- 21 Şubat 2011
- 874
- 597
- 323
- Konu Sahibi Becauseimhappy
-
Sakarya
Bütün şehir işi gücü bıraktı gözlerini sana dikti demek...ok
Tamamen polemik yaratmak için ve “müslüman kafalı” insanları kötülemek için açıldığını düşünüyorum.
Cunku onların gözleri masum biz kapanirsak bakmayacaklar. Onlar bakabilir onların suçu yokSizin özgürlükleriniz başkalarının gözlerine tecavüz etmiştir belki. Adamın dünyasını karartmıştır bacaklarınız. Adam tövbe çekmiş işte fena mı. Adamın hakkı değil mi tövbe etmek. Ah şu özgür zihne de bi anlatılabilse müslüman toplum kuralları.şiddet ve müdahele beni ne kadar rahatsız ediyorsa bu dar bakışlı Zihniyet ve konuşma tarzı da o kadar rahatsız etti.
ay gözüme güzel görününce bende bakıyorum :) bana kızanlar olur belki ama bazen kısa kloş etek giymiş hatunlar eteklerini tutuyolar ya bırak da uçsun ayol ne güzel bacakların var gözümüz şenlensin diyorum :)) bundan sonra ses etmeyim bari bildiğin taciz ediyomuşum milleti eşim kızmakta haklıymış demek..Biri bir sey diyor diye degil, bakislardan rahatsiz ve tedirgin icin giyemiyorum.
Bak canım belki iyi niyetli konu açmışsındır ama konu açarken yazdıklarını böyle hassas olan konularda gözden geçir. Mesele buraya gelmeye o kadar müsait ki, bunca insan bu yüzden karşı karşıya kaldı. Karşına çıkan adam tövbe dedi diye ya da eteğine karıştı diye Müslümanları üzecek ifadeler kullanmasan daha iyi olurdu bence. Çünkü o adamın zihniyetiyle alakalı. Müslüman olsa zaten ne seni kırardı, ne kötü söz ağzından çıkardı... Neyse bundan sonra sen de ağzının payını ver ki kimse birşey diyemesin giyimine kuşamına. Doğru olan kimsenin kimseye karışmaması zaten...Kendince müslüman zihniyetiyle dedim. Yani ona gore Müslümanlık o çünkü ( tövbe tövbe dediğine göre ) kapanayim mi derken bu kadar bakan insan varken sırf bakmasınlar diye kapalı mi giyineyim demek istedim. Nereye getirdiniz
Insan acaba ben mi anormalim diye düşünüyor çünkü. Halbuki onların zihniyeti sıkıntılı. Ben yine de giymeye devam edeceğim. Siz neden bıraktıniz ki istediginiz gibi gidersiniz sahile. Lütfen yapmayın bunu devam edin gitmeyebende yıllar once sahılde kapalı gezmıştım...donup garıp garıp bakmıslardı...ha denızdede kapalı gezilmez dersenız ozaman biride cıkar denızı olmayan yerde acık gezme der...bır dahad tevbe ettım...yıllardır asla sahılı olan sehırlere gitmedim...gercı genelleme yapmıs oldum ama ne yapayım
Valla ben yeni taşındım, işin garibi nadir insan bakar da diyemeyeceğim, hatta bayağı göç almış dedim ... Eskiden bu kadar değildi.
Umarım. Insan sırf bu yüzden gitmek istiyirİstanbul’da Etiler’de otururken bile o kadar sıkışmış ve nefes alamaz hale gelmiştim ki yurtdışına taşındım ve tekrar nefes aldığımı hissediyorum, istediğimi giyiyorum, istediğim fikri beyan ediyorum. Umarım dönmek zorunda kalmam.
Aynen, her gecen gun daha da yobazlaşıyor halk. Iran ve Afganistanimsi bir hal aldi Turkiye.Ileri gideceğine son hız geriye gidiyor. Buradaki insanlar bile (Ingilizler) bana yaz tatiline gittiklerinde eskisi gibi olmadigini Turkiye'nin, rahat edemediklerini söylüyorlar. Ben de utancımdan yerin dibine giriyorum bu sözde Muslumanlar yüzünden.Yeni Türkiye !
Eskiden insanlar bu tip şeylere takılmazdı,hoşlanmasalar dahi dışarıya yansıtacak ve haddini aşacak şekilde yorumlar yapamazlardı. Simdi kahretsin ki cesaret dağları aştı.
