- Konu Sahibi biryumakmutluluk
-
Bulursun inşallah gönlüne göre :)
Bizde boş dolap yok , dolapta dik ama devriliyor sürekli .
Hangi marka kullanıyorsunuz kızlar :26:
Internetten de satisi var sanirim pimapeni bilmiyorum ama banyodan halilara, koltuklardan yerlere hemen hemen tum temizlikte loc kullaniliyor bizde. Pimapenler cok kirleniyorsa cif daha iyi olabilir.
Bugün sabah konu sahibi arkadaşın konusunu sabote edip cam silme konusunda tavsiyelerinizi almıştım. (Konu sahibi arkadaşım, kusura bakma, aktif görünce yazdım.)
Loc öneren arkadaştan sonra tesadüfen bugün Loc ayağıma geldi, eve geldim hemen denedim, 7 aydır evliyim, 8 ay önce silinmişti camlarım siz düşünün
Bim'deki temizlik bezlerinden biriyl Loc karışımı yaptım, tertemiz oldu. DAha önce aspirin, cif krem gibi şeyler denemiştim çok uğraştıyordu. Akşam cama çıkınca bi cesaret geldi, aşağıyı çok net görmüyorum ya eşimi çağırdım yanıma pencere kenarına oturarak dıştan da sildim ama üstleri gözüm yemedi
Tabii bu bile benim için büyük gelişme, Loc öneren arkadaşlara çok teşekkürler.
Ayrıca okuldan bir arkadaşım bir suyla devam et, Loclu su kirli gözükür ama etkisi devam eder, suyu değiştirip durmana gerek yok dedi. Ben de öyle yaptım, gerçekten etkisi devam ediyordu.
Temizlik benimde sıkıntılı oldugum konu. Öyle sevmiyorum o işleri. Ha mesela mutfakta bulaşık biriktirmem ona dikkat ederim Salonda görünür döküntü sevmem ama evin süpürme silme işi üşenirim ya. Tabi bir yerden sonra yap artık durumunda oluyorum. Bir de evi süpürüp silerken hep eksik yaptığım duygusu oluşuyor annemden fobi oluştu ne yapsam eksik yarım yamalak geliyor annem ne zaman süpürsem kendi eline alırdı süpürgeyi yarım yamalak yapmışsın diye çocukluğumda ondan temizlik konusuna mesafeliyim hep eksik geldiği için yapmasam olur mantığı oluştu.
Durumunuz müsaitse temizlikçi falan alın eve. sizde yapabildiğiniz kadar yaparsınız eşinde yardım etsin sana
gittigimiz ev cok guzeldi hosuma gitti insallab bakalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
musait ama herkes yni gelinsin onudami yapamiyorsun diyebilirler :
Arkadaşlar iki haftada bir, ayda bir derin temizlik mi yapılır, ne yapıyorsunuz siz? :-/
Okudukça ne kadar pis olduğumu daha iyi anlıyorum
Merhaba kizlar
Senelerdir takip ettiğim ama bir türlu uye olamadim simdi 21 yasinda evlenmis bir kadinim.
Sıkıntım ben temizlikten anlamıyorum ne yapmam gerek esim titiz hergün eğitimim var cuma pazar haric ve temizlik yapmaktan haz alamiyorum uykularim kaçıyor sürekli temizliği düşünüyrm bi başladığımda yorulup yarim birakiyorum napmaliyim bana akil verin lutfen
Arkadaşım locu kaynar suyla çözdürüp sonra soğutursan daha bi etkili olur.
loc harika bir sey amwayin banyoda dusakbin icin olani vardi onu siktim camlarima suyu tuttum ben 1.kattaym acayip iyi temizliyor kesnlkle tavsye ediyorm :)
mutlaka almaliyimmm
Bulursun inşallah gönlüne göre :)
Bizde boş dolap yok , dolapta dik ama devriliyor sürekli .
Hangi marka kullanıyorsunuz kızlar :26:
Ne kadara almıştınız acaba ?H2O MOP Xp almıştık bız
Bence senin tek sorunun tembellikMerhaba kizlar
Senelerdir takip ettiğim ama bir türlu uye olamadim simdi 21 yasinda evlenmis bir kadinim.
Sıkıntım ben temizlikten anlamıyorum ne yapmam gerek esim titiz hergün eğitimim var cuma pazar haric ve temizlik yapmaktan haz alamiyorum uykularim kaçıyor sürekli temizliği düşünüyrm bi başladığımda yorulup yarim birakiyorum napmaliyim bana akil verin lutfen
Ne kadara almıştınız acaba ?
elektrik süpürgesi almadan evvel buharlı olanları biraz araştırdım. 500 civarı olan markalar için forumlarda olumlu yorumlar var ama daha ucuz olanlar için genelde hep olumsuz yorum okuyunca vazgeçmiştim :26:
Memnunum deyince hata mı yaptım acaba diye düşündüm.
gerçi şimdi şarkkı dikey süpürge almak istiyorum , günlük için .
Hergün süpürgeyi çıkar süpür eziyet gibi geliyor zaten ev işi yapmayı sevmiyorum
evlennce hediye getryorlar ya atsan atilmaz satsan satilmaz cinsler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?