o kadar uzun ki hepsinin yaptığı. Kısaca özetlersem çok canımı acıttılar. Canımın acıdığı gördükçe daha çok acıttılar. Hani vardır ya sessiz kalırsın sen sesini çıkar diye daha fazlasını yaparlar. İşte tam da böyle olaylar.
Öyle gerçekten de. Artık ah ta etmiyorum. Sadece yanına ve yarına bırakma diyorum o kadar.Anladim.. Rabbim iste kimsenin yaptigini yanina birakmiyor. Ilahi adalet er yada gec tecelli ediyor..
Anaaaağğğğ2 kişi öldü, 1 kişi yatalak hasta oldu, 1 kişi aylarca işsiz kaldı ve 3 kere şehir değiştirdi, 1 kişi dış gebelik yaşadı şimdilik aklıma gelenler bunlar. Gayet kendi halinde bir insanım fakat sabrımı taşıracak kadar zarar gördüğümde ah ediyorum ve tutuyor. Bugünün hesabı yarına kalmıyor çok şükür.
Anaaaağğğğ. Demekki çok canın yanmış. Ben bugünlerde ah tutmasına çok inanıyorum. Bir benim şu p.slik ex kocaya bişi olmuyor
Olmuyor diye bir şey yok oluyormuş, tamam sustum
kuzenim cok iyi bi kızla evlenmişti gorucu usulu
1 ay sonra yok senı begenmıyorum yok sen kultursuzsun falan dıye dusunup baska bı kızla flort etmeye baslamıs
Bu kızcagız ayrıldı ondan mahkeme gunu kuzenım ıs yerıne donmus ve yuzugu bı seye takılmıs sonra demır sey kuzenımın parmagına gırmıs sonra 7 saat amelıyat olmustu sonra da o parmagında sınır kaybı yasadı. Yuz felcıde gecırdı.
Ahhı cıktı kızın
Abooowww neler olmadı kiNe oldu ne oldu o ex kocaya?
Kesinlikle oluyor, zaten ilahi olan aşk değil midir?Allah'in adaleti sasmaz, ilahi adalete sonuna kadar guvenmeliyiz.
Ama kafami karistiran bir sey var. Gönül islerinde ah alma oluyor mu?
Hani ilahi adalet dini bir kavram, o açıdan dusunecek olursak iliskiler kismen harama giriyor. Ne bileyim insan iliskisi olarak mi bakmak lazim? Kalp kirilmasi kavramindan mi yola cikmak lazim? Kafam karisiyor...
Kesinlikle oluyor, zaten ilahi olan aşk değil midir?
Gerçi düzeltmek gerekirse ben evliydim, aldatıldım (dini nikahla evlendiğini idda etti, ama dinimize göre önce beni boşamalıydı). Benim ahım yavaş yavaş acı çektirerek tutuyor hemde.
Ahim tutmadi ya keske tutsaydi beni seviyorum deyip birakip gitti ve evlendiahim benim ondan once evlenmem ve onun bunu gormesiydi ama tam tersi oldu
eski sevgilim,
biz çıkarken nişanlandısonra evlendi. çok zor atlattım. gerçi hiç bi zaman ayrılsın diye beddua etmedim ama için fena yandı. nikahımın olduğu gün boşanma davası vardı.
bazen bedduaya gerek kalmıyor.
Kıyamambugün degıl ama bır gün anlayacaksın belkı de en hayırlısı senı bırakması olmuş dıye.
eski sevgilim,
biz çıkarken nişanlandısonra evlendi. çok zor atlattım. gerçi hiç bi zaman ayrılsın diye beddua etmedim ama için fena yandı. nikahımın olduğu gün boşanma davası vardı.
bazen bedduaya gerek kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?