- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
Birdeee
Eski sevgilim beni aldatmıştı...
Sonra beni aldattığı kız onuda aldatmış...
Hemde 2-3 kişiylee :O
----
İlk sevgilimde beni aldatmıştı..
Bende
-Benim düştüğüm duruma düşsün derdim..
Sonra birine aşık oldu belkide o aldatığı kızadır hala bilmem kime olduğunu acayip acı çekmişti ama :)
Heralde sen evli bir adamın metresi felansın:)Dikkatimi çekti neredeyse tüm sevgilileriniz tarafından aldatılmışsınız.Sizce tesadüf mü? Kendi davranışlarınızı sorguladınız mı hiç? En başta zaten o tarz erkekler seçiyorsunuz o belli.aman bana da ah etmeyin şimdi sadece anlamak için soruyorum kötü bir niyetim yok :)
Heralde sen evli bir adamın metresi felansın:)
4 -4 lük bir hayat zaten yok, ha biz kötüydük aldatıldık. Aldattıldığımız kadın saf temiz aşk yaşıyordu (benimki istisna beni aldattığı kadın evli, 2 çocuklu bir kadındı, kadında eski kocasıda o çocukları istemiyor çocuklar şimdi yurtta, onun sorumlusuda benimdir bak gördün mü), para için gelmemişti de benim kocama, çok aşık olmuştu ondan gelmişti. Geldiğinde kocam ferrariye biniyordu, şimdi yiyecek ekmeği yok. Can yakacaksın, Rabb'im de canın sağolsun koçum ben sana onu emanet diilde köle gönderdim mi diyecekti? Elbette insan önce kendine bakmalı, belli ki yaşınız küçük. Bilgisizseniz, böyle küstahca yargılamak size düşmez!.
Özellikle alıntılıyorum. Cahil geldiniz zavallı gideceksiniz, sizin gibilere üzülüyorum.Terbiyenizi takının zaten kibledim.size açıklama yapmaya bile değmez çünkü mesajımı anlamamışsınız ki açıklamayı anlayasınız.bu kadar bilgiye kapalı ve kendi görüşü dışındakilere tahammülü dahi olmayan ufku dar bir kadının aldatılmadı doğal .Heralde aldatmalarda aldatanı haklı bulacak değilim akıl fikir var ana azıcık kitap okusanız azıcık psikoloji bilginiz olsa bazı aldatmaların kişinin kendi sorunlarıyla,bazılarınında ilişkide beslenememesi ve partnerinden dolayı olduğunu bilirdiniz.neyse size ilk ve son mesajım birdaha hiçbir mesajımı alıntılamayın lütfen..
Ayrıca yeni üye!Terbiyenizi takının zaten kibledim.size açıklama yapmaya bile değmez çünkü mesajımı anlamamışsınız ki açıklamayı anlayasınız.bu kadar bilgiye kapalı ve kendi görüşü dışındakilere tahammülü dahi olmayan ufku dar bir kadının aldatılmadı doğal .Heralde aldatmalarda aldatanı haklı bulacak değilim akıl fikir var ana azıcık kitap okusanız azıcık psikoloji bilginiz olsa bazı aldatmaların kişinin kendi sorunlarıyla,bazılarınında ilişkide beslenememesi ve partnerinden dolayı olduğunu bilirdiniz.neyse size ilk ve son mesajım birdaha hiçbir mesajımı alıntılamayın lütfen..
Ayrıca yeni üye!
Hangi zavallının metresisin merak ettim:) sana kim tahammül ediyor acaba akılsız, az kitap oku, yada olmadı buranın kurallarını oku cahil.
Dikkatimi çekti neredeyse tüm sevgilileriniz tarafından aldatılmışsınız.Sizce tesadüf mü? Kendi davranışlarınızı sorguladınız mı hiç? En başta zaten o tarz erkekler seçiyorsunuz o belli.aman bana da ah etmeyin şimdi sadece anlamak için soruyorum kötü bir niyetim yok :)
Heralde sen evli bir adamın metresi felansın:)
4 -4 lük bir hayat zaten yok, ha biz kötüydük aldatıldık. Aldattıldığımız kadın saf temiz aşk yaşıyordu (benimki istisna beni aldattığı kadın evli, 2 çocuklu bir kadındı, kadında eski kocasıda o çocukları istemiyor çocuklar şimdi yurtta, onun sorumlusuda benimdir bak gördün mü), para için gelmemişti de benim kocama, çok aşık olmuştu ondan gelmişti. Geldiğinde kocam ferrariye biniyordu, şimdi yiyecek ekmeği yok. Can yakacaksın, Rabb'im de canın sağolsun koçum ben sana onu emanet diilde köle gönderdim mi diyecekti? Elbette insan önce kendine bakmalı, belli ki yaşınız küçük. Bilgisizseniz, böyle küstahca yargılamak size düşmez!.
Başta düşüncemi söyliyeyim; sorma tarzınız hiç hoş değil.
Kendimi sorgulamıştım ama ne kadar ufak detayları bile kendime sorsam hep cevabım 'suçun yok' oluyordu.
Bir tek ben kendimi değil, bir çok kişiye sorgulattım.
Sonuç hep benden yana sıkıntı olmadığına dairdi.
Zaten şöyle düşünün lise çağındaki erkekler doyumsuz olur, mantıkları yoktur.
Düşündükleri tek şey güzelliktir.
Ben bununla devam edeyim kıymet bileyim mantığı yok.
Çünkü daha ergenler veya ergenlikten çıkmaya çalışan kişiler.
Çokta kişilik oturması mümkün olmayan yaşlar.
Kendimden en fazla 2.5 yaş büyük biriyle çıktım bu arada yani şimdide ''ayyy büyük biriyle çıkmışş:/ ''demeyin !
