ahı tutanlar kulübü!

Anladim.. Rabbim iste kimsenin yaptigini yanina birakmiyor. Ilahi adalet er yada gec tecelli ediyor..

Anaaaağğğğ. Demekki çok canın yanmış. Ben bugünlerde ah tutmasına çok inanıyorum. Bir benim şu p.slik ex kocaya bişi olmuyor

kuzenim cok iyi bi kızla evlenmişti gorucu usulu
1 ay sonra yok senı begenmıyorum yok sen kultursuzsun falan dıye dusunup baska bı kızla flort etmeye baslamıs
Bu kızcagız ayrıldı ondan mahkeme gunu kuzenım ıs yerıne donmus ve yuzugu bı seye takılmıs sonra demır sey kuzenımın parmagına gırmıs sonra 7 saat amelıyat olmustu sonra da o parmagında sınır kaybı yasadı. Yuz felcıde gecırdı.

Ahhı cıktı kızın

anaaa Ağzım açık okudum

Allah'in adaleti sasmaz, ilahi adalete sonuna kadar guvenmeliyiz.

Ama kafami karistiran bir sey var. Gönül islerinde ah alma oluyor mu?

Hani ilahi adalet dini bir kavram, o açıdan dusunecek olursak iliskiler kismen harama giriyor. Ne bileyim insan iliskisi olarak mi bakmak lazim? Kalp kirilmasi kavramindan mi yola cikmak lazim? Kafam karisiyor...

Kesinlikle oluyor, zaten ilahi olan aşk değil midir?

Gerçi düzeltmek gerekirse ben evliydim, aldatıldım (dini nikahla evlendiğini idda etti, ama dinimize göre önce beni boşamalıydı). Benim ahım yavaş yavaş acı çektirerek tutuyor hemde.

Sizin konunuzu hatırlıyorum, hakkınızı alıyor olmanıza çok sevindim, kendinizi ezdirmediğinize de.

Evlilikte haklı olanın hakkının kesinlikle çıktığına inanıyorum, çünkü dinimizde kadının hakları korunuyor ve erkeğe çok iş düşüyor. Fakat bir erkek kadına doğru dürüst davranmaya, kadının hakkını vermeye yanaşmıyorsa, bu durumda ilahi adalet devreye giriyor çok inanıyorum buna.

Benim kastettiğim flört durumlarıydı. Ne kadar olsa da ortada kırılan bir kalp oluyor işte. :/

Ahim tutmadi ya keske tutsaydi beni seviyorum deyip birakip gitti ve evlendi ahim benim ondan once evlenmem ve onun bunu gormesiydi ama tam tersi oldu

olacağınamı geliyor bilmiyorum ama bende içimden ne geçirirsem oluyor ...

kv bizim hakkımızda eşimin arkadaşarına akrabalara onların çocuğu olmuyor tedavi görüyorlar diye bir yalan atmasıyla başlıyor herşey ama böyle bir durum yok ortada ( evet çocuk sahibi değiliz ama sebepler vs başka tedavi falanda yok ortada )
3 yıl önce düşük yaptım öyle dallanıp budaklanmadıda millete yaymadık yanii ama herkes herkesten duyuyo tabii ... eşimin zaten öncesindede sevmediğim arkadaşı vardı samimi olduğumuz ortak arkadaşlar var lafı olmuş hani duymadık söylemediniz demeyin düşük yapmış geçmiş olsun demek istersiniz belki demiş onlarda sağolsunlar yalandır o onların çocuğu olmuyor ki milleti kandırmak için uydurmuşlardır demişler bu lafta döndü dolaştı bana geldi ... bende sosyal medyadan döktüm içimi yazdımda yazdım en sonunada rabbim kimseyi evladıyla sınamasın yazdım ... anlamışlar onlara yazdığımı zeki insanlarya üstlerine alınmışlar ...
aradan 2 gün geçti bi çocukları var annesi yanında değilken kapıya çok fena bir şekilde sıkışmış parmakları koştura koştura hastaneye gitmişler neredeyse kopacakmış çocuğun parmakları Allah korusun dikiş falan atılmış vs.
ama içimden geçirmiştim rabbim bir kere gözlerini korkutsun diye ama bin pişman oldum çocuğa böyle bişey olduğunu duyunca tuttum birde geçmiş olsun dedim yine ama o gün bugün konuşmadık ne onlar niye konuşmuyosunuz dediler ne biz birşey dedik...

