ah şu temizlik :(

loc harika bir sey amwayin banyoda dusakbin icin olani vardi onu siktim camlarima suyu tuttum ben 1.kattaym acayip iyi temizliyor kesnlkle tavsye ediyorm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oyle dusunme inan yapiyorsundur zevkli hale getrmeliymisz muzik dinlemek gibi

öğrenciyken "derslerim yoğun" dedim elimi sürmedim..

bekarken ve çalışırken "işten geldim yorgunum" dedim elimi sürmedim..

evlendim "yetiştiremiyorum" dedim ağladım..

şimdi hem evli hem çocuklu hem çalışan anneyim öyle bir oluyormuş ki.. plan program üşenmeme ve mecburiyet birleşince:)

Arkadaşlar iki haftada bir, ayda bir derin temizlik mi yapılır, ne yapıyorsunuz siz? :-/

Okudukça ne kadar pis olduğumu daha iyi anlıyorum

Ahanda beni buldum..:-D ben de tam ulan amma pasakliymisim diordum ki yorumunu gördüm icimn yaglari eridi oh dedim:-D henuz evli deilim ama ne annem ne ben ole haftda bir derin temizlik yapmyiz yapamayız. .. yafrularim hayat akiyor s****r edin yahuu... :-D

telefondan yazıyorum yazım hataları affedile...

Bende sevmem temizlik pek sık yaptığımda söylenmez şanslıyım ki eşim titiz falan değildir :)

eşiniz titiz ise sizinde vaktiniz kısıtlıysa bi zahmet yardım edecek.. temizlik yapmayı sevmeseniz de eminim temizledikten sonra siz de mutlu oluyorsunuzdur.. bunu düşünün.. zamanla alışıyor insan daha planlı programlı ve pratik olunuyor.. daha çok gençsiniz zamanla oturtursunuz düzeninizi.. ama eşinize yardım etmesi gerektiğini öğretin.. ilerde hele çocuk olunca daha zor olur..

Ben bir gün önceden evde dağınlık varsa onu toplarım bulaşık varsa onları yıkarım dağınıklık kalmaz. Sonra toz süpür sil derken biter bazen koltuk halı sildiğim olur ayda 1 kere hemen biter malum ev 1+1 olunca :))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaşım locu kaynar suyla çözdürüp sonra soğutursan daha bi etkili olur.

Bilgi için teşekkürler

loc harika bir sey amwayin banyoda dusakbin icin olani vardi onu siktim camlarima suyu tuttum ben 1.kattaym acayip iyi temizliyor kesnlkle tavsye ediyorm :)

Katalogunu istedim ben de, hatta bir arkadaşım bulaşık mak. deterjanını önerdi, ona da bakacağım. Malum bulaşık deterjanı arınabilecek bir şey değil, daha sağlıklısını tercih etmek istiyorum.

H2O MOP Xp almıştık bız
Ne kadara almıştınız acaba ?
elektrik süpürgesi almadan evvel buharlı olanları biraz araştırdım. 500 civarı olan markalar için forumlarda olumlu yorumlar var ama daha ucuz olanlar için genelde hep olumsuz yorum okuyunca vazgeçmiştim :26:
Memnunum deyince hata mı yaptım acaba diye düşündüm.

gerçi şimdi şarkkı dikey süpürge almak istiyorum , günlük için .
Hergün süpürgeyi çıkar süpür eziyet gibi geliyor zaten ev işi yapmayı sevmiyorum

Bence senin tek sorunun tembellik

biz indirdik diye bir site var oradan almıştık galıba 80 .tl idi. annem çarsıdan ilk gidip 150 bırsey almıştı adamla konuşmış beğenmezsen ıade alırım demış 3gun kullandı sevmedı ıade ettı ama bu aldığımızdan memnun çok rahat her gun onunla yerlerı sılıyor lavoboda fılanda kullanıyor. bende okumuştum bazıları nem bırakıyor demıs evet bırakıyor su yanı ne bırakacak deterjan fılan sıfır daha doğal. neye bu kadar para vermıyoruz kı bırde parke mesela neyle sılsen sankı ız kalıyor ama mop ıle bız ız kalmadan temızlıyor.

bu arada hem buharlı hem süpürge olanlar çok pahalı bunun sadece buharı var tek sıkıntısı bırde kablosu kısa dıyordu annem. tabı alışmış o uzun elektrık supurgesı kablolarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…