Size ah etmem o konuda korkmayın çünkü siz benim için hiçbişeysiniz ama benim ah ettiklerim benim herşeyimdi.
O zamana göre herşeyimdi.
Yanlarında tek mutlu olduğum kişilerdi.
Bi bakışıyla bile mutlu olduğum kimselerdi.
Şimdi bişey ifade etmeseler bile zamanında yaşanıılan bi durumdu.
Derseniz ki; Onlar ergende sen neydin sanki.
Onlar ergendi ama ben o denli ruhsuz değilim.
Hiçte olmadım.
Sevmesem bile günahına girmekten korktum, kalp kırmaktan korktum.
Yapamadım yapamazdımda.
Benimde aldatmak için arkalarından iş çevirmek için fırsatlarım oldu.
Ama ben onları hep kötü andım hep kötü bilgim iyisini düşünmedim o yüzden de aldatmak benden uzaktı.
Kendimde sıkıntı yok sadece insanları iyi tanımadığım için yanlış insan seçimlerim olmuş.
Boşverin. İsteyen istediği yorumu yapsın.
Herkes düşüncesinde sonsuz özgür.
Bizde onlar kadar özgürüz.
Ne düşündüğümüze ket vuramazlar.
Zaten genelde karşındakine göre düşüncen şekillenir.
Siz boşverin.
Yargılamak hep kafadadır.
Terbiyenizi takının zaten kibledim.size açıklama yapmaya bile değmez çünkü mesajımı anlamamışsınız ki açıklamayı anlayasınız.bu kadar bilgiye kapalı ve kendi görüşü dışındakilere tahammülü dahi olmayan ufku dar bir kadının aldatılmadı doğal .Heralde aldatmalarda aldatanı haklı bulacak değilim akıl fikir var ana azıcık kitap okusanız azıcık psikoloji bilginiz olsa bazı aldatmaların kişinin kendi sorunlarıyla,bazılarınında ilişkide beslenememesi ve partnerinden dolayı olduğunu bilirdiniz.neyse size ilk ve son mesajım birdaha hiçbir mesajımı alıntılamayın lütfen..
Özellikle alıntılıyorum. Cahil geldiniz zavallı gideceksiniz, sizin gibilere üzülüyorum.
Söylecek hiçbirşeyi olmayan,kendini savunamayan,savunacak fikirleri dahi olmayan,karşıt fikirlere tahammülü olmayan bir zavallı ancak küfür eder :)
Aklı başında,kendine güvenen,özgüveni olan,en önemliside bilgisi olan insanlar insanca(!) tartışırlar.
İnanılmaz ucuz muhabbetler lütfen mesajlarımı alıntılamayın kendiniz gibi biriyle küfürleşin..
Ha bir de yeni üye ne alaka? Siz de birzamanlar yeni üye değilmiydiniz..komik..her mesajınız birbirinden komik :)
Ah şimdi mesaj yazma tarzınızı görünce anladım :) size bundan sonraki hayatınızda mutluluklar
Ay gözardı ettim zaten:). Akıl fukarası çünkü:) yazsın yazsın dursun, nası olsa ben görmüyorum hahahahahahahah:)))Kimsenin aldatılması doğal değildir.
Kimseyi de yargımak sizin harcınız değildir.
Kim ben aldatılmak diye ahkam kesebilir ki siz böyle konuşabiliyorsunuz.
Demek ki size karşılık veren birinin bir yarassı var.
Hemde büyük br yara tuz dökmek yerine merhem olmayı deneyin !
Boşverin sizde.
Cevap bile vermeye değmez.
Yeni üyelerin çoğu trolldür burda. Sizde öylesinizdir diyemem
Biz buraya kazık çaktığımızdan o troll tufanına denk gelmedik
Ay gözardı ettim zaten:). Akıl fukarası çünkü:) yazsın yazsın dursun, nası olsa ben görmüyorum hahahahahahahah:)))
Kimsenin aldatılması doğal değildir.
Kimseyi de yargımak sizin harcınız değildir.
Kim ben aldatılmak diye ahkam kesebilir ki siz böyle konuşabiliyorsunuz.
Demek ki size karşılık veren birinin bir yarassı var.
Hemde büyük br yara tuz dökmek yerine merhem olmayı deneyin !
Boşverin sizde.
Cevap bile vermeye değmez.
Yeni üyelerin çoğu trolldür burda. Sizde öylesinizdir diyemem
Biz buraya kazık çaktığımızdan o troll tufanına denk gelmedik
Ooofff o kadar farklı dünyadansınız ki ne desem anlamıcaksınız :) size iyi günler diledim hala sataşıyosunuz? Benim yazdığım mesajın neresinden aldatılmak doğaldır sonucunu çıkardınız? Ay nolur gidin 2 kitap okuyun uğraşamıcam yazmayın bana..
O nasil soz be ne demek bebeginin olmamasini hak etmissinhayatta iki kişiye ah ettim tuttu,birisine kızınca o yüzden ah etmekten cidden korkuyorum ama bu akşam üçüncüsünü ettim,bebeğimin olmamasını haketmişsin diyen arkadaş,seni Allaha havale ettim.
O nasıl laf ya. Tövbeeee!hayatta iki kişiye ah ettim tuttu,birisine kızınca o yüzden ah etmekten cidden korkuyorum ama bu akşam üçüncüsünü ettim,bebeğimin olmamasını haketmişsin diyen arkadaş,seni Allaha havale ettim.
Bende 9 aydır bunu bekliyorum. İnşallah olur ama ilk günkü gibi değil isteğim.Ben de bu kulübe katılmak istiyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?