bi tane daha anlatayım yine çoluk çocuk mevzuları

sevgili küçük görümcem 6 yıllık evliliğimiz boyunca dengesiz dengesiz konuştu
- sizin neden çocuğunuz olmuyomuş dr ne dedi (ben ne dr gittim ne niyetlendim nerden çıktı bu diye mallaştım tabii )
- bu evlendi bi erkek çocuğu oldu daha 10 günlük falan yemek yerken rahat yesinler diye aldım kucağıma bebek ağlamaya başladı '' naptın çimdirdinmi çocuğu niye ağlıyo '' dedi neyseki bu defa abisi yanındaydı o müdahele etti (( bende salak gibi bebeğin hazırlıklarında perişan oldum yardım ettim gerçi eşim için bebek için yaptım ama kıymet bilinmeyincede dokunuyo insana aptal yerine koyulmak ))
- aradan zaman geçti bebeği severken ''sizde bi çocuk yapamadınız yapın bi bebek ama erkek olsun yoksa sizin yüzünüzden sülalemizin soyu tükencek'' dedi (( sırf tükensin diye çocuk doğurmayacam kız olsun erkek olmasın diyecem ama kızda halaya çekermiş ))

böyle böyle hatırlamadığım bir sürü zırvalık işte bende de hata var kimseye söylemedim bunları bi ayar versinler diye aman eşim üzülmesin kırılmasın ama 6 yıl sonunda taştım aileler işin içine girdi yanında tabii ekstra sorunlar var açtım ağzımı yumdum gözümü anlattım herşeyi yüzünü bile görmek istemiyorum dedim ... kötü niyetle söylemedim hiç birini demiş soruyorum kötü niyetle söylemeyen insan özellikle kimsenin olmadığı zzamanları seçip yüzüme bakamadan arkası dönükmü konuşur bunları ((şeytan ayrıntıda gizlidir )) ...

sonuç olarak bunada ah ettim bir defa korksun dedim daha farklı şeylerde söyledim de onlar çok ağır oldu yaa
1 hafta sonra çocuk yürüteçten düştü ağzını mermere çarpıyo üstten çıkan 2 tane diş damakların içine giriyo yüz şişiyo duyunca ağla ağla içim çıktı
çocukta inadına gelip benimle iletişim kurmaya çalışıyo ilk başlarda çok istemiyodum ama şimdi çocuk geldikçe seviyorum içten içten ohhh sefam olsun sinir oluyo çocuğa yüklicek halim yok ya anasının kabahatini

ama hala akıllanmadı ağzı durmuyo bende içimden hoş olmayan düşünceler geçirmeye devam ediyorum elimde değil soğumuyo içim bi türlü

Ahim tutmadi ya keske tutsaydi beni seviyorum deyip birakip gitti ve evlendi ahim benim ondan once evlenmem ve onun bunu gormesiydi ama tam tersi oldu

Kıyamam bugün degıl ama bır gün anlayacaksın belkı de en hayırlısı senı bırakması olmuş dıye.

Sana o haksızlığı yapan senı o sekilde uzup yarıyorsa bırakan bırının mutlu olamayacağı bellı zaten..

Aaa al benden bi tane daha benim sevdigim adamda beni sevdigini soyleyip birakip gitti baskasiyla nisanlandi ve evlenmis o mutlu ben uzgun hayat iste ben benden once evlenemesin diye cok ah ettim ama olmadi icim yanarak hıçkıra hıçkira agladigimla kaldim

genelde beddua etmeyin diyorlar, ama bir o kadar da "ah almayın" diyorlardı, kimse dinlemedi.
bir ah bir cihanı yıkarmış. ama ben artık inanmıyorum. ben üzülüp üzülüp ahların sonucunu uzaktan seyretmek istemiyorum.
kimseye bir şey olmuyor. nikahtan dönenler, cinsellik yaşayanlar, aldatılanlar,vazgeçilenler.. dünyada çok fazla ah var, adam gitti diyelim. senden sonra aşık oluyor, iş yürümüyor. ahım tuttu diyoruz. başlayan ilişkinin bitme oranı zaten yüzde 97'dir.

size bir şey söyleleyim mi, ah ettim tuttu sandım, sonra baktımki hayat zaten herkese zorluk verecek. ama adamın gönlünden gitmişssin tutsa ne tutmasa ne..
yine içim yanıyor, inanın saçlarımı çekerek feryat ettim iki gece önce.. yine üzülen biz..

kimseye bir şey olmuyor. ben bir erkeğin durupta ah aldım diyeceğini sanmıyorum.

benim de bir sahibim vardı, ben ona sığındım.. ama sanırım artık beni yaradan'a da kırgınım ve bu benim hakkım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…