Iğrenç derecede yobaz bir topluma dönüştük.
Ben de açık giyiniyorum bazen tacizci bazen kinayici bazen aşağılayıcı bakışlara maruz kalıyorum.
Giyabimda sirf giyimimden ötürü kötü düşünen kim varsa abv,net !
ben 2005 yılında gezmeye gelmiştim oraya. Kızlar bikini üstü ve şortla geziyolardı simitçisinden ayyaşına kadar bi erkeğin de kafasını kaldırıp baktığını görmedim. Çok ilgimi çekmişti helal olsun demiştim..Antalya çok göç aldı, önceden bu kadar değildi taciz durumu. Konu kaymasın yani bu kadar diyeyim ben.
Valla saygı diğer dinlere olurken nedense Müslümanlığa karşı etiketleme hor görme dışlama var ezelden beri. Hristiyanlar Ortadoğu’yu karıştırdıkları için kendi ülkeleri tabi ki ferah yaşanılası olur. Sizinle ne dış politikayı ne de mezhep savaşlarını konuşacak değilim. Beni anlamayacak insanlarla boş muhabbete zamanım yok!...neden etmeyelim?
ama budistler hristyanların vs başkasının yaşamına burnunu sokma huyu yoktur o yüzden de insanların onların ülkelerinde yaşamaya can atarlar ama müslümanların ülkelerinin hali ortada. bakın yanı başımızda mezhep savaşı var..
neden?
kimse kimseyi kabul edemiyor ondan.
müslüman dünyasının hali ortadayken hiç öyle boş muhabbet yaparak savunmaya geçmeyin.
Hayır normalde Antalya'da yaşıyorum. Bu olayı yaşadığım şehir SakaryaProfilinizde Antalya yazıyor, orada mı yaşadınız bu olayı?
Siz de konu sahibinden farklı değilsiniz şu yorumunuzla! Yazmayayım dedim ama şu yazdıklarınıza sessiz kalamayacağım. Türbanlılar sizin uygun gördüğünüz şekilde mi giyinmeli? Konu sahibinin dert yandığı ve herkesin eleştirdiği o zihniyeti bozuk amcadan ne farkınız kaldı milletin giyimine kuşamına buradan laf söylerken?!... Konuyu dine getirmek istemiyorum ama tartışma baştan sona dine getirildi madem (ki konu sahibi zaten bir densiz adamın zihniyetinden ziyade Müslümanlık zihniyetini masaya yatırmış gibi yorumlar yapmış) bırakın isteyen istediği gibi örtünsün istediği gibi açılsın. Açılınca laf söylemiyorsunuz da kapalılık şekline mi takılıp buradan sataşıyorsunuz? Ben de önceden çok açıktım sonra kapandım ama kapalılığı illa Kur’an-ı Kerim’de belirtilen şekilde mi yapmalıyım? Nefsime belki bu kadar söz geçirebiliyorum? Belki tunik altına dar kot giyinerek başlarım sonra ilerletirim ne biliyorsunuz? Benim bedenim ben ne istersem onu giyinemez miyim? Çok bunaldım sizin gibi zihniyetlerden! Kapandın mı illa bileklerine kadar etek giyineceksin, makyaj yapmayacaksın, dar giyinmeyeceksin vs vs... Yani makbulü o olabilir ama cennetin de yedi katı var, kimin nereden kazanacağı belli değilken karınca kararınca insanların hevesini kıracak sözler de söylemeyin. Açıklık söz konusu olunca özgürlüğü savunanlar kapalıların giyimine kuşamına hatta altında lüks bir araç olmasına kadar ne çok konuşuyor aklım almıyor doğrusu!!!....[/QUOTE tamam bacım sende haklısın. Sabah ola hayrola iyi geceler
Aynen ben yalan söyledim :)Konu sahibi size söylüyorum.siz sadece bu konuyu polemik yaratmak için açtınız eminim.Benim yaşadığım şehirde çok açık insanlarda var,muhafazakar kesimdende var.hiç gormemisim biri de birine sen şöyle giyindin veya böyle giyindin.yani diz üstü değil.bildiğin iç çamaşırları bütünüyle gözüküyor.bırakın el kol hareketi başını kaldırıp bkmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?