Ah bu yobaz zihniyet...

Dün gayet normal diz üstü bi elbise giymistim. Karşı yoldan geçen bi arabadan kafasını çıkartıp " bacaklarının arasına sokayim mı ? " diye bağırdı bi adam. Ne plakasını görebildim ne yüzünü.
Hayatımda ilk defa bi insan ölsün istedim.
Hatta dönsün gelsin gücüm ne kadar ise o şerefsiz kullanayim istedim.
Turkiyede kadın olmak o kadar zor ki.
Umarım hepsi geberit de kendileri gibi bi nesil yok olur.

Alın birer biber gazı bulundurun çantanızda, önünüzü kesip laf atan terbiyesizlerin gözüne sıkıverin. Gayet de ciddiyim. Bi daha da sıkıyosa bir laf daha etsin.

Hangi Şehirde oldu bu olay bilmiyorum ama ( Adam'ı. Yaptığına doğru diyemem ) sizinde gittiğimiz sehre uyumlu giyinmeniz gerekirdi diye düşünüyorum . Bu tip davranışlara maruz kalmamak için .
niye? şehirlere göre kıyafet kriterleri mi var? onlar gözlerine sahip çıksın milletin kıyafetine bakmak, laf atmak yerine.

Hangi Şehirde oldu bu olay bilmiyorum ama ( Adam'ı. Yaptığına doğru diyemem ) sizinde gittiğimiz sehre uyumlu giyinmeniz gerekirdi diye düşünüyorum . Bu tip davranışlara maruz kalmamak için .
Ne alakası var istediği yerde istediğini giyer isterse kutupta bikini giyer .
Ne yani ben şimdi kapalıyım Antalyaya gittiğimde oraya uygun olması için acılayım mi ?

Hayır normalde Antalya'da yaşıyorum. Bu olayı yaşadığım şehir Sakarya
Ben Antalya’da dahi çok daha fazlasını yaşadığım için dikkatimi çekmişti konunuz ama maalesef Sakarya Konya Kütahya gibi yerlerde normal artık bunlar

Arkadaşım Sakarya’da akşam onda ara sokakta -arabalar falan da geçmesine rağmen- mastürbasyona yapan bir adan görmüş ne olduğunu anlamamış başta bakmış biraz ve adam gözlerinin içine baka baka yapmaya devam etmiş...

bunlar hep bahane.. hristyanlar mı diyor git mezhep savaşı yap diye?
insanların içinde olmasa ne hristyanı ne yahudisi hiçbir şey yapamaz.. bunlar hep bahane. onlar ortadoğuyu kaırştırıyor diyerek kendi hatalarını kendi yanlışlarını hiç görmeyen bir zihniyet var orada. halbuki olay tamamen kendi ezberleri ve yaşam modelleriyle alakalı.
müslümanlar eğer bir gün başka dinlere, başka inançlara saygı duymayı öğrenirlerse elbette onlara da saygılı olunur. yoksa bu kafanın hakim olduğu ülkede daha rahatça etek giyilemiyorsa kimse etiketlemeden bahsetmesin bir zahmet.
siz ezberlere, hurafeleri din diye benimsemeye alışmışsınız. ondan zorunuza gidiyor gerçekler tabii..

Bende kendince müslüman derken bunun Müslümanlık olmadığını vurguladım ama yanlış anlaşıldım. Siz ne demek istediğimi anladığıniz için tesekkur ederim :) umarım bende cevap verebilirim birdahakine

o saldırıyı yapanlar da aynı zihniyetteydi dikkatini çekerim. başörtüsüne yasağı getiren demirel'di. bariz sağcı bir politikacıydı. ayrıca hak din olduğu senin inancın. hristyanlar da hak din bizimki diyorlar. herkesin dini kendine göre en doğru. ayrıca dinde kapanma yoktur. arap kültürünü din diye benimsemenin sonucudur bu.

Midem kalktı yemin ediyorum o pis organını alsın kendi olmayan beynine soksun şerefsiz ahlaksız herif. Aynı şey kendi anasına kardeşine yapılsa içinden namus canavarı çıkar bunların. Allah belalarını versin hepsinin canı cehenneme.

Ne alakası var istediği yerde istediğini giyer isterse kutupta bikini giyer .
Ne yani ben şimdi kapalıyım Antalyaya gittiğimde oraya uygun olması için acılayım mi ?
Hayır onu demek istemedim . Muhafazakar bir sehre gittiyse Kısacık şortla gezerse dikkat çeker ve rahatsız edilir aynı şekilde görüldüğü gibi .
Bende mesela askılı kısa vs giyerim ama normalde istanbulda yasıyorum ve yazları istanbulda giyinmiyorum kısa etek Şort izmire gittiğimde giyiyorum ama istanbulda giymemenim sebebi milletin yiyecek gibi bakması ve rahatsız olmam . Bunu kastettim her ortamda her Kıyafet gidilmiyor diye .
Tesettür için aynı seyi söyleyemem o tartışmaya açık değil tamamen kişinin inançlı Gereği tercihi.

Ben rahatsiz olduğum için, şasirdigim için konu actim. Polemik olarak algılandi. Çok teşekkür ederim size . Daha burda bile kimse konusturmuyorken ben o adama cevap versem ben suçlu olacaktim. ama yine de devam edeceğim giymeye.

ustu ipli askili derken?dansoz kiyafeti demek istediniz herhalde? minnacık çocukları dansöz kıyafeti giydirerek dans ettirmek daha mi güzel...
Dansöz kıyafeti mi yoo gayet üstü askılı altı şalvar normal bi kıyafetti siz bence zihniyetinizi biraz değiştirin

Siz bence ezberlerinizi bozup dış politikayı derinlemesine inceleyin ondan sonra ezberlediğiniz hurafe uydurma sözlerini çöpe mi atarsınız yoksa böyle görmeye devam mı edersiniz orası sizin bileceğiniz iş. En azından bugün Filistin niye bu hale geldi o çok herkesin dinine saygı duyan! Yahudiler neler yaptı bunu bari öğrenin de sonra hangi din hangi dine saygılı davranmış hangi dine mensup kişiler bundan faydalanmış siz karar verin... İki ülkenin dünden bugüne haritalarını incelemeniz yeterli! Haberleri bile izleseniz Yahudilerin Müslğmanlara yaptığı eziyeti anlamanız yeterli olacaktır ama at gözlüklerinizi bir kenara bırakmanız gerekir gerçekleri görebilmek için...

Rabbin buyrukları adı altında o kadar çok haram uydurulmuş ki insanlar şaşırıyor. halbuki din bu kadar karışık bir şey değil. ibadetler belli. yapman gerekenler belli ama yok filan hadis yok falan fıkıh diye diye kuran'a şirk koşmak moda oldu.

Ben

Ben müslüman zihniyetine laf etmedim ama siz onu anladıysaniz tamam

Ben size o adamın hareketlerin/ söylemlerinin de doğru olmadığını söyledim zaten. Sadece müslüman kelimesini kullanmanız gereksiz olmuş çünkü tartışmaya açık kelime.. Sizi haklı görenlerde olabilir, o kelimeyi kullandığınız için haksız görenlerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…