanlığa karşı etiketleme hor görme dışlama var ezelden beri. Hristiyanlar Ortadoğu’yu karıştırdıkları için kendi ülkeleri tabi ki ferah yaşanılası olur. Sizinle ne dış politikayı ne de mezhep savaşlarını konuşacak değilim. Beni anlamayacak insanlarla boş muhabbete zamanım yok!...

Haklısın. Kıyafetle namuslu olunuyo bu ulkede. Zaten kapalılar terbiyeli ahlâklı, açıklar dinsiz imansız (!)

Hı ?

Bidaha öyle densizlik eden olursa ben senin kirli zihniyetinden daha temizim asıl sana cıks cıks dersin.

Bense hamileyim ve artk dışarı çıkmak istemiyorum genci yaşlısı, kadını erkeği, çoluk çocuk kimle gözgöze gelsem karnıma bakıyo, tekrar gozume bakıyo ve çekmiyolar gozlerini. Önceden farketmiyodum ama artk farketmeye başladım yanımdan geçip gidene kadar bakıyolar. Anlamadığım şey, miniler askılılar giymiyorum ben. Sadece bol giyinmiyorum. Karnım belli sadece. Üstelik bu şehrin kadınlarının yarıdan fazlası hamile (güneydoğu anadolu) ilk defa gebe gormuyolar sonuçta.

Yolda la havle çeke çeke yürümekten gına geldi. Dışarı çıkmak bile istemiyorum. Nefret ettim. Ben napim peki ?

Başörtülü insana saldıran ve hak dinimi yaşamak için tesettüre giren Allah rızası için kapanan kardeşlerime zulüm yapan zihniyetle karşına çıkan kişi aynı zihniyete. Ben İslami elimden geldiğince yaşamalıyım ve din kardeşime nefret ettirmeden anlatmalıyım. Herkesin günahı boynuna. Rabbimin buyruklarına itaat etmeyen ahirette çeker elbet. Allah nefislerimizi ıslah etsin.

A
Aynen ben yalan söyledim :)

Hangi Şehirde oldu bu olay bilmiyorum ama ( Adam'ı. Yaptığına doğru diyemem ) sizinde gittiğimiz sehre uyumlu giyinmeniz gerekirdi diye düşünüyorum . Bu tip davranışlara maruz kalmamak için .

dınımızde ayette once erkekelere ıffetını koruması soylenır...hiçbir erkek kıyafetınden dolayı ben bu kadına bakarım zıhnıyetı dınen ahlaken dusunemez...bunun okumusu cahılı egitimlisi yok maleseff...doktorun tacızıne ugrayan yokmu...ogretmenın tacıızne ugrayan yokmu...ıs adamı olur tacızıne ugrayan yokmu...prof olur tacız eden yokmu...hepsının canı cehenneme...kadını meta halıne getıren herşeyı kınıyorum..resıt hale gelmemiş bir kızı sahnelerde ıckılı mekanlarda cıkaran zıhnıyetın koylerde erkenden evlendiren zıhnıyetten farkı nedir...bakış acısı cok onemlı...kadınlar size Allahın emanetıdır ...emanet ıyı bakın ınancından nerelere geldik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…