- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Becauseimhappy
-
niye? şehirlere göre kıyafet kriterleri mi var? onlar gözlerine sahip çıksın milletin kıyafetine bakmak, laf atmak yerine.Hangi Şehirde oldu bu olay bilmiyorum ama ( Adam'ı. Yaptığına doğru diyemem ) sizinde gittiğimiz sehre uyumlu giyinmeniz gerekirdi diye düşünüyorum . Bu tip davranışlara maruz kalmamak için .
Evet öyle insanlar çoğaldı ama bugun gorduklerim çok çok fazlaydiValla ben yeni taşındım, işin garibi nadir insan bakar da diyemeyeceğim, hatta bayağı göç almış dedim ... Eskiden bu kadar değildi.
Ne alakası var istediği yerde istediğini giyer isterse kutupta bikini giyer .Hangi Şehirde oldu bu olay bilmiyorum ama ( Adam'ı. Yaptığına doğru diyemem ) sizinde gittiğimiz sehre uyumlu giyinmeniz gerekirdi diye düşünüyorum . Bu tip davranışlara maruz kalmamak için .
Parantez içinde yazdığımı bir daha oku istersenniye? şehirlere göre kıyafet kriterleri mi var? onlar gözlerine sahip çıksın milletin kıyafetine bakmak, laf atmak yerine.
Ben Antalya’da dahi çok daha fazlasını yaşadığım için dikkatimi çekmişti konunuz ama maalesef Sakarya Konya Kütahya gibi yerlerde normal artık bunlarHayır normalde Antalya'da yaşıyorum. Bu olayı yaşadığım şehir Sakarya
Valla saygı diğer dinlere olurken nedense Müslümanlığa karşı etiketleme hor görme dışlama var ezelden beri. Hristiyanlar Ortadoğu’yu karıştırdıkları için kendi ülkeleri tabi ki ferah yaşanılası olur. Sizinle ne dış politikayı ne de mezhep savaşlarını konuşacak değilim. Beni anlamayacak insanlarla boş muhabbete zamanım yok!...
eee? okudum bu yazdığınızı değiştirmiyor ki.Parantez içinde yazdığımı bir daha oku istersen
Bende kendince müslüman derken bunun Müslümanlık olmadığını vurguladım ama yanlış anlaşıldım. Siz ne demek istediğimi anladığıniz için tesekkur ederim :) umarım bende cevap verebilirim birdahakineBu sabah tatilden döndüm. Gittigim yer cok muhafazakar ve sahil kasabası. Plajda bir ben bikini ile, esleri veya yanliz gelen tesetturlu ya da siyah carsafli kadinlar, kizlar coktu. Ama hic ters tepki gormedim, yuruken, gezerken bile. Dinini bilen ztn o sekilde konusmaz. Sana ve bizlere boyle davranan kisiler muslumanligin arkasina gizlenen cinsi sapiklar. Bir de mevsim gecislerinde her insan acik giyinen insani bi yadırgıyor, sonra gozler alisiyor sanirim2 ya da 3 kez bana boylesi denk geldi. Ki uzerimde kiyafet diz alti elbise vs idi. Ama ben sessiz kalmadim kalamam. Girtlagini sikarim. Agzini ondan sonra acsin bakalim
Başörtülü insana saldıran ve hak dinimi yaşamak için tesettüre giren Allah rızası için kapanan kardeşlerime zulüm yapan zihniyetle karşına çıkan kişi aynı zihniyete. Ben İslami elimden geldiğince yaşamalıyım ve din kardeşime nefret ettirmeden anlatmalıyım. Herkesin günahı boynuna. Rabbimin buyruklarına itaat etmeyen ahirette çeker elbet. Allah nefislerimizi ıslah etsin.
Midem kalktı yemin ediyorum o pis organını alsın kendi olmayan beynine soksun şerefsiz ahlaksız herif. Aynı şey kendi anasına kardeşine yapılsa içinden namus canavarı çıkar bunların. Allah belalarını versin hepsinin canı cehenneme.Dün gayet normal diz üstü bi elbise giymistim. Karşı yoldan geçen bi arabadan kafasını çıkartıp " bacaklarının arasına sokayim mı ? " diye bağırdı bi adam. Ne plakasını görebildim ne yüzünü.
Hayatımda ilk defa bi insan ölsün istedim.
Hatta dönsün gelsin gücüm ne kadar ise o şerefsiz kullanayim istedim.
Turkiyede kadın olmak o kadar zor ki.
Umarım hepsi geberit de kendileri gibi bi nesil yok olur.
Hayır onu demek istemedim . Muhafazakar bir sehre gittiyse Kısacık şortla gezerse dikkat çeker ve rahatsız edilir aynı şekilde görüldüğü gibi .Ne alakası var istediği yerde istediğini giyer isterse kutupta bikini giyer .
Ne yani ben şimdi kapalıyım Antalyaya gittiğimde oraya uygun olması için acılayım mi ?
Ben rahatsiz olduğum için, şasirdigim için konu actim. Polemik olarak algılandi. Çok teşekkür ederim size . Daha burda bile kimse konusturmuyorken ben o adama cevap versem ben suçlu olacaktim. ama yine de devam edeceğim giymeye.Bu konu niye bazılarını rahatsız etmiş anlamadım. Bu konular açılmalı, ses getirmeli, yobaz sapıklar tepki toplamalı! Kadınlar ne yapacağını konuşmalı. Sapıklık bu ülkenin kanayan yarası. 3 yaşında çocuklara tecavüz edilen bir ülkede hanım gelmiş konuya inanmıyor yahu. Bu kadar mı bihabersin ülkenden ya...
Polemik çıkacak bir şey yok aslında, ama çıkar, ha niye çıkar? O yobazlardan bu sitede de var, seni suçlayıp sapıkları korurlar, ondan polemik çıkar çıkacaksa. Ki savunan olmuş bile elin pisliklerini. Şaka gibi bu kadınlar ya, hiç insan olarak, kadın olarak ne kendilerine, ne de başkalarına saygıları var. Hayret ediyorum.
İstediğinizi giyin. Ben yurtdışında yaşıyorum. 2 yıl önce yazın Türkiye'ye geldim. 1.5 ay dondan hallice şortlarla, askılılarla gezdim. Ha bira, tedirginlik oldu tabii, ama yine giydim istediğimi. Ve şansıma, ki hayret ediyorum buna, kimse de rahatsız etmedi ya. Ya da ben farketmedim, bilmiyorum. Ve ben ülkemde rahat giyindim, kimse sapıklık etmedi diye hala şaşkınlık içindeyim o zamanı düşünürken. Ne kadar tuhaf değil mi...
Bu sapıkların kadınının da erkeğinin de köküne kıran girsin, yok olsunlar inşallah. Düşmediler elalemin yakasından. Ama umudum yok. Birinin dediği gibi, bunlar daha iyi günler...
Söylemek istediğimi anlamadın belli ki açıkladım bir baska üyeye o alıntıyı oku isterseneee? okudum bu yazdığınızı değiştirmiyor ki.
Dansöz kıyafeti mi yoo gayet üstü askılı altı şalvar normal bi kıyafetti siz bence zihniyetinizi biraz değiştirinustu ipli askili derken?dansoz kiyafeti demek istediniz herhalde? minnacık çocukları dansöz kıyafeti giydirerek dans ettirmek daha mi güzel...
Siz bence ezberlerinizi bozup dış politikayı derinlemesine inceleyin ondan sonra ezberlediğiniz hurafe uydurma sözlerini çöpe mi atarsınız yoksa böyle görmeye devam mı edersiniz orası sizin bileceğiniz iş. En azından bugün Filistin niye bu hale geldi o çok herkesin dinine saygı duyan! Yahudiler neler yaptı bunu bari öğrenin de sonra hangi din hangi dine saygılı davranmış hangi dine mensup kişiler bundan faydalanmış siz karar verin... İki ülkenin dünden bugüne haritalarını incelemeniz yeterli! Haberleri bile izleseniz Yahudilerin Müslğmanlara yaptığı eziyeti anlamanız yeterli olacaktır ama at gözlüklerinizi bir kenara bırakmanız gerekir gerçekleri görebilmek için...bunlar hep bahane.. hristyanlar mı diyor git mezhep savaşı yap diye?
insanların içinde olmasa ne hristyanı ne yahudisi hiçbir şey yapamaz.. bunlar hep bahane. onlar ortadoğuyu kaırştırıyor diyerek kendi hatalarını kendi yanlışlarını hiç görmeyen bir zihniyet var orada. halbuki olay tamamen kendi ezberleri ve yaşam modelleriyle alakalı.
müslümanlar eğer bir gün başka dinlere, başka inançlara saygı duymayı öğrenirlerse elbette onlara da saygılı olunur. yoksa bu kafanın hakim olduğu ülkede daha rahatça etek giyilemiyorsa kimse etiketlemeden bahsetmesin bir zahmet.
siz ezberlere, hurafeleri din diye benimsemeye alışmışsınız. ondan zorunuza gidiyor gerçekler tabii..
Ben
Ben müslüman zihniyetine laf etmedim ama siz onu anladıysaniz tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?